Új privát üzeneted érkezett!

leti

lehet a pici miatt van,derekma is fáj meg görcsölgetek megint.

én végül úgy döntöttem h ma nem megyek,nincs is nagy kedvem mert fáj a derekam,ha össze szedem magam valamennyire akkor csütörtökön megprobálok menni.vagy jővő hét kedden,akkor már lehet szivhang is,az már 6.hét lenne.na majd meglátom.
nagyon szépek a tesztjeid

ana tesztjén én is látom :wink: :)

valami van a levegőben,a másik topicban is amit olvasok,irok bele,2 új kismama is van,velem egyűtt 3,itt is ha ana is jön akkor 2
:D :D

KépKép
bettike83

Betti
Dolgozol? Nekem is egyfolytában volt furcsa érzés a hasamban. nem görcs,de afféle valami. ez meg is lesz egy darabig. Próbálj meg sokat pihenni és szedjél Magne B6-ot, 3x1-et lehet nyugodtan!

Kép
Kép
k_inga

Szia Kinga.

Úgy döntöttem, hogy ma felhívom a dokit és megmondom neki, hogy saját belátása szerint írjon be időpontra. Döntse el ő. Ő tudja.
Vendég

Csajok tavasz van, ilyenkor jönnek a babóóók :)
Hát elmondanám, h percekig néztem Ana tesztjét, és én is láttam vmit, nézegettem ( mivel most nyílt csak ki a csipám :P ), aztán olvasom, nem vagyok vele egyedül :)
Ana holnap várjuk a következő tesztet, a hőd csodaszépen alakul :) :lol:
Bettike ne izgulj, én a 8. hétig fel se tudtam állni olyan görcseim voltak, meg úgy fájt a derekam... kicsit mozogj talán jobb lesz, meg szed a vitamint. :)
Niki üdv itt nálunk!
Csillag bébi és te szeded a lándzsás útifüvet? Lehet kéne neked is egy jó dokker, nehogy vissza kapják a fiúk, mert nálunk mindig ez van :S

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

De jó nektek hogy látjátok. Már rég megszáradt, és én is valamit de nem vagyok benne biztos, mert ha megfordítom akkor semmi.

180 fokot forgatva. De az lh az szép, ilyenkor lehet orákelnek venni, vagy folytatni kéne.

Sajna nincs vizeletsugaras tesztem.

Kép

Kép
anabana

próbálok pihizni amennyire lehet,de állandóan azt sem jó.most beszedtem a vitaminomat ebben elég sok a mgnézium,mitha picit jobb lenne.

ana

pár nap múlva ujra teszt,kb 3 nap és akkor már látsznia kell szépen.

KépKép
bettike83

Ana, nincs valami asztali lámpád? Tartsd a direkt fénybe! Akkor látszania kell. Közel az égőhöz!
Vendég

Gyerekek, nekem semmi bajom nincs! Ugye az se baj azért? Csak a mellem feszül és sokat pisilek. Nincsenek görcseim. Vagy ez baj?
Vendég

Sziasztok!

Niki: Üdv itt:-)

Ana: Én is látok ám valamit.Én a nemvárt előtt 4 nappal du.csináltam először tesztet,és nagyon nagyon halványan látszott.

Betti: Nekem is az elején voltak ilyen érzések,meg mintha meg akarna jönni.Nekem dokim magne B6-ot mondott,és bevált.

Mares:Nagyon jó kis babakocsi.Én is ilyesmit szeretnék.Most már folyamatosan érzed a baba mozgást?:-)
Vendég

De az lh az szép !

CSILLAG!!! EZ ORAKEL? VAGY FOLYTATNI KELL HOGY ERŐSÖDIK E?

Kép

Kép
anabana

Ana, kicsit átmahináltam a teszted, hogy jobban lássam (fekete-fehér, kontraszt-erősítés, élesítés)

Kép

Nekem a délutániak mindig erősebbnek látszottak, mert éjjel állandóan pisilni rohangáltam, úgyhogy felhigult a vizelet.
Egyértelműen a hcg-n is ott a csík, lh-ról nem is beszélve :) gratulálok!

maccs01

Leti, szerintem a 6. héten menj dokihoz. Ha rossz helyen is lenne - nem lesz (!) -, akkor is még időben vagy, hogy ne okozzon gondot.
Amennyiben utró kell neked, az más tészta, akkor minél hamarabb!!!

maccs01

Hello Maccs!

Igen, azt mondta a doki, ad Utro-t legközelebb.
Vendég

Leti, akkor menj mihamarabb, mert az utró-nélküliség a 6. héttől már kockázatos lehet a babára nézve! Persze csak akkor, ha kell a szervezetednek az a gyógyi!

maccs01

Niki, szia a topikon!

maccs01

Na hát ezt én végképp nemtom!!

Megint emelkedett a hőmérsékletem 1 szintet (már 4 fázisos a görbém:)), ami én úgy tudom, a progeszteron által van, az Utro meg ugye erre való. De hát ez az öndiagnózis egy kicsit veszélyes.

Meg ugyebár szedtem Closty-t, lehet hogy az helyretette a hormonháztartásom.

Az előző elhalt terhességnél is Duphaston helyett Utro kellett volna, azt mondta a dokim.
Vendég

Kösz maccs!

Én még nem bízom benne.Valamit én is látok, egy sötétebb vonalat, de annyira bizonytalan. Tehát az lh is azt mutathatja?

Kép

Kép
anabana

Maccs, te is aztán egy machinátor vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Te a teszt-fénykép machinátor! Van itt mostmár mindenféle mesterség: dealer, machinátor - bővül a repertoár!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Én azt olvastam, hogy az Lh is azt mutatja!!!

Vegyél vizeletsugarasat az aktuális mesid első napjára, sokkal jobban fogod látni. Csak ne Gabrielt. A DM-es one step nagyon jó - mondjuk az 20-as (v. 25-ös?). Míg nem volt Csillagé, én azokat használtam, nagyon meg voltam elégedve, csak ugye egy db az egy ezres.

maccs01

Leti :mrgreen:

maccs01

Maccs, most haragszol?

A One Step nekem is bejött! Amikor nem volt dealer-es tesztem én vettem egyet.
Vendég

Leti, most hülyéskedsz? Dehogyis. Tök aranyos volt, amit írtál rólam :) Jól is esett.
Igazából az én monitorom nem tökéletes, tehát elsősorban magamnak csináltam, aztán gondoltam, hogy másnak is így jobban kivehető lesz, így felraktam.

maccs01

Na akkor jól van. AZé mondom!! :twisted:

De a dealer-es teszt azért a legtutibb, azt könnyebb látni.

Komolyan mondom, ma tele vagyok energiával. Nem is értem. Semmi tünetem, semmi bajom, ettem egy jó nagyot, jó lenne, ha így is maradna!
Vendég

Leti, kívánom, hogy így is maradjon :) Az nagyon jó lenne.

maccs01

Letti
Nekem is Duphastont adott a doki
2x1-et kell bevennem naponta,plusza magne b6.
Én is DM-es tesztet vettem,nekem jó volt,szerintem Ana meg kéne próbálnod!

Kép
Kép
k_inga

Kinga,
Nekem a régi doki adott Duphastont 2x1-et, meg Nospat 3x2-t.

Ez az új közölte, hogy ő mindig Utrot ad. Na majd most adhat...
Vendég

Sziasztok!

Maccs: na látod, a fekete-fehérrel nem próbálkoztam, csak a színeket intéztem, de amit kettőt csináltam/átalakítottam én is látom azon a csíkot!!!

Leti: nem baj ha nem görcsölsz, nekem doki azt szokta mondani hogy ha görcs vagy vérzés van akkor menjek hozzá... nekem úgy jött ki ebből, hogy ezek nem jót jelentenek, de mások az elején nagyon görcsölnek, de az sem gond...szóval ne aggódj! Mindenki más!

Chris: nem, este, ha oda teszem a kezemet, nagyon le, akkor, mintha valaki bentről böködne, vagy mintha izomrángás lenne... :D de hamarosan sztem te is észlelsz ilyet

Ana: futás új tesztekért, és MAccs jól mondja nekem is egy délutánin , vagyis 6 utáni teszten látszódott a csík jobban a reggelin annyira nem... szorííítok

Emberek, a torta állat volt, köszike a jó szavakat, de én nem ettem belőle , mert epres volt, nem akartam hogy galiba legyen!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nekem még van a csillagéból. De a dm es teszten rajta van hogy 20 as érzékenységű?
Letti neked a fehér vizeletsugaras honnan volt?
ami a képen is fennt volt?

Kép

Kép
anabana

ügyik vagytok hogy így megtudjátok babrálni a képet.

Kép

Kép
anabana

látod ana,mindeki látja a csikocskát :D

KépKép
bettike83

Ana

Nyilván a dealertől... :wink:
Vendég

Lányok, Csillag-dealer!

Van olyan, hogy 4 fázisos görbe??????????? Ha nincs, akkor én feltaláltam!
Vendég

Leti: nálad a pont... :) már most egyedi a bébikéd!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szerintem ketten vannak:)
Vendég

leti

nem lehet tudni,két gyerek dupla öröm :D :D :D

KépKép
bettike83

Gondolod azért lett olyan hamar a teszted? Nálad kétszer annyi a hcg?

Úgy legyen, erre kíváncsi vagyok. Bírnám te kis boszorka!

Amúgy a lámpafénynél még annyit sem látok. Vajon holnapra erősödik? Majd akkor lesz biztos a dolog, ha csüt és pénteken nem jön meg, akkor leszek 34 napon, és eddig a leghosszabb ciklusom 32. Most azért elég későn volt pe.

Kép

Kép
anabana

ana

akármennyire is nehezedre esik,vár 2napot legalább és addigra megduplázodhat a hcg.

KépKép
bettike83

Betti igazad van. Nem tudom kibíom e? Amúgy a hcg minden nap duplázódik.

Kép

Kép
anabana

Hogy miért reménykedem?
- Ez a hcg-mennyiség nekem gyanús.
- Closty-t szedtem
- Tavaly kitaláltuk a neveket: Zsófia, Botond, most jöttem rá nemrég, hogy most a hétvégén lesz ez a két névnap (Zsófi szombaton, Botond vasárnap) - én ilyen hülye vagyok, aki hisz az ezotériában, meg abban, hogy a dolgok nem történnek véletlenül - és ezt hajlamos vagyok sorsszerűnek venni :wink: :oops:
- már 9. DPO-n éreztem a tüneteket.

És így most szépen rá is beszéltem magam, hogy a héten elmegyek a dokihoz...

Aztán ilyenkor szoktak az emberek irtó módon pofára esni. Éppen ezért csak reménykedem.

Ana,
úgy tedd a lámpafényhez, hogy merőlegesen legyen az égőre és a te nézésed is merőleges legyen rá. Aztán ha így nem megy, forgasd meg, szépen lassan. Min. 60-as égő ajánlott.
Vendég

leti

hát persze,addig mig csak jelek vannak meg pozitiv teszt addig csak a reménykedés van,bár ez már több mint remény,mert ha nincs baba akkor nincs hcg sem.nekem különben egész nőtt is a hasam,persze tudom h csak a puffadás miatt,de kezd alakulni :)
a doki meg csak meg fogja erősiteni a terhességet,szoval drukkolok magunknak :)

KépKép
bettike83

Bettike! A próféta szóljon belőled!!!!
Vendég

akárhogy de van valami,mert amúgy nem mutatná a teszt.meg nekem is már késik igazából.meg a hőrgörbém is olyan szépen fent van h csak na.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 36000_.png

bizakodjunk.mindenesetre csütörtökön teszek egy látógatást a dokinál,nem várok tovább..

KépKép
bettike83

Én is csütörtökön megyek, én se várok. Reggel még úgy voltam, hogy jövő héten megyek, de most már nem bírom.
Vendég

úgy számoltam te 4 hét 6 napnál jársz.csütre már az is 5 hét.nekem is 5 hét 2 nap,azért ha jól megnézik kell látniuk valamit,valakit :) :)

KépKép
bettike83

Na én most bejelentkeztem csütrötök este fél 8-ra a dokcihoz... Nem kérdezek, csak megyek.
Vendég

Ha jó gépük van, akkor már szépen kivehetőek a dolgok.

maccs01

Ha egyáltalán van gépe...Bár amikor múltkor ott jártam (amikor felírta a Closty-t) láttam egy párocska kijött tőle és UH-os fotókat nézegettek...el is tört a mécsesem...

Majd 2 nap múlva kiderül.
Vendég

Nagyon várom már lányok a fotókat!
Lényeg, hogy jó helyen legyen; a petezsákban pedig legyen bébike. Hatodik hét végefelé már a szíve is dobog.
Csupa ++++++++++++++++++++++

maccs01

Hun-é vagytok ti Lyányok????????????????????
Vendég

Leti: én apival megyek sétálni, eddig meg ő uralta a gépet, de szerintem legkorábban leszek holnap, várom a szép teszt képeket :D Hát igen, én is mondtam múltkor , hogy nekem most kettő jár!! lehet neked bejön :D

örülök hogy Leti és BEtti tudtok menni dokihoz!!! LÁtnia kel valamit!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?