Új privát üzeneted érkezett!

Ircsi!

Nem semmi, le a kalappal....40 hossz.... :shock:
Nem is hízol, meg helyesen is táplálkozol.....
:lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Köszike a pocakbókot :)
"olyan mintha oda lenne rakva" :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clari :)

Szilvi
Lehet, hogy a "te magnéziumodat" jobban be lehet osztani, napi 2, míg amit én írtam, napi egy és egy negyed :). Berakom az általad írtakat is a tarsolyomba, ha várandós leszek, jól jönnek az ilyen infók tapasztalatokkal. Mindenesetre most a Doppelt szedem és tök jól érzem magam tőle :):):)

Barbcsi
Nagyon izgalmas! Remek időt kívánok! Biztos nagyon szép leszel! Életed egyik legszebb napja legyen!
Körömvirág krémről nem tudom elképzelni, hogy árthatna, ha az arcodra kened, de semmi biztosat nem tudok.
Az anionos betétről még sosem hallottam, jó találmánynak hangzik. Én nem csak a bacik miatt cseréltem (Tenát), hanem mert rosszul éreztem magam, koszosnak, ha az első két hétben napközben 1-2 óránként nem cseréltem ott a dolgot tisztára.

BÉvi, biztos van Eda a kórházadban is. Ezt nem csak szüléseknél használják, általánosan elterjedt más műtéteknél is. Én csaszis voltam mindkétszer, az elsőnél eda volt, a másodiknál spinális érzéstelenítés (lehetett választani :)). Edánál hamar lábraállsz, míg a spinálisnál vagy 10órát kell feküdni szinte moccanás nélkül és inni iszonyat mennyiségű vizet, hogy ne görcsöljön be rá 2napra a fejed úgy, hogy megőrülsz. Én ittam, elkerült a fejfájás is, minden rendben volt. Sima szülésnél a doki eldönti, hogy mikor végezheti el az anesztes az edát, ha már elég előrehaladott a szülés, akkor már nem is adják, mert csak akadályozná a kitolási szakaszt... vagy valami ilyesmi.

maccs01

Ahol nincs internet :)

Kép

maccs01

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Tessék visszavenni a tempóból!!!
Szülést, EDA-t meg a doktoroddal beszéld meg!

Maccs
Én 3x500mg magnéziumot szedek! :wink:
Ha nincs veseelégtelenség, akár 3-4g-ot is lehet szedni.
(ikres ismerősőm a terhessége utolsó időszakában szedett 3-4-szer 1 g-ot)

Barbcsi
Szerintem, nyugodtan kenjed az arcodat.
Drukkolok a vizsgáidhoz!!!!!
Anionos betét: én azért bónem hiszem, hogy annyira jó lenne egész nap csere nélkül :cry:

Clarika
Muszáj volt életmódot váltanom, ha azt akartam, hogy anya lehessek! :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Kapálózik a manóm fél 6 óta...adok neki reggelit :wink:
Aztán vásár :wink:

Ircsi ezt jó tudni mert én van hogy beszedek többet(Mg)bárnapi 500-nál többet nemigen,de pl mikor este nyugtalan a lábam meg ilyenek akkor este is veszek be 250-t.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem nyertem a lottón :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Ircsi, te vasárnap sem lustizol? (Mondom én...) :)

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]J írta:xtina75ó reggelt!

Ircsi, te vasárnap sem lustizol? (Mondom én...) :)

Kinyílik a szemem... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rémes éjszakánk volt és reggelre 39,5-tel kelt Dönci. Már a hütöfürdön is túl vagyunk, de tendencia emelkedik, nem süllyed. Mondjuk annyi jó azért van, hogy iszik, mint a gödény, de ezzel együtt nem vagyok nyugodt, mert lövésem sincsen, hogy mi a fene lehet ez!?Írtam, hogy szerda este telibe hányt és azóta napi kétszer olyan édeskésen büdös homokszínü hasmenést produkál, hogy csak én tudom tisztába tenni (lévén alig van szaglásom), a többiek lefordulnak a székröl, de tegnap már olyan jól evett és jó volt a kedve is, gyalogolt egy szép távot, aztán estére jött a kókadozás. Valahogy nem áll nekem össze a kép, nem köhög, nem folyik az orra, semmi más eddig. Nyertem viszont töle steril pisit, így legalább azt meg tudom itthon nézni, hogy rendben van-e.
Ircsi ötlet? Csak ha már kivetett az ágy amúgy is és egy kis kihívásra vágysz vasárnap reggel?

Köszi és puszi: Barbi
maass

Barbi
Itt mostanában calici-fertőzések halmozódnak...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi35!
Igen,jó nagy helye van babónak hancúrozni.Korának megfelelő méretei vannak(állítólag).
Azt mondják hogy minnél többedik terhesség,annál jobban és hamarabb látszik a pocak.Nekem igaz 2 gyermekem van,de hozzávesszük a vetéléseimet akkor ez már a 8. terhességem.Én nem lepődöm meg rajta hogy ekkora :D
Csak "teher" cipelni :) :) :) -de ezt vállaltam :)

gyomorfeszülés és hányinger néha nekem is van :(
főleg ha megeszek egyszerre egy egész tányér főzeléket (pl)...úgyhogy már kétszrre kell betolnom :)

sokat hajolok,vagy talarítok akkor is van ez az érzés...ilyenkor lefekszem és magnéziumot szedek be plusszba B6-tal....az segít

Sokat kell pihenni!

Clárika!
Mire jutottatok kocsi ügyben?

Évi!
Zsömi cicád nagyon éééééééééédes :D

Holnap védőnő,kedden dokibácsi...remélhetőleg szerdán túlleszek a terhelésen :)

Ma takarítás...és Fancsa segít az autót lemosni...iszonyat mocskos ahogy esett az eső és a szél felhordta rá a port :( :shock: :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jajj nekem! :( :shock: :shock:

Mindenkinek Nagyon Szép Vasárnapot!!! :oops:

ez lemaradt......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares!
Köszi a bókot :D :D
...te élőben is láttad :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag

Kocsiügy:
Várom a holnapot, találkozok az emberrel....
Igazából egyetlen egy dolog "nyugtat" , egyszer hívott, még pár hete, (mert kivettük belőle az aksit, mert szar volt, de másba még használható) hogy akkut kiszedtük? mondtam neki igen, de azt nem is szeretném visszarakni, mert 2szer kellett már bikázni, így azt újat kell mindenképp....
Mondta, h akkor azt ő ad nekem, el is juttatja a szerelőhöz.
S mikor megláttam a hihetetlen körülmények között az autót, érintetlenül, akkor láttam, h a vezetőoldalon a lábnál ott egy új akku....
Ez az ember intézi, de nem ő a szerelő....
Ő bízta meg a szerelőt, de neki sok dolga volt, s nem nézett rá, hogy halad a munka, csak telefonon tartották a kapcsolatot.
Amit elhiszek az akku miatt.....

Szóval lehet h én leszek megint nagyon naív, s megint csak bízok az emberbe.....

Lényeg a lényeg h holnap papírozunk, meg ad csereautót!!!!!

Egy hibám van amit sajnos nem fogok tudni soha megváltoztatni, hogy nem is gondolok bele abba, hogy átverhetnek, mert ugye mindenki magából indul ki, s én sose tudnék átverni senkit....
:?

Clárika
Kép
clárika

:(
hát igen Clárika....
de sajnos vannak "átverős" emberkék is...ez sajna tapasztalat... :(
Más ügy az enyém...de én is megbíztam a kollégámban...aztán csekély
36000-em bánta egy hét alatt...(zöldségesben dolgoztam volt egy éjszakás "biztonságiőr"...vigyáznia kellett az árura...heti leltárt kellett minden szombaton csinálnom...eladta éjjel az árut és a pénzt bezsebelte... amikor gyanús volt a dolog szóltam a főnöknek...neki az volt a reakciója,hogy én bizonyítsam be és akkor kirúgja...gondolhatod hogy éreztem magam :( miattam rúgjanak ki valakit?de ha hiány van azt velem fizettetik ki!...hát mértem naponta zárás után amíg ő pakolt...és reggel nyitás előtt leellenőriztettem vele...üvöltött velem hogy ő nem lop,és hogy én direkt máshogy mérek,stb...lényeg hogy bebizonyítottam,kirúgták,tőlem levonták a pénzt...én felmondtam....Hiába kaptam volna másik embert...a bizalom már senki iránt nem volt meg!)
2 gyerek mellett nem tudtam heti 20-30 ezres hiányokat bevállalni-kifizetni :(
De a főnök ezt megértette...
Ami fájt:
miután eljöttem ő megcsináltatta a zöldségest egy fa bódévá...amit zárni lehet az eladónak és reggel az eladó nyitja ki.(én 1 évet könyörögtem neki,hogy csináltassa meg,mert ez így nem jó!)

Ezt csak azért írtam le,mert én is naív hiszékeny és jólelkű voltam mindenkivel és nem gondoltam volna hogy átvernek alám tesznek...
TÉVEDTEM!
Sajnos ezek után már nem bízom senkiben...(tudom nem kell álltalánosítani,de inkább csalódjak kellemesen :D )

Remélem a te kocsi ügyeddel minden oké lesz és megoldódik!!!
Nagyon szorítok nektek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tettem fel 4db képet gmailre a kocsimról, baleset másnapján készültek, nem a legjobb minőség, telefonnal készült.

Clárika
Kép
clárika

Nagyon brutális!!! :( :x :shock: :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

megyek...elkezdem a kocsimosást...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hű....
Apósom anyóssal önállósította magát, s valami ember felhívta a szerelőt, azt elküldték a .....-ra....
Meg após holnap lemegy megnézni a kocsit......
Most hívott anyósom, h ezt közölje!

Miért kell beleszólni???????
Nem kérte őket senki, főleg h tényként közlik velem, h mi van
:shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Clárika
Kép
clárika

Három napja van gyomoridegem....remélem nem lesz gáz....
Bekattanok..... :(

Clárika
Kép
clárika

Clarika, szerintem az "öregek" csak segíteni akarnak Nektek. Legalább egy gonddal kevesebb, reméljük, hogy harciasak :), ráadásul ott van apósod, férfiember, ez nagyot nyom a latba. Akárhonnan nézed (új aksi ide v. oda), de neked hazudtak, és ha nem mész el megnézni az autód, még mindig ugyanott lennél.
Nekem egy mosógép volt a tanulópénz, azóta vagyok ilyen "okos". Én nagyon ordítottam a fickóval, aki megpróbált átvágni, végül minden rendben lett, de a férjem már hívta pár haverját, hogy meglátogatják. Az ürge szerencséjére nem került rá sor. Mindenesetre van, amikor szép szóval már nem megy. Jön az ordítás, de ha az sem segít, akkor az ember kénytelen felhívni a másik fél figyelmét bizonyos szankciókra, ha nem tartja az illető a szavát :)

maccs01

Maas, nálunk is kalici volt. Átsöpört a családon. Sokat kell inni, Normaflort is adhatsz, magától emúlik 2-3 nap alatt - legtöbbször.

Ircsi, köszi a 3x500mg infót. Eddig nem figyeltem, most már emlékszem, hogy régebben is írtad. Köszi

maccs01

végeztünk.. :D
kicsit elfáradtam...most bekapok egy -két falatot...aztán folytatom itthon :D

Clárika!
Lehet hogy tényleg csak jót akartak!!! :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bárányhimlővel kapcsolatban akartam írni, hogy amennyiben az anyuka átesett már rajta és megvan az újszülött, akkor még annak 3hós koráig (v.6?) nem kapja el a baba, mert addig védett. Ezt a védőnőm mondta.

maccs01

Megjöttünk.

Csillag,privi-OK :)

Clarika,remélem jó lesz a vége...

Bmaas,jobbulást :?

Kocsimosás? Mi is akartunk de mindjárt esik :?

Vásárban csalingáztunk,vettem 1 kismama felsőt,meg 2 sztreccs halásznadrágot ilyen laza derekút.Merthogy majd a nyári ruháim azzal akarom hordani,a pocak biztos nagyon felkapja majd elől.
Aha. Hazaérve kiderült,egyik nyári ruha se jó rám :shock: :shock: azaz van ami feljön de elég groteszk...ugye has,meg szélesebb csípő,és nagy dudák :(
De nem baj,elhordom a nadrágokat hosszabb kismama felsőkkel.íÉn ezért már nem veszek még nyári ruhát is.
Miki kapott bőr övtáskát,a baba 2 tutyit és egy zoknit :)

Metroban voltunk,akciós a Pampers törlőkendő,a Sensitivből 3-at fizet 4-et kap,barátnőmmel közösen vettük,600 ft-ra JÖN KI EGY DUOPACK(2X63 DB) bocsi caps lock...
Meg pelenka ügyben tájékozódtam,a saját márkásuk 38 ft/db áron van. Pamperst,Babylove-t,Libero-t,Tescosat vettünk már 1-1 csomaggal(különböző méretek)aztán lesem az akciókat. Muszáj is előre kicsit betankolni,a jóég tudja hogy fogok majd ott pénzt kapni,papírmunka,ügyintézés :?

evilany

Miki csinálja a palacsintát én nekilátok a tölteléknek(hortobágyis)
A tegnapi rétest hűtőbe már nem kellett tenni :oops: :oops: elfogyott :lol: :lol:

Holnap megyünk dokihoz,már várom.Remélem a baba megmutatja mindenét...bár ahogy fekszik,jobb oldalon kifliben érzem...
Lehet lassan rá kéne kérdezni a szülésre is,mit szól a terveimhez. (EDA)

evilany

Évi!
Megjöttem,megvannak a hálózsákok... :)
hát a 4. emelet kicsit magas :D
de a lényeg hogy megcsináltam mindent...vagyis majdnem mindent :(
még el kell mosogatnom(tele a mosogató) és fel kell porszívóznom...mire apa hazaér :D
nehogy azt higyje nem csináltam semmit :D
ma sajtos-tejfölös tészta lesz...azt nem kell sokáig főzni :D

Autó szépen csillog :D
kiíváncsi vagyok apa észre veszi-e? :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Kocsimosás? Mi is akartunk de mindjárt esik :?

hát tuti esni fog mert én megcsináltam :D
ez mindig így van :D
ablak pucolással is így jártam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Evilany!
Mit jelent az, hogy "nyugtalan a lábam"?
Szerintem olyanom nekem is van.. Évekkel ezelőtt volt nagyon sokáig.... aztán elmulasztottam... és most meg visszajött.
Jól sejtem, hogy egyről beszélünk?
Olyan lábidegesség féle, mint ha folyamatosan meg kéne feszítenem vagy mozgatnom kéne a lában.. vagy ilyesmi.
szilvi35

Nemrég volt calicim :-(... Durva hasmenés és hányás (sosem szoktam hányni). Plusz még bélgörcsök... Lázam szerencsére nem volt és 24 óra alatt túl voltam rajta.
A doki folyadékpótlást és kímélő étremdet írt fel.
szilvi35

Csillag,4-re kellett menned? :( :( bocsiii

Szilvi,pontosan erre gondolok,mindig meg kell rángatnom vagy felemelni,befeszíteni...

evilany

aha ... a 4.re :D édes pici fiucska várt az ajtóban...megérte felmenni...nagyon kis tünemény volt...pár hónapos :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

semmi baj Évi!!! :D :D :D
csak ma sokat tettem vettem...de a pindúr látványa "feledtette" :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

OK :) köszi még egyszer.

Na palacsinta kész,egy adagot már be is termeltünk de annyi lett hogy lett holnapra is :shock:
Megy egy mosás,kiteregetek és szundítok egyet míg Miki F1-et néz videon :)

evilany

jó pihenést...én most végeztem mindennel :( :( :(
ez egy hosszú nap volt...de holnap egész nap pihi..illetve 11re védőnő...ennyi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem nem calici a baja, mert mint írtam szerda este óta küzdünk vele és tendenciálisan egyre rosszabb lesz. Olyan forró a gyerekem egész nap, hogy palacsintát lehetne sütni a kis testén. :(
Ha lemegy a láza a lázcsillapítótól, egész használható, amúgy csak fekszik kiterítve és sírdogál. Megszakad a szívem. Párom meg ugye az éjszakai müszakból mit sem vett észre, két órával késöbb kelt, mint én (küldtem a gyerekeket, hogy keltsék fel, neki se legyen tovább jobb dolga), most megint alszik. Én meg itt görcsölök a kis betegemmel és szeretnék lassan valamit ebédelni is, de kérdéses, hogy sikerülni fog-e!?

Megyek, mert csak felidegelem magam. A gyerekek legalább a buktát díjazták. :)

Barbi
Vendég

Barbi!!!
Jobbulást!!!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

hát nekem is mozgalmas hétvégém volt... párom nélkül... ezért agyon szerveztem magam progikkal...
egy percre se álltam meg... csak ma este... de ma sokat cipeltem és emelgettem a barátnőm egyévesét... és nagyon elfáradtam...pláne, hogy a délelőttöt végig takarítottam...

de megérte elmenni hozzájuk, mert gyakorlatilag a szükséges cuccoknak a felét megkapjuk tőlük... elektromos mellszívó, kád, bölcső, ágynemű, takarók, ruhák, játszószőnyeg... rengeteg cucc... :lol: kaptam 3 kismama nacit és 3 felsőt.... nem is tudom mennyi mindent... a felét se tudtam most elhozni! ez nagyon nagy segítség! :lol:
kicsi lányom hálából megrugdosta a barátnőmet és bemutatta a box-tudományát.. :lol: :lol: :lol:

na megyek, mert nagyon álmos vagyok!

mindenkinek jó pihit!!!

Kép
gtunde75

Tündi, azért vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad! :)

Kép
xtina75

Mindenkinek szép Reggelt és csodás napot!
:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]B írta:evilanyévi jobbulást,remélem már jobban vagy,feküdj és pihenj...

Na megnéztem a "szülés" részt....hááát mit ne mondjak voltak benne olyan részek hogy kikiabáltam a Mikinek na erről szó se lehet! Ő meg,hát már késő :D de azért nem volt vészes...mondjuk azok a részek ahol premier planban látszik már ki a hajas fejbőr,ill.jön ki a fej,az elég bizarr de hát ez van...

Most mosogatok,Miki porszívózik,utána Híradó,Megasztár :wink:

neked megvan a videója? :)
nagyon jóóóóóóóó...de 10-ért nem veszem meg a 3 részt :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jó hosszú lehetett a hétvége...hogy mindenki alszik még :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt! :)

Kép

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt

Kép

Csillag,a barátnőmtől van,szívesen kölcsönadom ha meg akarod nézni,bár neked sok újat nem fog mutatni :) itt van még a szoptatás és az újszülött kor is.

11-re be kell mennem a városba anyósommal találkozni :evil: hozza a pénzt,de csak az árkádig...

evilany

Kép

hehehe
Remélem nem az én macskáim egyike :roll:

evilany

Jobb reggelt!

Gyerekem pályát választott, fütötestnek készül. Jó is ez így, mert melegít ebben a szakadó esöben és hidegben, de nem találom a termosztátját, hogy elzárjam, amikor nem az ágyban vagyok mellette... Egész éjjel sírt és félrebeszélt böven 39 fölötti lázzal. Itt meg özönvíz, nönek már az úszóhártyáim... Ez lesz most a nyári kiegészítö, de a sok víznek is van elönye, mert ha már úszni lehet benne, könnyebb leszek. Babakocsi helyett meg majd motoros csónakkal megyünk mindenhova.
Mindjárt elúszok a gyerekorvos felé is, mert Dönci felülvizsgálatán kívül még Enivel kapcsolatban is lenne kérdésem.
Na megyek is cihelödni.

Barbi
Vendég

aranyos kép :D :D
anyós :(
sokat ugyan nem mutat a videó...de szeretem őket nézni :D
a jövő heti talira ha nem gond elhozod? :oops:
azért megnézném :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,elhozom.

Bmaas,azért ez a napok óta 39 fölötti láz elég aggasztóan hangzik :?
Kép
Jobbulást kívánok!! Szegény picike.
nos hogy a férjednek pedig fel sem tűnik :roll:

Clarika,végül mi lesz az autóval??

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?