Csillagom!
Visszaolvastam, hogy legalább szegröl-végröl képben legyek a történésekröl.
Most a legföbb bajom, mert eddig nem volt egy szál se, hogy Dönci tegnapelött este telibehányt engem az egész nap evettekkel, tegnap és ma ment a hasa állagára és szagra nézve, nem sürüségre, mert összesen kétszer produkált napi bontásban. Olyan kókadt, meleg, de nem lázas, mert 37, de valahogy nem is az igazi. Enni se nagyon van kedve, engem meg szétvet az ideg az aggodalomtól. Olyan édeskés a hasmenése szaga, nem rothadt. Mindig összekeverem, hogy melyik a rotáé és melyik a salmonelláé, de majd Ircsi kiigazítja.
Dedem tombol, nem nagyon foglalkoztatja, hogy mozgásban vagyok, nem hagy akkor se menni, ha olyanja van. Néha akkorákat rúg, hogy a szüzességemet is elvesztem töle.
Jók a cuccok, amikre szert tettetek. Évi téged rendesen elkaoptt a gépszíj fészekrakás témában.
Az emberi hülyeség ellen pedig nincs orvosság.
Baromi hideg van, acélos 6 fok napközben is, így újra fütünk. Szakad az esö is már egy hete és az elörejelzés szerint ez marad is legalább jövö keddig, de akkor már vihar is lesz hozzá. De jó!
Akinek pesti talira ígénye van abból a kiadásból, amin esetleg én is ott leledzenék, annak inkább a június 6 elötti idöpontot javasolná, mert mi már 6-én itt kell újra lennünk. Nekem napszak és nap is mindegy, lehet hétköznap, hétvége, reggel, dél, este vagy koraéjszaka, kinek mi a jó. Helyszínre a pesti kuckónkat tudnám javasolni a 18. kerületben, vagy gyerekeseknek a Ligetben a nagy játszóteret vagy a másik fórumon nagyon bevált Kopaszi gát elnevezésü helyet.
A pocakméret: nekem a 6. hónaptól kezdve mindig jönnek a szokott kérdések. Már nincs sok hátra , ugye? Mondom leszámítva azt a kurta 3 hónapot, nem. Ilyenkor nagyot néznek a népek! Akkor jön ez a duma: biztos ikrek... Hát Istenkém, nekem ekkora az egységnyi méretü gyerek csomagolása, s lesz ez még nagyobb is!
Ma a párom újra nekirugaszkodott az útjának. Tegnap a pánikroham miatt nem jutott el sehova, nekem kellett értemennem, mert képtelen volt bármit is csinálni. Ma elkísértem a vonathoz, de mint kiderült, jól is tettem, mert már a metroba se szállt különben volna be. A vonaton pedig a biciklitárolót választotta az utazása helyének... Neki baromi kínos, de nem lesz egyszerü e problémát eloszlatni.
Ha már a városban volt dolgom, bementem a H&M-be is és elherdáltam a 20 Euros ajándékkártyánkat. Regönek vettem egy nyári inget és sapit leárazva, Eninek egy kisruhát és hajcsattokat hozzá, Iminek szintén hajcsattokat, mert egy plüssnyuszit, mert ö meg abba szerelmesedett bele. Döncinek nem találtam semmi izgalmasat és a pocakdednek sem. Teljes áron nem veszek semmit, mert az kész vagyon. Holnap bolhapiac és egy hét múlva is, majd kerül akkor valami.
Megyek ránézni a pörköltemre. Csinálok még valami vegyes salit hozzá és utána a gyerekeknek palacsintát, aztán kész.
Vasárnap mennénk a Mercedes Múzeumba, remélem össze fog jönni. Egy évben egyszer ingyenes a belépö...
Barbi