Vius!
Így már értem, gratulálok, nagyon szépeket csináltál!
Babicsek!
Ez szuper, és ügyesen átszervezted szerdára az időpontot. Úgy látom, a szerda többünknek is fontos nap lesz!!!
Nagyon aranyos lett a vonalzód!
Remélem, hogy egy hónap alatt szépen felszívódott a ciszta. Azért a fogamzásgátló ebben próbbált segíteni, csak elérte a célját!
Rodi!
Gratulálok a negatív eredményhez! Megértem, hogy mindent szeretnél érteni, és biztosabb lenni az erdményekben, de ha azt mondta a biológus, hogy minden rendben van, akkor hidd ezt el neki!!!
Bazsa!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen jó kis játékot találtál ki anyák napjára. Ez nagyon jól hangzik! A testvéreid és anyukád is kint élnek Münchenben vagy a környékén?
Ezen kár gondolkozni, hogy kinek mennyi idősen hány gyermeke van/volt. Nekem mondjuk két nagyobb testvérem van, de mindkettőnek van már 3-3 gyermeke... A férjemnek meg öccse és bátyja van, mindkettőnek 2-2 gyerek, mi is jól lemaradtunk, de hát ez van, már csak szépíteni tudunk...
Mit sikerült beszélned a dokival? Lehet mindkét oldalra juttatni hímivarsejteket? Ha jól értem, akkor mindkét méhedhez vezet egy-egy petevezeték?
Aviubi!
Én mindig ahogy olvasom, rögtön írom mellette egy txt-be a hozzászólásaimat, így nem marad ki senki sem írás közben!
Ezt Roditól tanultam. És így ha nem sikerült elküldeni a hozzászólást, akkor ott van a txt-ben, elküldhetem még egyszer!
Ne aggódj, szerintem nincs rossz tünet! Tesztelned kell, vagy mész vérvételre? Mikor lesz erdmény?
Syl!
Hatalmas gratula! Pont gondoltam rád, hogy a héten kell kiderülnie!!! Jaj, de jó, örülök nektek! Szép a teszt, látszik a csík! Ez a pisi-kiborítás már kismamis szórakozottság!
Ez 10-es vagy 25-ös teszt?
Monic!
Igen, sajnos elveszett a tegnapi, és már hiányoltalak is, este gondoltam rátok, hogy remélem minden rendben veletek, és "csak" a munka rabol el téged tőlünk, meg Danci. Anyukád jobban van már?
Timejka!
Mi van veletek, hogy vagytok? Régen adtál hírt magadról!