Sziasztok!
Jaj annyira nem bír már lekötni a munka, hogy már egy komplett szoptatási könyvet lementettem és kinyomtattam
Lányok! Esett már szó arról, hogy kinek, hogyan jött össze a babóca. Nehezen, könnyen... Tudom, hogy már van ilyen topik, hogy ki hogy mondta el, vagy hogy hogyan tudta meg, de mi már itt alkotunk egy jó kis közösséget, és jobban kíváncsi vagyok rátok.
Szóval, ti hogy tudtátok meg, hogy jött a baba, mit váltott ki belőletek elsőre, és hogy mondtátok el apucinak?
Ha már ilyen ötletgazda vagyok, kezdem én, pedig az én történetem egy kicsit keserédes. Ugyanis nekem lett volna már egy kisbabám, idén márciusban született volna meg. Sajnos még nagyon korán elment, persze megviselt, de igazán még nem szoktam akkor hozzá a gondolathoz. Szóval mikor felépültem testileg, lelkileg is rendben voltam, s úgy gondoltam, talán jobb így, mintha később ment volna el. Talán most azért is annyira fontos nekem Gergő minden egyes rezdülése.
Miután augusztusban elment a kisbabám, teljesen összezavarodott a hormonháztartásom (ez már télen volt) Aztán kezdődött a Costy-s kúra. Már harmadik alkalommal szedtem, mikor az uh során azt mondta a doki, hogy nincs peteérés. Na bumm gondoltam, most sem lesz babám, de azért este volt egy kis "akciónk". Jaja, én talán ekkor jött össze a babónk
Mikor meg kellett volna már jönnie (jegyzem meg, nekem a gyógyszertől sem állt be pontosra a mesim, mindig akkor jött, mikor akart)ugyanúgy fájt a cicim, a hasam, de hát csak nem akart megjönni. HIrtelen ötletből reggel vettem egy tesztet, de már nem bírtam kivárni, hogy hazaérjek, főleg a másnap reggelt nem bírtam volna kivárni
Hát, nem volt más megoldás, munkahely
Node felvetődött az első probléma: avagy mibe pisiljek??? Elvégre a macis bögrémet mégsem vihetem ki a klotyóra. (másnak meg még nem akartam elmondtani) Szétnéztem az asztalomon, hátha találok valamilyen eszközt hozzá. Találtam... egy Kindertojás dobozát (tudjátok, azt a kis zölt vackot.) Na azzal kiosontam a wc-re, és finoman nőiesen egyensúlyozva, pontos célzási ismereteimet elővéve megpróbáltam valamennyit beleirányozni....Azt hiszem a kandikamerások jól jártak volna velem. Pár csepp a pipettával... hajtépés... semmi.. Gondoltam azért a tesztet majd otthon dobom ki, úgyhogy eltettem. Majd kíváncsiságból belekukkantottam mégegyszer, s akkor ott volt a második csíkocska is
Persze nekem ez nem volt elég, este hazafelé újabb teszt vásárlása, drágább, tehát jobb alapon, ami nem mutatott semmit.
A teszt kikötött a mosogép tetjén, én meg azért jól elkeseredtem. Majd egyszer a férjem rikkantgat, hogy ott a két csík!!
Mégsem mertem örülni. Ő sem. Nem is beszéltünk róla olyan nagyon. Aztán legkorábbi időpont a dokihoz, aki kijelenti, hogy ugyan gyereket nem lát az uh-on, de mintha egy érett petét igen.
Hát kész voltam, bár egy kicsit vígasztalt, hogy kézi vizsgálatnál azt mondta, érzi a nagyobbodást. Egy hét múlva ismét doki, előtte teszt, szerintem akkoriban belőlem éltek a gyártók.
Na és akkor megláttam a kisfiamat, aki még csak egy pötty volt. Kicsit gyakrabban jártam uh-ra, talán nekem már most annyi van, mint másnak két terhessége alatt, de engem annyira megnyugtat. Persze el kellett viselni a 12. hétig tartó Utrogestán-t, de megérte, hiszen most is itt rúgdos. Mindennél fontosabb lett nekem, talán a testvérkéje is vigyáz rá. (Na jó már kicsit szentimentális lettem )
Apuka pedig úgy tudta meg, (miután láttam a Pontot) hogy épp éjszakás volt, ezért reggelre a monitor elé tettem egy csöppnyi kis ruhácskát, valami ilyen felirattal: csak hogy szokd a méretet
Hát ennyi az én kis történetem.
Akik unták bocs.
Mindenesetre ha van egy kis időtök, én kíváncsi lennék a ti történeteitekre is, az is annyira tetszett, mikor a szülésről írtatok egy páran.
Nah, jó hosszú lettem én is.
Üdv. cic