Új privát üzeneted érkezett!

Judit:
nekem anno épp a műköröm miatt vékonyodtak el a karmaim. Most, a terhesség alatt (illetve már két hónappal előtte) el kezdtem szedni a terhesvitamint, és tök jól megerősödtek. Nem törnek be/le minden szíre-szóra, és egész gyorsan nőnek is.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Judit!

Kosonom a kormozes felajanlast, ha kozelebb lennenk, akkor meg elnek is vele. De azert az is vicces lenne, amint a ket gyereket ebresztem hajnalban (kivetelesen en oketjavascript:emoticon(':lol:') es nem forditva :lol: ), hogy mindenfele tomegkozlekedessel elinduljunk Makora. Megneznem a vernyomasomat, mire odaernenk. :lol:
Egyenlore meg az is komoly szervezest fog ignyelni, hogy a ket utcaval lejebb levo szalonba eljussak. Merthogy szepsegcsinalo van a kornyekunkon dogivel, de egy mezei kozert??? Nah, az nincs.
Mar azon is gondolkodtam, hogy korbetelefonalom a maglodi mukormozest hirdetoket es megkerdezem, hogy jonnenek-e hazhoz, de rajottem, hogy akkor meg az a ket oranyi kikapcslodasom is elmaradna, igy inkabb megyek en.

Az en kormommel szerencsere nincs gond, eleg vastag is, gyorsan is no, a formaja is egesz jo, azv egyetlen bajom az, hogy szeretem, ha valamlyen diszket szin, vagy francia manikur van rajta, viszont a sima kormomrol 1-2 nap alatt pattogni kezd a lakk a hazmunka miatt. A zselen meg tok jol mutat 3 hetig is, vagyis eleve feher zselevel csinaltattam franciara es igy tartosan szep.
Eddig meg levetel utan sem voltak gyengek egyszersem, pedig anno elso korbenegy evig megszakitas nelkul rajta volt, akkor paraztam, hogy csak papir lesz az igazi kormom helyen, de nem igy tortent.
Csudajol szoktam erezni magam friss kormokkel, erre az erzesre amitozom ismet. :D
Vendég

Es ismet Judit!
Irok am neked, remelem, meg ma, de megvarom, amig ket szabad kezem lesz egyszerre, ugy jobb szeretek levelet irni.
Vendég

Judit: detto, bár az 5 év alatt, míg műkörmöm volt egész megerősödtek, de megint törik, mg vékony f@s :cry:
ugy szeretnék megint melírozott hajat, szolibarna bőrt, emberire sminkelt arcot, pár uj cuccot, és csudiszép körmöket...akkor nem érezném magam ilyen leamortizált büdös banyának :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sajna nekem akkor sem erősödtek meg, amikor levettem őket, úgyhogy inkább maradnak:)

Bea, várom:)

Edit, én képes vagyok azért felkelni reggel fél órával korábban, hogy megcsináljam a hajam és kisminkeljek... Egyébként egész nap utálom magam:)

dalika

Edit: ezek a dolgok mind megvalosithatoak, csak kell egy kis szervezes, jo nagy elhatarozas, esetleg asztalracsapas, ha az apuka nem lelkesedik attol, hogy heti 2-3 oraban gyerekfelugyelo legyen.
Kristof szuletese utan en sajnalgattam magAam, hogy gaz vagyok, sirattam a regi hajam, kormom, ruhaim. Egyszer megvilagosodtam, hogy minden adott, csak szervezni, tervezni kell es raszanni magam. Jah, igen. Penz sem art, ha van ra. Meg az sem rossz, ha van hova menni, hogy megmutathasd magad, ne csak te gyonyorkodj otthon. :lol:
Most mar en is elkezdk kibujni a csigahazambol, ugy dontottem.
Vendég

Csipike: csudaszép a kiscsaj! Kép Ha nagyobbak lesznek, Bulcsú és Bende (a két punk) fog érte küzdeni :lol: :lol: :lol:

Reni: Zsubika is nagyon édes :)
zuzmooo

Köszöni szépen Zsubika a dícséreteket. :lol:

Na hát csajok! Akkor csak én vagyok megelégedve magammal :roll: Én nem bánom, hogy visszafestettem barnára a hajam, legalább egy kicsit pihen a sok szőkítő után. Egyébként is anyósom aszongya mindig, hogy barna haj kék szem hétszépség :wink: :P Nekem sincs már műkörmöm vagy 5 év után, de nem is baj, félnék, hogy megkarmolom a kis drágámat, bár így is elég szép, csak akkor van gáz ha beszakad mert akkor az összeset legyalulom egy méretre :roll: A ruháim rám jönnek, bár már nekem is jó lenne beujjítani egy-két felsőt. :roll:

A Népkerti sétából Tesco-s járat lett. Ma már én is mostam hajat meg az előbb tornáztam is egy kicsit. Hát az a Béres Alexandra féle torna nem túl megerőltető, de nekem úgysem lehet ugye a sérv miatt tornázni. Remélem ezzel azért nem rontok a helyzeten, de azért ennyi mozgás kell. Úgy el vagyok gémberedve (ezt így kell írni?) már néha, hogy uhhh.

bellerreni
Eger

Pasijaim

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Hát Bea, azért Editnek most nem egyszerű a szervezés sem. Sztem Apára még nem nagyon tudja bízni Csanádot...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nagyon cukik a babák! Én már azt várom, amikor majd úgy talizunk, hogy a mazsolák már tudnak kúszni-mászni. Irtó bájosak lesznek úgy egy kupacban :)

Csöpp durmol. Szerintem a rossz idő teszi, elég kis fáradt ma.

Én a héten eljutottam fodrászhoz és kozmetikushoz is, már elég gáz voltam, rámfért. 5 és fél kilo még stabilban van rajtam, úgyhogy a régi ruhák lógnak szépen a szekrényben, sorukra várva.

Na, megébredt a ded, futok.

Kép
juci-77

A mai nap amilyen jól indult, olyan borzalmasan zárult (bár még nincs vége szerintem). Csöppem folymatosan sírt a pukik miatt, vagy kibukta/hányta a tejet , nem aludt semmit :roll: Kínomban már beültünk a nagykádba a Gabi nyugtató fürdetőjével. Jó sok puki és sírás után most (éppen) alszik.
Fodrásznál,manikür/pedikürön kb 1 hónapja voltam. Most megint aktuális. Kozmetikushoz még nem jutottam el. DE ma sikerült 2 pakolást feltenni...lehet most ezért szvok?

Kép
csipike09

Csajok!
S.O.S.!!!

Cici üres!!! Lili éhes!!!
Fagyasztott tejcsit kiolvasztottuk, konkrétan hányás íze van...
Milyen tápot vegyünk, amit lehet papír nélkül venni? Apa elszalad az Auchanba, a patika ott nyitva van még!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Nem akarok hulyeseget irni, de en olvastam olyasmit, hogy az anyatejnek valtozik az ize es az illata a fagyasztastol, de attol az meg jo, ha jol volt fagyasztva es kiolvasztva. Allitolag, ha a baba elfogadja, akkor OK, mas baja nem lehet.

Amugy: en HA tapszert vennek a helyedben, hiszen Lilid csak anyatejet latott eddig. Mi Milupa Milumil HA start optimat hasznaltunk, jo volt, nem volt vele kulonosebb gond. Viszont recept nelkul nem occso, 3000 forint korul van a 600 grammos. Bar az osszes HA draga.
Vendég

Kakti!
Probald meg esetleg felhivni Katicat, o tuti kepben van azzal kapcsolatban,hogy a kiolvasztott anyatejnek milyennek kell lennie!
Vendég

Kakti, nekünk a milupa Milumil HA1-et írta ki a doki néni. Ha nem sikerül vennetek, én szívesen odaadom a 2-ből a bontatlan csomit (1x bepánikoltam, h éhenhal a de és kibontottam neki, de kihányta az egészet. )

Kép
csipike09

Kakti, miből gondolod, h nincs tejed? Iszol eleget?

Kép
csipike09

Hát odaadtam neki a jobban tejelő balt, egy pár percig szívta, aztán elkezdett sírni rajta. Próbálkozott, de láthatóan hiába. Aztán áttettem a jobbra, ott ugyanez. Próbáltam én is sajtolni, hogy van-e benne vmi, de nem jött semmi.
Elég sokat iszom, de emelni fogom az adagomat.
Most Apa elszaladt beszerezni valamit, remélem, kap is majd. Az Auchanban a patika a weblap szerint nyitva van kilencig, a valóságban csak 8-ig, így odabent próbálkozik. :? Mi meg ittjon sírunk Lilivel...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kaskti, mi végülis nem messze vagyunk tőleek a tizenhétben...az ajánlatom áll. Arra számíts, h Lili első körben kihányja a tápot. Szerintem 1x csak kis adagot készíts neki. Nekem Vivi az anyatej után kihányta és én nem is adtam neki többet, bár mint utóbb mondták ez természetes.
Valóban így van lányok?

Kép
csipike09

Én már nem emlékszem, Barbus már a kórházban kapott tápot és nem jött ki belőle. De lehet hogy az első alkalom még első éjszaka volt, amikor még bent volt a csecsemősöknél.

kakti: Mi is kaptunk fagyasztott tejet és tényleg nem volt valami jó szaga, de a kiolvadt tejet felmelegítettem és Barbus megitta. Próbáld meg, legfeljebb kijön Liliből, de szerintem nem fog. Bár te érzed a szagát és ha tényleg nagyon büdösnek érzed akkor inkább várd meg apát a táppal. Én erre gondolva írattam első orvosi látogatásnál tápot, hogy legyen ha kell. Drukk nektek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát a kihányásig nem jutottunk el (kapott Apa az Auchanban Milupa HA startot). Konkrétan utálja, üvölt, ha a szájába teszem... :? Totál kivagyok... Amúgy nem zavarna, csak az, hogy nem tudom, milyen lesz az éjszaka így, hogy éhesen megy aludni.
Jut eszembe: gyanús vagyok magamnak, hogy meg fog jönni. Valami halvány rózsaszínes maszatot találtam ma a klotyópapíron... Ez is befolyásolhatja a tej mennyiségét, nem?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Viki:
nem a szaga rossz: konkrétan hányás íze van. Nem csodálom, hogy nem kell neki.

Most - a sok sírás után - beájult, letettük aludni. Én meg magam alá zuhantam. Asszem, bebújok a paplanom alá sírni... :cry:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csipike: áh, nagyon punk a csajszi! Mutattam Bulcsúnak is, de ő most a legújabb felfedezésének szánja minden szabad percét: hogyan lehet minél több pozícióban csak egy ujjat (kifejezetten a hüvelykujjat) a szájába tunkolni. Mindegy, majd eljön az az idő is, amikor nem csak a hüvelykével lesz elfoglalva (hanem tán más hüvelyével)

Hát én nem érzem leamortizáltnak magam. Az tény, hogy oldalt is van már hurkám, és a fenékméretem a balatoni vitorlásokéval vetekszik, de továbbra is jó vagyok a bőrömben. Nem kellett új naci, csak a régiek fesszentősek kicsit.

És ma házhoz jött a fodrász: új a frizum. Szal felhívott a barátnőm, hogy nála a fodrászlány és átfurikázza hozzám, ha játszat egy kicsit Bulcsúval. Gyors sanda pillantás az alku tárgyára, és egyből rábólintottam: eladtam a gyerekemet egy hajvágásért. Hm, festetni se ártana…

Műkörmök: esküvőre csináltattam, hogy mégiscsak dögös legyen az ara keze. Utáltam. Most is utálom.

zarja

Kakti: no para, amit kaptam fagyasztott tejcsit hát annak is elég furi volt az állaga. Mégis betolta Bulcsú és semmi baja nem volt, pedig nem a saját anyja teje volt.

Szal a fagyasztott felengedett anyatej teljesen más állagú, szagú, mint a frissen fejt. Nyugodtan add oda.

A táp nemcsak hányás ízű, hanem hányás szagú is. Sokkal rosszabb mint a felengedett tej.

zarja

Hát nem tudom... én (is) megkóstoltam mindkettőt, de nekem a tejcsi szarabb volt. Sokkal szarabb...
Nem lehet, hogy azért,, mert nem volt időnk szobahőmérsékleten felengedni és utána melegíteni, hanem helyből betettük (aventpoharastul) egy tál forró vízbe, hogy olvadjon ki mihamarabb???

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti, akkor ez az oka. amikor megjön állítólag más lesz a tej íze. Barátnőm kislány 2 napig ordított. Nem akarta elfogani a tejet. De aztán "betört" és rendesen szopizott tovább.
Lehet h nekem is megjön...olyan furin fáj a hasam/derekam.

Drukkolok, h csak ez legyen a gond.

Zarja, Zuzmoo az én csajszimat is most jobban érdekli az, hogyan tudná egyszerre a két öklét a szájába tenni :wink:

Kép
csipike09

Most ezt olvastam:
[quote]A írta: menstruáció tejtermelésre gyakorolt hatása tévhit, ami azon alapul, hogy a menses első napjaiban valóban lecsökkenhet kis mértékben a tej mennyisége, de ezt gyakrabbi mellretétellel pótolni lehet. Az is előfordulhat, hogy az első 1-2 napon a babának nem ízlik a tej íze és rövidebb ideig szopik emiatt, de ettől még nem lesz semmi baja, ha kitartunk a szoptatás mellett, a 3.-4. napon ismét szívesen szopizik majd. A gondot az szokta okozni, hogy amikor a kicsi elfordul az anyamelltől, 1-2 napig nem szívesen szopizik, az anyukák kétségbeesnek és elkezdik mással etetni a babát, nehogy éhen haljon. Pedig a kicsik pontosan tudják, hogy mennyi az a kevés, amennyit meg kell enniük ahhoz, hogy ne legyenek éhesek. Gondoljunk bele, ha mi kerülnénk egy lakatlan szigetre és csak egyféle étel lenne, amit egyébként utálunk, azért valamennyit biztosan megennénk belőle. Nos, ezzel a baba is pont ugyanígy van.

Hát remélem, tényleg így van.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akkor Levente fiam nagyon ügyes: profi módon tudja szopni a hüvelykujját. Jó, néha két ujjacska, néha a középső van a szájában :D, de előbb utóbb betömi a megfelelőt.
pammut

Kakti!

Csak most olvasom! Nálunk most volt egy kis para, mert elkezdtem diétázni. Kevesebb lett a tej és beszedtem az urticat, hátha már nem fáj a hasa tőle. Első nap nem volt gond, másnap viszont egész éjjel fingott. Abbahagytam. Másnap alig volt tejem. De hagytam, hadd cummogjon az üresen is. Kb 2óránként evett. Éjjel is kelt 2-3szor. Tegnap este is alig volt tejem. Olyan 9fele aludt el. 3kor kelt meg 8kor. Az kibírható. Ma reggel bőven volt tej. Napközben ittam Karamalz-ot, estére már csak egyből etettem. Ha sír és nem kell a cici és tuti éhes, csak akkor adj tápot. És nehogy azt hidd, hogy azonnal megissza. Ja és ha forró vízbe kevered, simább lesz az állaga. Jobban hasonlít a tejre. De ezt csak akkor tudod megtenni, ha nem üvölt az éhségtől.
Holnap csörgess meg, ha van kedved dumálni!!! Ok?
Vendég

Kakti!
Ez jól hangzik. (amit bemásoltál)
Reméljük "csak" ez a baj.
Valamelyik nap belőlem is kicsöppent 1-2 csepp piros vér, de azóta semmi.
Szerintem még ne erőltesd a tápot.
Nekem is kevés a tej este, már tegnap írtam.
Ma is jobb, bal, jobb volt a menü.
Mikor a balról lefejtettem Domit nagyon háborgott, úgyhogy más pózban (bölcsőtartásban), mint kezdetkor (hónaljtartás) raktam a jobb cicire és újra jött egy icipici tej, de már mégsem lehetett éhes annyira, mert 4-5 szívás után jobban lekötötte a pólóm mintája, meg az, hogy vigyorogjon rám.
És már az előtte levő etetésnél is mindkét mellet kiszívta, pedig eddig csak az utolsónál kellett mindkettővel megkínálni, úgyhogy én is stresszelek kicsit, hogy nem lesz elég már sokáig.
Mindenesetre ma éjfél körül fejek, mert úgysem alszom olyankor még soha, viszont addigra már eltelik 3-4 óra az utolsó etetés óta. Berakom a hűtőbe és kövi este odaadom neki, ha úgy látom, hogy éhes még.
De rohadtul értékelnék most egy elektromos fejőgépet.

Ma majdnem 3 liter szoptatós teát megittam és még úgy 1,5-2 liter vizet.
Ennél többet már nem tudok.

Babócák nagyon zsiványak!

Bea!
Erik zabálni való, ahogy mosolyog! :)
Többi pasid is rendben van. :wink:

Reni!
Zsubika szája olyan, mint az apjáé.
Micsoda kék szemek.

Csipike!
Vivien haja tényleg megér egy misét!:)
Eszméletlen! hihi
Utolsó kép a kedvencem.

De jó, hogy tettetek fel képeket.
Más is követhetné a példánkat!
(jó jó kicsit telhetetlen vagyok na)

Kattkat

Kép
kattkat

Na épp csak olvasni tudtam. Mentségül itt vidéken a net is tányéros! :D Csipi! De jó látni!! Vivi tündér! A húgomnak is hasonló haja volt! Milyen szőke lesz!
Vendég

Bea! Feri is jóképű,na de a kicsik! :DReni! Kornél formára sztem is apja. Főleg a szája körüli rész. A szeme a Tied! Nekem úgy tűnik, kék is marad!
Vendég

Csipike!

Ugye neked volt pocakplasztika?
Milyen feltételeknek kell megfelelni, hogy a tb támogassa?
Nagyon szörnyűséges volt?
Egyáltalán volt vagy csak rosszul emlékszem? :oops: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Eszter! Osztom a véleményed az egysíkú keresztelőcucc miatt! Én el tudnék képzelni szépet,de mindenhol csak azt a kommersz nylon öltönykét kapni. Felnőttön is gagyi, mitől lenne szebb gyereken? De maga a mini ing+gatya nem irritál. Inkább a fos műszálas anyag. Esetleg valami díszmagyar szerűt varrni neki? Vagy vékony fonalból kötni?
Vendég

Kattkat! Jól emlékszel! Csipinek volt. Emlékeim szerint az csaszinál jóval nagyobb heggel jár. Kb a két csípőcsont között. De tuti hatásos! A bnőm 26évesen, 5500g-os baba után csináltatta és semmi különös procedúra nem volt. De ez csak másodkézböl van.
Vendég

Jo reggelt!

Tud-e valaki infot adni nekem ezekrol a tipusu medencekrol? http://bolthely.hu/kepek/pokershop/00390.jpg

Az erdekelne elsosorban, hogy mennyire nehez ezeket algamentesen tartani, mennyi idonkent kell cserelni a vizet, mennyire draga a tisztantartasa (kulonbozo szerek). Es hogy a vizforgaton, kemikaliakon kivul van-e meg masra szukseg? Nah meg persze vizforgato.

Ugyanis gondolkodtam rajta par napja, hogy jo lenne egy ilyen. Feri tegnap meglepinek hozott egyet, de vizforgato nelkul. Ezt mindenkepen visszavisszuk, mert o nem tudta, hogy mashol van nem sokkal dragabban ugyanekkora vizforgatoval es tetovel.
De azon is gondolkodom, hogy egyaltalan kell-e. Ha viszonylag konnyen algamentesen tarthato es nem kerul tul sokban a fenntartas, akkor visszavisszuk es hozzuk a masikat. De ha csak allandoan szenvedni fogunk az algaval es gyakran kell cserelni a vizet, akkor inkabb nem kell, mert a kertbol is eleg nagy helyet elfoglal.
Jo lenne, de nem mindenaron.
Akkor inkabb kapnak a fiuk (foleg Kristof) egy labaztatos medencet es megyunk strandra, ha bikinikepes leszek.
Vendég

Kattkat!

Nem tudom, hogy ismered-e a hoxan a hasplasztika forumot. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=4381
Ha nem, akkor ajanlom neked, hogy regelj, olvasgass. A hozzaszolasok felettbe tudsz lepni a kepgaleriaba is.
Tuti bizti, hogy ott minden infot megkapsz, amire csak szukseged lehet.
Mellesleg ahogy telik az ido ra kell dobbennem, hogy az en hasam sem lesz a regi. Mondhatjuk, hogy mar lapos, nem is ezzel van a gond. Ruhaban okes. Viszont a bor nem ment vissza meg es ugyan fog meg feszesedni, de biztos, hogy nem fog soha teljesen visszahuzodni. Szemeremcsont felett csipocsonttol csipocsontig van az a resz, ami annyira nem tetszetos. Nem kotenyhas, de nem is az igazi. ott maradt meg a legtobb bormennyiseg es minel jobban huzodik vissza afelett, annal jobban szembetuno. De mondjuk emiatt hasplasztikat en nem vallalok be, mert ezt inkabb en latom, egyebkent nem zavaro. Viszont ha ettol durvabb lenne, akkor szinten gondolkodnek.
A cicicsere viszont meg mindig tervben van, 1-2 even belul szeretnem.
Vendég

Sziasztok!

Kattkat, nekünk is ilyen pihenőszékünk van, csak narancssárga. :D
Igen, nekem volt plasztikám. Nem tudom, hogy most minek kell megfelelni és hogy van-e még ilyen lehetőség. Anno 3. gyerek után járt ingyenesen (legalább is így emléxem). Akkor érdemes megcsináltatni ha: nem akarsz már több gyereket, lefogytál a verseny súlyodra, valóban NAGYON lóg a bőr a hasadon. A vágás nagyobb a császárénál (ahogy Nóri írta ) fájdalmasabb a felgyógyulás, mert nem csak a bőrt szedikle, de a fölös hájt is és még az izmokat is össze varjak+ a köldököt is áthelyezik ha kell. Én 1 éjszakát voltam a magánkórházban, nem vezethettem autót, nem emelhettem semmit x ideig. Egy specko bugyit kell hordani kb 1 hónapig éjjel-nappal. Emléxmek qvára szenvedtem az elején a fájdalomtól, DE megérte...most megint mehetek majd kb 3 év múlva :?

Kép
csipike09

Na, én se tudok helyesen írni. szedik le és összevarják :oops: :oops:

Ja, még vmi. Sok függ attól is ,ki a doki (mennyi ideig vagy kórházban, milyen lesz az új hasad stb)

Kép
csipike09

Bea, nekünk a nem vizforgatós van. A gyerekek imádják, én nem. Én nem szeretem a vegyszereket, így nem használunk. De nem is lenne sok értelme a gyerekek ki-be ugrálnak és minden sz@rt behordanak a vízbe. Tehát x naponta cserélni kell a vizet+ utálom pucolni. Inkább megyünk strandra. De a vizforgatos bizti jobb...

Kép
csipike09

jo reggelt...
bocsi lányok, de senki nem reagált a fogas problémámra... :cry: :cry: :cry: :cry: lőjjem le magam igaz? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

kakti: mi volt éjjel? tejcsi? enyimgyerek utálta a milupát, kb 3 napig volt hajlandó megenni, akkor is fintorogva...a nestle bebat szeresse, meg attol a kaki is elfogadhato állagú.

Edit

Kép
ézsóné

Edit, sajna így látatlanban vajmi kevés okosságot tudunk mondani szerintem. Ha az téged megnyugtatna vidd el és mutasd meg a gyerekdokinak vagy beszélj a védőnőddel.

Kakti, mi a helyzet??

dalika

Edit- nalunk is feher az iny, de ez csak azt jelenti, hogy megindult kifele a fog, de meg 1-2 honap, vagy tobb is, mire kibujik. Abel is extra nyugi, kiabal, kevesebbet alszik, sot, amit mar nagyon regen nem csinalt, neha felsir. Es mindent tom a szajaba, mindent rag, sajnos meg a bimbit is, ugyhogy jol felsertette az ejjel is...Hat, nem tudom, mi a rosszabb, ha igy kinlodik, vagy majd foggal harapdal.
geri79

Edit- Te nyersen adod neki az almat?
geri79

igen, simán pépesre lereszelem.

Edit

Kép
ézsóné

Edit, én vettem rágókát a gyereknek. Ennyi...nem kenem semmivel.

Kép
csipike09

lányok, gyors kérdés:

Ti megvennétek ezt?
http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/29061

az a helyzet, hogy van ugyan babakocsink, de ha azt elvisszük üdülni, akkor semmi más nem fér a csomagtartóba.
A mei-taiban egész nap nem lehet a parton és ha sétálgatunk 1 héten keresztül. Ez elvileg dönthető, bár nem teljesen vízszintesbe, de nekem tetszik, hogy van hozzá tető is, és állítólag azt írja, hogy kicsire összecsukható
stephie

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést!
Meglepően jó éjszakánk volt az esti nyűglődés ellenére is.
Reggel fél 8kor kelt a csöpp. Akkor jól televágta a pocakot zokszó nélkül és most megint alszik. Nem tudom, mi lehetett ez a balhé az éjjel. Konkrétan reklamált mindkét cicinek, hogy nem jön belőle a cucc. Aztán a milupa sem kellett neki (mit fogok egy szinte teljes doboz táppal csinálni???). Végül Apja vállán bekómált és elaludt. Reggelig. Este viszont fürdés előtt kicsit elkezdtem masszírozni a cickókat, de abba is hagytam, mert csepegett ki belőle a lé... A fene se érti ezt...

Bea!
Apámnak a vízforgatós változat van. Ha találkozunk, elmesélem, milyen. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti: Most olvastam a mizériád. Sajnálom :(
Az tuti, hogy menszi előtt az íze is az állaga és a mennyisége is változik. Nekem konkrétan fintorgott a lányom tőle, de azért betolta a tejcsit. (gondolom éhes volt)
Tegnap már én is nekikezdtem az urticának, ma reggelre mindkét cickó szépen telt.
Arra gondoltál, hogy nem-e a fogacskája (is) jön Lilinek? Mert akkor szoktak ilyet csinálni, hogy szív, abbahagy, szív abbahagy. (Bár igaz,hogy akkor látszólag is fáj neki a szopi.

Remélem szépen visszaálla tejcsi, ne izgulj.

Kóstolta már valaki a HOLSTEN alkoholmentes mangót? Isteni!
Konkrétan semmi sör íze nincs, és elég drága is, de apa hozta nekem tegnap ajándékba, bevallom rögötn lecsúszott.
(Kicsit olyan az íze mint a gyerekpezsgőnek)

Írni akartam még tegnap, hogy a babák nagyon szépek. Domó, Milán és a Bea Klán :) is, jah hát és Vivien azzal a séróval csuda édes (remélem nem hagytam ki senkit)
stephie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?