Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Bevallom nektek,hogy tegnap is és ma is dolgoztam 5-5 órát,most meg megyek a házidokihoz.

Betty!
Hajrá köv,ciklus!!!!

Szrityi!
Neked meg jöjjön meg időben,hogy ti is kezdhessetek!!!

Bri!
Szia újra itthon :lol: :lol: :lol:

Suzy!
:lol: :lol: :lol: Én nem szoktam könnyezni,csak vigyorgok,de nagyon!!

Gyancsi!
:twisted: Lehet párodnak kellett volna vinni a kocsit!!!

Most csak ennyi,bocsi!!!
PUSZIII

Kép
cukigabi
Budapest

Íme a kép

Kép

Most csak ennyire jöttem, mert itt a rosszul lét ideje... :wink:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj Suzy hát nagy édes ez a fotó Cipikéről. Puszi nektek!!!

Gabi:
óvatosan a munkával azért.
szrityi

Én is csak gyors kukunyálok, köszönöm a drukkokat, tőlem is mennek mindenkinek+++++++++++++++++++++

Szuzy
nagyon édes a kis csomagod :lol: :lol:

Ancsu
nyugodtan kérdezz bármiikor :wink:

Vanili
a Te idézeted sem kutya :wink: nagyon tetszik :!: Örülök, hogy láttalak :!: Hogy vagy Te drága :?: Ritkán jössz.....bár gondolom nincs mit írnod, jó idő is van......stb..

Gyancsi
tényleg jó lett a vidi....meghatódtam :wink:

Puszikálom a tbbieket is :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Suzy, ahogy írtál még én is megkönnyeztem, néztem a képet és nekünk is pont ilyen van, nagyon-nagyon sok képet kaptunk anno Viviről. Olyan jó volt olvasni a boldogságotokat. :)

Betty, másik dokihoz mentél jól olvasom?

Bri, hogy hogy megint itthon van, le vagyok maradva nem kicsit

én ma megyek a Káliba időpontot kérni, előtte megyek a dokihoz varratszedésre, adja a beutalót a Káliba, kérek tőle hormonvérvételre beutalókat.
Már nagyon várom hogy végre kezdjünk.

Drukkjaim mindenkinek mennek

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Helló!

Suzy!
Nagyon kis szép Cipike!

Szrityi!
Hát megkérdeztem az orrsprayt a dokitól is,de azt biztos nem használhatom,pedig nekem az is elég lenne,mert nem szedtem gyógyszert.Csak este zavar alvásnál.
A kálciumot meg a nőgyógyászommal kell megbeszélnem majd :?
Kólát nem iszom,nem nagyon szeretem,meg nem is ihatok,kb 6 éve. :roll:
Szóval marad a tengeri sós orrspray és talán a kálcium :?
A főnököm már mára is beakart hívni dolgozni,de mondtam,hogy nem megyek.Ennyi elég volt a hétre!!!

Betty!
Hát láttam kaptál bőven szurit-gyógyszert.Most nincs használati útmutatód?Múltkor kaptál. :roll:
És szimpatikus legalább annyira az új doki,mint a régi?
Kaptatok ajándékokat a gyógyszertárba?De jó!! :lol:

Mindenkinek nagy puszi!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsu
köszi :wink:
egy nagy kalappal a Kaálihoz+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy vagy :?: munka :?:

Gabi
milyen orrspray-t nem lehet :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Otrivin-allergia.

Kép
cukigabi
Budapest

Én most, hogy meg vagyok még mindig fázva, taknyos vagyok eléggé, használom a Rhino sprayt :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Hogy telt a tegnapod :?:

Bri
Te most akkor itthon vagy :?: talán már az esküvőt szervezed :?:

Szrityi
köszike :!: :wink:

Drukkjaim mennek, akinek csak szüksége van++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló Mindenkinek!!

Angyli- Szóval Halállista???És tetszett?? :wink: Megyek letöltöm :D
Ne is mond ezt a gumis dolgot, csak felbosszantom magam rajta :roll: A lényeg, hogy most már meg van és megyek haza holnap után reggel :wink: Mit terveztek a hétvégére??

Gabi- Te zugdolgozó vagy????? :D Nem semmi :D A párom sajnos dolgozik, aztán meg megy edzésre, így az ilyen dolgok mindig rám maradnak ( általában) :wink: De szerencsére azért nem mindig szokott így zajlani :D Szar lehet ez az allergia....Csak esténként jön ki?

Suzy- Annyira cuki a kisbabátok :D :D És mennyit nőtt, hihetetlen....Egyik héten még csak egy kis pont, a következőn meg már egy kész ember, olyan fantasztikus :D

Betty- A barátnőm lejátszotta a családnak ezt a videót amikor tartották a szülinapot közösen, állítólag volt nagy sírás-rívás :D :D

Bri- Remélem jól telik az otthoni idő :wink:

Ancsu- Nagyon szorítok, hogy minél előbbi időpontot kapj a Kaáliba :wink:

Itt nálam semmi különös nincs, várom a hazautat, így nem is tudok semmit ígérni, hogy mikor jövök , de igyekszem majd bekukkantani azért a jövő héten!Most meg neki állok takarítani, de persze elosztom mára és holnapra is :wink:

KépKép
gyancsi

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Nagyon édi Cipike :wink:
Mielőbbi gyógyulást a taknyolásból :!:

gyancsi :!:

Igen elég jó volt, nekem legalábbis tetszett :wink:
Hétvégére semmit, mert az amber nekem dolgozik, csak a Hétfő szabad neki, igy marad a takaritás, főzés, mosás és a netezés :wink:
Időtöltésnek nem rossz, főleg, hogy mindegyiket sztem csinálni :D

Itt szakad az eső csajok :(

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Suzy
Nagyon édes a kismanótok! :lol:
Gyógyulj meg mielőbb.

Kép

Kép
princzike

Szuzy
tegnap elvoltunk, városban voltunk, meg anyut elvittem a nőgyógyászatra ide helybe, mert már több, mint 2 éve nem csináltatott citológiát, nna mondom akkor irány darány a nőgyogyi :!: :!:
Láttam ma a híradót...Szegeden tényleg jegek estek meg minden :?: :o Itt talán 3 csepp eső volt egész nap :shock: sütött a nap végig :!:

Gabi
De kaptam használati utasítást, csakhogy addig nem írom be, míg nem beszéltem a dokival, mert nekem úgy tűnik ez el van írva :roll:
Még nem tudtam elérni, de próbálkozom a hívásával...ugyanis úgy van leírva, hogy a 21. cn.-en kezdek a decával, és a kezdés időpontja utáni 15!!!?? napon (ami nekem már a 8. cn.) kell elkezdeni a gonal-t 3 napig, majd első UH (11cn!!!) tehát ez nagyon nem jó, mert sztem úgy kell, hogy 3. cn.-től gonal, 6 cn.-en első UH nem???
Hisz ha 11 c.-en lenne az első UH, akkor már meg is kéne tudnom a punkció időpontját, és nincs UH követés sem kétnaponta......meg minden....szal remélem érthetően írtam le :wink:
(még jó, hogy valamit konyítok a dologhoz.....mi van, ha teljesen laikus vagyok, és a leírást követem....aztán 11 cn.-en megjelenek első UH-n) :roll:
Jah, meg hát így a gyogyik szedésének kezdete is csúszik így (a leírásban) , azt is a kezdéstől számított 15. napra írja, mint a gonal-t azaz 8. cn.re :?
Holnap is megpróbálom felhívni, aztán mondom neki, hogy hiba van a mátrixban :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsu
aki volt dokim, elment a leendő Kaáliban lesznek, és ehez a dokihoz kerültem, akinél vagyok most...szóval nem váltottam, csak így alakult...

betty615

Sziasztok!!!

Betty!
Kicsit nekem is furcsa amit írtál,bár annyira nem értek hozzá,de a 11cn első uh nekem is feltűnt volna :roll: ,hogy nem jó.
És a múltkor is gonalt szúrtál?Nem emlékszem :oops:

Gyancsi!
Igen zugdolgozó vagyok :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Jó lenne,ha előbújnátok csajok!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Jól tetted, hogy elvitted anyudat, nem szabad elhanyagolni a dolgokat :!:
akkora vihar volt tegnap többször :shock: igen, esett a jég, alig tudott a víz is elfolyni, a kutyám tiszta frászban volt, nagyon félt, be kellett engednem a folyosóra, mert a villámlástól, dörgéstől teljesen depis lesz szegénykém :!: :roll: sajnáltam nagyon, de a házba nem akartam beengedni magunk miatt, de így is jó volt neki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Még jó hogy észrevetted. Remélem sikerül elérni a dokidat, hogy tisztázzátok!

Nálunk is jó kis vihar volt tegnap.... még szerencse, hogy nem történt senkinek semmi baja.
Ma jön hozzánk az asztalos és végre lesz babaútor. Ennek annyira örülök. No jó... nem a tipikus bababútort kell elképzelni, hanem egy véglegeset, ami vagy 15 évig búror is marad. Csak jó fiatalos lesz. :o)

Kép

Kép
princzike

Princzi
Én is annak a híve vagyok, ha már az ember pénzt ad ki és sokszor nem is keveset, akkor lehessen sokáig használni és egy bútor 15 évig is bútor marad :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Betty még szerencse hogy értesz hozzá :)

Suzy, neked jobbulást kívánok, gyógyulj meg minél előbb.

Káli, megkaptam a beutalót a káliba át is mentem egyből ahogy eljöttem a dokitól, kérdeztem tőle ő kit javasol kihez mennyek, erre mondta, hogy ő a pasival együtt dolgozott 5évig, de szerinte mind a kettő jó orvos.

erre bemegyek, mondom mit akarok, és közlik velem nincs időpont nem tudnak adni :shock: majd egy másik nő megkérdi kihez akarok menni, mondom a dokibácsihoz (szándékosan nem írom a nevét, mert tudom, hogy szokták olvasgatni na nem pont ők de visszajut hozzájuk) mondja a nő megmutatja a papírom, majd jön vissza kb 5 perc múlva kezében egy listával és azt mondja, ezeket a vizsgálatokat csináltasam meg ha kész akkor jelentkezzek a dokinál és ő keres időpontot, hozzátette, biztos ő tud olyat amit én nem mert már nem adunk időpontot a nyári szabadságolások miatt. Így ha mákom van akkor a dokim jóvoltából mert ugye a neve rajta van a beutalón, sikerül mégis időben kezdeni.
Jövőhéten csütörtökön elmegyek az én dokimhoz a magánba és megmutizom neki a papírt amit kaptam, hogy csináljon meg mindent. Most mennem kell melózni amjd jövök.
Betty neked majd írok privit.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu
Hát a szegedi kaáli nem egyszerű a szomszédos országokból jövők miatt :shock: drukk, hogy sikerüljön mindent elintézni gyorsan++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jó munkát mára is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes napot és nagyon szép hétvégét kivánok lányok :wink:

Puszi Mindenkinek, vigyázzatok Magatokra :wink:
Vendég

Angyli
Neked is szép hétvégét :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi, remélem, hogy igy lesz :wink:

Nagy a pangás lányok, igy megyek filmet nézni :D
Vendég

Angyli
Jó film nézést :!:

Többiek merre vagytok :?: én lassan megyek fodrászhoz, csak bírjam ki, hogy nem hányok, mert a mai napom elég hányingeres :roll: :!: olyan lassú a fodrászom a vágásnál, mert nagyon alapos, pepecselős...és sokszor alig bírom már ki, kicsit türelmetlen vagyok :!: :?:

További szép napot és jó pihit a hétvégére :!: :wink:

Drukkjaimat küldöm és a sok puszit :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt :!:

Ma megint csak korán keltem, már reggeliztem is, muszáj volt ennem a hányinger miatt :!:

Kinek hogy telik a hétvégéje :?:

Én nemsokára anyukámmal indulok a piacra,majd takarítás apácskával,utána anyuéknál ebéd,majd egy kis pihenés :wink: holnap apóséknál sütögetés, remélem jó idő lesz :!: :?: :wink: és már el is telik a hétvége :!: :cry:

Mindenkinek jó pihenést, kikapcsolódást, legyetek jók, vigyázzatok magatokra és ha van időtök, kedvetek jelentkezzetek egy pár szóra, addig is drukkjaim mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A nagyon elveszettek legyenek szívesek egy életjelet adni magukról :!: :wink:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot!

Suzy!
Milyen lett a hajad?Valami változás van benne?
Én is 7-kor keltem :? ,mert korán lefeküdtem tegnap.
Óvatosan a piacozással azért :wink:

Ancsu!
Milyen vizsgálatok kellenek még?

Mindenkinek nagy cuppanós puszi!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek.

Suzy
Látom ma jó korán keltél.
CSak óvatosan a nagy melókkal :)

Ancsu
Drukk, hogy minden vizsgálatot gyorsan meg tudjatok csinálni.

Hát mára én délelőttre egy kis csavargást terveztem be, persze némi gyerekholmi vásárlásával egybekötve :) Na jó nem is nagyon gyerekholmi, de valami szék szerűt szoptatáshoz be kell, hogy szerezzek... aztán délután jönnek a barátnőim :)

Szép napot mindenkinek! (itt hét ágra süt a nap)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok.gratulálok először is akiknek sikerült a lombik :) akinek még nem annak pedig drukkolok nagyon.lenne pár kérdésem a lombikkal kapcsolatban.fel tehetem valakinek?
titike84

Ancsu
várom a privid :wink:

Szuzy
mi már telón megbeszéltük a dolgokat :lol: :lol:

Gabi, Gyancsi hogy vagytok :?:

Angyli :?:

Titike
szijóóóóó 8) üdv. a klubban :!:
Persze, hogy felteheted, bármilyen kérdésed van, nyugodtan kérdezz :wink:
Most kezdtek lombikozni :?: Mióta próbálkoztok :?:
Írj majd kicsit magadról is, mit kell Rólad tudni :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét :!:

betty615

Sziasztok csajok :wink:

Remélem, hogy jobban érzed Magad, hogy reggeliztél, már nem sok idő és biztos elmulik a hányingered :wink:

Nálam semmi különös hétvégén, mivel a párom melózik igy marad a takaritás, főzés, netezés max. annyi változás lesz, hogy ma vagy holnap az ismim megcsinálja a hajam, jól megszedve felül, lennt továbbra is hosszan hagyva+ melir :wink:

Betty :!:

Remélem, hogy jól vagy :wink:

Én mindennap adok egy kis életjelet magamról ha nem is sokat de élek és nagyon jól vagyok, továbbra is pozitivan :D

Titike :!:

Üdv a csapatban kérdezz nyugodtan, segitünk :wink:
Légyszi egy kis rövid bemutatkozást irj Magadról :wink:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Szia angyal.természetesen írok bemutit.Én 25 éves vagyok és szerencsére egy 2éves kis lány anyukája :) ő természetes úton fogant meg.szeretnénk kistestvért neki, csak sajnos tavaly júniusban műtöttek méhen kívüli terhességgel az egyik baba petevezetőbe volt a másik a méhben elhalt :( sajnos későn vették észre a méhen kívülit így roncsolódott a bal petevezetőm,de ennek ellenére meghagyta a doki,(olvastam meg mondák is hogy jobb lett volna ha eltávolítják mer így ott elakadhat megint a baba mivel az egy sérült vezető már) azóta nem sikerült teherbe esnem és félek is egy újabb méhen kívülitől.javasolták hogy csináltassak átjárhatóságit de ugye mi van ha nem átjárható.ezért érdeklődnék hogy van ez a lombik program mik a feltételek hogy lehessen ilyet csináltatni és mi a menete?köszönöm a segítséget előre is
titike84

titike :!:

Először is gratulálok a kétéves kislányodhoz :wink:
Én a helyedben biztos megcsináltatnám az átjárhatóságit, mert ha csak annyi a bibi, ismét spontán kismama lehetsz.

Fogalmam sincs, hogy a Te helyzetedben, hogy müködik a lombik, de szerintem be kellene jelentkezned a helyi Meddőségi Szakrendelőbe, ahol bővebb felvilágositás tudnak Neked adni, hogy ebben a helyzetben, hogyan tovább.

De vannak itt lányok, akiknek már szintén van első gyermek, ők tuti bővebb felvilágositást tudnak adni majd Neked!
Drukkolok, hogy mielőbb sikerrel járj :!:
Vendég

köszönöm szépen :) remélem hogy sikerül mindenkinek a baba :) drukkolok és köszönöm előre is a fel világositást
titike84

Szivesen, én is ebben bizom, hogy Mindannyian kismamák leszünk előbb-utóbb, a kitartásunknak és a hitünknek meglesz a gyümölcse :wink:

Köszi a drukkot Érted is nagyon szoritok :wink:
+++++++++++++++++++++++++
Vendég

és eddig kinek sikerült a lombik?és hányadszorra?angyal neked volt lombik?vagy mikor lesz?
titike84

Angyli
örülök, hogy jól vagy :wink:

Titike
ha lombikra mennél ahoz mindenképp meg kell csináltatni az átjárhatóságit :!:
Gratula a kislányodhoz, és mielőbbi babásodást kívánok :wink:

betty615

Én 1 stimus, és 2 fagyis lombikon vagyok túl, most kezdem a következő stimut-az első szuri 3 hét múlva megy :wink:

betty615

Igen volt 4 inszem és 2 lombik egyik sem sikerült, sajna nálam endometriózis és magas TSH van, ami gátolja a beágyazódást, de már tavaly októbertől szedem a LETROX-ot a TSH-ra, amelynek eredménye, hogy 4,79-ről 2,78-ra csökkent az érték, de jövőhéten megyek ujbóli TSH vv-re, mert ahhoz, hogy sikerüljön a beágyazódás 2 alá kell esni a szintnek :wink:
Dióhéjban ennyi a történetem, mi ráálltunk a spontánkodásra, mert a keret kiürült, ami a lombikhoz kell, de az endokrin dokinőm szerint ha normál szintre visszaesik a TSH, akko rsikerülni fog a baba, erre pályázok akinek sikerülnie kell előbb-utóbb :D

Igen itt a topicban lombikkal sikerült már Gabinak :wink:
De van ám spontán baba is Suzynak :wink:
Majd jelentkeznek a lányok és ők bővebben irnak Neked :wink:

Betty :!:

Remélem, hogy Te is jól vagy, elég rövidke voltál :wink:
Vendég

betty köszi.most olvastam vissza és nem küldte be amit írtam neked.de már írtam bemutit azóta :) köszi szépen.ennyivel könnyebb a helyzetem hisz már van babám.de akkor is rossz hogy nem jön a kistesó hisz annyira szeretnénk.meg csináltatom az átjárhatóságit mindenképp de nem is tudtam hogy van ilyen amíg itt a fórumon nem olvastam.a doki semmit nem mond hogy mi a következő lépés ha babát szeretnénk ismét.nem jó orvosom van hisz 3 ultrahangból se látta a méhenkívűli babát és hiáaba mentem hogy de vérzek és pozitív 4teszt is azt mondta akkor menjek vissza ha menstruáció jellegű lesz a vérzés...és mikor a műtét meg volt kérdeztem mi lett a petevezetékkel azt mondta meg maradt de amúgy is ott a másik....ezek nem orvosok....
titike84

Titike
én őszintén megmondom most neked: a helyedben nagyon elgondolkoznék egy orvosváltáson :roll:
Nekem is ilyen dokim volt anno, aki nem tett semmi lépést hogy előrébb haladjunk az ügy érdekében.ezzel elvesztegettünk több, mint egy évet :roll: azóta, hogy lecseréltem, haladunk mint a gyorsvonat :lol:

betty615

Egyetértek Bettyvel sürgősen válts orvost :!:
Vendég

remélem sikerül spontán is akkor :) szorítok.nekünk hamar össze jött a lánykám is meg mikor méhen kívüli lett az is.de szeptembertől probálkozunk mert 3honapo vártam a mk után,de azóta semmi.tudom ez még viszonylag nem sok idő de igy a műtét után már gondolkodik az ember hogy mi lehet a baj
titike84

Betty az lesz mert ez a doki nagy ívbe tesz ránk nem törődik semmivel.csak eltusolta ezt a figyelmetlenséget hogy nem látta a terhességet....ugyhogy keresek egy új dokit és kérem az átjárhatóságit.És ti hogy álltok betty?volt már lombik?
titike84

Bizom a legjobbakban, tudod a remény hal meg utoljára :wink:
Vendég

Titike, igen volt, pár írással feljebb írtam neked :wink:

betty615

bocsi betty pedig olvasom mit írtok de nem láttam csak most hogy már írtad.remélem sikerül neked is mielőbb a baba.mi most költözünk Pest mellé így ott majd keresek dokit mert sajnos itt nálunk nem jók a dokik...és reméljük a legjobbakat.és a vizsgálatok meg mire az ember el tudja kezdeni a lombikot az mennyi idő?
titike84

Szia Titike, Üdv közöttünk

Nekem még nincs gyerekem, tavaly nyáron volt egy méhen kívüli terhességem ( bal oldali ) nekem is nehezen vették észre de engem a doki a végén szinte minden nap nézett Uh-on és 2 naponta vette a vérből a béta HCG nevű hormont. Annak egy rendes terhesség alatt 2 naponta kell duplázódnia!!! Akkor is van HCG ha mk a terhesség csak nem duplázódik ilyen gyorsan. A lényeg, hogy jöttek a görcseim és az ájulás érzés ( ezekre a doki mind felhívta a figyelmemet és akkor kellett rohanni a kórházba ) mire a műtőbe jutottam addigra már roncsolódott a petevezető így nekem kivették. Most kiderült egy újabb átjárhatóságival, hogy el van záródva a másik is, de olyan helyen ami miatt ki kellett vetetni, hogy a lombik sikeres legyen. 1 hete volt a műtétem, mi most már elvileg csak a lombikra várunk.
Én is azt javaslom válts orvost, mert nem szabad leragadni olyannál aki nem jó, mert neked drága sz időd nem nekik.
Biztos kér az új doki átjárhatóságit , hogy hogy állsz de a vizsgálataid alapján ezt ő dönti el.
Én is Pest mellett lakok de a dokim Pesten van, megéri bejárni hozzá, mert egy igazi úriember és sosem szar le!!!
Remélem én is tudtam segíteni és ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel, itt a legaranyosabb lányok vannak, mindenki szívesen segít!!!!

Lányok,
Megjött a szövettani eredményem a petevezeték állapotáról és azt írták: salpingitis chronica= krónikus petevezeték gyulladás.
Gondolom volt egy rakás összenövés benne, szóval azért bár nem a legjobb de örülök, hogy nem volt hiábavaló a műtét, mert a jobb oldalon is csak max méhen kívül lehettem volna terhes :cry:

Suzy:
Frizuráról dobsz egy képet?

Betty:
Megnéztem a blogod hát az egy rakat gyógyszer ami a képen van, nem csodálom, hogy a férjed kért ajándékot is!

Pusszantás mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

szrityi sajnálom hogy te is átestél az mk-n.nem értem miért hagyta bent a doki a petevezetéket hiszen ahogy utána olvastam el kellet volna távolítani hisz roncsolodott mert már hasi katasztrófa volt .ilyenkor meg ki kéne venni ugy olvastam .de már mindegy akkor.mielöbbi gyogyulást a műtétből.és sok sikert a lombikhoz.kiváncsi leszek mi lesz majd az átjárhatóságim.nem tudom miért nem csináltatta meg ez a dokim.
titike84

Szrityi
örülök akkor hogy már teljesen rendben vagy, és kezdődhet a dolog :!: Sok sikert hozzá :wink:
És most mi a következő legelső lépés :?:

Titike
A vizsgálatok ideje egyénileg változó....nekünk pár hónapba telt, mert minden időpontra várni kell.
1 hormonprofil az egy ciklusnyi idő, aztán az átjárhatósági (azt általában peteérés előtti napokban szokták csinálni) amire megint várni kell, párodnál az andrológiai vizsgálat, ami szintén bejelentkezés útján megy, és ki kell várni az időt, a citológia, aminek az eredményére kell várni többet......stb.... szóval tényleg egyénfüggő.
Mi még megpróbáltunk (mert nekem először laparoszkópiám volt) 3 hónap closti kúrát is, ami nem hozott eredményt, utána pedig még csinált a doki egy HSG-t is.
Nálunk ezek a várakozási idők összesen ezekkel együtt kb. fél év volt.
Aztán a lomnikos klinikán még csináltak AIDS, hepatitis, és ruis vizsgálatot mindkettőnknél (ez egy v.v.-ből áll).

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?