Lucuzs!
Boginak mennek a gyógypuszik! És drukk az új szobához. Szerintem is jó, ha a testvérek együtt vannak sokat, és nem a hagyományos értelemben van külön szobájuk!
Szerdán megyünk a dokihoz vissza. Már nagyon izgulunk!
Rodi!
Remélem jól telt a hétvége! Sokat gondolok ma rád, várlak a csodás hírekkel! REmélem, már tudod is, hogy minden rendben van!
De jó, hogy már nem vagy olyan aluszékony!
Aviubi!
Én is rendszeresen eltüntem az elején, hogy csatlakoztam ehhez a társasághoz, aztán függő lettem...
Drukkolok neked nagyon!
Bazsa!
Nehéz időszakot él át a barátnőd, de sokan gondolunk rájuk, imádkozunk értük, és remélem érzik a bíztatást! Azért most biztos nagyon lassan telnek a napjaik. Ha találkozol vele, mond meg, hogy sokan gondolunk rá, hátha erőt tud meríteni belőle!
Ez az állatmenhelyes dolog nagyon jól hangzik. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
És jó lehetett kicsit a tesód gyrekei felett anyáskodni, már ha igénylik...
És remélem, már neked sem kell sokat várni egy olyan anyáknapjára, ahol már a másik oldalról is érintett vagy! Drukkok mennek!
Bazsa, Beze!
A laparoszkópiával az átjárhatóságot is meg lehet nézni. Nekem röntgenes átjárhatóságim volt, és úgy találták, hogy a bal oldali vezeték el van záródva. A kaalis dokim ezzel nem elégedett meg, elküldött laparoszkópiára, ahol az derült ki, hogy nincs elzáródás, csak nagyon hosszú azon az oldalon a petevezeték.
Bikfy!
Drukk a sok tanuláshoz, így most kevésbé van időd aggódni az átjárhatóságin, de nem is kell rajta, hidd el!!!
A psziholingvisztika fogalmam sincs micsoda, drukk, hogy te tisztában legyél vele!
Képzeld álmomban én is újra egyetemista voltam, és órákat kellett volna felvenni, de lusta voltam bemenni, és már nem is emlékeztem, hogy ezt hogy szoktuk, kikkel együtt, és el is bizonytalanodtam, hogy hol is tartok, már diplomamunka jön, vagy még más tárgyak is kellenek...
Azért jó volt felébredni! Kívánom, hogy ne sokára te is tudj úgy ébredni, hogy ez már csak álom volt, és vége a vizsgaidőszakoknak!!!
Aagassi!
Édes kis családod van, jók ezek a kis rövid szösszenetek az életetekből! Köszi, hogy megírod!
Vius!
A régi hajad is jó volt, de ez az új frizura is nagyon jól áll! Nekem is rögtön feltűnt! Szép család vagytok! Édes ez a kislány, mint mindig! A koszorúk nagyon szépek, tanultál valahol koszorút kötni?
Darinkának is mennek a gyógypuszik, jó hogy már javult kicsit!
Babicsek!
Hogy állsz? Ma már beköszöntött a piros betűs ünnep? Drukk neked hozzá! Remélem minél hamarabb mehetsz a Kaaliba és kezdhettek is!
Eclipse!
Sajnálom a sok munkát. Te is tanulsz közben? Az azért kemény lehet! Neked is drukk a vizsgákhoz, meg hogy minél előbb véget érjen ez a húzós időszak