Új privát üzeneted érkezett!

Évi,
hajolás után nekem is brutál, már a cipőfelvétel is kész katasztrófa...
vannak helyzetek amikor muszáj lehajolni no. A guggolást se istenítik sokan, azt mondják az se jó. Akkor, mégis hogy vegyek zoknit, cipőt, vágjam le a körmöm, hogy csak az egyszerűbb dolgokat említsem...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi!
Szerintem nem az!!! nekem is szokott sajna...rosszul hajolok...de szerintem nem keményedés...
vérnyomat mielőtt elindultam volna...öltözés után 3 perccel:
148/88 96pulzus
remélem ez csak az öltözés miat...mert rá 10 percre:
135/82 és 86pulzus
most kipakoltam ültem egy kicsit...ismét rámérek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mihelyst nem vagyok gépnél...pörögnek az események :D
nem szerettek? :D hogy nem írtok ha itt vagyok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja,akkor nem aggódom,ezek szerint normális.
Azaz hát igyekszem nem hajolni.
Hehe.
Múltkor már meg akartam számolni egy nap hányszor kell lehajolni mert kb egész nap abból áll :evil: :evil: szemetes,teregetés,macskaetetés,pakolás,cipőhúzás,törölközés(!!) epilálás,minden leesik 20x....
ehhh

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, Ha hirtelen megfeszül, akkor az keményedés. Ne izgulj, lassan természetes lesz. Eddig is csinált ilyet, csak nem vetted észre. Az a fájás, ami a szülés előtt van az "öv-szerű", egészen a hátadig ér. Nem csak elől, vagy alul, vagy itt-ott. Az teljesen más, attól majd nyílni fog a méhszáj....

Ettől nem fog, de azért ne eröltesd magad. Ha érzed, sztem egy 15-20 perc pihi segít. Meg a MagneB6...
Én ezért nem ettem eddig, hogy ne most kelljen emelni az "adagot".
De most egy 2 napja elkezdtem szedni... :-)

Ja, Vanilla. Én várandósan tartok a gyógynövényektől. Az első trimeszterben kifejezetten ellenjavallt volt. Majd megkérdezema dokimat a jövő héten. :-) Ő lát ENGEM, megmondja majd a frankót. :-) Azért köszi a tippet. :-)

szilvás76

Csillag csak lassan nyugisan,ne kapkodj..

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

megmértem :)
125/77 pulzus 86...na ez már valami :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: azért pihenj, és inkább később törölgess!!! jaj, mit is akartam írni neked, tiszta feledékeny vagyok, ja igen, igen itthon vagyok táppénzen, jobbnak látta család-uram... és rávettek, hogy ne kockáztassak a decemberi események után...soha nem bocsiznám meg magamnak ha munka miatt bajunk lenne... (suli is megérti, vagyis remélem megértik, mert nagyon szorítanak nekünk)

kaja a sütőben, Évi, rétes jól hangzik, én is ma a túrósra álltam rá, sőt pöttyös Guru-t is vettem, kíváncsi vagyok milyen... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares jól teszed.
Remélem legközelebb is velünk tartasz.

Rétes,holnaaaaaap :lol: :lol: nyami

evilany

ezek szerint a hajolás,öltözés...stb jól felnyomja a vérnyomit... :(
basztikulikecske...milyen vizes a bokám...de csak a bokám,más nem :D még jó :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kaputelefon,jön a postás...ma már 2x volt itt...
Még jó h.Miki nincs itthon

evilany

Ja na félre ne értsétek :) nem azért jár ide és nem azért jó h.nincs itthon :)
Csak h.ne lássa a sok cucccccot :)

evilany

csajok...éhezem :D a sok kaja olvastán...most akkor eszem egy szelet barna kenyeret egy kisebb(15dkg-os) sajttal :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jipppi a kiságymatrac!!!

evilany

Évi!
Ezt már nem tudod kimagyarázni :D ebből már nem jössz ki jól :D

csak vicceltem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSajok. Elvben jó a júni 6, de még nem tudom: Keresztfiam szülinapja júni 6, enyém 11, unokahugomé 27, férjem névnapja szintén 27... Hogy együtt tartjuk-e, vagy külön-külön, és hétvégén melyik nap, még nem tudom. De felírom a dátumot, és ha lehetséges, ennek fényében alakítom a családi programokat. :-)

szilvás76

Évi,
a méhszáj nyílásával nem a keményedések, hanem a fájások vannak összefüggésben, ahogy Szilvás is írta. Ez normális dolog, gyakorol a méhed a nagy napra. Tényleg egy kis pihi és semmi gond nem lesz. Engem a dokim havonta 1x megvizsgál, hogy zárt-e a méhszáj, mert az minden jel nélkül is megnyílhat! Szóval ne aggódj, minden rendben lesz.
Nem mellesleg a 37. héttől 2 ujjnyira nyitott méhszájjal voltam, és de örültem, hogy már ennyit "megspóroltam". Ezután vajúdtam 14 órát...
Ez alkati dolog, van aki hírből se ismeri a kontrakciókat, van aki a 7. hónaptól átéli nap mint nap. Nem vagyunk egyformák :) .

Csillag,
no para, semmi baja senkinek se senkivel :) :) . Csak ma pl. én is túltengek :) Nagyon ingadozik a vérnyomid nem?? A 148/88 azért elég magas, nem? Pihenjél Csillag, vigyázz magadra!
megmérted megint?

Szilvás,
ez mindig lemarad: boldog névnapot Bendegúznak! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi, nálatok háromszor csenget? :-)

szilvás76

Köszönöm Gézengúzom nevében a gratukat. :-)

szilvás76

Hát ja!

evilany

[quote="sucer"] írta:sucervi,
a méhszáj nyílásával nem a keményedések, hanem a fájások vannak összefüggésben, ahogy Szilvás is írta. Ez normális dolog, gyakorol a méhed a nagy napra. Tényleg egy kis pihi és semmi gond nem lesz. Engem a dokim havonta 1x megvizsgál, hogy zárt-e a méhszáj, mert az minden jel nélkül is megnyílhat! Szóval ne aggódj, minden rendben lesz.
Nem mellesleg a 37. héttől 2 ujjnyira nyitott méhszájjal voltam, és de örültem, hogy már ennyit "megspóroltam". Ezután vajúdtam 14 órát...
Ez alkati dolog, van aki hírből se ismeri a kontrakciókat, van aki a 7. hónaptól átéli nap mint nap. Nem vagyunk egyformák :) .

Csillag,
no para, semmi baja senkinek se senkivel :) :) . Csak ma pl. én is túltengek :) Nagyon ingadozik a vérnyomid nem?? A 148/88 azért elég magas, nem? Pihenjél Csillag, vigyázz magadra!
megmérted megint?

Szilvás,
ez mindig lemarad: boldog névnapot Bendegúznak! :)

igen ingadozik...de írom hevesen...napi 5ször mérem...ha magas rámérek 10 perc elteltével...sokat mozgok itthon és hajolok(próbálok lassabban kevesebbet,de nem megy :( )
a magas az 11 körül volt...öltöztem,hajoltam...stb
most hogy hazaértem és ültem egy 5 percet 125/77 pulzus 86
szerintem nagymértékben közrejátszik a mozgás és a vizesedés is!

meg hát azért sok súlyt cipelek ám...és alapból sem vagyok manökken :D

azért tűnik ilyen rossznak a vérnyomim...mert sűrűn mérem...és nem csak 2 hetente ahogy a védőnő :)
de inkább elébe megyek a dolgoknak ha esetleg valami adódna :( remélem nem fog!!!
ígérem pihenek! babó miatt is

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok CSajok, Léptem.
Legyetek jók, pihenjetek, reméljük szép esőmentes, de nem túl meleg hétvégénk lesz! :-)

Legkésőbb hétfőn jövök, vehetitek fenyegetésnek! :twisted: :P :lol:

szilvás76

[quote="szilvás76"]K írta:szilvás76öszönöm Gézengúzom nevében a gratukat. :-)

Én is nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

szia Szilvi!
Kellemes hétvégét jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvi jó hétvégét!

evilany

Évi,
ebből nem jössz ki jól :wink: :wink: éljen a matrac :)

Szilvás,
értem, remélem azért sikerül összehoznunk! Én is evidenciában tartom!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

Kép

na persze még nincs lepedő meg még szét is szedem :)

evilany

Évi nagyon jó...szép kis álomfészek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás,
nagyon jó hétvégét neked is!!!

Csillag,
igen biztos azért tűnik fel jobban, mert te sűrűbben méred. Ilyenkor egyébként érzed is magadon, mintha magasabb lenne a vérnyomásod, vagy csak gondolsz egyet, hogy megméred?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

csak gondolok...illetve csináltam egy táblázatot...kinyomtattam...
reggeli kávé előtt
kávé után
10-11 között
14-15 között
és este 18-19 között mérek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egyébként semmi jele...csak rámérek,nem vagyok rosszul csak megszoktam az időpontokat...és a kíváncsiság...a vizesedés miatt (meg hogy húsvétkor zsibbadtam) nehogy toxémia legyen

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi nagyon tuti a kiságy. És a postás sztorit már úgysem tudod kimagyarázni :lol:

Szilvi35: oké, értem én, csak mikor elsőre olvastam akkor felkaptam a vizet. De nem haragszom ám.

Lassan én is eltűnök a gép elől, Ma lesz az anyáknapja az oviban. Húst sem vettem még :roll: No majd reggel. Vagy du ha belefér még.

Hétvégén nem hiszem, hogy leszek, otthon most nincs net mert szét van húzva, a kábel meg nem elég hosszú. Mindegy, úgysem lesz rá időm, hacsak haza nem viszem a laptopot. Na ezen még gondolkozom egy sort.

Én nem tudom mi az a keményedés, Bencével sosem volt olyan.

királylány

Jó hétvégét a távozóknak!!
Süssetek főzzetek finomakat :) pihenjetek

Én ledőlök fél órára,aztán zuhany és túrós tészta készítés mire megjön az uram :)

Postás: :oops: :oops: 8) :lol: :lol:

evilany

Itt egy mai kép: Kép

királylány

Oóóóó Dia hát le se tagadhatod :D (az E-s kosarat se) megnőtt szépen.
:lol: :lol:

evilany

Évi :lol: Hát amit híztam az mind cicire meg hasra ment. A hasamat nem bánom, de a cicit :? No de mindegy, ez van. Más meg milliókat fizet az E kosárért 8)

királylány

:D Dia...szépen gömbölyödsz te is :D
na majd én is csináltatok ma képet Fannival...persze felöltözve csinibe :D
én is ledőlök...ettem ittam...most pihi amíg a leány nem jön haza a suliból
addig is pusza mindenkinek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ezt kaptam az imént...de én nem megyek Pestre...

Május 8-án szombaton Baba és Gyerekruha Börze
Budapest XI. Csiki-suli aula 9-12 óráig
Asztalok még leköthetők: 20/444-1949

Gyertek el!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag : én sem :lol:

királylány

Dia,
neked is jó 7végét! Azta jó nagy lett a pocid!! :) :) ne hajtsd szét magad a 7végén!

Csajok én is lassan megyek. Vigyázzatok magatokra, pihenjetek, egyetek finomakat!

Én holnap du. megyek főiskolai csoporttársaimmal találkozom, egy kis kimenő :D :D . Ma viszont pakolunk, holnap lomtalanítás lesz...

Na léptem

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Évi: ágyikó szép... tali meg nagyon szívesen :D addigra majd gyúrok hogy menjen egy kehely legalább :D

CSillag: nem is mondtam,lánykád nagyon kis aranyos volt tegnap :D

aki már nem lesz annak jó hétvégét!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Igen a sürgősségire küldtek.
Az általános havi ellenőrzésen voltam és a doki bá nagyot nézett, hogy mekkora a hasam. Mondtam, hogy a 27. hétben vagyok, Ő ránézésre 30-31-et tippelt.... ..... és átküldött a sürgősségire UH-ra, hogy nézzék meg mizu odabenn (tipp a részéről: 2 baba, sok magzatvíz, elszámolás ...???). Hát az elszámoláson kívül egyik sem a legjobb hír... aztán megvolt az Uh és minden rendben :) . Állítólag nagyon felúszkált a kicsike, ezért nézek így ki... hogy miért úszkált fel, azt nem tudja senki. Szerintem egyszerűen csak nem fér el a medencémben, ugyanis 160 cm vagyok és keskeny a csípőm. Egyébként meg mindenkinek akkora, amekkora ...

A vércukor eredményem is ma lett meg, (0 perces: 4,2, 120 perces: 6, ?) minden okés velem... kicsit vérszegényke vagyok, de ez normális.

Keményedés:
Nekem már 2 hónapja vannak keményedéseim, folyamatosan szedem rá a magnéziumot. Olyankor kicsúcsosodik a pocakom és diót lehetne törni rajta, szabályosan lehet érezni, hogy hol van a hasamban a méhem, mettől-meddig tart. Nem kellemes, de nem is fájdalmas. Amíg nem fájnak ezek a keményedések, nincsen vérzés és semmi panasz, addig nem gond, de nem árt lelassítani, többet pihenni.
Azt olvastam (és hallottam is), hogy a méhszáj akkor tágul, amikor olyan menstruáció szerű görcsöket érzünk. Na az már nem jó jel, azzal mindenképpen orvoshoz kell menni.

A magnézium szedése egyébként is javallott....
Ja! És a MagneB6 nagyon drága és kevés benne a magnézium (kb. 46 mg talán), több olyan termék is van, ami több magnéziumot tartalmaz és olcsóbb, mint a MagneB6.

Kép

Kép
szilvi35

Szilvi szép nagy a pocód!!

evilany

Csillagom!

Visszaolvastam, hogy legalább szegröl-végröl képben legyek a történésekröl.
Most a legföbb bajom, mert eddig nem volt egy szál se, hogy Dönci tegnapelött este telibehányt engem az egész nap evettekkel, tegnap és ma ment a hasa állagára és szagra nézve, nem sürüségre, mert összesen kétszer produkált napi bontásban. Olyan kókadt, meleg, de nem lázas, mert 37, de valahogy nem is az igazi. Enni se nagyon van kedve, engem meg szétvet az ideg az aggodalomtól. Olyan édeskés a hasmenése szaga, nem rothadt. Mindig összekeverem, hogy melyik a rotáé és melyik a salmonelláé, de majd Ircsi kiigazítja.

Dedem tombol, nem nagyon foglalkoztatja, hogy mozgásban vagyok, nem hagy akkor se menni, ha olyanja van. Néha akkorákat rúg, hogy a szüzességemet is elvesztem töle. :)

Jók a cuccok, amikre szert tettetek. Évi téged rendesen elkaoptt a gépszíj fészekrakás témában. :)
Az emberi hülyeség ellen pedig nincs orvosság.

Baromi hideg van, acélos 6 fok napközben is, így újra fütünk. Szakad az esö is már egy hete és az elörejelzés szerint ez marad is legalább jövö keddig, de akkor már vihar is lesz hozzá. De jó!

Akinek pesti talira ígénye van abból a kiadásból, amin esetleg én is ott leledzenék, annak inkább a június 6 elötti idöpontot javasolná, mert mi már 6-én itt kell újra lennünk. Nekem napszak és nap is mindegy, lehet hétköznap, hétvége, reggel, dél, este vagy koraéjszaka, kinek mi a jó. Helyszínre a pesti kuckónkat tudnám javasolni a 18. kerületben, vagy gyerekeseknek a Ligetben a nagy játszóteret vagy a másik fórumon nagyon bevált Kopaszi gát elnevezésü helyet. :)

A pocakméret: nekem a 6. hónaptól kezdve mindig jönnek a szokott kérdések. Már nincs sok hátra , ugye? Mondom leszámítva azt a kurta 3 hónapot, nem. Ilyenkor nagyot néznek a népek! Akkor jön ez a duma: biztos ikrek... Hát Istenkém, nekem ekkora az egységnyi méretü gyerek csomagolása, s lesz ez még nagyobb is!

Ma a párom újra nekirugaszkodott az útjának. Tegnap a pánikroham miatt nem jutott el sehova, nekem kellett értemennem, mert képtelen volt bármit is csinálni. Ma elkísértem a vonathoz, de mint kiderült, jól is tettem, mert már a metroba se szállt különben volna be. A vonaton pedig a biciklitárolót választotta az utazása helyének... Neki baromi kínos, de nem lesz egyszerü e problémát eloszlatni.

Ha már a városban volt dolgom, bementem a H&M-be is és elherdáltam a 20 Euros ajándékkártyánkat. Regönek vettem egy nyári inget és sapit leárazva, Eninek egy kisruhát és hajcsattokat hozzá, Iminek szintén hajcsattokat, mert egy plüssnyuszit, mert ö meg abba szerelmesedett bele. Döncinek nem találtam semmi izgalmasat és a pocakdednek sem. Teljes áron nem veszek semmit, mert az kész vagyon. Holnap bolhapiac és egy hét múlva is, majd kerül akkor valami.

Megyek ránézni a pörköltemre. Csinálok még valami vegyes salit hozzá és utána a gyerekeknek palacsintát, aztán kész.

Vasárnap mennénk a Mercedes Múzeumba, remélem össze fog jönni. Egy évben egyszer ingyenes a belépö... :)

Barbi
Vendég

Kipihenten ébredtem :D
Barbim jó hallani felőled!
Döncinek jobbulást!!! Remélhetőleg nem komoly csak valami kis nyavaja...ami hamar elmúlik.
Tőlem is mindig mekérdik hogy 2 baba van? De már nem nagyon "zaklat" fel a dolog...jót mosolygok rajta :D
Nagyon jó kis vásárokat csinálsz...irigyellek is érte :D

Szilvi!
Aranyos pocid van...nekem is ilyen kellene...lehet könnyebben mozognék :D

Mares!
Köszönöm...valóban aranyos...Imádom a "kis" pinust :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Kipihentél?Túróstészta? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!

Írtam pü-t...de megoldódott a bajom :D rátaláltam a megoldásra...de furi..azért más mint teszvesz :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: nálunk a hamis stiriai metélt jó lett, api szerint nagyon jó volt nudlival is :D termelt belőle a drágám :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Még mindig náthásan és ezerrel pörögve... Hát, én is ilyen vagyok, úgy tűnik... :roll: És holnap hiába van szombat...

Sucer, nekem még alacsonyabb volt a cukrom, szerintem a tiéd ideális!

Szilvás: boldog névnapot a nagyfiadnak!

Bettike, gratulálok halkan én is! Nagyon ígéretes a hőgörbéd! Tök jó!

Bocs, többieknek is szép hétvégét!

bekri

Jó reggelt!
Egy kis dicsekvés :) :oops:
Bár nem a legjobb...
3 perc 30 nál-bal oldalon fehér pólóban háromnegyedes farmerben a leányzóm a tömegben :D

fiam leghátul-nem kivehető :(

http://pecsistop.hu/video/?id=1763

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?