Új privát üzeneted érkezett!

2:18-nál is látszik bal oldalon Fanni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Nagyon kivagyok!
Tegnap ezért nem jöttem.... :cry: :cry: :cry:
Autómmal kapcsolatban......

Elkezdtem ide írni, a miértjét, de gondoltam mégse, így feltettem gmailre....
Azit érdekel nézze meg.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt, jó hétvégét nektek!

Csak beköszönök...

Kép
xtina75

Bettike
Gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bendegúznak
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Találkozók miatt irigy vagyok!
Tőlem mindenki nagyon messze van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hajolgatásnál, guggolásnál a tartóizmok feszülnek meg inkább.
Keményedésnél a méh egyes izomcsoportjai húzódnak össze. Egy bizonyos határig ez nem káros, jó hatású a vérkeringésre. Viszont ha túl sok, akkor okozhatja a méhszáj kinyílását!!!!!
(31. hetes barátnőm ilyenek miatt fekszik benn a klinikán már 2 hónapja... :cry: )

Vizhajtót terheseknek nem szokták javasolni!!!!!

Királylány
Ha te voltál bárányhimlős, akkor védett vagy, nem kapod el.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
A kettőnk vérnyomását átlagolni kellene! :wink:
A legmagasabb olyan 110/70-es volt, pedig én is méregetem naponta többször :wink:

Pocak
Engem lassan akadályoz a munkában. Nincs olyan hosszú karom, hogy kényelmesen tudjak a beteghez nyúlni... :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Megyünk vásározni....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]J írta:clárikaó reggelt!

Nagyon kivagyok!
Tegnap ezért nem jöttem.... :cry: :cry: :cry:
Autómmal kapcsolatban......

Elkezdtem ide írni, a miértjét, de gondoltam mégse, így feltettem gmailre....
Azit érdekel nézze meg.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

húúúúúúúúú! szerintem azonnal hozd el onnan azt az autót!!! a párod mit reagál erre??

lányok! mindenkinek szép hétvégét! én ma is dolgozok, este a barátnőimmel talizok a városban... :) szóval tuti nem tudok jönni!

puszi!

Kép
gtunde75

lombikbaba

köszönöm :)

szép nagy pocakod van már :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt

Ircsi jó vásározást! Mit vesztek? Mi holnap megyünk :D (elsősorban melltartót kell vennem :evil: :evil: meg gumis derekú halásznadrágot nyárra,meg persze a zsibvásáron körülnézek :) )
Meddig dolgozol még?

Bekri jobbulást.

Tünde neked is jó hétvégét.

Csillag gyerekek :wink:

Clarika!!! Basszus!! Tényleg,Anti mit szól??? És miért nincs papír? :(
Azonnal hozzátok el. Elképesztő!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ki van akadva mindenki!
Tegnap nővéremmel voltam, meg a kisbabával, nem igen tudtam pattogni....
De Hétfőn valamit tennem kell, mert ez így nem állapot!

Hogy lehetnek emberek ilyenek????????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csoda h.megvan még ,tényleg. :( :(
Ki hinne ilyet.

Na ideengedem az uramat :? megyek készülődök főzni.
Ja meg a rétes :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mindenkinek szép szombatot kívánok!

Évi: remélem rétes szupi lesz!

pusssssssssssz MINDENKINEK

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Clárika!
...ez eszméletlen! Nem szabad beletörődni...valamit biztosan lehet csinálni! A kocsit mindenképpen el kell hozatni!!!
Öcsém!!!....és vannak ilyen emberek :( :twisted: :twisted: :shock:

Na elmentünk Fannival úszni egyet....remélem babónak tetszeni fog...
Ircsi! Lehet érezni valami külömbséget a vízben babóval kapcsolatban?
Majd jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Ma is dolgozom. Kellemes meglepetés várt tegnap mikor hazaértem. Össze volt pakolva. Igaz még felporszívóztam, de mást már nem csináltam. Fáradt voltam. Asztalosék készen lettek és remek munkát végeztek. Nagyon tetszik az eredmény. Majd megmutatom csak előbb bepakolok a szekrényekbe. Még számítógépasztalt kell cserélni a nappaliban. Gábor még este fúrt-faragott, ma is folytatja, de du megy legénybúcsúba, úgyhogy enyém lesz a terep. Bence anyukáméknál van, így pakolászhatok. Reggelről gyorsan kitakarítottam a lakás egyik felét, a másikat csak pakolással egyben tudom, de sebaj.

Most hívott unokanővérem, behozza a szopipárnát meg az újszülött ruhákat a nagymamájától. :lol:

Szép napot!

királylány

Clárika: ezt nem hiszem el! Na nem a te szavadban kételkedem. De az állam leesett, hogy ilyen megtörténhet :twisted: :twisted: :twisted:

Ircsi köszi. Azt tudtam, hogy én nem kaphatom el, de ha Bence elkapja, akkor nem szülhetek itthon, hanem csak Pesten a Szent László kórházban. Ezt meg nem szeretném.

királylány

Sziasztok!

Ircsi, szép pocak.

Clarika, a te pocakod olyan lesz, mint Katie Holmesé, mindenki azt találgatta, tényleg babás-e, mert se popsin, sem felkaron nem látszik, tisztára, mintha oda lenne tapasztva :):):) Nagyon tetszik! Kenegesd! Nekem a Milupa terhességi csíkok elleni krémje nagyon bevált. Nem olcsó, de kevés kell. Meg használtam DM-es olajat, viszont az nagyon maszatol, úgyhogy arra húzz bandázst, hogy ne kenje össze a ruhád - ha használod :) Inkább ne tudd meg, mi lett volna, ha nem kened.

Valaki írta, hogy Hpv-s szemölcse van. Nagyon sajnálom. Megírom, hogy mit tudtam meg ezzel kapcsolatban.
Elmentem kenetvételre, hogy megtudjam, bennem van-e a vírus és beadathassam az oltást. Negatív lettem. Elmentem a háziorvosomhoz, hogy felírassam az oltóanyagot, de teljes mértékben lebeszélt róla. Azt mondja, hogy a nők 80%-a megfertőződik 35 éves koráig. Tüneteik azoknak lesznek, akiknek hajlama van rá (szemölcs, méhnyakrák stb.). Az oltás csak a Hpv 4 legelterjettebb fajtája ellen véd, a további huszonakárhány ellen NEM! Ha már megfertőződtél, akkor be sem oltanak, mert nincs értelme. Amennyiben negatív vagy, és se te, sem a párod nem akar félremenni, úgy a kockázat 0, hogy elkapod. Kifejezetten szexuális úton terjed, tehát sem wc-ülőke, sem uszoda és társai nem jöhetnek szóba. Spanyolorszában most vontak vissza 150ezer oltóanyagot, mert megtámadta a májat sok lánynál. Tehát az én tesztem egynek jó, de tényleg ez inkább a fiatal lányoknak van, akik még a szexuális élet elején járnak, és perce ez az oltás sem mentes a kockázatoktól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.08 16:11-kor.

maccs01

Ircsi! Csinos pocid van ... és megnyugtat a látványa. Így legalább van viszonyítási lapom....
szilvi35

megjöttünk :D
nagyon jól esett az úszás...igaz 2szer úsztam csak át(oda vissza) a medencét...elfáradtam...4 éve nem úsztam :D
babónak is tetszett...úgy nekifeszült a hasfalamnak :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

odarakom a kaját...és lepihenek...aztán anyuékhoz megyünk majd este bevásárolni...holnap legkésőbb jelentkezek.
Kellemes Hétvégét Mindenkinek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ha láttatok már bálnát úszni.... :)
képzeljétek el :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

Lányok gyönyörűek a pocik :) igazi kismamásak :)

Nem tudom ki kérdezte elnézést csalánteát nagyon sok baba oldalon olvastam hogy ajánlják kismamáknak de elég beütni annyit a keresőbe kismama vizesedés kiad sok mindent de csak napi max 3 csésze és a védő néni is javasolta nekem .

Párom picikéje 2 éves lesz 2 hónap múlva :)

Nagy fiamnak meg igen sajnos a háta közepén van a rossz indulatú anyajegye amit le kell szedni minél előbb !

hu de most rohanok lomtalanitás van és várnak rám :)

JAJ LÁNYOK TALIVAL MI IS LETT ???
Vendég

Egy kör vásározás megvolt... holnap estig még biztosan ki fogunk menni... :wink:
Vettem harisnyákat, bikinit, cipőt magamnak. Apának inget, pizsamát. Katusnak akarok még báránybőrt venni (hátha holnap olcsóbb lesz). Meg még hálóinget, fehérneműt... csak egyszerre nem szeretek annyi pénzzel mászkálni, meg holnap este zárás előtt majd olcsóbb lesz minden.
Közben találkoztam egy csomó ismerőssel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Jó vásározást nektek is!
Munka: addig dolgozom, amíg jólesik... lehet, hogy végig... Nem vagyok egy házitündér, hogy nagyon bírjam itthon. Egy hét után unatkoznék... :oops:
(az más lesz, ha már Katussal maradok itthon...)

Clarika
Ez hivatalos műhely? Fogyasztóvédelem???? Adóhivatal?????
Lehet, hogy az én heppem, de én csak hivatalos szervízbe viszem a kocsimat. :?
Amikor belémjött egy balfasz a piros lámpánál, utána 2 hét alatt új karosszéria-elemet gyártottak, hoztak nekem. (azt mondták, hogy a kicsit behorpadt részt, ha kikalapálják nem lesz már olyan stabil, mint eredetileg volt... és a szinezés se lesz tökéletes...inkább azt a részt kicserélték... Naná.... meg nem az én zsebemre ment)

Csillag
Vízben könnyebb az ember!!!
Katus nagyon szereti, olyankor sokkal többet mocorog :wink:
Az én adagom 40 hossz :lol: :wink:

Királylány
Nem értem! Miért nem szülhetsz aug-ban otthon, ha májusban barikás a kisfiad????? :roll: :roll: :roll: :roll: (főleg, hogy te védett vagy)
Ismerősöm 2 gyereke akkor lett barikás, mikor 39 hetes terhes volt. 42. héten simán a DOTE-n szült, babát hazavitték, semmi baj nem lett.
Keresztfiam 6 hetesen volt baris, az ovis tesói akkor vitték haza... semmi gond nem volt....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Anyám :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: .... óriási a pocid!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla
Anyajegy... én a héten szedettem le kettőt a cicim alól....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vanilla!
Én kérdeztem a csalánteát...
nekem azt mondta a védőnő max 1 héten egyszer...de nem ajánlja mert hangyasavat tartalmaz...
nem tudom miért de betartom
rákerestem: kismsma vizesedés....nem lettem okosabb
ennyit találtam ami teára vonatokzik:
[quote]I írta:hatunk gyógyteákat is, de csak mértékkel.

na majd azért hétfőn még egyszer rákérdezek!!!
lehet csak a második trimeszterben nem ajánlott?!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na meg ezt találtam:
[quote]- írta: csalántea (semmiképp sem folyamatos fogyasztásra, ). 2-3 dl forró víthez egy teáskanál teafű, napi 1-2 alkalommal maximum.

akkor végül is lehet inni...nem értem miért nem tanácsolta :shock: :shock: :(
hmmm....akkor lehet megreckírozom... :)
még jó hogy van akinek ajánlják... :)
így be merem vállalni :D
köszi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi!
40 hossz? :shock: :shock: :shock: :shock:
Meg is fulladnék :)
áááááááá...nem bírnám...le a kalappal előtted! :D
én 4 hossz után kifáradtam...nem is szoktam úszni...sajna alapból sem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csalántea: enyhíti a terhesség során kialakuló vashiányt (de rendszeresen nem fogyasztható, csak 1-1 alkalommal, mert vízhajtó hatása van)
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/gyo ... andosoknak

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na....pörkölt kész,bőségesen lett,holnap a hortobágyiba :wink: meg is ebédeltünk,a rétes is kész,felét már megettük :oops: jó lett de legközelebb majd még jobb lesz mert az egyik sajna szétszakadt,gondolhatjátok volt pecsmegelés :) és több tölteléket teszek legközelebb most így bátortalan voltam elsőre a tekergetéssel is.A második rúd tökéletes lett. De ezt alig lehet abbahagyni :shock: :shock: mármint az evést :)
A narancsos túróst csináltam meg.

Ircsi azért(is)kérdeztem mert írtad h.már lassan akadályoz a pocak :wink: lennék én is bajban :)
Én már itthon is mindennek nekimegyek leverek stb. Hiába a bálna az bálna :lol: :lol:

Babám ma nagyon kis ficánka :) Hajnalban meg csuklott (szerintem)

Na most még felmosok,aztán pihenek...

evilany

Kép

Lehet megnézem a Szülőképző "Szülés" c.részét...még tipródok rajta :D

evilany

Sziasztok nagyon cuki a pocakotok.
Ircsi csini vagy ja és úszás hát igen aki ügyes az ügyes :lol: :lol:
Csillag jó nagy pocakod van.
Mindenkinek hatalmas puszi.
Ircsi írtad a keményedést sajnos ma megint nem bírtam magammal és kitakarítottam az autóm :oops: és nagyon rosszul érzem magam közben kiskertet is kapáltam felmostam az egész házat stb és annyira érzem kemény a hasam kiduranok közben ettem paradicsomot és annyira fáj tőle a gyomrom és hányingerem van mit tudok tenni alul be vagyok keményedve felül felfújt a paradicsom és nagyon rossz azt érzem kiduranok és fáj a gyomrom is.Ha valaki más tud esetleg valamit ő is írhat nekem egy kis segítséget,a fájdalomtól már sírok olyan a hasam mint egy kő nehéz és kemény..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

Ja vettem már be magnéziumot is meg lefeküdtem de annyira hányingerem van azt érzem megőrülök.....ez a paradicsomtól van de mit vehetnék de rá nem tudom.

Kép
bévi

Sehol senki sajnos olyan jó lenne ha tudna valaki tanácsot adni nagyon nem jól érzem magam babám mocorog de én azt érzem kivégez a gyomrom és a keményedés oda lent.......fekszem de nem javulok sajnos,ökör vagyok mert mindig azt hiszem megváltom a világot egy fél nap alatt és így is kevesebb a magzatvíz meg a lepény szemcsés ilyenkor meg ideges vagyok nehogy baj legyen :oops: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Bévi! Nem tudom, hogy mennyi magnéziumot vettél be, de napi 500mg a megengedett, tehát ha a béresből, akkor abból többet is szabad, mivel 48mg/db. Magnézium és fekvés. Ne ülj, feküdj és relax! Mantrázd, hogy nyugi-nyugi-nyugi!
A keményedés normális egy bizonyos szintig. Kicsit túlzásba estél. Csak pihenj! Rengeteg folyadékot igyál. A magzatvíz cserélődik ugye, nagyon sok függ a bevitt folyadékmennyiségeden is, tehát lehet, hogy most kevés, de növekedhet is a mennyiség. Nem tudom, hogy mitől szemcsés a lepény, esetleg hamarabb öregszik? Havonta jársz dokihoz, ha a baba szépen fejlődik, akkor nem kell aggódni, elég táplálékhoz jut. Legalább a 35. hétig tartson ki a lepény. Kíméld magad!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.08 16:33-kor.

maccs01

Maccs:köszi a válaszodat egy nagyon picit talán jobban érzem magam,a gyomrom mintha jobb lenne a keményedés még meg van de már a gyomrom nincs nagyon felfújódva,szemcsésedés nem tudom mitől van havonta járok orvoshoz jövőhéten megyek megint.Magne B szedem ma már 4 szemet vettem be.

Kép
bévi

Ha ez a Béres Magne B6, akkor nyugodtan vehetsz még be belőle szép fokozatosan.
Mares ajánlott nekem egy nagyon szuper magnéziumkészítményt:
Doppel Hertz (400mg magnézium - lehet felezni a tablettát -, B1,B6 és B12 vitamint tartalmaz, valamint folsavat)
Mares, ha itt olvasod, nagyon köszi újra!

maccs01

Bévi jobbulást,remélem már jobban vagy,feküdj és pihenj...

Na megnéztem a "szülés" részt....hááát mit ne mondjak voltak benne olyan részek hogy kikiabáltam a Mikinek na erről szó se lehet! Ő meg,hát már késő :D de azért nem volt vészes...mondjuk azok a részek ahol premier planban látszik már ki a hajas fejbőr,ill.jön ki a fej,az elég bizarr de hát ez van...

Most mosogatok,Miki porszívózik,utána Híradó,Megasztár :wink:

evilany

Maccs:Nem béres Magne B6 csak sima de pihenek jobb egy kicsit....köszi a tanácsot még egyszer.
Évi:jó tévézést nektek,szülés hát néha én is belegondolok juj mi is lesz hogy is elég fura bele gondolni de biztos mindent elfelejtünk majd ha ott lesz a kezünkben a picur.Én néha belegondolok vajon,hogy fogok szülni természetesen vagy császárral hát....császárnál félnék az érzéstelenítéstől vagy altatástól ilyet soha nem csináltak még velem nah de szülni sem szültem még :lol: de nagyon sokan viszont rajtunk kivül igen és kibírták ez nyugtat :lol: :lol: :lol: és,hogy láthatom a csöpséget és megölelhetem stb.Olyan kiváncsi vagyok ki fog közülünk megszülni a leghamarabb gondoltatok már erre kinek láthatjuk először a picurját :lol:

Kép
bévi

Csillagfény!
Hát, ami nagy az nem kicsi... Köszi a képet... Nem is értem velem miért szórakoznak :D
Óriási a pocid! Biztos jó nagy baba van benne... vagy csak nagy a játszótere? Jó lenne ezeket is tudni...

Bévi! Pihenj !!! Nem szabad a keményedéssel szórakozni! Babát várunk és óvatosan kell már ....... Ezt szedem és nagyon meg vagyok elégedve. Olcsó és sok benne a Mg.
Juvita Magnézium + B6
A Magnéziumnak szerepe van az idegek és izmok optimális működésében,fehérje,-szénhidrát-,zsíranyagcserében.
Ajánlott magnézium pótlására. A B6 vitamin segíti a magnézium felszívódását.
Magnézium-citrát: 1785mg/tabletta!
jánlott adag: napi 1 tabletta = 50 napi adag/doboz
Ajánlott adag: napi 1 tabletta
Kiszerelés: 50db /doboz
1 tabletta tartalmaz:

Anyag Mennyiség RDA%
(Magnézium citrát 1785mg)
Magnézium 250mg 83,32
B6 2mg 100

(RDA%=felnőttek számára ajánlott napi bevitel)

23Ft /db

Egy dobozzal (ami 50 db) kb. 1200Ft = 1,5 hónapra elég! nagyon megéri.
szilvi35

Én is kiváncsi vagyok erre!
Én EDA kanüllel tervezem a szülést...és remélem a baba megfordul addigra és nem lesz császár :?

Jancsi és a pocak

Kép

Kép

evilany

Sziasztok!

Csak gyors életjel magunkról! Minden rendben,tegnap voltam próbafrizurán, kozmetikusnál nagy kezelésen (egy-két dolgot nem csinált meg, mert kismama vagyok, de volt gőzölés, szemöldökszedés, arcmasszázs,pattanás nyomkodás, pakolások stb), és próbasminket is csinált. Gmail-re majd teszek fel képeket.
Ircsi! Tőlem is mindenki messze van!!! :cry: :cry: :cry: Azt szeretném tőled megkérdezni,hogy az arcom szabad kenni körömvirág krémmel? Hogy a bőröm megnyugodjon az esküvőre, de nem tudta, hogy terhesen milyen krémet szabad arcra használni, és a körömvirágot ajánlotta vagy az aloe first-öt (de utóbbit csak beszerzőtől lehet, arra meg már nincs időm :( )

Mindenkinek nagyon nagyon szép pocija van!! :wink:

Zh-im: sajnos a közgáz nem sikerült, 4 pont kellett volna a 2-eshez, csak 3 db 2-es lett, az is ponthatáron... :evil: :x Most mehetek vizsgázni... :? Mindegy, majd vizsgán meglesz! :wink:
Infóm viszont 3-as lett!!! :roll: 8)

Múltkori szülésfelkészítőn az egyik szülésznő tartott előadást, és nagyon hasznos és jó dolgokat mondott!!! Lányok, anionos betétet kell venni szülés utánra!!! baciknak nem ad teret,és sokkal kisebb,mint a tena, és nem kell ágyneműt se cserélni, kevesebb elég belőle! Sőt, tisztasági betét is van belőle, és 1 napra 1 db elég!!! A normál tisztaságit óránként kellene cserélni,hogy ne terjedhessenek a bacik!!! Na majd esküvő után részletesen leírom nektek!!!

Hétfőn megyünk dokihoz,mint Évi :wink:, de az esküvő miatt egész hétre be vagyunk táblázva, rohangálunk balra-jobbra... De azért majd igyekszem néha néha jelentkezni!

Sok pussz mindenkinek, vigyázzatok magatokra, és gondoljatok ránk néha!!! :roll: :wink: (kérhetünk drukkokat is? :oops: 8) )

Kép

Kép
barbcsi

Köszönöm a JÓ tanácsokat pihentem sokat és most már jobban érzem magam.
Évi cicák aranyosak EDA olvastam már róla itt ti említettétek és úgy én nem is tudom van-e abban a kórházban ilyen ahol én fogok szülni :oops: :oops: lehet ez nem jó,hogy ilyeneket nem tudok de eddig nem is halottam róla csak itt.Eddig nekem sem fordul úgy,hogy természetes úton szüljek,meg ugye nekem a szemölcs is közbe szólhat remélem nem fog :?

Kép
bévi

Barbcsi drukk ezerrel megy és jó idő lesz és szépek lesztek nagyon nyugi biztos minden a legnagyobb rendben lesz sok-sok szerencsét nektek mindenhez :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Sziasztok!

CSillag: pockód aranyos, én is kész lennék már 4 hossztól :D sima menés-beszéd együtt néha simán okozza hogy alig kapok levegőt, lihegek mint a kutyuska

Évi: cicák éééééédesek

Maccs: szííívesen, de sajna ennek jó kis ára van, amit lányok itt mondanak, a magnesium citrit, jóval pénztárcakímélőbb.... de én az általam javasoltat szoktam szedni.... majd lehet váltok ha többet kell...

Bevi: remélem már jobban vagy!

szép estét mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én mennyire kész lennék.nem tudok úszni :lol: :lol:

Barbcsi drukk!!! Vizsga: :?
Miért lenne ellenjavallata a körömvirágkrémnek az arcodra?
Mindjárt asszony leszel :wink: :wink:

Bévi hát igen a szemölcs miatt lehet gond. :?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?