Sziasztok
v.kata29[b] üdv köztünk mi mindig mindenkit szívesen látunk
evi: tudom nagyon nehéz de próbálj meg megnyugodni minden rendben lesz nagyon szorítok nektek
lombikbaba[/b] már többször is átírtam az adataimat miért nem mutatja a táblázatod ?? mondjuk mindegy a lényegen csak megjegyeztem nem rosszból
bévi nekem is szivárgott valami azt hittem magzat víz mert színtelen szagtalan víz szerű volt el is mentem dokihoz mire kiderült a legalattomosabb felfázásom van és nagyon el van már durvulva ettől is fájt a hasam alja
ma volt nálunk a védő nő 28 hét után először meg is lepődtem mondta hogy ha görcsöl a lábam szedjek magne b6 -ot az segít érdekes mert mindig csak éjjel van ez a görcs , akkor mondtam hogy a csalán tea segit és hogy leapadt a lábam és egyet vissza csatoltam a papucsomon mert lötyögőt rajtam azt mondta nagyon jó igyam tovább napi fél l -teám , a gyomrom is újra ég most megpróbálom a tisacidet gyógyszertárban ajánlották nem sok sikerrel idáig szerintem maradok a citromos limonál .
hétvégén nagy fiam nagyon beteg volt hasmenés hányás huu remélem én megúsztam nem kapom el tőle nagyon vigyáztunk párommal szegény után rögtön fertőtlenítettük a fürdőt mind ha valami leprás lett volna de muszáj hányás hasmenés fuu nem hiányozna nekem . na most befejezem mert megint írtam egy jó oldalt pfff juj na majd legközelebb emlékeztessetek meséljem el fiam nagymamis sztoriját meglepődtem nagyon
sziasztok