Új privát üzeneted érkezett!

Javítalak:
Addigra NEM FOG MEGJÖNNI!!!! :lol:
Hajrá hajrá hajrá+++++++++++++++++++++++++++++++
De jó lenne! :wink:
Nagyon drukkolok és vigyi magadra!Holnap ne menj hullámvasutazni biztos ami biztos:-)))
Bár úgy is tudod Te magadtól is:)

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Laptetőt is átadom Neked Bettike!!!
Remélem ez is szerencsét hoz! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :P

Kép
bree

köszi :) :) :) :) ari vagy :)

KépKép
bettike83

bree reméljük kevesebb időd van már............. :) :) :)
Betti hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

köszönöm :)

gyerekek jobban vannak már?

KépKép
bettike83

Barni már egész jól de Mátét viszük hogy vizsgálják ki mert nem tetszik hogy éjjelente hány vagy néha fosizik is.........!!!!!
de napközbe semmi baja...
ezen a calicin már átmentünk.de ha ez az volna nem csak éjjel volnának ezek hanem nappal is.........de mondom akkor semmi baja játszik,szaladgál meg minden........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
bree

Sziasztok,

Bree,
köszi! :D Így megkésve én is angyon sok boldog anyák napját kívánok minden kedves anyuka és kismama társamnak!

Én nem vagyok a toppon, folyamatos sírás, sírhatnék van rajtam, olyan egyedül érzem magam, pedig nem vagyok egyedül.... kislányunk pár hete kibírhatatlan, olyan undok, hogy nem ismerek rá :( :( :( . Na de biztos jobb lesz, nem rontom inkább a levegőt, holnap talán már jobb lesz!

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kép

Sucer ne legyél szomorú! :?
Ilangnál front van biztos :D reméljük nem a kistesó miatt undi!
Ne szomorkodj, nem szabad!!!

Tegnap vásároltam :D :D :D névnapi pénzekből fedeztem :D :D :D
- egy csodaszép sárga pelenkázólapot,
-újszülött sapikat,
-HAMUPIPŐKET FALIDEKORT LUCÁNAK :D :D :D :D :D IMMÁDOM!390 Ft volt :D :D :D
És kaptam ajikat is:
-bézs kord kisruha szettet, 6 hós, de karácsonyra jó lesz ünnepinek :D tiszta szépséges, anya meg majd a kínai csingecsu cuccokba nyomja 8)
Na és a lényeg, anyák napjára:
Anyósom meg meglepett Anyák napjára:

Édes drága férjecském fehér, fodros babaplédje párnával , fehér kötött keresztelős cucca (kötött kardigán, sapi és kispipő) illetve textil pelusok!
34 évesek és csodaszép emlék!!!Luca boldog lesz,hogy Apa cuccába fetrenghet csak fehéríteni kell, amúgy gyönyörű állapotban vannak.
Szóval nagyon örültem! :P
Na dógozom, majd gyertek!
Luca nagyon bögdös bentről! :D Megeszem, Kannibál anya leszek :D :D :D

Kép
bree

Bree,
igyekszem összeszedni magam és nem szomorkodni.

Férjed babakelengyéje :) :) .

Nem csak Lucád szteppel, enyém pocak-pocok is nagyon rugdos ma. :) :) Ez biztos a front. Én is csingecsu és turis cuccokba nyomulok, no para, de senki meg nem mondja rólam :) . na meg kaptam kölcsön rengeteg kismama rucit, így csinosan nyomulok ált. :) :)

Törpiek?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

az érzékenység a terhesség velejárója :)

neked amúgy hány honpa brom után jött a pocaklakód?

KépKép
bettike83

Szia Bettike,

na igen, érzékenység....

Én majdnem 2.5 évig szedtem, de nekem az adenóma miatt kellett többet várni, aztán meg jött a munkahelyi váltás is, így nekem ezért is húzódott el. A kezelésem amúgy 1,5 évig tartott, utána is szedtem, mert a kontroll MRI-n a korábbi elmúlt adenóma mellett lett egy sokkal kisebb de új. Ha neked nincs, illetve nem volt adenómád, hamarabb szabadulhatsz a bromótól.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer,
nem vigasztalásképpen, de Lilla is tiszta zizi volt Léna születése előtti hónapokban, síkra ki tudott borítani :oops:

Bree,
te sem vesztegeted az időt :wink: jó kis szerzemények...
anya szar cuccai miatt ne aggódj, sosem lesz időd indulás előtt tükörbe nézni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Rég voltam, de elhavazódtam, meg ballagáson is voltunk. Ma meg dokinál, Pco-m van :(

Ebben a hónapban nem sűrűn leszek, egész hónapban itthon lesz párom, sok tervünk van, többek között orvoshoz menni :(
Vendég

Ildi,
ezt jó tudni... de nyugtass meg, hogy Léni születése után Lillu megnyugodott :) :) . Akkor ezek szerint nem csak én vagyok/voltam érzékeny, ezt most vigasztalásnak veszem :)

Kitty,
ez nem jó hír, de legalább tudod, hogy mi a gond, így lehet kezelni is! Nagyon drukkolok neked, hajrá egészség, hajrá baba! :) :) .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

lányok!

ma volt egy nagyon nagyon halvány második csikom,de tényleg csak épp akkor látható ha a fényfelé tartom.

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!
Máté korházba került.kiszáradás miatt........apival váltjuk egymást....
már 2 infúzió lement neki...
nagyon nehéz.alig bírtam vissza tartani a sírást.szegényem könyörgött hogy hozzuk haza!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
jaj szegények!!! nagyon drukkolok nektek! Tudnak már vmit? Mi baja van szegény kis Máténak? Ez még a calici? Jelentkezz, hogy mi van veletek!!!!!! :(

Bettike,
csak csöndben gratulálok :wink: :wink: . Mikor tesztelsz megint?? De izgi! :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bettike, halk gratula és drukk nagyon...

Kitty, nem jó, de sok pco-s ismerős esett teherbe, diéta és gyógyszer mellett és nem lett baj a babával.

Nita, Mátédnak jobbulást. Az infúziót nagyon rossz nézni, de nagyon hamar rendbehozza a gyereket. Higyj nekem. Én is sírtam amikor Léna már felébreszthetetlen volt, de az infúzió hamar helyrerázta. Imádkozom értetek, hogy Máté meggyógyuljon.
Egy barátunk koraszülött babája rota vírussal van kórházban, sajnos nagyon nehéz ezt elviselni... akár calici, akár rota :twisted:

Sucer, nem :shock: sajna nem nyugodott le :shock: de Ilang kerilányommal egy idős, nap mint nap meggyőződök róla, hogy egy hat évessel máshogy lehet beszélni, mint egy alig hárommal :wink: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

ma ránéztem a tegnapi teszte és ezen erősebben látszik a második csik,még a párom is látta.

pár nap múlva csinálok tesztet.

KépKép
bettike83

Ildi,
szép kilátások.... :? :?. Igen lehet vele beszélni, ha éppen nem dúl-fúl, mert akkor semmi se hat, hiába lesz maholnap 7 éves. Na mindegy, ezt is meg fogjuk oldani, mint minden mást!

Bettike,
nagyon szorítok!!! :wink: :wink: :wink:

Lányok,
képzeljétek Ilangot felvették a suliba ahhoz a tanítónénihez, akit kinéztünk, akihez nagyon vágyott a gyerek, ez most nagyon nagy öröm! :D :D :D Ő is boldog és ami külön grátisz, hogy az ovis csoportból 7-en is egy osztályba kerültek, csupa olyannal akivel jóban vannak :) :) . Mostmár oszlik a félelmem a sulikezdéssel kapcsolatban, Ilangom is egyre lelkesebb.

Megyek pörgetem a dolgokat, mert ma itthon vagyok, takarítani, pakolni, vasalni szeretnék. A vásárlás, mosás már megvan.

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

jaj de jó sucer :)

már ilyen nagy iskolás csajszid van :)

KépKép
bettike83

Bettike,
sokszor el se hiszem, hisz most született... de ez van az évek szállnak a gyerekek pedig öregszenek :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Susy,
merre vagy? Tényleg kinek szólsz, ha Nóri kibújik?

Bree,
meló ezerrel?

Nita??????????????

A sparban most reggel felhúztam magam. Pakolok a szalagra, se előttem, se mögöttem senki. Egy darabig. Mert akkor megjelent egy kikent-kifent maca a férjével, púposra pakolt kosárral és szinte odébb lökött a pénztár felé, hogy ő pakolna. Mivel egyedül voltam, ahogy pakoltam a pénztáros ütötte is be a cuccost, így halomban állt a másik oldalon a cuccom. Siettem, fizettem, de akkor még a kosárba el kellett VOLNA pakolnom amit vettem, lévén nem tudok egyszerre a szalagra pakolni, fizetni és el is rakodni. A nőt ez nem zavarta a kosarával szinte kilökött a végén, meg se várta, hogy összeszedjem a kifizetett dolgaimat, már hozta a szatyrát, rápakolta a kismackókra, citromra, amit össze is nyomott, kishíjján a lábamra is lépett. Hogy lehet valaki ennyire tapír????!!! Az emberek annyira bunkók, nemtörődömek, önzők, hogy az már hallatlan :evil: :evil: :evil: . Ezután a gyógyszertárban az idős bácsi a nyakamban már szinte semmi se volt, üres volt az egész, de 2 cm-re a nyakamba állt, nehogy lemaradjon vmiről. A pénzemet alig tudtam elrakni mert már túrt volna odébb.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Ma már nem megyek nagyon emberek közé, elég lesz az ovi du.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Meló ezerrel, jövök később, hiszen úgy is 8-tól 6-ig vagyok már :cry: :cry: :cry:
De eldobtam mindent a kezemból a hír hallattán..hát Bettike.....jajj én annyira de annyira szorítok neked basszus..látod, írtam,hogy nem jön meg....meg a laptető..meg vuduzlka is ha kelllllll :wink: :wink: :wink: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldöm a csíkerősítőket is :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Majd jövök még örülni, csak most tényleg meló van ezerrel...

Kép
bree

Ja és az én első tesztemhez is nagyítól kellett meg reflektor nyugi :wink: :wink:
Azóta a halvány csík kiselefánttá duzzadt :D :D :D

Kép
bree

bree

ez tetszett :) :D na akkor bizakodom :)

hát én biztos beszoltam volna neki,engem ugy fel tudnak idegesiteni az ilyenek..visszalöktem volna a picsbe,hát mit gondol magárol.kismama vagy és ha elesel vagy bármi,de ha ezt nek is nézi,legalább legyen emberséges.

KépKép
bettike83

Bettike,
sajnos manapság nem divat egymásra figyelni... Én csak puffogtam, nem volt hunyorom vitatkozni. Sokáig nyelek, de aztán ha kifakadok.... jobb volt ez így mindenkinek, hogy csöndben maradtam, hidd el....
teszt :D :D :D :D :D :D :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

lehet,de azért csak nem kellene áttaposni az emberen.

KépKép
bettike83

ebben teljesen egyet értek veled!!! Igazad van!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

bunkó egy népség az biztos.de kivánom h vele is igy bánjanak.

ja egyébként az ovu mikroszkop is páfrányos.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Elnézést,hogy nem vagyok, de megszakadok annyi munkám van és későn érek haza és otthon meg folytatódik..tegnap este 10-kor leültem a WC elé törökülésben mostam ki..... :? de addig nem tudok aludni míg nem csinálom meg amit elterveztem....
Semmire nincs időm basszus...és próbálok lefeküdni este 11-ig...mert reggel korán van kelés.
Hasam keményedik :cry: és fáj...kapkodom a magnéziumot, de félek ez a tempó nem nekem való ami megy a melóhelyen most..a tegnapi nap iszonyú volt..
ma felrakom a lábam is ha nem lesz itt senki....

Este Luca akkorát rúgott mikor már aludtam,hogy felszisszentem...nagyon fájt..megijedtem....aztán felhúztam neki a zenélőt, hogy nyugi má....aztán végre elaludt.
Lassan már mesélhetek is neki:-)))

Na mai napi csík erősítőmet hoztam Bettikének :P

Dobhatnál nekünk képet az egyre csak erősödő tesztjeidről:-)))

Én is hoztam képet a pelenkázólapról:)

Kép

Kép
bree

bree

köszi :) :) :)

jaj de szép kis babacuccok :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Sucer, Ildi
köszi a bíztatást, nem vagyok nagoyn elkenődve, legalább tudom, mi a baj.
Jún.-ban megyek endokrinológushoz, addigra meglesz a hormoneredményem is.
Cukros szerencsére nem vagyok, pont hétvégén mérte meg mamám (ő cukros), és teljesen rendben volt.
Amúgy meg örökletes nálunk ez, csak még Anyu meg mama idejében nem tudtak semmit a PCO-ról.

Betti
szurkolok! Hajrá csíkok!

Bree
kitartást!
Vendég

kitty

idővel megszokott oldódni a pco,és akkor jöhet a bébi mikor akarjátok :)

KépKép
bettike83

Bree: Nyugi pihenj nem ér annyit a munka hogy valami bajotok essen. Nagyon szép Luca pelenkázója. És biztos csini lesz apa ruháiban.
Bettike: hajrá csíkok!
Ntácska: hogy vagytok? Máténak jobbulást nektek pedig kitartást gyógyuljatok most már meg végre.
Sucer Ezek a hormonok! Kitartást Ilanghoz! És gratulálok a sulihoz!
Kitty: Mi hamarabbi gyógyulást kívánok neked aztán.
Rólunk: Anyumat hétfőn meg műtőt-ék. Most rohangálok Érd és az Uzsoki kórház között.
Ha minden jól megy szombaton reggel jöhet haza.
Nekem már megint nem akar meg jönni Ami egyre furcsább.

Kép
zuzmo4
Érd

köszi zuzmo :)

KépKép
bettike83

Kép
Sehol senki?

Kép
zuzmo4
Érd

Sziasztok!

Bettike!
Hajrá csíkok!!!!!!!! Mennek a drukkok nagyon!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Bree!
Ugyanilyan Martin pelenkázólapja is! :lol: Jó választás volt! :) :wink:

Sucer!
Spar-os sztori.... :twisted:
Én se vagyok az a visszaszólogatós típus,inkább csnedben tűrök.Egy darabig...De azért nálam itt már elszakdt volna a cérna!Terhesen nehogy már fellökjön egy ilyen otromba tyúk! :x

Lehet lemaradtam és már írtad régebben,hogy fogják hívni a kisfiatikat? :)

Susy!
Szülsz??????? :lol: Ha igen,hajrá! :wink:

Zuzmo!
Jobbulást anyukádnak! :) Mire műtötték ha szabad megkérdeznem?

Nita!
Hogy van a kis Máté???? Hatalmas ölelés Neki!!!!! Én is sírnék,ha a kórházban kellene hagynom a kisfiamat! :roll:

Rólunk:
Voltunk hétfőn babaúszáson.Vegyes tapasztalat.Pontosabban nekem tetszett,de Martin az egy órából fél órát sírt.Pedig párommal volt a vízben,és vele itthon imád fürdeni.
De mondta a csaj,aki tartja az órát,hogy az első alkalommal majdnem minden baba sírni szokott.Szokniuk kell az embereket,a hűvösebb vizet.

Sziszkó

Kép
sziszkó29

sziszkó

köszönöm szépen a drukkot :)
majd legközelebb biztos jobban fogja élvezni :)

KépKép
bettike83

Gyors bekukk.
sziszkó majd megszokja Martinka a vizet,hetente hányszor jártok?
Bree-megint csodaszép dolgokat vettél,a munkát ne vidd tulzásba már,ha tudsz pihizz....
Kitty minden oké lesz,eljön a ti időtök is,szoritok,tudod......
Bettyke képet nem raksz fel?Már Bree is kért...
Tegnap voltam méretni Bálintot.6kg 42dkg.Ő is összeszedte a náthát,láza nincs.
Csajok van tippetek hajhullás ellen,ha igy folytatom egyszer csak a párnámon marad az összes hajam,tök kopaszan fogok keni reggel,pedig aztán én nem is szoptattam....talán a hormonok az okai???

Kép

Kép
kistörpe

Sziszkó
ÁÁÁ, semmi jele a szülésnek. :)
Mi is jártunk baba úszásra, és Kristóf is sírt, jó pár alkalommal. Tényleg megszokja majd és élvezni fogja. :)

Kép
Kép
susytunder

Szisz, Lilla is sírt az első 3 alkalommal, utána viszont kárpótol majd ahogy nyaraláskor pancsol :lol: A hónap végén Léna is kezdi az uszit :lol:

Kistörpe, nekem Lillánál a 3.-6. hónapban rettenetesen hullott a hajam Ez természetes, bár elég idegesítő :shock: már most is kezdek mindenhol a hajszálammal találkozni. :twisted: Én most ezért vágatom le jóval rövidebbre, hátha az segít kicsit. Anno Lilluval is bejött, most megelőző üzemmódba megyek. És néha bekapok egy egy elevitet, amitől csak éhes leszek :twisted: ez meg ugye a plusz kilók parámank nem tesz jót, de hát problémás anyuka vagyok :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Kép

KépKép
bettike83

Nita mi újság a kisfiaddal?Remélem minden oké?-gyere a hirekkel.
Ildi én is nagyon parázok mindentől,most már figyelek mit eszek,és mennyit.Már csak 3 kg felesleg van rajtam ,de az édességet kivánom nagyon.majd jövök megyek etetni Bálintot mert reklamál.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok csajok!

Bocsi, h ide is, de az ismerőseim úgy fest, szerte szét vannak szóródva...

Szia Zúzmó!!!!!!!!!!!!!!!!!! A maciról ismertelek fel :lol: mi újság? anyósod egyenesbe jött már magával? Zsani vagyok egy másik fórumról, ott Myrad néven futottam, talán még emlékszel rám...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Bettyke-voltál dokinál???kezd izgi lenni......múlt pénteken urtad,hogy egy hét múlva kell pirinek jelentkeznie,mi újság????

Kép

Kép
kistörpe

Bettyke-voltál dokinál???kezd izgi lenni......múlt pénteken irtad,hogy egy hét múlva kell pirinek jelentkeznie,mi újság????

Kép

Kép
kistörpe

nem voltam még dokinál,még csak 4 hét 3 napos lehet,nagyon korai lenne.

a mai tesztem nagyon szép lett,jól látszik a második csik.itt mostmár nincs kétségem azt hiszem :)

KépKép
bettike83

Bettike, akkor gratula itt is!!!!!! :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X