Új privát üzeneted érkezett!

Én a teszt pozitív kiértékelésekor kértem időt hozzá...2 nap múlva mentem...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majdnem a literes jégkrém felét benyomtam :( most inkább átadtam Lacámnak :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi?????????????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Fotózok :)

Clarika ügyes babócád van :wink:

Bettike én is 4 hetesen mentem először de korai volt nyilván,csak a táppénz miatt kellett,mivel pont H1N1 és tsai voltak...
6 hetesen lett meg a szikhólyag,petezsák.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Na ebben fogunk hazajönni,persze ha jó lesz rá és nem lóg rajta :)

Meg body,és kardigán.

Kép

És ezt meg most hozta a postás :)
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nagyon vagány ez a farmer szerkó :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

basszus...hogy 2 hónapja nem volt ilyen :(
egy 10-sel lett volna csak több :(
Kép

eső után köpönyeg.......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

a fehér együttes a sztár!!! hiába...nagyon passzol az újszülöttekhez..és nem mellékes hogy nyár lesz...nem szívja úgy magába a meleget mint a színes :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Aha :) nagyon édes lesz.
Már alig várom :oops:

evilany

[quote="szilvi35"]S írta:szilvi35ziasztok!

Szia királylány!
Erre szeretnék reagálni:
"Azt én is szeretem mikor megmondják, hogy mit is kellene tennem, s ettől jobban csak azt ha valaki olyan tanácsol akinek nincs gyereke...."

Nem ismerem a helyzetet, hogy ki szeretett volna tanácsot adni és kinek. Viszont azt gondolom, hogy a babával, fejlesztéssel neveléssel... stb... kapcsolatban felmerülő problémákban, nem csak a gyermekes anyukák vagy apukák tudnak segíteni. Ezért vannak gyógypedagógusok, orvosok, fejlesztők... stb. .. és azért, mert valakinek nincsen saját bébije, még szakmailag lehet kiváló és tapasztalatokkal felvértezett. Bizonyos szempontból még objektívebb is, persze más szempontból meg hátrányokat szenvedhet....

NEM A SZAKEMBEREKRE GONDOLTAM. Többet nem szeretnék hozzáfűzni.

királylány

Dia! Én vágom...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag

nagyon szép kocsi szett.olvastam h majd lehet te is fogsz árulni,nem rosz ötlet.és ez mikorra várható kb?biztos lenne rá kereslet.

szoval akkor 6 hét körül érdemes menni.mondjuk én jövöhéten elmegyek csináltatni vérvételt,hcgt nézni meg progit.

KépKép
bettike83

bettike...ez majd csak augusztusban lesz esedékes ha az ismerős álltal összejön...
még úgy is hogy felszámolja a fuvar költséget-jelentősen olcsóó mint nálunk...
ez pl: 50 körül lenne ha jól számoltam...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia,szia :)
Na elvonulok mosogatni meg felteszem a levest.Majd még jövök :D

evilany

de hát augusztusig még úgyis változnak az árak...és a font értéke is...úgyhogy biztosat most még nem tudnék mondani...100%-ra

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én is lassan készülök...megyünk Lacával az új isibe :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag

na majd kiderül akkor.

KépKép
bettike83

így van :D
júliusban már jelezni kellene a szándékot...és megmondom össze tudjuk-e hozni

persze csak ha érdekel...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
majd írd meg priviben mikor és pontosan hova kell menjek a hálózsákokért...név,cím...aztán hétvégén nyélbe ütöm ha lehetséges

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia,
egyetértek veled :wink: . Ez olyan mint a főnököm előadása a terhességről ( 50 éves egyedülálló férfi, terhes felesége sem volt), hogy az mivel jár és osztja nekem az észt, aki másodszor ÉLEM át a várandósság örömeit és nehézségeit. Szóval sztem ilyenekre gondolt Dia és nem a szakemberekre :wink: :wink:

Csillag,
köszi! Én már most éhes vagyok, pedig reggeliztem, ettem már almát 10 óraira, ettem 3 kis mézes puszedlit mellé és 3/4 liter vizet is ittam már..... nem tudom nálatok hogy van, de én délelőtt bírok piszok éhes lenni, aztán a du. nem olyan vészes...

Évi,
jaj de drága cuccok :) :) Ilyenkor mindig elolvadok, biztos nagyon aranyos lesz benne Tomi baba :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag,oksa,már írtam neki emailt.

Na levest feltettem,törölgetnem kell,tükröket pucolni.
Ma is ilyen szél van :(

evilany

Bettike,
itt is halkan gratulálok!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Hétfőn doki már várom...mindig ránézünk a babára.

evilany

sziasztok

Bocsi hogy nem sűrűen jelentkezem de nem igazán vagyok jól fájt szúrt a hasam alja és valami színtelen valami szivárgott azt hittük a magzat vizem de megnyugtatok mindenkit nem az !!!
A baba rendben van minden oké vele csak a legsúlyosabb felfázásom van semmi jele nem volt csak hogy szúrt és amit az előbb is leírtam sokat fekszek és pihennek és vigyáznom kell magamra és a kislányra .

Kedden voltam védő nőnél és egy új orvosnál és képzeljétek azt mondta nem tudja eldönteni a lába között a fütyije van vagy a köldökzsinór képzelhetitek mit éreztem :? mivel megvettünk már mindent rózsaszínben csak a textil pelus van vissza és sampon félék de az ráér .

Hú mi volt még ja híztam 3,5 kilót ami nem is látszik rajtam csak nagyon bevizesedek ami kb 2 kiló a védő nő szerintés most só mentes diétán vagyok és csalán teát kell innom , közben egyre többet görcsöl a lában ami szintén nem jó .

Voltam cukor vizsgálaton éh nyomorin 4,4 lett az eredményem .

És van új képem a babomról épp néz és integet mutatom nektek közben meg magam is mennyit változtam .
Kép Mayám Kép én pihi közben
Vendég

mától a tescoban Hamé bébidesszert 5 hónapos kortól 2-t fizet 3-at vihet,3 termék vásárlása esetén 137 ft/db.

evilany

közben elkezdem vissza olvasni kivel mi volt de fogalmam nincs mindent meg tudok e majd jegyezni :shock:
Vendég

Vanilla,de jó hogy irtál,remélem már jobban vagy azért.
Na most akkor lehet h.fiú! :shock: :shock:
Mást nem,valakivel cserélsz babakelengyét,ki tudja még mik derülnek ki...

evilany

Azt hiszem irtam már,a bodyk rendben megérkeztek!

evilany

Na ezt fogom megsütni holnap!
(persze nem cukorral...)

Narancsos túrós rétes

Hozzávalók: 1 csomag réteslap, 25 dkg tehéntúró, 10 dkg vaj vagy margarin, 1 nagy narancs reszelt sárga héja és kicsavart leve, 2 egész tojás, 3 evőkanál búzadara, 15-20 dkg porcukor, csipetnyi só
Elkészítés: A tehéntúrót villával (vagy szitán) áttöröm. A tojássárgákat habosra keverem a vaj felével és a porcukorral, majd a túrót is hozzáadom. Beleöntöm a narancslét, a reszelt narancshéjjal, a sóval fűszerezem és hozzákeverem a búzadarát. 10 percnyi várakozás után óvatosan beleforgatom a tojásfehérjékből vert kemény habot. Két egymásra tett réteslapot megkenek a töltelék felével, majd felcsavarom és sütőlemezre helyezem. A másik rétesrudat is melléteszem. Ezután a tetejüket bekenem kevés olvasztott vajjal. Előmelegített, forró sütőben közepes lángon pirosra sütöm. Csak akkor vágom fel, ha már teljesen kihűlt.

evilany

Hát én szerintem még mindig kislány csak félre látott a doki :shock: rewmélem :? én bizok benne 2 hét mulva megint megnézetem ő nagyságát
Vendég

ez a süti jól hangzik lehet kipróbálom :D

fuu olyan rossz só nélkül enni ááá :(
Vendég

Hát elhiszem de cukor nélkül se tökéletes :)

evilany

nekem azzal nincs gondom mivel alapból mindent édesítővel eszek iszok főzök a pennyben veszem az édesítőt annak semmi utó íze nincsen szeretem .

Te melyiket használod ?
Vendég

Süssinát vettem.Csak azért van bennem félelem,a babának jó e a mesterséges édesítő :( de ha meg cukrot használtam,magasabb lett a cukrom meg híztam,szóval...:(

evilany

csajok,
nem ér kajáról írni, kiugrik a szemem az éhségtől....

Vanilla,
jó, hogy jöttél! Sztem pici lányka van ott, csak nem nézték el... 4D-e mentek 2 hét múlva? Párod jobban van?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szisztok!

Bocs, hogy csak köszönés nélkül írtam, de kibukott belőlem. Na meg azt sem tudom merre szaladjak. Szerda délután óta nem volt gépem, ezért nem jelentkeztem. Otthon, hogy mi van, ne is kérdezzétek. Talán ma be is fejezik az asztalosok a munkát. Utána már csak takarítani kell - 3 napja folymatosan azt csinálom esténként - és még a Bence szobájában össze is kell pakolnom. Még nem látom a redn végét.
Bent van az új ágyunk is, majd hétvégén készítek képeket is és megosztom veletek.

Oviban ma lesz az anyáknapja, 16 órától. Remélem jó idő lesz és akkor kint fogják tartani.

Ircsi egy kérdés S.O.S. A véleményedet szeretném hallani. Sógornőm tesójának a gyereke bárányhimlős. Jövő héten mennénk hozzájuk szülinapra, ott lennének ők is. Azt még nem tudni, hogy a sógornőmék gyermeke elkapta e. Én már voltam bárányhimlős. Bence viszont nem. Átesett egy szájfertőzésen mikor bárányhimlős gyerekek fürödtek a medencében. Szerinted menjünk vagy tartsuk magunkat távol tőlük? Hívom még az én dokimat is meg a gyerekdokit is. De az egyik eü-s ismerősöm azt javasolta, ne kísértsük az ördögöt.

Szilvi még mindig pakolsz?

Bendének nagyon boldog névnapot kívánok!

Sucer igen, arra írtam én is azt a mondatomat, amiről te is beszéltél. De úgy látszik félreérthető voltam. Oktatást megkaptam.

Évi tök jó a kiságy. Vaterás vagy teszveszes meg hülye. Még te fizetsz ha elviszi, nem?

No valakit!valamit tuti kihagytam, bocsi érte, pedig visszaolvastam, de annyit írtatok... :shock: :lol:
[/i]

királylány

Sucer én benne vagyok egy pesti találkozóban csak pontosan le kell egyeztetni. Ha olyankor lenne mikor a drága férjem dolgozik akkor busszal fel tudnék menni vele meg haza is tudnék jönni. Nekem jó Vácon is a dolog :wink:

királylány

Évi : Süsslinát nem szeretem van neki valami fura íze és páromnak sem izlett mi LIBOLOT használunk 1200 db-os ezt italba fözés sütéshez meg COLOGRIN ebből szinte alig kell és nagyo jó izt ad mindennek ezeket a pennyben lehet megvenni olyan 300 ft/ db áron nem vészes .Elméletileg nem ártunk a kicsiknek vele mi ilyen ügyben sok tanácsot kikértünk föleg genetikus sógornőmtől aki a novo nortis cégnél dolgozik és azt mondta nem károsítja ez a picit persze nagyon kevés természetes édesítő is kell de minimális mennyiségben pl 2 dl cola

sucer : Szerintem is kislány van ide benn elmennék 4 d-re de most nem tehetem meg főleg a legnagyobb ok párom 1.5 hó itthon van gondolhatjátok mennyi fizut kapott 66%-os tp, A lényeg a drága exe megkapta ami jár neki .... :x egy szava sem lehet ha pedig igen betömöm neki mivel én utaltattam neki ebben a hóban is .
Vendég

Na mire ideérek mindenki lelép. Szééééééééép mondhatom!

királylány

A pesti taliban én is benne vagyok !!!!! :D
Vendég

Dia az már jó ha látod az alagút végét(lakás...)

A vaterás azóta is üzenetekkel bombáz,kiderült h.miskolci kérdi mikor küldöm az ágyat,mondom nem lehet szétszedni,nem érted?....
De nem gond mert ha nem viszik el a fiúk hétvégén szétkapják és ajtórácsnak lesz átalakítva a rácsos része.Megy barátnőmhöz először,mert ott már elkél,aztán ide vissza mikor Tomika már gőzerővel cicakaját menne kóstolni... :lol: :lol:

evilany

évi mi ez a vaterás ügy ? lemaradtam :(
Vendég

Vanilla,ezt ki fogom próbálni,elmegyek a pennybe...

Párod:cukra rendben?

evilany

Na tükröket megpucoltam leves fő az illata isteni de még kemény a bab hiába áztattam be...
Túrós tészta lesz hozzá szalonnával :lol: :lol: :lol:

evilany

Kép

evilany

Közben gyűjtögetem milyen beállításokat is szeretnék a kismama fotózáson...

evilany

Juj évi az fini éhes lettem gyorsan hoztam be kekszet almát meg natúr csalán teát .

Párom cukra nem jó most megint megbolygatták neki katasztrófa de hétfőn akkor is megy dolgozni mert nem akarja kirúgják mi lesz akkor velünk. De nagyon féltem :(
Vendég

[quote="vanilla01"] írta:vanilla01vi mi ez a vaterás ügy ? lemaradtam :(

az ajándékba kapott ócskább kiságyat feltettem egy ezresért a vaterára,akinek szüksége van rá,vigye(mi vettünk újat apukám jóvoltából) erre kérdik ma hogy van e hozzá matrac is aha mondom egy ezresért,5 részes ágynemű is :? és irom a hirdetésben,nem lapra szerelhető mert össze van ragasstva(hatalmas ötlet,ezért kellett teherautóval elhozzuk) erre kérdi mikor küldeném,ő miskolci...jáááj mondom.

evilany

Fú az nem jó,hogy nincs beállítva a cukra rendesen...
Vigyázzon magára.
Én is az előbb ettem almát meg korpás kekszet :)

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?