Új privát üzeneted érkezett!

Diám,
nem téged okítottalak... dehogyis.... már ha rám értetted az oktatást, vagy már nem is tudom.... Szilvinek írtam, csak nem emeltem ki a nevét. Itt pusztán félreértés volt, én értettem amit elsőre írtál. Őt is értem, elbeszéltünk egymás mellett. Van ilyen. Tudod, nekünk nagyon egy rugóra szokott járni az agyunk :wink:

Dia, Vanilla,
benne vagyok a találkába... Dia, nekem Vác Diósdról, khm, baromi messze van :) . Ezért javasoltam Bp-.t mint köztes megoldást :) .

Lányok, nekem kedd, csütörtök jó lehet napközben a többi napon csak du. mert dolgozom 4-ig, fél 5-ig Budaörsön. Vanilla, neked mi volna a jó? Vmi bevásárló központ volna jó, nem? Dia hova jön a buszod? Árpád hídhoz? Hú de izgi:)))...

Évi,
kitérek a hitemből, ha még egyszer a fincsi kajákról írsz :wink: :wink: :wink: vaterás érdeklődő: szimplán hüle... :shock:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Enyém ebéd is túróstészta :lol:

Évi mondtam most az asztalosnak meg a másik srácnak, hogy mire hazaérek szekrények bepakolva legyenek és ki legyen takarítva. :lol: Erre azt mondta a Gergő oké, meg is főzünk meg ki is mosunk.....és vigyorgott :lol:
Nem tudom hogyan fogok haladni. Ma szerintem letörlöm/kitörölgetem a szekrényeket, aztán majd szépen elkezdek bepakolászni. Csak ugye menet közben a Bence szobájába bezsuppolt sokmindent ki is kell válogassam. Na meg az akasztósba Gábor holnap fogja befúrni a rudat. na majd lesz valahogy. Jó lenne ha vasárnapra eljutnék oda, hogy Bence az ágyában tudjon aludni. Az ő szekrénye ráér utána is.

királylány

Sucer,Dia,pocakok nőnek?
Vanilla a tied szép nagy!
Mi meg már lassan nem férünk el egy asztalnál :) Mármint pécsiek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

pffffff mi olyan érthetetlen ebben :?:

nekem meg egy tesz-veszes csaj megy az idegeimre vettem kókusz pólyát csöppömnek 1250ft ért oda volt írva szállítás k. :600ajánlott levélként , 900 nem standard csomag ként . írok neki mikor megnyertem az aukciót ajánlottan kérem erre vissza ír hova utaljak 900 ft + a pólya árát erre másnap megint ír rossz számlaszámot adott meg (még jó hogy aznap nem utaltam) vissza írok neki oké de nekem ajánlottan adja fel erre megint ír akkor nem annyi fuuuuu
Vendég

Sucer dehogy rád értettem, hanem Szilvire. Mert ugye mi akkor erről véleményt cseréltünk, ő meg kiragadta az én mondatomat, de miután az előzményeket vagy nem olvasta vagy átsiklott felette így teljesen másképp jött le a dolog. Csak kicsit felhúztam magam rajta. Amúgy is szaladok egész héten, érzékenyebb vagyok és ezt most felvettem. :D

királylány

Sziasztok.

Vagyok.
Második napja estére olyan buci a bokám. Elszedtem Férjecském zokniját, most aban vagyok, az nem szűk. :-) Majdnem hogy dobozokon ülünk, szinte minden leirattározva, becsomagolva... Ha most kérnének tőlem anyagot, hát bizony bajban lennék! :shock: :lol:

Elfáradtunk, de legalább kész lett.
A slusszpoén? A költöztetők hétfőn mégsem tudnak jönni, csak kedden... Vagyis hogy hétfőn mit csinálunk, azt nem tudom... Majd fórumozok... :-)

Dia. Köszi, aranyos vagy! :-) Bende nevében is.
Reggel vittünk alma és szőlő leveket, meg puszedlit az oviba, olyan büszke volt magára. Azt mondta"ma én csinálok egy bulit"

Hétvégén eljönnek a MAmáék, szóval büszke magára, hogy most az Ő NAPJA van. :-)

szilvás76

Dia, Sucer. Mi vaaaaaaan? Elvesztettem a fonalat... :shock: :shock: :shock: :shock:

szilvás76

Mit csináltam? Vagy mit nem? Vagy ti mit csináltok, ki beszlélt félre? :shock: :D :P
Nem értem... :-)

szilvás76

Hát nem tudom napi időpont lenne jó mert mert az az igazság egyedül nem tudok bemenni eltévedek csak párommal de ö dolgozik fél 4 ig .

Évi igen nagy a pocim pedig nem igazán magamra hízok inkább sajnos vizesedem ennek ellenére nagyon eleven a kis csaj sokszor éjjel sem hagy aludni :D az ultra hangot meg ki nem állhatja mikor vizsgálnak sosem áll , idáig minden doki megjegyezte milyen aktív de az jó viszont azt mondták már 2 doki is koponya végű és ő már nem nagyon fog kifordulni esetleg jobbra balra el de a feje marad lenn :P
Vendég

Sucer aha Árpád híd.

Évi hmmm, so-so. Majd dobok képet oszt megmondod nőtt e. Tegnap a Tescoban csupa kismama jött velem szemben és mindnek hatalmas volt a pocakja hozzám képest. Oké, nem tudom hanyadik hétben jártak, de én elbújhattam mellettük. Ismerősök azt mondják nincs nagy hasam, sőt volt olyan is aki nem merte megkérdezni, hogy baba lesz e vagy csak meghíztam....

királylány

szilvás: kevesebb sós étel napi többszöri pihi 10 percekre lábat felpocolni és ha lehet igyál csallán teát
Vendég

Szilvi nem te, hanem a másik Szilvi írt és félreértette a mondandómat én meg kicsit zokon vettem.

Bende aranyos lehetett. Olyanokat tudnak mondani....

királylány

királylány ilyent nekem is mondtak hogy te 7 hónapos terhes vagy már és hol a gyerek mert kb olyan 3-4 hónaposnak nézek ki .

HOL A SZEMÜK ?????

szerintem elég ez a poci még sok is mindennek neki megyek vele meg hajolni nem tudok sőtttttt az epilálást meg sem emlitem :oops:
Vendég

Vanilla,
szegény párod! De nem lesz baj! Minden rendben lesz vele!
Azért jól kijut nektek :( :( . Vigyázz te is magadra!

Évi,
kismama fotózás, tök jó.... nekem pl. Ilanggal nem is nagyon voltak képeim, mert akkor még digi gépünk se volt, most úgy hiányzik, mutogatnám neki, hog yŐ milyen volt, de nem nagyon van mit :( :( .

Azt nem is írtam, hogy kedden kiborított a gyerek. Egy barátnőjénél volt du. és mentem érte este. Nem jött oda köszönni, nem hogy puszit adni, olyan durva és elutasító volt velem, hogy hazáig bőgtem az autóban. Nem ez volt az első alkalom, az utóbbi hetekben, nagyon nincs velem kibékülve. Nagyon magam alatt voltam, sírva aludtam el. Beszélgettünk az apjával, hogy mi lehet az oka és arra jutottunk, hogy tudatosan örül a tesónak, viszont tudat alatt van benne szorongás és félelem a kistestvér miatt, amit rajtam vezet le... :( :( :( . Utánaolvastam a neten és muszáj vagyok nagyon türelmesen, ám határozottan állni a témához, ami most nagyon nehéz, hisz mindenen elbőgöm magam... :( . Nagyon bízom benne, hogy ez a helyzet rövid időn belül megoldódik, különben még sok sírós éjszaka áll előttem.
Előzmény, hogy nekünk mindig nagyon jó kapcsolatunk volt. Voltak, vannak vitáink, de ez természetes. Ugyanakkor nagyon kis bújos, én is ilyen vagyok. Szeretünk együtt lenni és ezt az éles váltást nagyon nehezen viselem
:( :( :( .

na eldugulok, velem van tele a lap..

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nekem az okoz gondot, hogy nem tudok sietni. Epilálás még megy, hajolni is tudok, bár kényelmetlen, de ha sietek akkor érzem a hasamat. És én mindig sietek.....

királylány

Sucer igen, ez az amiről beszélgettünk. Hogy így jön ki rajta. Nem a tesót fogja elutasítani, hanem veled lesz kemény. Bence velem szemben nem csinál ilyeneket (még), de azért rajta is látni, hogy fél, őt már nem szeretjük....Nehéz, nagyon nehéz és rengeteg türelem kell hozzá. Tarts ki és nyugodtan írd ki magadból.
Nekem egyébként a hétvége is jó, csak egyeztetnem kell Gábor beosztásával... 8)

királylány

sucer nyugi rendben lesz minden csak most új dolgok előtt álltok ti is és ez felborítja a nagyobbak minden napjait ugy mond veszélyben érzik magukat és ez ösztönös reakció.

nálunk is picit hasonló helyzet van nagyobbik fiam is furin viselkedik mostanában a suliban is itthon is csak hogy felhívja a figyelmet magára szerintem változtatni kell nem egyszerű helyzetek az ilyenek
Vendég

Én tegnap néztem magam a tükörben. Hááááát, le se tagadhatnám!!!!!!!!!!! :-)
Tőlem meg azt kérdezik, hogy "nem ikrek?". hehe...

Tényleg megugrott a pocim,, kezd kisímulni a köldököm is... (na ezt a látványt nem szerettem sosem, nekem alapból befelé áll, lyukas... Erre kisímul, és hamarosan ki is dudorodik, mintha nem is az enyém lenne... :shock:

Ja, szóval a másik Szilvi.
Megijedtem, mert nem emlékeztem rá, hogy ilyen témában beszéltünk volna. Már amennyit a héten neteztem... ;-)

szilvás76

hol van még a vége :shock: :shock: :shock: most kezdünk majd igazán kigömbölyödni de sebaj lányok gurulunk a talikra :)
Vendég

Szilvi,
nem rád gondoltunk :wink: :wink: Dobozolás, te szegény :( . A megerőltetéstől is nagyon megdagadhat a lábad! Párod zoknija :) :) . Az enyém szinte mindig feketében, vagy tavasszal drapp zokniban jár... na most elképzeltem magamon, azóta itt röhögök :D :D :D .
Bendéd nagyon drága lehetett az oviban :)

Dia,
takarítás, pakolás, nagyon együtt érzek veled! Én napok óta takarítok, kúszok-mászok, mondanom sem kell az ablakpucolással még mindig nem végeztem.... amivel meg igen, arra tegnap jött a zuhéééé :evil: :evil: :evil: .

Vanilla, Dia
csinálhatjuk úgy is, hogy du. találkozunk, májusban akkor nekem a hétfő, csüt és péntek du. jöhet szóba. Duna Plaza? vagy Westend? Ezek csak javaslatok, minden megoldás érdekel
:wink: . csajok még vki? :wink: Szilvás?

Évi,
hát gömbölyödik szépen, bár én nem látom nagynak.... vasárnap csinálok képet és fölteszem a gmail-re. A legutóbbi asszem a 22. héten készült, ez akkor 26. heti lesz.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Na lassan jó a bab talán fél óra.
Nekilátok törölgetni.

Szilvi boldog névnapot a kisfiadnak!!

Mi tegnap azt számoltuk mennyi kismama van!! :shock: :shock: rengeteg.
Meg nézegettük a babákat tök jó fejek voltak!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csajok. Én akkor tudok jönni, ha Anyósom vigyáz a gyerekre. Amúgy 8 órában dolgozom, és innen Palotáról épp hazaesek az oviba záráskor.
Anyósom egyik héten h, k, p a másik héten sz, cs ér rá...
Ezek az időpontok jók, amúgy rohanásban vagyok. De ha kitaláljuk a hetet, meg tudom mondani, hogy mikor-hogy tudom megoldani... :-)

Bonyolult voltam? :-)

szilvás76

Mi 2 hét múlva újra randizunk:)
Kerekedő :)

evilany

Sucer nekem a du annyira nem jó, mert 14.35 körül jön vissza a busz és az 2 óra utazást jelent...
Én sem látszom ki a takarításból. Ablakpucolásra felkértem anyukámat meg anyósomat....

királylány

Szilvi nem voltál bonyolult. Nekem a május az necces ha hétköznapról beszélünk, mert sok a munka, de időpont után tudok határozottabban nyilatkozni.

királylány

Vanilla, Dia,
hát igen nehéz egy időszak a nagyobb szempontjából, na meg azért nekünk is... erre nem lehet igazán felkészülni, csak arra figyelni, hogy mint felnőtt, mindig én legyek az okosabb, ami ugye racionális viselkedést feltételez... na mostanában ennek vagyok híján, a túlzott racionalitásnak, abszolút az emóciók irányítanak és ez nem jó, mégse vagyok már gyerek, nem igaz?

Szilvás,
köldököm dettó :? :? . Ilangommal is totál kifordult (pedig lyukas nekem is), már most is félig kint van, hetek kérdése és teljesen kifordul. Ez van. De nyugtasson a gondolat, hogy utána minden visszakerül a helyére :)

Epilálás nekem már nem megy, csak tükörből, hajolás, hajlongás brutál haskeményedés fejében sikerül, sietés felejtős, mert nincs hozzá elég szusz bennem, sok ülés után, medence, forgó fájás, szóval egy terhes víziló könnyedebben mozog mint én.... és Vanilla igazad van, az utolsó 3 hónapunk lesz a legkeményebb.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

hu lányok a hátam már most alig birja mi lesz később se hogyse jó pffff
Vendég

Enyém köldököm maradt a helyén. Bencével sem dudorodott ki...Ejj én már csak ilyen szerencsés vagyok 8)

Sucer nehéz nekünk is, mert hiába tudjuk, hogy mit hogyan kellene, érzékenyebbek vagyunk. Terhesség velejárója...

királylány

Normális csajok hogy reggeli meg kis kommentezés után 10-11:40ig aludtam... tiszta gáz.... uram szerint csak fejlődik a pocaklakó!

Évi: kész vagyok miket írsz, itten vihorászok, és a hasam meg egyben mozog fel-le.. ringatom a drágát :D :lol: ( és különben is nem Clárika mondta hogy ő volt olyan fogyin hogy este KELLETT fagyit enni... tehát fogyaszt!!!)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vanilla, Szilvás, Dia,
és mit szóltok egy 7 végi találkához? akkor akár délelőtt is találkozhatunk... hm? Dolgozunk, gyerkőcöknek is kell felügyelet, messze is vagyunk, így talán könnyebben meg tudjuk oldani...

Enyém bébi már nem tűri az éhezést, asszem elgaloppozok ebédelni...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares ha megteheted, hogy aludj akkor tedd azt! Normális egyébként. Vannak napok amikor én is egész nap bírnék aludni.

Sucer a májusi hétvégéim már foglaltak sajna, de júniusról lehet szó. Na majd kitaláltok egy időpontot és meglátjuk.

királylány

Mares,
alvás tök normális, én is megtenném ha lenne rá módom. Növeszted a babókádat :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Dia,
ok :) , most hogy végig gondoltam, nekünk fullon van a május.... :oops:

Akkor a javaslatom: június 6 vasárnap, vagy június 12 szombat.

Törpiek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

nálunk a tali hétvégére csak 2 hetente jó mert párom picije jön és ő leköt minket teljesen nem is lesz ez olyan egyszerű össze hozni :?

Hu jövő hónapban képzeljétek megyünk a Heim Pál kórházba 15.-én és 28.-án kisebbik fiammal közben a nagyobbikkal is menni kell annak anyajegyet vesznek le a hátáról mert nem jó indulatú :? zsufolt hónapom lesz a június.

de a május sem egyszerü 18.-án picikém megy kirándulni 28-29-30 nagyobbik közben nem is tudom mik lesznek még .... :? telle a naptáram
Vendég

megnéztem a naptárat nekem nekünk párommal juni 6 jó lenne 12 nem mert jön a kicsi hozzánk .
Vendég

Na megoldódott a bárányhimlős problémám. Felhívtam Bence dokiját. azt mondta kerüljük el őket.

Sucer megnézem majd, még nincs meg emberem vezénylése.

királylány

Na kérdés:ha hajolok,utána felemelkedésnél nagyon feszül a hasam alja pár pillanatig,az a keményedés???

evilany

Sucer, királylány: köszike... akkor nem aggódok :D

Évi: csak nem... vagyis ez még nem korai? ( mondjuk ti tudjátok jobban...)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,korainak nem korai,csak nem tudom,ez e az...

evilany

Mares te tp-n vagy?

evilany

Sziasztok!
Szia Királylány!
Nem akartalak megbántani! Kioktatni meg végképp nem :D . Abban a kontextusban, ahogyan én olvastam felbosszantott engem is...
Nem olvastam vissza, csak írtam, amit gondoltam és egy kis kavarás lett az egészből. Valószínű érzékenyen reagálok én is a dolgokra :) :wink:

A pocak mérete meg jó kérdés. A héten elküldtek a sürgősségire, mert állítólag 1 hónappal nagyobb a pocakom... szerencsére minden rendben a bébivel. Egyszerűen nagy a hasam, jómagam meg kicsi vagyok és ez így együtt furcsán nézhet ki. Egy barátnőmnek meg azt mondják, hogy túl kicsi.... Összességében azt látom, hogy semmi nem jó... tehát minden jó és nem kell foglalkozni semmivel. Ha valami nincsen rendben azt remélem megérezzük....

BÉKE!

További szép napot Mindenkinek
:)
szilvi35

Képzeljétek megkóstoltam a levest úgy örült a babám neki,biztos finom lett :) szedtem is egy tányérral,hadd táncoljon.
Különben tök finom lett,a csipetke mondjuk nem 100%-os de most csináltam először :oops:

evilany

Elküldtek a sürgősségire,mert túl nagy a pocakod?? :shock:

evilany

Na sehol senki sose fogom megtudni hogy keményedés e :)

Betolom a levest aztán folytatom a törölgetést.

evilany

[quote="vanilla01"]s írta:vanilla01ziasztok

Bocsi hogy nem sűrűen jelentkezem de nem igazán vagyok jól fájt szúrt a hasam alja és valami színtelen valami szivárgott azt hittük a magzat vizem de megnyugtatok mindenkit nem az !!!
A baba rendben van minden oké vele csak a legsúlyosabb felfázásom van semmi jele nem volt csak hogy szúrt és amit az előbb is leírtam sokat fekszek és pihennek és vigyáznom kell magamra és a kislányra .

Kedden voltam védő nőnél és egy új orvosnál és képzeljétek azt mondta nem tudja eldönteni a lába között a fütyije van vagy a köldökzsinór képzelhetitek mit éreztem :? mivel megvettünk már mindent rózsaszínben csak a textil pelus van vissza és sampon félék de az ráér .

Hú mi volt még ja híztam 3,5 kilót ami nem is látszik rajtam csak nagyon bevizesedek ami kb 2 kiló a védő nő szerintés most só mentes diétán vagyok és csalán teát kell innom , közben egyre többet görcsöl a lában ami szintén nem jó .

Voltam cukor vizsgálaton éh nyomorin 4,4 lett az eredményem .

És van új képem a babomról épp néz és integet mutatom nektek közben meg magam is mennyit változtam .
Kép Mayám Kép én pihi közben

Ihatsz csalán teát?nekem ellenezte a védőnő! :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na megettem az ebédemet: karalábé leveske, sok zöldséggel, egyben sült fokhagymás pulyahúsi, krumplipürével :) :) . Gyermekem megnyugodott, már nagyon rúgkapált, hiába Ő se szeret éhezni.

Vanilla,
huh, nem gyenge lesz ez a hónapod neked se... rossz indulatú anyajegy gyerkőcön??? Ez nem semmi :( :( . Párod picije mennyi idős?

Évi,
sztem igen az az. Nekem is alul szokott befeszülni, összeáll olyan kocka alakja lesz az egész pocaknak. Ilanggal nekem a 6-7 hónaptól voltak keményedéseim, sokat kellett pihizni, na és extra adag magnéziumot szedni... a 37. hétben emiatt kórházban is voltam vele 3 napot, hogy nehogy meginduljon. Na ezt most kihagynám... pihenjél ha ilyet érzel, ha utcán vagy, ülj le, vegyél mély lélegzetet. Ez teljesen normális dolog amúgy, csak ne forduljon elő sokszor, mert az már nem jelent jót. Remélem nem ijesztettelek meg.

Dia,
vezénylés okés!

Dia, Vanilla, Szilvás,
június 6-ot nézzük akkor mindannyian, az 1 hónap múlva lesz, hozzuk össze én annyira örülnék nektek! :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csak hajolás után jön,de minek is hajolgatok ugye a 28.hétben...

evilany

Aztán idővel lehetne egy országos talink is :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ez együtt járhat méhszáj nyílással?
Vagy annak van vmi tünete?amúgy?

evilany

Nna, én már ettem. :-)
És a kolleganőmmel annyit dolgoztunk a héten, meg túlóráztunk is eleget, hogy 14.00-kor elengedjük haza "MAGUNKAT" :-)

Vásárolni is kell a hét végére... Bár nem lesz Busó-járás, mert egyelőre úgy néz ki, csak a nagyszülők jönnek, de akkor is.

Nekem a guggolásból felállással gyűlik meg a bajom: szinte mindig szédülök pár pillanatig.
Bár nekem a tejeskávém után is max 110/65 a vérnyomásom... :-)

Most ez a hét a bokámat kicsit megviselte, de felpolcolt lábbal nem nagyon tudtam pakolni. :-) :shock: :wink:
Amúgy meg nem étkezem sósan, Anyósomhoz képest kifejezetten sótlan a kaja amit készítek. Erre fel is szoktam hívni a figyelmüket, no meg ott a só az asztalon, akinek kell, használja.
Én azért nem fogok 2szer 3szor annyi sót használni... ;-) Különben sem túl egészséges, most meg pláne nem jó...
Tudom, hogy a láblógatástól dagadok, de a jövő hétre már csak rendeződik ez is... :-)

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?