Köszönjük a kedves szavakat Lányok
Twist!
Aranyos vagy
Ma már megkaptam a fejemre, hogy még a kamera sem rezzent mikor felborult a gyerek
Hiába, mondta, hogy nem vagyok egy paraanyu
Lona!
Az egyik barátunknál, a macska kerti cicává "lefokozása", a másiknál sajna nem volt kert, így ő szülőkhöz lett deportálva
Sajna nem nagyon volt választás, mert igen agresszívan reagáltak a cicusok, sőt nem csak reakció volt már a végén agresszív valami őket ért hatásra, hanem alapból támadták a babákat
De sok helyen meg tök jól veszik a cicák, a tesómék igen jó természetű 7 kilós óriási kutyalelkű kandúrja pl. Zét is igen jól tűri
A babakocsik ekkora gyerekekkel már mind nehezek, a legkönnyebbek is.
Sannah!
Igen vannak árak, de azért vannak pénztárcabarát megoldások is. Na mondjuk az nekem nem szokott sikerülni
Én ittam kávét (így is a béka segge alatt volt a vérnyomásom) édesítővel, a cukrom jobban aggasztott mint az E-k
Jelentem a babaerszény kipróbálva, és nagyon tetszett mindkettőnknek, eléggé a mély vízbe dobtam vele magam, DM-enn hosszas bóklászás, meg gyógyszertári sorban állás, a Spar csak azért úszta meg, mert oda van a bevásárlókocsiba olyan beülős izékém Zének (
nekem minden szarságom van, amibe bele tudom tuszakolni a kölköt ), na szóval az erszény
Szerintem nagyon kúl, simán felvettem egyedül, egy mozdulat, meg levenni is, Zé nagyon jól elvolt benne, kicsit fura a vállamnak, de kényelmes amúgy. Össze sem lehet hasonlítani azzal, mint mikor cipelem az oldalamon.