Cat!
Gratulálok a fiúkhoz!
Most aztán lesz dolgod!
Breki!
Persze, hogy emlékszem rád, gratulálok!
Orsoly!
Botondnak van napirendje???
Ugyan Hanna ó leányzó, meg nagyjából beállt a 3 órára, de azért napirendünk még nincs (és ha a bátyjaira gondolok, ki tudja,lesz-e
).
Csak egy gond van, hogy valószínű fáj a pocija időnként (szerintem nagyon mohó, meg a tejleadó reflexem is jó erős, ezért sok levegőt nyel, ami a büfiztetéssel sem jön ki (pedig szopi közben is szoktam)).
Edit!
Kérdeztél korábban a gyerekdokinkról.
A dokinénik halásztelki (dr. Spilevszkaja Natalia), elégedettek vagyunk vele, bár nem úl sok dolga van velünk, és eddig igazán komoly problémánk nem volt, és az évben nem túl sokszor kellett meglátogatnunk
.
Mondjuk nem mindenben csinálom úgy, ahogy mondja. Pl. szoptatásügyileg nem tudom, mennyire OK, pl. teáztatni akarta most is Hannát, mert picit sárga volt (én úgy tudom, hogy ha anyatejet eleget kap, akkor felesleges más folyadék, és ez eddig nekem két gyereknél tapasztalatilag is így volt), meg csak 3 óránként szopiztassam (igény szerint szopiztatom(ahogy a másik kettőt is), az más kérdés, hogy az esetek nagy részében Hanna magától is 3 óránként kér (már kezdtem az gondolni, hogy valahol elrejtettek gyárilag benne egy órát
, annyira pontos)). Szoptatás kérdésben nem nagyon lehetne megingatni, és az ezzel kapcsolatos kérdések (eleget/sokat hízik-e, mikor kell hozzátáplálni, menyi időnként eszik, átalussza-e az éjszakát) nem nagyon izgatnak, és ebben nem is hallgatnék senkire sem.
Viszont egyéb más kérdésben eddig nem volt gondom vele, nem ír rögtön antibiotikumot, gondos, kedves (a gyerekhez is, és ez nem elhanyagolható). Igaz most már nincsenek olyan nagy elvárásaim. A szigethalmi orvos, akihez először mentünk 4 éve annyira nem volt szimpatikus (pl. "ez"-nek nevezte a gyerekemet
), hogy nagyon örültem, hogy találtam egy elfogadható orvost a közelben (sajnos a korábbi XV. kerületi doktornőnkhöz hasonlót valószínűelég nehéz találni, annyira jó volt).
Beszti