Új privát üzeneted érkezett!

Jipppppppíííííííííííííííííí! Laptető!!! Ez csak jót jelenthet!!! :lol:

Majd jól megsokszoroztatom és akinek szüksége van rá, vihet egyet! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Angyalkám:
Nem volt benne lurkóra utaló áramlás... Ezért nem tudom, hogy akkor mi a csuda is az...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: nagyon vigyázz magadra légyszíves :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Csajócák akik kenik a Nóra féle krémet...
Nálatok okozott szapora pulzust a krém mellékhatásként???
Nekem a vérnyomásom mindig 100-110 között van és ez így is maradt,viszont a pulzusom, 80-tól akár 94-ig is felmegy úgy,hogy nem csinálok semmit :roll:

Sajtikám: hajrá laptető :wink:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Sajti én már nem értek semmit, nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen baj. :!: :!: :!:

Ágica nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: ! Ölellek!

Na itt vagyok.
Voltam a saját nőgyogyimnál a SOTE I-en. Nem ultrahangozott meg, mivel hétfői leletet vittem K ügynöktől (nem kellett volna megmutatnom :roll: ) .
4 naponta nem uh-znak, tudtam, hogy ez lesz. De megvizslatott meg levette a keneteket, megbeszéltünk ezt-azt. Mivel már most tudja, hogy novemberben nem lesz itthon ezért át fog adni egy genetikus kollégájának, mert ráadásul genetikailag eléggé kockázatos a terhességem (IVF-ICSI-öreg vagyok-ikrek). Én ezt nagyon korrektnek tartom.
Amin felhúztam magam, hogy kaptam a védőnőtől egy hosszú listát, hogy milyen laborvizsgálatok kellenek, én azt hittem, ha az embernek van választott orvosa és az ráadásul egy kórház vagy klinika dolgozója, akkor ott mindent megcsinálnak helyben. De nem! El kell mennem a területileg illetékes nőgyógyász rendelésre is itt nálunk mucsán kell intézni ezeket a dolgokat. Pofám leszakad! Ez a SOTE I. sz Nőgyógyászati Klinika! Nem hiszem, hogy pl. a János kórházban is ezt csinálnák! Röhej. Ráadásul lakhely szerint szülészetileg nekem ez az illetékes klinika. Na mindegy.
Kedden megyek hozzá nagyultrahangra vissza.

Maccs
vörösmacska

Angyalom:
Igenis! Parancs értettem! Megfigyelés alatt tartom magam.

Macs:
Már én sem érteni semmit... :roll: :?
Jó kis kalandtúrás ajándékot kaptál, na mire lejárod... Nem irígyellek érte. De legalább van értelme! :D Drukkjaim mennek keddre!!!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ágica sajnálom. Vigyázz magadra.

Sajti, biztos hülye vagyok de még mindig reménykedem! Tessék sokat pihenni a hétvégén.

Macs: Megkérdezhetem hány éves vagy? Én 35 múltam. Nálunk is IVF-ICSI-ikrek. Ezek szerint én is rizikós vagyok?

A rossz szériának most azonnal legyen vége!!!!

Kép
domi75

Szép estét a társaságnak!

Ágica,
nagyon sajnálom :cry:
Azért ne gubózz be, gyere közénk, hamarabb túl leszel talán rajta, ha nem magadban nyalogatod a sebeidet.
Vigasz-ölelést küldöm: (((o)))

Sajti,
bakker, te tényleg egy talány vagy :!:
Azért nagyon remélem, hogy sikeres lesz a történet vége!

Macs,
nem valami kedves a dokid. Lehet, hogy még szerencse is hogy nem ér rá a szüléskor :roll:

Kép
judit0713

Macs!

ezt nem hiszem el!
a sote 1-en nemrég "vezették be" ezt a módit, mert egyre kevesebb a doki és az idő és egyre több a páciens, mert sok kisebb központot megszüntettek, így akik eddig máshova jártak, azok most a sote 1en tömörülnek :?

Mit mondott a dokid, az uh láttán???
Remélem, ő nem látja annyira borúsan a dolgot, mint K ügynök!
A rizikó persze nem kicsi! Sajna már az iker terhességek önmagukban is rémisztőek a dokiknak, de a lényeg, hogy minden rendben lesz!!!! :) Tudod, azt álmodtam múltkor, hogy ott kajáltak a picúrjaitok a konyhátokban :D

basszus! akkor parázhatok keddig?
annyira állandóan rajtatok izgulok, hogy nem tudom, hogy bírom ki addig, de majd igyekszem!
és ezt jegyezd meg most, hogy nem szabad "őszintén" bevallani az uh időpontokat, hanem ködösíteni kell, mert különben elhajtanak :(
Kinek ad át a dokid?
Bán Zoltánnak?
puszi és ölelés nektek, és hiszem, tudom, hogy minden rendben lesz( de azért picit - na jó, nagyon nagyon baromira - izgulok!)

Sajti!

annyira reménykedek, hogy egyszercsak megírod, hogy előkerül a kis manócska, csak bújócskázott mostanáig... nincs esély rá egyáltalán, hogy ott lapul bent a pocidban, jó helyen bebugyrolva??? olyan fura nekem amiket írsz..mármint hogy nem látják!!! nem hiszem el, hogy hogy nem lehet látni??? és azért a nem látnak semmithez képest bazi magas a hcg-d!

Ágica!

nagyon nagyon sajnálom ami történt!
Ha úgy érzed, hogy már tudsz, akarsz jönni, várunk, gyere! Hátha tudunk segíteni...

puszi mindenkinek:

eszter82
Budapest

kubuspace: Bocsi, elfelejtettem írni az uncsitesóról. Loránd baba április 30-án született 3350 gr-mal és 51 cm-rel Miskolcon. Mindketten jól vannak, csak most kezdenek összeszokni. Lórinak van egy vesemedence tágulata, emiatt még többször vissza kell majd menni kivizsgálásokra, de egyébként rendben vannak. Természetes szülés volt és nagyon hasonló az enyémhez (indított és gyors :D ).

macs: Szép pocak. Sajnálom a tortúrát, nekem majdnem minden vizsgálatot a mávban csináltak. Nekem nagyon szimpatikus kórház volt. Nem tudná a háziorvosod kiírni ezeket a vizsgálatokat (így egy helyen egyszerre mindent el tudnál intézni)? Nekem annak idején felajánlotta, csak nem kellett.

ágica: Nagyon sajnálom a dolgot. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ági, nagggyon sajnálom, nagy-nagy ölelés :(
Ha egy picit jobban leszel, leírhatod, hogy hogy volt.

Sajti, csak a beszólításkor buktál le a neveddel :) Kár, hogy Makóval már nem tudtam beszélni. Velem minden oké volt, nagyon szép a prolaktinom, úgyhogy vasárnap kezdem a stimut !!!
Azta, mennyi szuri, csak néztem... de hát, ha ez kell :)

Annyi rossz hírt hallottam/olvastam mostanában, az utolsó 2 nap alatt 6 babáról tudok akit nagyon vártak és megsem születik majd meg... Most kicsit magam alatt is lettem, félek, meg minden.
Minden elismerésem azoké, akik eljutnak egy Önnek sikerült mondatig, mert nekem most az az elsődleges cél. De utána is lehetnek még gondok. Ez az örökös aggódás azt hiszem elég jól felkészít az anyaságra...
Csajok, kitartás mindenkinek.
Vbeni, ne add fel, lesz még neked babád :) Szerintem menj át Konczhoz, nem árt az orvosváltás, talán épp annyival fog másként látni, amennyi egy babához kell. A dokinéninél mióta vagy? (Nem gondolom, hogy rosszabb, nem azért írtam. csak néha jó váltani...)

Maccs, gyönyörű a pocakod. Én is ilyet szeretnék :) Méghogy bálna... DEHOGY IS!

Kubu, ne add fel. A családodra figyelj. Én nagyon sokat tanultam magammal kapcsolatban az utsó lombik óta. Az egyik legfontosabb, hogy mindannyian szabad akaratot kaptunk és ha valamit tűrünk, és nem jó nekünk, akkor buták vagyunk. Van egy határ, amikor már inkább magára gondoljon az ember. (te meg inkább a családodra!).
Én pl. nagyon hasonló keresztanyával rendelkezem. Konkrétan minden családi eseményen addig sérteget, amíg el nem bőgöm magam. A lombik ideje óta nem megyek el ezekre. Egyszerűen nincs kedvem és nem megyek. Nem is sírtam azóta...

Macs, küldtem pü-t. Kispataknak is :)

Macs, majd írj, hogy mi lett az UH-on. Nagyon szurkolunk értetek!

Elmegyek wellnessezni, vasárnap jövök :)
Képzeljétek, ma örökbeadtam a mentett tacsit, olyan édes. Bár találtak nála egy puklit, elküldtük biopsziára. Annyira imátkozom, hogy nehogy valami rosszindulatú legyen. Csak legyen rendben!!! Gondoljatok rá légyszi egy macsos varázslás erejéig, olyan kis édes, teljesen megérdemli a boldogságot!

Addig is itt a tábla. Aki már fog tudni biztosat jelezze és beleírom! (van egy-két függőben lévő ügy, amire nem mertem mit írni...)
Sajti, Makóhoz mit írhatok?
mieza

Jó reggelt Mindenkinek,

Judit,
Istenem olvasva az évekkel ezelőtti történéseket Nálad is, de jó hogy nem hallgattál senkire.

Nava,
Köszönöm a kedves szavakat, biztos vagyok benne hogy Anyukád tudja mennyire is szereted Őt.
Apukádat hmmm nem is tudom mit mondjak, borzasztó hogy ilyen létezik.

Gyoreneildi,
Köszönöm kérdésed, Mamika napról napra jobban, persze állandó orvosi felügyelet alatt, illetve apósom az aki most pesztrálja őt. A csajszi telefonszáma el van mentve, és remélhetőleg előbb-utóbb após tud vele egyeztetni.
Mintavételnek örülök.
Ejnye, olvasom ezt a baci okozta problémát, nagyon nagyon drukkolok hogy bacit minél előbb sikeresen kiírtsák.

Rony,
Jó hogy jelentkeztél, és tarts ki, dokinak igaza van !

Ágica,
Istenem, neeeee, miért ???? Rengeteg ölelést küldök.

Vikus,
Szívesen.
Hurrá hogy megjött, ez a lényeg !

Sajt,
Tegnap beszéltem a párommal is, ő is helyesli hogy kérjek külső segítséget. Idáig csak ráöntöttem mindig mindent, most szeretném megkímélni.
Háááát most olvasom mi van Veled, idefigyu nagyon vigyi Magadra és ha bármi gáz van irány a kórház. És naná hogy a BMC-be menj hétfőn, ez nem is kérdés.

Makó,
Ujjaim csuriban.

Andrea,
Nyami nyami palacsinta, asszem ma én is sütök http://www.tutitippek.hu/blog/mini-turofank.php nagy kedvenc.
Jó kis progitok lesz, vigyázni Magatokra.

Avarka,
Na tesód is jól megjárta anno. Nekem is volt egy ilyenem eccer, fájt a pocim, nagyon begörcsölt, bementünk a megyei kórházba Kecskeméten (akkor még ott laktam) ott dokker azt mondja méhenkívüli, mentővel átvittek egy másik kórházba ahol a szülészet nőgyógyi van a város másik felén, ott megállapították hogy perforált vakbél, majd visszavittek megyeibe ahol befektettek a belgyógyászatra a friss hasi műtöttek közé, ééééééés pár nap múlva kiderült hogy szalmonellám ám van. Igaz amikor még első vizsgálatkor mondtam hogy a főtéren a híres cukiban ettem fagyit és nem lehet hogy azzal volt baj, ezt teljességgel kizárta a doki.

Macs,
Akkor keddig ráhatjuk a kefét.
Hihetetlen ez az ügyintézés, hát Jánosban nem így mennek a dolgok, ahogy írtam is Neked a hugi is ki van akadva hogy 1., sokat vár, 2., mindent máshol kell intézni 3., védőnő azt mondja orvos írja ki a beutalót, 4., orvos azt mondja védőnő írja ki a beutalót. Tök össze-vissza az egész.
Én triplán lekopogom de Jánosban akkor nagy mákom van, mert soha nem várok, magánban mindig mindent elintézünk, illetve sokszor nem is a központi laborban hanem az osztályon veszik le a vérem :lol: )))

Vicky,
Loránd baba nagyon szép méretekkel született. Drukk hogy ez a vesemedence tágulat mielőbb rendbejöjjön.

Mieza,
Éljen a vasárnap, hurrá kezdés.
Parancs vettem, értettem, megrázom magam és már eljutottam oda amikor az anyukám tegnap felhívott és nem firtatva a körülményeket (nem vezetek e, orvosnál vagyok é, vagy tudunk e beszélni) elkezdte szapulni a férjem, én 5 sec után letettem a telefont. Én még ilyet soha nem csináltam. És mivel ez most nem is érintett annyira meg, így a sírás is elmaradt.
Jó pihit Nektek, kutyunak nagyon örülök, reméljük nem lesz semmi baj.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Marci köszöni a dicsiket.

Mi ma egyedül párom már a Balatonon, lassan indul a szezon, leszállította nyaralófelelős nagyimat, meg kertészt meg pakolás, kertrendezés lesz stb. stb.
Először úgy volt hogy mi is megyünk vonattal utánuk és holnap jövünk együtt vissza, de aztán tekintettel a heti eseményekre, és a kimerültségemre, felmentést kaptunk, maradtam itthon tanulni :shock:

kubuspace

Köszi lányok!

Eszter megrémítesz! :wink:

Jaj Domikám! :D Elfelejtettem megírni neked, hogy mennyire gratulálok a két kis pöttömhöz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
37 éves leszek, augusztusban töltöm. Szerintem a dokim túlaggódja ezt a genetikai kockázatot, egyfolytában az ICSI-t hajtotta, hogy emiatt meg főleg.
Persze jobb félni, mint megijedni, de szerintem túl vaskapalos (jól mondta K ügynök :lol:).
Nagyon régóta járok hozzá, de nem is bánom, hogy átad.
Ha nem lesz szimpi a másik doki, akkor átmegyek a Jánosba, K ügynök utált rá, hogy beprotezsál.

Maccs
vörösmacska

Macs!

Nem akartalak megrémíteni! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

csak nagyon izgi vagyok!
Kb úgy be vagyok sózva, mint mikor mi mentünk uh-ra :lol: :lol: :lol:
Csak annyira szeretném már hallani tőled, hogy megnéztek mindent és minden a legnagyobb rendben!
Mivel sikerült ennyire megijeszteni? :roll: :roll: :roll:
...bocsánat... én nem ijesztgetős hangsúllyal írtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

puszi

eszter82
Budapest

Eszter, jólvanna nincs semmi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszillak!!!!! :D Én is nagyon izgultam amikor a péntekre készültem, de próbálom úgy felfogni, hogy a sorsra vagyunk bízva és biztosan úgy lesz, ahogy lennie kell. Nem nagyon tudok ellene mit tenni, én nagyon vigyázok magunkra és betartom az utasításokat. Tanár úr is csak annyit mondott, hogy most kéthetente nézni kell őket alaposan.
Remélem kedden többet fogok tudni, ... vagy nem. :roll:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Szépen elszállt amit irtam, no sebaj.

Macsek: épp te vagy az utolsó és neked akarom irni, hogy a SOTE I-n igen megváltoztak a dolgok. Tul. képp oda már csak leleteket lehet vinni, mert a korábbi vizsgálatokat nem finanszirozza OEP, tehát mammo, vérkép/hormon/cit. vagy saját SZTK vagy valahol magánban. Én helyi SZTK és leletekkel megyek dokihoz, hát ez van.

Amugy János Kh-at nem tudom, de szült ott nemrég valaki ill. ikrek is születtek Szurominál, nála a vérvétel = saját maga csinálja! és nagyon dicsérik a dokit. Remélem megtalálod a neked megfelelőt

Sajti: én sem értem már mi lehet veled, valahogy csak-csak mégis lehet hogy van babó???? Vigyázz valami baj van, irány KH.

Gratula Domi ikrek!

Rodina: hajrá kisfiú és irjál!

Ancsika Beni: nagyon sajnálom, szavak nincsenek erre.

Mieza ugye te irtál mail-t válasz ment

Én megvagyok csak fáradtan de sok minden intéztem és uj palántákat is ültettem.

minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok!

Merre van mindenki???

Sajti mi a helyzet, hogy vagy? Tudósíts légyszíves!

Kubu: csatlakozom a többiekhez, csak magaddal és a kis családoddal foglalkozz.

Mieza milyen volt a wellnes?

Köszönöm a gratukat. Sajnos ma reggel begörcsöltem, és egész napra megmaradt a hasfájás. Pedig most nem is lenne ideje a mensinek. Kicsit be vagyok szva!

Macs: most nézem a vonalzódat, és néhány nap és töltöd a bűvös 12. hetet. Szupi! Várom már a keddet gyere a beszámolóval és ha lehet belső pocakfotóval.
Igyekszem levenni a mintát.
:D :lol:

Kép
domi75

sziasztok,

eltűntetek nagyon, remélem mindenki jól van!

Sajti, adj életjelt ha gépközelben vagy!

Macs, drukk keddre! addigra remélem a hugi utoléri a bátyját hogy mi idekint megnyugodhassunk!!!

Domi, görcsök hess, remélem már túl is vagy a rossz gondolatokon!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Szép jóreggelt Mindenkinek!

Jajj de kihalt ez a topic? Mi van veletek csajszik???
Vagy csak mindenki ezerrel pörgött a hétvégén, nem volt idő netezni :wink:

Domi,
görcsök tűnjenek, babák nőjenek :!:

Kubu,
okos lettél? Marci hagyott egyáltalán tanulni?
Én is Simon mellett jártam egyetemre, hát nem volt semmi néha! Bár ő bölcsis volt, én meg nappali nyomtam (vegyészmérnökiből nem volt levelező tagozat :D ).

Macsi,
remélem azt látod holnap, hogy mindkét lurkó szépen nő :wink:

Sajtilány!
Mi van veled/tek :?: :?: :?:

Kép
judit0713

Jó reggelt! :lol:

Tényleg nem sok a mozgás! Mindenki nyomja a melót v. béemcében ücsörög?

Judit, csak mi ketten talpon e vidéken? :D

Domi, görcsökkel mi van? Ugye eltűntek??? Nagyon szorítok!

Most ha nem gond, kicsit írok arról, ami eszembe jut... mert ugyan átolvastam minden hsz-t 7végén, de nem nagyon emlékszem és most nem akarok újra mindent átvizslatni :oops:
Szombaton Balatonon voltunk, először Siófokon konyhát és egyéb apróságokat felmérni. Olyan tuti helyen van nyaralójuk a kuncsaftéknak, h. én ültem a nappaliban és a Balatonra láttam rá, kb. 10 m-re van a vízpart!
Aztán utána átmentünk B.füredre, ott laknak a Zuram unokatesójáék és nekik is kell konyha! Ott van egy 15 hónapos kissrác :D annyira édes pofa! Eddig csak egyszer láttam kb. 3 hónaposan, ill. fényképen többször, de annyira más! Nagyon jól össze van rakva a drága! Nem egy hisztikirály, csak akkor ordít, ha éhes, megy, pakol, magyaráz :lol: Mondtam, már nem tudunk mintát venni, mert a mi kicsink majdnem kész van :lol:
Kissé fárasztó, de szép napunk volt!

Már készülök a hétvégi 2 banzájra, remélem bírni fogom, bár most már jobb a helyzet, gyomorsavam is normális...kop-kop-kop :lol:
Eszter! Álom, álom, édes álom bejött!!!! :wink: Reméljük így is marad!

Kubu, nagyon szívesen a kedves szavakat! Apuci meg elmehet....
És újfent nem csalódtam Sajtiban, aki egyetért velem!!! :D

Tali: szerintem mindenkinek meg kellene adnia azokat a dátumokat, amik tuti jó neki a talihoz, aztán csak összehozzunk vhogy!
Akkor kezdem, aztán lehet csatlakozni!
Május 29., 30., és június összes hétvégéje eddig! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

bekukk,
később jövök
nekem jó: május 30. jún 6,13,20

kubuspace

Navi!

nagyon örülök neki, hogy már a múlté a gyomorégés :D
mi mindenre jó a bűvös 12. hét átlépése :wink:

puszi

eszter82
Budapest

Csajok sziasztok!

Kéne egy jó adag drukk!!!!!!!!!!!!!!! Sajtinak!!

Előbb írt, hogy 748 a hcg-je - emelkedett - és most nagyon be van tojva :( Fél 2-re kell visszamennie Sz-hez, aki konzultál az ügyében K-val!!

Sajti Drágám, innnen is nagyon-nagyon szorítok Érted!!!!!
((((((((((((((o ))))))))))))))))
andrea-1

Sehol senki???????????????????????????????????????????????? :(
andrea-1

Andi!

Köszi az infót!

természetesen nagyon nagyon drukkolunk Sajtinak!!!
ezek szerint múlt csütörtökhöz képest 100-zal magasabb lett neki! :shock: :shock: :shock: :shock:
akkor most mi van ilyenkor?!?!?

Sajti!
gyere a mocskos részletekkel amint tudsz!

puszi

eszter82
Budapest

Szia Eszti!

Igen, én is úgy emlékszem, hogy kb. ennyivel lehet magasabb a legutóbbihoz képest...... :roll: :roll:
Közben keresgéltem a neten mindenfele, de nem igazán lettem okosabb, hogy ez most mi is és hogy......? :(
andrea-1

Megint beszéltem Sajtival:

Izomba kap mától valami kemoterápiás injekciós cuccoSt, ami leviszi a hcg-jét és elmulasztja a terhességet. Biztosra mondta Neki K. a méhenkívülit. :cry: :cry: :cry: :cry:

Az első indjekciót már meg is kapta, 2 naponta kap újabb szúrást.... a körülményekhez képest jól van....

Azért drukkoljunk ezután, hogy legalább már műteni ne kelljen!!!
andrea-1

Sajti,
jaj istenem, milliónyi ölelés a lelkednek.

kubuspace

Sajti!

Nagyon sajnálom, és remélem legalább a műtétet megúszod!
Nagyon ölellek Titeket ...

puszillak

eszter82
Budapest

Eszti írtam! :D :wink:
Vendég

Sajti!
Innen is mennek a gyógyölelések ((((o)))))
És a drukkok, hogy ne kelljen műtét, ha már ilyen mostoha ez a sors (és most még szépen fogalmaztam, csak dühösebben és elkeseredettebben tudnék, de hát ez egy nyilvános fórum) :twisted:

Navi,
örülök hogy jobban vagy :)
Ezek szerint jó húzós volt a hétvége, de legalább babáztál egy kicsit.
Vagy ez a korosztály már nem számít babának?

Csajok,
ami a talit illeti, nekem is jó a máj. 30, illetve júni első két hétvégéje :wink:

Kép
judit0713

Sajti!

Nagyon sajnálom! Annyira de annyira reménykedtem pedig.
Millió ölelés.

Kép
domi75

Sajtocska sajnálom.
mégiscsak a fagyiovi lesz a nyerő?
kpn

Sajti! Úúúúgy sajnálom, h. megint ilyen tortúrán kell végigmenned :( :cry: :(
Gyere majd, ha van lelkierőd!

Eszter, hát most már szerdán 14 hetes leszek :D , de gondolom azért néha majd picit rendetlenkedik a gyomrom, ha vmi nem olyat kap, mint szeretné :roll:

Judit, hát vele nem nagyon lehett babázni, mert nem az a bújós, ölbe ülős, puszit elviselős fajta, de azért baba még! :D

Lányok, kérem az időpontokat MINDENKITŐL!!!

Kubu, ezek szerint neked csak a vasárnapok jók? Én inkább szavaznék a szombatokra, de megoldható! Gondolom suli miatt jobb a vas.nap...?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!!

Sajtikám!!
Annyira sajnállak,kitartás... :cry: :cry:

Navi Mami!!
Tali időpont Nekem elvileg mind1,inkább a szombatokra szavazok. :wink:

Hétvége nagyon mozgalmas volt,szombaton állatkertben voltunk,nagyon szuper volt,3,5 órát sétáltunk bent,nagyon szép időt fogtunk ki.

Holnap vissza olvasok,és írok!!

Pusszantás mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Sziasztok!

Sajti: pedig ugy reménykedtem - de legalább azt a fránya mütétet uszd meg!

Tali (ha velem is akarnátok): nem jó május 23-i és 30-i hétvége, nem leszek itthon ill.jun. 27-sem. Kezdődik az utazgatás sorozat, már alig várom!

üdv és megadrukk

kispatak
Vendég

Sziasztok!
No,ma (7.napomon) voltam a nőgyógyászati vizsgálaton.
Sz ügynök tényleg nagyon édi.

A vizsgálat viszont borzalmas volt,az endó szörnyű kínokat okozott,dokk próbált kíméletes lenni,mondta,hogy muszáj megnéznie a petefészkeimet is az UH-gal...

Aztán leültünk beszélgetni.
Szóóóóóval,mivel ennyire súlyos az ábra,nem akar várni SEMEDDIG sem,így 2 hét múlva,a 21.napon vissza kell mennem hozzá,és hosszú protokollal azonnal bele akar kezdeni.
Persze ha minden lelet rendben lesz.
Még csak 4 napja voltam az 1.vv-en,így annak az eredménye se volt benne a gépben,de sebaj.

Sajnos ebből tudom,hogy tényleg nagy gáz van...
Hisz mindenki a leghamarabbi kezdésre a vizsgálatok utáni hónapot említette,még csak pár napja jelentem itt meg először...
Azt mondta,kizárólag lombik,és minél hamarabb.

Egyszóval nem tudom,hogy sírjak vagy nevessek.
3 hónapja műtöttek az endóval,és máris ekkora a baj?????
Van valakinek szintén ennyire súlyos endója,hogy kicsit megnyugtasson?

Elkobozta a zárójelentésemet is,már csak a mammográfia eredményét kell vinnem (28 vagyok... ),meg a házassági ak. kivonatot.

Valaki segítsen,hogyan alakul majd ez a dolog a hosszú protokollal?
Azaz a munkahelyem miatt kérdezem,hogy tudjam,mire számíthatok,meddig szabad/ajánlott dolgozni,ha elkezdjük a szúrkálást,stb....
plííííííz!
nem akarom megijeszteni se őket,hogy már most keressenek valakit helyettem,de azt se akarom,hogy váratlanul el kelljen tűnnöm...

Amúgy párom is túlesett ma a "megpróbáltatáson" :D

Ja,és ajánlották nekünk is,hogy elég 1 alkalommal mintát adnia,és elfogadják a nyári leletét összehasonlítási alapként :)

Ja,és Sajti!!!
Puszillak,ne haragudj,hogy elrohantunk,csak még vinnem kellett a kenetet :lol:
Vendég

Ja,és talira nekem jó a május 15-16, 29-30,június 12-13, 26-27. :lol:

(Azaz minden 2. 7vége :) )
Vendég

Sziasztok!

Kisbeeka, nekem antagonista protokolom volt, így a hosszúban nem tudok segíteni. Az elsőnél már az első szuritól kezdve itthon maradtam. A beültetést követő 14. nap reggel rendesen megjött sajnos, így már másnap mentem dolgozni.
A másodiknál nem maradtam itthon, reggel munka előtt szúrtam. A leszívástól számítva 8 nap szabit vettem ki.
Akkor egyáltalán nem görcsöltem rá, és sikerült.
Bezzeg azóta! :lol: :lol: :lol:
Beszéltem a dokival a görcsök miatt, azt mondta szedjek magneB6-ot és ne parázzak, nem lesz semmi gond.
Mondjuk vizsgálat csak a jövő héten lesz.
Egy másik topikban olvastam Angliában élő kismamiknál csak a 12. héten van először ultrahang.
No ott mennyit paráznék.

Csucsu itt voltatok a bp-i ben? Tavaly voltunk mi is, nagyon szépen felújították, tényleg egy fél napot el lehet ott tölteni!

Kép
domi75

Sziasztok!

Ismét kijövök a zugból :oops:

Sajti

Nagyon sajnálom :cry: Remélem, hogy ezek után már hamarosan bebabásodsz, hiszen megérdemled! Nagyon drukkolok!
És Mindenki, akinek eddig nem sikerült: KITARTÁS Mindnyájunknak lesz babája!!!!!!!!!

Navi

Gratulálok a 14. héthez :D Örülök, hogy jobban vagy!

Rólunk: Múlt szerdán voltam a BMC-ben, hogy megbeszéljük a hogyan továbbot. Kiderült, hogy már az első beültinél is magas volt a prolaktin szintem :shock: A doki most csak ezt a hormont fogja megnézni+csinál rákszűrést és chlamydia+toxo szűrést.
Férjem leadja az "anyagot" és ha minden ok, számításaim szerint június közepén kezdünk long protokollal. :D :D
Már nagyon várom, bár ez a prolaktin nem dob fel :? Volt vkinek már magas?

Kisbeeka

Nekem volt tavaly nyáron long protokollom. A stimu kb. két hét, aztán leszívás és beülti. Én nyáron nem dolgozom, de sztem a stimu alatt lehet dolgozni. Én a helyedben a leszívástól lennék táppénzen.

A talira zugosokat is szívesen láttok? :oops: :oops:

Puszi!
angi81

[quote="domi75"]S írta:domi75ziasztok!

Kisbeeka, nekem antagonista protokolom volt, így a hosszúban nem tudok segíteni. Az elsőnél már az első szuritól kezdve itthon maradtam. A beültetést követő 14. nap reggel rendesen megjött sajnos, így már másnap mentem dolgozni.
A másodiknál nem maradtam itthon, reggel munka előtt szúrtam. A leszívástól számítva 8 nap szabit vettem ki.
Akkor egyáltalán nem görcsöltem rá, és sikerült.
Bezzeg azóta! :lol: :lol: :lol:
Beszéltem a dokival a görcsök miatt, azt mondta szedjek magneB6-ot és ne parázzak, nem lesz semmi gond.
Mondjuk vizsgálat csak a jövő héten lesz.
Egy másik topikban olvastam Angliában élő kismamiknál csak a 12. héten van először ultrahang.
No ott mennyit paráznék.

Csucsu itt voltatok a bp-i ben? Tavaly voltunk mi is, nagyon szépen felújították, tényleg egy fél napot el lehet ott tölteni!

:lol: :lol: igen,ott én is paráznék :)
Vendég

[quote="angi81"]
írta:
angi81Kisbeeka

Nekem volt tavaly nyáron long protokollom. A stimu kb. két hét, aztán leszívás és beülti. Én nyáron nem dolgozom, de sztem a stimu alatt lehet dolgozni. Én a helyedben a leszívástól lennék táppénzen.

A talira zugosokat is szívesen láttok? :oops: :oops:

Puszi!

szia!
a longnál nem hosszabb a stimu?

miért ne jöhetne minden zugolvasó is? :)

sokszor én is csak olvasni tudok jönni... :oops:
Vendég

Sajt@!
Nagy ölelés és :cry:

Kép
avarka

Angi, köszike!
Persze, h. a zugovasók is... micsoda kérdés :shock: :lol:
Na, akkor alakultok ti is, szuper!

Breki, a longnál 2 hétig csak a Decapeptyl megy regelenként, ettől simán melózhatsz, aztán utána megnéznek uh-n és talán vv-n, hogy állnak a hormonjaid (nekem nem nézték...) és onnantól jön a többi szuri esténként és kb. 2-3 naponta uh! Akkor már neccesebb a meló. Aztán ha jól növögetnek a tüszők, akkor kb. a stimu (Deca-n kívüli) 7. napján, de ha nehezen, akkor akár a 14. napjáig is elhúzódhat a leszívás időtartama... Lányok javítsatok, ha nem jól írtam :oops: A Decapeptyl végig megy!
Sajnálom, h. ez a kurva endo megint ennyire durva, de hidd el van remény!!! Valszín te is majd lóadagokat kapsz majd hormonból, de Sz ügynök tudja mit csinál!!!!! :wink:

Írom, a statisztikát, kinek hogy jó a tali! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok Csajok,

Sajti, nagyon sajnálom. :-( :-( léleköleléseket küldök Neked nagyon sokat, remélem a műtétet megúszod.

ha félig zug üzemmódból is lehet jelentkezni:
nekem jó a május 29-30; június 5-6; június 12-13

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok

sajtikám
nagyon nagy adag Filiip simogatást küldök neked, és kérlek hogy ne keseredj el nagyon, csak egy kicsit. mindannyian tudjuk, hogy most milyen nehéz neked, de melletted vagyunk mindenki.

talihoz:
nekem is jók a máj 29-30, jún 5-6 a továbbit még nem tudom.

mindenkinek puszi és vigyázzatok magatokra, kismamik a babákra is, én holnap megyek a terheléses cukor vv eredményért, ma nem volt kedvem elmenni érte, meg mostmár Filip csak ebédig van az oviban, és csak a délelőttök szabadok, ő már nagyon örül neki hogy nem kell ott aludnia.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navi!

Talival kapcsolatban én megpróbálok alkalmazkodni a többség által megszavazott időponthoz! :)
Ha véletlenül június 10 utánra tolódik, nekem az lenne a legjobb, de egyébként nincsenek betáblázva a hétvégéink egyelőre, így meg tudom oldani előbb is!

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Most sajna csak gyorsan átfutni volt időm...rohamléptekben melózok, mert du mennünk kell, először Apácska dokijákoz, aztán este meg S ügynöknőhöz.
Holnap reggelre már talán valami értelmeset is tudok írni magunkról, hogy merre tovább :)

Békuci,
ne keseredj el, inkább örülj, hogy végre kezdődik :wink:

Angi,
nektek is drukk júniusra!

Kép
judit0713

Lányok!
A laptető jót jelent! A lap alján az utolsó üzenet mire utal? :wink:
Életemben egyszer volt laptetőm, mikor sikerült a lombik :D
De az utóbbi időben asszem most hatodszor enyém a lap alján az uccsó üzi :roll:

eszter82
Budapest