Helló mindenki!
Remélem ezt a szép időt a szabadban töltitek és nem a gép előtt punnyadva
(én csak most ébredtem és kávé helyett benéztem ide
)
Csibuc
Megnézném a dokkert festőszerkóban létrán egyensúlyozva
Szerdán megyek a dokinénihez,kíváncsi vagyok milyen méreteket dob a gép a béjbinek most. Bár ezek nem mindig mérvadók, pár mm ide-vagy oda, és a becslés teljesen mást mutat. Attól függ, ki méri, mennyire tudja elkapni a jó nézetet. A lánykánk már nem hajlandó közreműködni-mondjuk mikor is tette
- szal a fejét alig tudta mérni a múltkor,na meg ugye már felvette a magzatpózt:karok, lábak keresztbe, ilyenkor már nehéz.
Betty
Igencsak közeleg a nap....tudod,nekem kiköltözik, Neked be ....
Várom is, nem is....mostmár kezd teher lenni ténylegesen a dolog, el sem tudom képzelni, h aki sokat hízik az hogyan viseli?!
Kedden már mennem kell NST-re (szívhangvizsálat), innentől ez hetente kötelező-ha nincs rendellenesség. Ha van, akkor sűrűbben.
Chrissy
Milyen a fészekrakó-ösztön??
Kiforgatod a lakást a négy sarkából,úgy takarítasz!! Nem ám csak sima porszívózás, ilyesmi. Szekrényeket átpakolsz, vasalsz (olyasmit is,amit sohasem szoktál), rendszerezel, szóval röhejes!!
Mindeközben majd belehalsz egy sima felmosásba, de muszáj, mert a gyerek nem érkezhet koszba!! És közben naponta rosszul leszel attól, hogy tegnap takarítottál és mégis ma micsoda rendetlenség és por van!! És van, hogy sírsz, mert tuti biztos vagy benne, hogy nem leszel kész, mire kell
Lesz fotó is kéremszépen, benne van a gépben...