Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bettike! Halk gratula!!! :lol: :lol: :lol: Mielőbbi vv-t és dokit javaslok!

Hajni! Köszi, jól vagyunk! :lol: Néha már érzem a mocorgást. :lol: :lol: :lol: Amúgy építkezünk (új szobát alakítunk ki a tetőtérben), meg kezdem összerendezni a gondolataimat, hogy mire is lesz szüksége a kistesónak. Szép apránként el is kezdem beszerezni őket.
Bogi nagyon várja a kistesót, szívhang után megmondtuk neki, azóta teljes izgalomban van. :lol: Minden részlet érdekli. És nagyon kedves vele!!! :D
Hajrá intenzív mozgás!!!:lol: :lol: :lol:

Loviné! Gáz, hogy kavarás nehezíti megint az életet! :( És mikorra várható elérelépés a másik vonalon?

Mókica! Boldog szülinapot!!! Merre jársz? hogy álltok mostanában?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Mókica! Jól látom, hogy titokban zebrásodtál?!!!! :shock: :D
Spontán baba, vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móóóóóóóókiiiiiiiiiiiiiiii!
Itt is fogadd hatalmas gratulációm, és BOLDOG SZÜLINAPOOOT!!!!
Ez nem semmi....én tudtam hogy így lesz!!!!!!Emlékszel, 25.-e körül még Rád is küldtem egy pü-t hogy mi újság veled.......megérzés......Fantasztikusan széép a görbéd...
Ez ám a szülinapi ajándék!!!!!!!:D

Ki lesz a párod???Pont most említette Bettike, hogy a zebrák párban járnak!!!!

Csak ámulok és bámulok!Képet akarooooook légysziiiiiiiiiiiiiii!!!!!

hajni...
Budaörs

Bettike
el is hiszem, hogy jó ránézni a vonalzóra! :lol:

Hajni
Hát igen, most már nagyon a finisben vagyunk. Kislány lesz, azt mondják. :lol:
Még egészen jól bírom magam, de épp tegnap mondtam kicsiny páromnak, hogy szerintem most fogok majd lassan "megbolondulni". Ez alatt azt értem, hogy 1-2 napja jött rám a kívánósság, meg az egyfolytában ehetnék, ami sosem volt jellemző, itt az egész terhesség alatt :roll: :shock: Na de ezt is kinövöm. Persze ő hősiesen ajánlkozik, hogy akkor ő megy és megveszi nekem, amit szeretnék :lol:
Hajrá intenzív mozgás!!!

Lucuzs
De szuper, hogy Bogi így várja már a kistesót :lol:
Kié lesz az új szoba? Gyerkőcöké?

Móki??????
Merre vagy???? Gyere és tegyél nekünk szép zebrás és egyéb képeket!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Lányok!

Mókica,
boldog születésnapot és zebrásodást!!! :D :D :D
Juliéknál évfordulós ajándék, neked szülinapi... olyan szép mind! :D
Gyere hozz nekünk fotót!

Bettike,
te pedig hamar gyere a vérvételről!!!!
Hadd tudjuk hoggy minden rendben!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

Moookica,szuuuper,nagyon orulok.
gyere es meselj.

lucuzs,hol talatad meg moki zebrajat?
mar erzed a mocorgast?nem semmi.

princzike a taskad azert be van mar pakolva?
mikor kezded a ctg et?

bettike drukk.

hjani en kivanom hogy te legyel Moki parja,komolyan.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Mókica! Bújj elő zúgzebra!!! :wink: :lol:

Princzike! Az új szobát játszósnak szánom. Mivel kicsi szobáink vannak, ezért Bogi jelenlegi szobája már nem elég kettőnek, ha valahol játszani is akar. Ezért ez lesz az alvós a két gyereknek, az új meg telepakolva a játékokkal. Ez a terv, kíváncsi vagyok összejön-e. De persze bármilyen variáció megfelel, amit a gyerekek igényelnek. Most úgy készül Bogi, hogy a kistesóval együtt fog aludni. :lol:

Monyo! Véletlenül találtam meg Mókica zebráját, megnéztem mikor jelentkezett utoljára, és a voniján ott van, hogy plusszosat tesztelt. :D
Hát igen, én Bogit is hamar éreztem. :lol:

Pussz!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Hajni
drukkolok, hogy most már aztán rendeződjenek a dolgok, és Te legyél a köv. babás :wink:

Princzike
köszi. Ezt a c vitaminos dolgot még nem is hallottam.

Chrissy
még nem kezdtem el egy kezelést sem, egy hete diagnosztizálták uh alapján a PCOS-t. Jövő héten lesz meg a hormoneredményem, kíváncsiságból meghallgatom a nőgyogyit, mit javasol, de jún. elején megyek endokrinológushoz, és igazából én csak benne bízok. Itt a nőgyogyik sajnos nem érnek semmit, ha az embernek van vmi problémája :?

Móki
boldog szülinapot! Örülök a zebrás tesztnek! :D

Betti?
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Mókica hol vagy, ne bújkálj, miket olvasok itt a többiektől?

Bettike, hogy vagy mi újság?

Húú az én napom ma eléggé pörgősen indult! Akkor ébredtem fel mikor indulnom kellett volna a buszra. Hát rögtön kiugrottam az ágyból így a hőmérőzés is elmaradt! :oops:
De már csak a következő busszal tudtam bejönni dolgozni.Ráadásnak két embert is felhívtam,hogy várjanak meg és mind a kettőt felébresztettem,mert ők ma nem dolgoznak. Na ez pech! :evil:

Kérdésem lenne hozzátok vagy aki tud SEGÍTSEN!

Ez az első hónapom, hogy szedem a Premenst napi 1-et. De már csak 2 szem van a 30-ból és még nem jött meg.
Kell-e szünetet hagynom vagy folyamatosan szedjem!

Aki szedte, hogy szedte????????????

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

mai teszt:

Kép

még nem megyek dokihoz,amúgy is csak kedden meg csütörtökön van.csütre tervezem.gyakorlatilag mai nappal késik hivatalosan,addig meg nem akartam szaladgálni.

mókicza

ez nem semmi,nagyon hir,örülök neked :)

KépKép
bettike83

Bettike! És progit szedsz? Nehogy késő legyen dokihoz menned! Tudod, nem az uh a lényeg, hanem, hogy az elején megtámogassák a terhességet! Én a helyedben nem húznám a dolgot.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs

nem szedek progit.

azt mondod menjek be holnap inkább?lehet nem hűlyeség.holnap már pont 5 hét lesz.

KépKép
bettike83

amúgy hála az égnek nincs barnázás semmi,ma pl görcs sem,tegnap voltde akkor azért mert idegeskedtem.

mi a jele ha progihiány van?

KépKép
bettike83

Bettike én a helyedben mindenképpen mennék dokihoz!
De nem az uhu miatt.

Ha progi hiányod van, nem feltétlen a barnázás.
Én progi hiányos vagyok viszont nem szoktam barnázni soha.
Na de mondjuk azt, hogy terhességnél jelent-e valamit azt nem tudom, mert ilyen helyzetben nem voltam még.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke,
sajnos ebben a kérdésben nem tudok segíteni!

Bettike,

Lucuzsnak igaza van!

NE HÚZD AZ IDŐT HA VÉGRE POZI A TESZT!!!!!!!!!!!!!!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

nanicke

jól van,akkor csak elmegyek holnap dokihóz,azán majd látom.

a hcg és a progi eredményt mikor tudom meg kb?van mikor még aznap megvan,de a doki csak 10ig van és ha kell gyogyszer akkor mire visszaérek nem lesz már ott.

KépKép
bettike83

Bettike
Ne halogass már mindig. Attól nem fog neked mást mondani a doki, mint amit már a teszten is látsz. Inkább támogassátok meg progival a dolgot, ha netán szükség van rá!!!

Monyo
Bőrönd még nincs bepakolva, de ezt a hét második felére tervezem. Még ki kell mosni a ruhákat, stb.

Lucuzs
Tök szupi. Igazi kis játszó szoba :)
Akkor az egész családban nagy a készülődés az új jövevényre :lol: Kíváncsi leszek, hogy nálunk a második gyereket hogy éli majd meg az első :)

Hkitty
Aspirin +C (nem sima c vitamin) a pezsitabis változat.
De vigyázz, mert akkor már nem szabad szedni, ha pl megvolt az inszem. Csak is kizárólag a mensi első felében PÉ-ig.

Kép

Kép
princzike

princzi

nem halógatom,rábeszéltetek,holnap megyek :) :)

KépKép
bettike83

ha holnap akarnak hűvelyi uht csinálni akkor engedjem?félek tőle kicsit,nehogy baj legyen. :?

KépKép
bettike83

Bettike,

a hüvelyi UH teljesen megszokott és biztonságos módja a terhesség megállapításához.
Hasin keresztül még nem biztos, hogy látszódna a petezsákocska.
A hüvelyi UH marad a 12. hétig.
Ne félj tőle, meg se érzed, a pöttynek sem árt :wink:

HAJRÁÁÁÁ!!!

Eclipse
eclipse
Budapest

Héééééééééé,nem jövök egy pár napig(lakásfelújítás)és micsoda hírek!!! :D
Halk gratula az illetékeseknek :D csak nem értem,miért bújkál Móki???

Bettike!
Neked meg tényleg irány a doki,és a hüvelyi uh teljesen oké,másképp lehet,nem is látnának semmit!

Drukk nektek!

Princzike!
De jóóóóóóóóó ez a finis!Én is akarom megint! :D
Pelusból elég változó,kinek mi jön be,én azt utáltam az elején,hogy alig van kis csomagos verzió,hogy legalább lássam,bejön-e,és ha nem,ne kelljen sokáig használni.
Mi Liberoval kezdtünk,Newbornnal,és mivel kaptunk egy kis "extraidőt" :( hazajövetel előtt,majdhogynem kicsi lett,mire hazajöttünk.
Utána Pampers volt,hát nekem kritikán aluli volt,semmi gumírozás,mindenhol jött belőle minden :lol: a kammillásnak meg vegyszerszaga is volt.
Volt Coop-os,nekem az túl durva,"kemény"volt és ráaádásul drága is sztem(kaptuk)
Aztán nagyon bejött a régi tescós(nem a gazdaságos,hanem színes)de ezt nemrég megváltoztatták,állítólag már nem olyan jó.Mi ekkor DM-es babylove-osra váltottunk,és ez mindennél jobban bejön!A múltkor a férjem Liberot hozott,hát az 5-ös kisebb,mint a DM-es 4-es! :shock: Egyből beugrott,hogy mondták is annó,hogy a Libero mindig eggyel kisebb :?
Én ilyen fiús-lányos pelusról még nem hallottam(én ismeretségemben sok fiús használja a pampers-t pl,amit te azt hiszem lányosnak írtál(na itt van az,hogy mindenkinek más jön be)arról viszont igen,hogy egész más márka válik be a karcsú és a dundi babáknak! :D
Na befejezem ezt a kisregényt,bocsi,ha off volt egy kicsit! :oops:

Kép
Kép
zazzy

Csajok naggyon boldogságos vagyok!!!!!!!!
1:meg lettem dícsérve hogy nagyon jól nézek ki
2: az a barnás rózsaszínes cucc a 31.nap körül az mensi volt, így volt egy 30napos ciklusom, bár pé nélküli, de próbálkozott a megszokott 19.nap környékén
3:úgy néz ki most volt pém, amit ferti is igazol, bár ezt még nem kiabálom el
4:ENGEDÉLYT KAPTUNK MEDDŐSÉGIS BEJELENTKEZÉSRE, mert az eddig leadott 9kgt tartom. Ez nekem fontos volt, mert eddig nem engedte......Bár még nem tudom mit csináljak,mert a szívem azonnal telefonálna, de az eszem nem. El kell döntenem melyikre hallgassak. De ha meddőségi, akkor csak és kizárólag Krizsa és Kaáli, mert ő is olyan Mágus mint Tűű.....

Tegnap elkezdtem a Bio CLA+T-t szedni a mozgás mellé, amit lehet mert minden eshetőséget ki kell próbálnom ami esetleg még jobban viszi le a súlyom......
Leletem a ciklusnapnak megfelelő......

És köszönöm mindenkinek a "kívánságát"....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Igen, igaz a hír, hogy zebrám van. De még nem voltam dokinál nem akartam mondani. 36.cn lett pozi teszt. Majd jövök hírekkel.
A kép:
Kép

Hajni, grat a jó hírekhez!
mókica

Móki!
Köszi!!! :wink:

hajni...
Budaörs

Nem szeretnék senkit megbántani, csak ma megfogalmazódott bennem egy kérdés:
Miért van az hogy ha valakinek sikerül a baba, akkor csak hébe-hóba jön? Olyan jó lenne olvasni hogy éppen hol is tart a kismamiságban, hisz abból is lehet tanulni.....
De végülis azt is megértem hogy talán azért hogy minket, akik még nem babásak, ne bántson a dolog, hogy ő most ezzel foglalkozik, éppen érzi a picur mozgását stb....
Csak így meg azt érzem, hogy egyre kevesebbet és kevesebben vagyunk itt, pedig kell ám a sok sok pozitív példa. Még nekem is, aki már itt ún. régi motoros vagyok a magam 3 évével......

Olyan jóóóó volt régen mindenféléről "beszélgetni".......

Tényleg ne haragudjon meg senki, de ez így kijött!

Azt is tudom, hogy én sem sokat jövök, de ha nincs feldobva téma, akkor nem tudok mit írni sokszor......Pedig hányszor de hányszor érdeklődnék a kismamik, lombik vagy inszem vagy kivizsgálás, vagy csak úgy egyesekről, mindenkiről. De tolakodó sem akarok lenni, mert ha valaki jönni akar, és "beszélni" akkor jön és mondja.......

hajni...
Budaörs

Mókica! Ez aztán szép erős két csík! :D :D

Hajni gratulációm a jó hírekhez!
Szerintem jelentkezz be, ha engedélyt kaptál rá, mert szerintem úgy sem rögtön adnak időpontot.

Reggel nem bírtam tovább és teszteltem!
De persze, hogy nega lett! :oops: :( :(

Pedig dícsérték a görbim és most is szép, de végülis az előző is ilyesmi volt és mensi lett a vége. Úgyhogy ez sem az én hónapom!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Bettike
Semmi gond a hüvelyi UH-val. Az elején nekem is azon nézték!

Zazzy
Dehogy voltál off-os. Tök jó amiket írtál. Viszont tuti van benne valami, hogy nem lehet ezeket ennyire levetíteni, de eddig akit kérdeztem a pelusokról ezek voltak a tapasztalatok. No de meglátjuk :lol:
Mondjuk az elején azért vmilyen márkásabb pelust gondoltam, utána meg már sztem tök mindegy, csak fogja fel a szeretetcsomagocskákat :lol:

Móki
Na végre! Köszönjük a szuper képet. Akkor most elméletileg is hány hetesek vagytok? Mikor kell dokibácsihoz menned?

Hajni
Grat a jó hírekhez.
Spec én nem haragudtam meg.... persze ilyenkor az ember annyira fel van dobva, meg bizonyos dolgokról tényleg (legalább is én) félve irogattam, hátha másnak rosszul esik, mert ő még mindig nem babásodott be, na de akkor majd most (főleg, hogy most egy rakat időm van, mert már itthon "lógatom" a lábamat) többet próbálok firkálni :). Úgyis holnap kell mennem az első CTG-re. Kivi leszek mint mond majd a doki :)

Nanicke
Fene a nega tesztbe. Tuti, hogy pár nap múlva is az lesz? Tényleg nagyon szép a görbécskéd!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Bettike,Mókica:Nagy-nagy Gratula nektek!!!! :D

Képzeljétek én ma reggel teszteltem és POZITÍV lett!!!! :D :D :D
Else tudom hinni!
Első inszeminációnk sikerült!
Még elég halvány a csík (29.cn.),de teszek fel nektek egy képet róla!

Kép

Kép
syl100

Kép

Kép

Kép
syl100

Lenne egy olyan kérdésem,hogy fogalmam sincs,hogy meddig szedjem tovább a metet,meg szedjem-e egyáltalán???
Lányok akik babásak,szeditek??? :?:

Duphastont szedek az inszem napjától napi 2 szemet!Már lassan elfogy,szerintetek ezt érdemes a 12.hétig szedni?
Mert akkor megint iratatnom kell!

Kép

Kép
syl100

Azt hiszem nagyon szép honapot kezdtünk,ennyi kismama,hát hihetelen :D :D :D

mókicza

nagyon szép a teszted,gratulálok :)

syl

hát nagyon megleptél minket az biztos,de nagyon nagyon örülök neki,végre :) :)
gratulálok :) :)

nekem a második tesztem volt ilyen,a mostani már sokkal erősebb,2 nap alatt rengeteget erősödik :)

KépKép
bettike83

hajni

igazad van...én jönni fogok mindig és mesélek mi a helyzet :wink: :)
és továbbra is nagyon drukkolok a többieknek :)

KépKép
bettike83

Syl gratulám! Akkor te lettél a második zebrás!
Megvan mókica párja! :) :)
Szerintem valami progi pótló biztosan kell még.

Princzike! Nemtudom,de amíg piri nem jön reménykedem.
Bár én igazából május 1.-re tenném a pé-t mert akkor még éreztem igazán a szurkálást meg egyebet.
Ez a mostani leesés lehetett beágyazódás? És akkor még persze, hogy nem látszik semmi ugye?

Mindegy most várom, hogy hogy alakul tovább!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

az én párom akkor ki? :D én voltam az első :)

KépKép
bettike83

jó reggelt!

mókica!
gyönyörűséges a zebrád!!! :D

hajni!
én részemrő 2 dolog miatt jövök ritkábban:
ad1. az üléstől nagyon gyorsan megfájdul/begörcsöl a pocakom, így csak 1-2 órát vagyok a gép előtt
ad2. valóban jó olvasni, hogy ki hol tart a kismamiságban... valahol... de azt is tudom, hogy amíg csak vártunk a csodára, mennyire rossz volt néha azt látni, hogy valaki baba-mozizni megy, vagy így meg úgy rugdos a babája... én nem nagyon szerettem...

sly!
wow!!!
hát mi van itt?
a nővérem a szülés napjáig szedte a metet. akkor is csak azért nem, mert nem ehetett, és féált, hogy rosszul lesz.
én már rég abbahagytam. vsz már met nélkül fogant a babócánk.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja tényleg,én julival vagyok majdnem zebrapár picit elmaradva :D

nekem is fáj a derekam meg a hasam,ezért nem jó üldögélni.

KépKép
bettike83

bettike!
:D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Már nem is tudom követni kinek kell gratulálni :)
Nagyon jó nektek a pozitív csíkokkal :) Gratulálok!

Mellesleg védeném a babásodottakat, mert én annak ellenére nem tudok jönni, hogy még mindig nem sikerült...
Na de sebaj majd eljön még a mi időnk is ;)

Pussz mindenkinek!

hofeherke

sziasztok.

syl,gratula,na vegre.orulok nektek.

Mokicammm nagyon nagyon orulok,gyonyoru zebrad van.

bettike,ne felj a huvelyi Uh tol,semmi baja nem lessz a babadnak.

hajni,szuper.szerintem indulj neki,3ev az mar hosszu ido.
gratu a -9kilohoz.

volt mar parszor hogy ugy gondoltam en sem jovok tobbet,vegulis ha azt nezzuk en vagyok az egyeduli gyerekes aki majdnem napi szinten bejelentkezik ennek bizti van valami oka.
azert jovok csak hogy biztassam es izguljak azokert akik ertem is izgultak es tamogattak.
nagyon sajnalom azokat akiknek meg nem sikerult,es ugy erzem ha minden babas lelep nem lessz aki tartsa bennuk a lelket.
bar egyre foloslegesebbnek erzem itt magam.

Kép
monyo83

Monyo: Nem vagy fölösleges! Még néhány hónap és izgulhatsz majd megint magadért is ;)

hofeherke

jól van,akkor megnyugtattatok :)

KépKép
bettike83

hofeherke,tuti nem,magamaert nem izgulok:)

Kép
monyo83

:)

hofeherke

Sziasztok!
Csak Monyo és Hajni miatt jelentkezem be, zugolvasó lettem.

Monyo!
Igen is nagyon jó hogy vagy, nekem te segítettél, és szerintem tudod is hogy mivel.

Múlt hét kedden pozitív lett a tesztem. Akkor már papíron majdnem 2 hete késett. Másnap a doki semmit se látott. Tegnap elmentem egy magán rendelésre, ott már látszódott a petezsák és benne egy kis homályka.
Sajnos a jobb oldali petefészkemnél van egy bevérzés is. És emellé még a méhszáj is vérzékeny. Így nem tudom, honnan jön…

Hajni!
Nem azért nem jöttem mert nem akartam, hanem csak féltem/félek. Még most is. Talán a jó szó rá: RETTEGEK.

Minden zebrásnak DRUKKOLOK!

Akinek meg még nincs 2 csíkja, annak mielőbbi csíkokat kívánok.
franci

franci nagyon orulok.

ha segitettem annak meg plane.rendben lessz minden,nagyon szoritok.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Princzi
amíg nem voltan endos dokinál, nem szedek semmit. Amúgy sincs ciklusom, csak gyógyszerrel jön meg, középidőben volt uh, peteérés nuku. Így nincs értelme.

Móki
nagyon szép teszt!

Hajni
örülök a sok jó hírnek, csak így tovább :wink:

Franci, Syl
gratulálok! Látom, tavasz van :lol:

Monyo
nem vagy felesleges, nagyon jó, hogy jössz, a tapasztalataiddal, és ugye ott van Nóci, aki elég inspiráló példa, hogy igenis küzdeni kell, és nem feladni :wink:
Vendég

franci!
nahát :o ! gratulálok neked is :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Hú, hát nagyon örülök mindenkinek akinek sikerült babásodni, akiknek nem azoknak ezerrel mennek a drukkok!!!!

Én már év elején megmondtam hogy indul a "babaeső" itt a pcos topikon.

Nálunk mostanában megint nem túl rózsázs a helyzet, mert megint görcsizek egy hete, pedig szerintem már nem kéne. Tegnap volt problémám, erősen barnáztam, rohantunk a dokihoz. Mondta semmi gond, de nista házasélet, és sok fekvés legyen. És a magnéziumból 3x2 szedjek. Méhszáj, egybek rendben.
Ja múlt héten voltam uh-n, azt mondták kislányt várunk. Még mindíg hihetetlen, teljesen az volt az érzésem hogy fiú. Persze állítólag még korai rózsaszín rucikat venni, mert ilyenkor még nem tudnak 100%-ot. De azért nagyon örülünk.
Én megfigyeltem hogy a pcos-ok között ritka a fiú gyermek. Lehet azért mert a lányok tényleg erősebbek magzatként?

Nanicke!

Én nagyon hiszek benned, és a fogyásod fergeteges, ráadásul jobb hogy most fogysz még, nálam ez most kegyetlen,mert hízok, és hízok, és nagyon el vagyok keseredve e miatt. Pedig felkészülhettem volna erre. De én csak ó példákat láttam, fogyás, meg alig súlygyarapodás. Hát nálam nem így van.

Hajni!

Aranyos vagy hogy kíváncsi vagy a babásokra, és bár lehet hogy nem emlékszel de mindíg hálás leszek az általad felajánlott progeszteron miatt. /Bár akkor azt hittem nincs rá szükség, mégis megmozdított valamit/

Bettike!

Hidd el akár hüvelyi az uh, akár nem, neked is óriási élmény lesz!!!
Nagyon jó látni hogy alakulnak a dolgok ott benn, és ha még babóka is látszik, az csoda!

Hát egyenlőre ennyi, majd jövök még, olvasni mindíg szoktalak titeket.

Kép
mók

hajni: én is olvaslak titeket csak mivel kimondottan nem tervezünk babát (bár január ota nem védekezünk, de az én görbémmel nincs mitől tartanunk) itt meg az a téma nem írok de tegnap 10ig vártam pl. este hogy megírd mi volt Tűűnél.

Akik babásak lettek azoknak garatulálok!
horibol

hajni: én is csak Miattad jöttem, bevallom én is zugolvasó vagyok :(
Gratulálok minden friss kismaminak! Lassan már nem tudom követni, hogy ki hol tart majd :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?