Sziasztok!
Tünci Bátornak gratulálok a javulgatáshoz és még továbbra is drukkolok, gondolok rátok, hogy minden rendben legyen. Amúgy olvasgattam a másik topicot és a Dévény módszert ajánlották többen, megmondom őszintén nem emlékszem mi volt a neve (szerintem nekünk is ez) amire kellett járni, a kórházban végezték a tornát ahol született, s a Pethő intézetből jött a néni, nagyon durva volt és nagyon sokat sírt, nem tetszett neki, fájt neki, de szerintem eredményes volt, meg meg kellett tanulni nekem is és itthon csinálni.
Tamponos ügy: bár ugye nem szültem hüvelyi úton, de amióta az eszemet tudom tampont használok, használtam ált.ban ob-t, de bármilyen megtette. Szülés után nem ment fel, be sehogy!!! Tudatalatti, vagy nem tudom miért, de 1év múlva tudtam újra tampont használni, addig a betéteket igazgattam ott lent(utálom) viszont mostmár csak az ob.-t azt a confort talán a neve, ilyen selymesebb kívűl és csavartbordájú, mert más miyen azóta sem megy fel
ezzel csak annyi a gond, hogy nagyjából az átlag tamponok között ez a legdrágább.
Tehát nekem ez nem javult, viszont nem tudom köze van e a szüléshez, de nekem a szex még jobb is lett utána (előtte sem panaszkodhattam
), nyilván idővel, de jobb lett mint terhesség előtt. Remélem nálad is rendeződni fog. Újra felfedezhetitek egymást a pároddal
Hannának nem semmi alvókája van, nagyon ügyi, hogy enyit alszik.
Játszószőnyeg nekünk még Zsebiről megvan, nem egy nagy szám, de csörög, zörög, csillog, villog, szerintem ettől több nem is kell. Bár most olyan szépek vannak, de jó lesz nekünk a régi is. Alig várom már, hogy a kicsi a nagy játékaival játszon(természetesen a közös játékokkal) a nagy ruháiba járjon...stb. olyan büszke leszek rájuk
Szintus köszönöm a drukkot, ha holnaptól gáz van és szülnöm kell már megkezdik az életmentését, úgyhogy holnaptól legalább 5-6hetet bennt kell maradjon. Igyekszem mindent megtenni érte. Nem akarom, hogy intenzíven, koraszülöttön legyünk. Szuromihoz 3hét múlva kell mennem. Tehát ha nincs gond a 27.hétig nem lát orovos
ami azért jó, mert ha orvos van a közelembe kikészülök,kiülnek rám a tünetek, egyből hipohonder (ezt tuti nem jól írtam) leszek. Szóval nekem addig jó míg itthon vagyok és a rám osztott tudás alapján ápolom magam bármilyen betegségről is legyen szó.
Anyám szerint, meg férj szerint sem kéne annyit neteznem, babaneteznem, meg olvasnom, mert csak az idegeimet húzom és kifogok készülni. Pedig nem hiszem, jobb szeretem tudni mi a legrosszabb ami várhat rám, mert mindig a legrosszabbra számítok, így attól már csak jobb történhet velem. Lehet hülyeség, de én így élem az életem. És akkor tuti minden mindig jobb lesz, mint a várt.
Megrendeltem az asszonyok álmában síró babák könyvet ma a neten, lehet azt sem kellett volna, de nekem muszáj elolvasnom. Remélem nem lesznek rémálmaim. Na jó hiszti befejezve. Optimista vagyok s minden a legeslegnagyobb rendben lesz.
Alvás-együttalvás: Zsebi 2-2és fél éves koráig velünk aludt
volt 3gyerekágya (rácsos) mert állítólag azokban nem érezte jól magát
de a 3.után azt mondtam többet nem veszek, mert hülye nem vagyok, az első gyönyőrű pelenkázos, fából csináltatott, eladtuk, majd mindig vettünk helyette, amikor kicsi volt kényelemből hagytuk magunk mellett, mert akkor átaludta az éjszakát, nagyobbacskaként meg már szerintem esze volt, s azért nem maradt az ágyába. A mai napig a mi ágyunkban alszik el, s férj szokta (most hogy terhes vagyok) átvinni a sajátjába amikor hazajön. Nem zavarja, alszik mint a tej, s reggel sem gond hogy ott ébred, sőt szereti az ágyát, meg okás, de abban elaludni, talán 3szor ha sikerült. Ilyen körbetámlás gyerekágy.
A kicsinek is lesz rácsos ágy,de sima egyszerű, mert én nem ruházok be, szerintem tuti velünk alszik, csak attól félek, hogy akkor Zsebi is visszaszokik, mert irigy vagy féltékeny lenne, hiszen őt kirakjuk az ágyból a kicsi meg velünk alhat...nem fogja megérteni hogy nekem kényelmesebb, mert nem kell felkelni, meg akkor ő jobban alszik
szóval nem tudom mit csináljak, de megértek mindenkit akivel együtt alszik, nekem valóban azért lesz így, mert én nem fogok éjszaka mellette álldogálni, hallgatni a bőgést, meg stb.t ami csak azért van mert nem lehet mellettünk. Ezt egyszer már végigcsináltam, kipróbáltam mindent. Ha velünk alszanak semmi gond nincs, rafináltak ám, ha átvisszük a babaágyba egyből sírás van. Reménykedem, hogy a kicsi hamarosan Zsebi ágyába szokik át, hogy majd együtt akarnak aludni, s akkor megengedjük, menjenek csak egy szobába egy ágyba
kb.1-1,5éves korára remélem együtt alszanak. Napközben pedig babaágy! Valahogy így képzelem el.
Csézjang: óvszer???!!!
utálom! De nyilván ha nincs más.
Amit írtál, az gyógyszer ugye?