Új privát üzeneted érkezett!

Hajni teljesen igazad van! Ez azért durva, hogy valakit úgy stimuztak, hogy már ott volt a baba.

Én épp az ellenkezője vagyok,csak lehet félreérthető voltam.
Elvileg 7dpo.-n vagyok, de ez még korai a teszthez.Biztos vagyok, ha lenne is sem látszana még a csík. Ezért döntöttem úgy,hogy vasárnap reggel tesztizek, ha addig semmi nem történik és ha addig ki bírom(ami elég nehéz).
Viszont ha nekem amint lesz egy pozi tesztem tuti rohanok minnél előbb dokihoz.De ez kétséges.

Viszont én nem tudok segíteni sem a görbébe sem a hormonokban.
Nem vagyok a szakértője vagyis még a magamét sem tudom.
2 hét múlva én is megyek dokihoz beutalójért, aztán jövök ide az eredményekkel a lányokhoz megszakértetni.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Kitty, Niki!
:)

Jaaaaaaaaaa, és ma konkrétan telibefosott egy madár, pedig nem volt sem fa, sem drót sem semmi amin ülhetett volna, így ő röptében nyomott egyet én meg ott ültem. De még szerencse hogy a pólómra ment és nem a fejemre. :lol:

hajni...
Budaörs

[quote="hkitty22"]
írta:
hkitty22Juli
mi egy megyében lakunk :wink:

és ha nem indiszkrét a kérdés, te merrefelé?
mert ez egy eléggé nagy megye :o :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hajni

ez azért kemény :) megtisztelt a madárka :D

KépKép
bettike83

Bettike tesz és mai hő?????????????? :D :D :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

sziasztok.

bettike drukk,varjuk az eredmenyt.

Kitty udv koztunk.reszvetem anyukad miatt.olvastalak a masik forumban.

zazzy,koszi ,megyek keresek egy kotelet meg egy fat :lol:
apro tuno almaim vannak csak,aludjon egyedul ne velem,ne keljen egy ejszaka alatt 10szer viszaraknoma cumijat,ha hasra fordul akkor valahogy magatol forduljon vissza.
eddig egesz nap tologattam a kocsiban mert maskepp nem volt hajlando aludni.tologattam netezes kozben,eves kozben a labammal huzgaltam.ha hazajott az apja atvette en meg csinaltama hazimunkat.a 3honap alatt 2szer aludtam napkozben 1orat.ejjel meg ugye szopi miatt keles eleg surun.
most az van hogy kinottuk a kocsit igy kenytelen a nagyagyon elaludni,tegnap egy orat uvoltott mire elaludt,azthittem megoszulok.
szoval lessz ez meg rosszabb is,azert remelem teljesulnek majd az almaim.
hogy all Lara haja,novoget?

hajni,nekem ez a gorbe anovusnak nez ki,mikoora is tenned a pet?
az ertekeid benne vannak a referencia tartomanyba?

nanacike,10-11dpon mar lehet nagyon halvany csikocskad.drukkolok.

Kép
monyo83

KépKép
bettike83

es a teszt?

Kép
monyo83

még nem volt :roll: de holnap már tuti csinálok megigérem.már csak egy nap és kiderül,bár kicsit félek a negativtól,de ha az lesz,túl kell élni,mint mindig.majd legközelebb.

na de addig nem negativkodom mert bármi lehet,meg hát csak volt egy nagyon halvány pozi teszt.görbe is elég szép,eléggé hasonlit a trifázios babás görbékhez,de ez még mindig kevés...na majd holnap..

KépKép
bettike83

Bettike te tudod,te erzed mi a jo neked.
akkor drukk holnapra.

Kép
monyo83

köszi :)

lányzóhoz meg kitartás,lehet erre az időre roszabb napjai vannak.

KépKép
bettike83

Monyo!
Ez tényleg kemény.Kitartás!Milyen érdekes,hogy mennyire mások a babák,Lara pl sosem aludt el babakocsiban,csak ha már nagyon kész volt és minden mindegy volt :lol: Most meg azért nem lehet sehova menni,mert baromi nehezen tűri a fáradságot,viszont csak ágyban(és jobbára cicivel :? )alszik el.
Ő nem cumizik,kicsiként kiköpte,nem kellett,nagyobbként már azt se tudta,mire való :lol: Én nem bánom egyelőre,mert az ujját is csak addig szopja,míg elalszik(ez napi fél óra összességében kb.)
Alvás azóta jobb nálunk,mióta leszedtük a kiságy oldalát,és az ő ágyát odakötöztük a miénkhez egyforma magasságban.Legalább felkelnem nem kell hozzá,de mégsem köztünk alszik,elférünk mi is.Ez sem a jó megoldások közül való,de legalább pihenünk.És jobb éjszakákon csak egyszer kel,de azért elég standard még a 2.Nem tudom,hogy kéne leszoktatni az éjszakai ciciről.Lusta is vagyok :oops: olyan egyszerű bedugni a szájába és már alszik is.Sokszor nem is emlékszem reggel,hogy hány kelés volt :shock: :lol:
Amúgy sokmindenben majd magától változik,lehet,hogy a babakocsizásban is pl.Larát egy éves koráig ölben altattuk,nem tudott elaludni úgy hogy leraktuk és kész,aztán egyik napról a másikra nem hagyta,kiugrott a kezünkből,azóta egyedül alszik el.

Bettike!
Akkor még egy napig csigázol minket???Nem ééééééééééééééér! :D

Kép
Kép
zazzy

zazzy.
mi szuletese ota kulon szobaban alszunk,apa bent a haloban.
ma nekem is az van beprogramozva hogy leszerelem a kiagy oldalat es odatolom az agyhoz.kihuzhato fotelen alszunk es rohadt szukos mostmar.
na villamlik jobb ha kihuzom a gepet mielott belecsap.....

Kép
monyo83

Sziasztok!

Újra vagyok. Gergő sajnos beteg és én is elkaptam a bacikat. Ő még mindig otthon van.

Melinda!
Nagyon sajnálom, hogy nem maradtak meg a babák. Annyira drukkoltam.

Juli!
Gratula a szívhanghoz.

Szia Kitty!
Elszomorít, hogy te is PCO-s vagy.

Eclipse!
Nagyon szép a lánykád! Kinek a neve még az Ági? Vagy ez tetszet nektek?

Betti!
Gratula a teszthez!

Bocsi, de nem tudok mindenkinek reagálni. Nagyon sok minden történt itt az elmúlt két hétben. Majd próbálom újra felvenni a fonalat.
franci

franci

mi a bajotok,milyen baci van?

KépKép
bettike83

Bettike,
DRUKKKKK!!! Gyere majd kora reggel! tesztet ma vegyél, és reggeli első pisi!

Franci,
édesanyám Ágnes.

Monyo,
kitartás!!!

Egyébként az ágyhoz odatenni a kiságyat, rács nélkül, azonos magasságban, hogy közel legyen a baba, szerintem nagyon j megoldás.
Tegnap voltunk barátoknál, ahol 2 gyerek van és így a szülői ágy mindkét oldalán el van helyezve a kiságy :lol: Mindenkinek bejött!

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse: gratula a kislanyhoz :) Agi szep nev, mi babank Szabina lesz.

Betti: drukkolok holnapra!!

Kép
deepgirl

Bettike
Szép görbe, még minidig nagyon jó!
De most már tényleg csinálj holnap tesztet!!! Irgum-burgum :lol:

Franci
Milyen bacik?

Nem rossz ötlet ez a kiságy leszerelése. Én nem is tudom, hogy mi lesz velünk, ha nem fog tudni egyedül elaludni, mert a mi hálónkba kiságy nem fér el, így sajnos a kezdetektől fogva egyedül fog aludni ficánka...

Ma voltunk vérvételen, gyerekorvosnál receptekért, aztán egy kicsit anyuéknál, aztán uzsgyi haza :) Tök jól eltelt a mai nap.
Holnap jönnek és szerelik a gyerekszobába való bútort. Remélem végeznek is még aznap vele. Utána már nem sok mindent kell még megvenni.... de épp elég lesz az is. Aztán takarítás, mosás, kórházi csomag összerakása, nekem a maradék dolgaim beszerzése, mint szopis hálóing (ugye). Aztán tényleg már csak pihenni akarok és olvasni. Bár most így belegondolva halálra fogom unni magam... :roll:

Tényleg csajszik, ti mennyi 3-6 kg pelust használtatok el az elején. Én most vettem 2-5 kg egy csomival (48 db) plusz egy 3-6 kg-ost 1 giga packkal (108 db) ez mennyire lesz kb elég? Lehet venni kéne még a 2-esből? Gondolom ez most nagyon hülyén hangzik. Tudom utána is tudok még venni, csak érdelkelt volna, hogy meddig tartanak ki.

Kép

Kép
princzike

én is mikor gondolodtam a gyereken,pont ez a megoldás jött be h odatolom pl az ágyát a miénkhez és mikor kellek neki akkor csak átgveszem magamhoz.legalábbis első pár hóban biztos igy lenne.bár a különszobás megoldás hive vagyok.mondjuk ha el lenne külön akkor maradna a szoábjában...ha egyszer lesz babám,ez még midig vágy :)

KépKép
bettike83

Gergőnek arcüreg gyulladása van. Nem tudom miként de állítólag az is fertőző. Hat hete folyik már az orra.

Princzike!
Az 1-ből elég egy csomag, azt vidd a kórházba. A 2-ből hogy mennyi kell, majd a baba születési mérete, növekedése és kakis pelusok száma dönti el. Első időbe kb 10 pelus fogy naponta. Szerintem ráértek a születése után többet venni, és lehet hogy még márkát is fogsz váltani. Én Pampers vettem, de abból kifolyt a pisi, és áttértünk a Liberora.
franci

jó reggelt!

bettike!
teszt :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!
Jöttem is tesztnézőbe, de látom királylányunk nagyon lapít!

Bettike
Most akkor csináltál vagy sem tesztet? Ne tégy tönkre, már lyukas az oldalam! :lol: Szeretném látni azt a két bazi erős csíkot!

Fanci
Köszi :) az 1-ből csak egyet vettünk, mert szerintem sem kell több. Mondjuk én azért váltasztottam a Pamperst, mert kislánynál mindenki azt ajánlja. Viszont kisfiúknál meg állítólag a Libero jön be. De látom nálatok is így vált be a dolog :lol: Ez tök érdekes. Pedig azt hinném, hogy pelenka és pelenka között nincs ilyen orbitális különbség. (én kis naív)

Kép

Kép
princzike

J
Nem teszel fel vonalzót?

Kép

Kép
princzike

Kép

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Ne haragudjatok az eltűnésért, de szombaton egy fél órán keresztül írtam a hsz-met, mindenkinek névre szólóan és most látom csak, hogy elszállt az írásom! :twisted:

Most meg nincs annyi időm, hogy mindenkinek írjak, de olvaslak Benneteket!

Rambóka, én tudok segíteni az 1%-os felajánlásban, mert a munkámból adódóan rengeteg bevallást töltök ki és sajnos sokan még a mai napig nem ajánlják fel az 1%-ot, én pedig nem szoktam veszni hagyni, szóval... :wink:

Nanicke, biztató a görbéd, várjuk a pozi tesztet!

Bettike, gratulálok! Láttam a mai teszted is pozi!

Lucuzs, micsoda anyák napi meglepi!

Loviné, engem is érdekelne a jogi vita... Itt élünk egy városban!

Eclipse, Ágika gyönyörű! Na, csak lány lett!

Kitty, üdv itt! Sajnálom, hogy neked is pco-d van, de örülj neki, hogy legalább megvan a bibi... Olvastalak a másikban. Diétával kapcsolatban: én is vékony vagyok, 157 cm, 51 kg, nem ezen múlik sajna. Szerintem nekünk kicsit nehezebb is, mert nincs mitől megszabadulni, viszont ha nem jól eszem, akkor úgy összeszakadok, hogy semmi erőm nem marad...
A fehér cukrot meg a kenyeret hagyd el.

Hajni, tesztoszteron tényleg magas, a TSH-d pedig nem túl alacsony??? De a görbéden ez tényleg okozhat változást! + ez az inzulin... na, reméljük lesz jobb is. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Tűű doki mit fog mondani.

Rólam: 8,3 mm-es endometrium és 18 mm-es tüsző a 13. napon.
Mennem kell, majd még jövök.

chrissy81

Princzike!
Szívesen! Kérdez bátran!

Crissy!
Szép nagy tüsző! Hajrá!!!!

Betti!
A nagyok azt mondják, halvány csík is. Drukkolok!
franci

élőben jóval erősebb ám,simán előjött már az első pár másodperc után.csak a f.gépen elég rsoz már és ilyen rosz képket csinál.de élőben simán lehet látni.

KépKép
bettike83

Princzike,

én még a múlt hétig a 2-4kgos újszülöttes pelust használtam, most tértem át a 2-5kgosra. nekem a 3-6kgos még nagy, úgy hogy már a 4kgot is átléptük. a kaksi kifolyt belőle. a 2-4kgosból Liberót használtunk, a 2-5kgos pedig Pampers. de én még most is azt fogok majd venni. amúgy meg majd kitapasztalod.

Monyó,

akkor neked is van gondod Nócival.

nekünk szerencsére jó alvó Rebeka. tegnap is evett 11kor, és majd csak 4 után kelt fel. szopizott visszaraktam az ágyba és már aludt is. általában napközben kell csak szerencsére altatni. az változó, hogy mennyi időt. most is apci szabad, berakta maga mellé az ágyba és úgy hallom (illetve nem hallom) hogy alszanak. amúgy tündéri baba. már kb 1-2 hete felkelés után egy fél órát vigyorog, kacag tele szájjal, huncutkodik, sőt már gőgicsél is. halálos nagyon. nekünk szerencsére nagyon szereti a babakocsit és a levegőt is. általában naponta 2szer leviszem sétálni etetés után. simán végigalussza. bár most egy darabig csak 1szer fogok lemenni, mert a héten egy kicsit fájdogált a hasam. szerintem egy kicsit megerőltettem magam, hiszen alkalmanként 2-3kmt sétálunk.
tejcsi szerencsére még van, de a kaja több mint 1/3a már tápszer. bár észrevettem, hogy két napig nem ittam a Laktoherb teát, és nem szedtem a homeos bogyókat, és egyből kevesebb volt. mindegy, csak még legyen egy darabig. szerintem lenne bőven, csak lassan termelődik. éjszaka is hogy felkeltünk enni, míg az egyikből evett, a másikat körbe kellett tekerni anyag pelussal, mert a bugyimon is folyt a tej. viszont kiszívta, és csak lassan termelődik újra. na mindegy, a lényeg hogy van.

Bettike,

gratulálok a teszthez.

Kép
gota79

Sziasztok.

Bettike mennek tovabra is a drukkok.mikor tesztelsz legkozelebb?

princzike,mi meg mindig a 2es pelust hasznaljuk(pempers)Noci hosszu es vekony, a 3asban nagyon hulyen nez ki,nagy ra.
1es pelust is sokaig hasznaltuk,addig mig nem szoritotta a labanal.
ne vasarolj be nagyon,de 2esbol vehetsz meg bizti kelleni fog.

gota,akkor te e szerencsesek koze tartozol.
tegnap leszereltuk az agy oldalat,jobb volt igy,bar eleg sokszor atkuszott hozzam a kis huncut. :lol:

franci szupi eredmenyek,drukkkk.

Kép
monyo83

monyó

majd asszem 2-3 nap múlva.

KépKép
bettike83

jővőhéten meg doki

KépKép
bettike83

Bettike,
halk drukkok!
Jövő hétfőn irány doki!
Progeszteron szintet és HCG vérből nem ártana nézetni, de ez csak a saját véleményem!!!!!!! :wink:

Gota,
ahogy leírtad, hogy Rebeka milyen tüneményes baba! :D
Elcsöppentem! Már alig várom, hogy a sajátomat dajkálhassam! :D
Ííííííííí

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

én is igytervezem.azokat mindenképpen megnézetem :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mivel többen kiváncsiak vagytok leírom mi a helyzet ezzel az egy lépés hátra dologgal.

Na azt mindenki tudja, h 8 éve várjuk a csemeténket h bekopogjon hozzánk.
Mivel mindig probléma volt mensi ügybe ezért hamar megkezdtük a kivizsgálást.
Eljutottunk az inszeminációig, de hamar rájöttem itt elég gyerek cipőbe jár a dolog és inkább csak a pénzről szól minden váltani akartam, de közbe pihizni is.
1 év pihi után lombik program (mert ezt javalták)3db-és a harmadik(ami sikeres volt de mégse)ezzel is tele lett a tökcsim.
Kezdtem kutakodni, h mi a helyzet nincs e valami megoldás, mert olyan nincs h minden jó, de közbe mégse.
(ekkor csatlakoztam ide)
Ekkor már tudtam mit is akarok és egy nagyon segítőkész dokihoz kerültem itt a helyi korházba.Vele az volt a problémám, h még csak derenget neki a pcos kezelés, és így elmentem Valicskó doktornőhöz, és ő javalta, h várjunk mig rendbe nem jövök és hagyjam a nőgyógyászt.(mert ugye az ez az orvos endo nődoki)
Minden klappolt helyre jöttek az értékek, éa azt javalta VV h ha úgy gondoljuk h nem szeretnénk tovább várni keressem meg.Igen ám, de mivel én nem dolizom most nem fér a keretbe bele az h magán klinikára járjak.Vissza az endos nődokihoz, aki javasolta menjek fel a meddőségire és vetesem fel magam inszemes progiba.(hozzáteszem az endodoki tudott az előzményről úgy javasolta)Na akkor beszéltem a hölgyeménnyel akiévek óta szűri a spermát, h mi a javaslat és meglátta a lombikos papírokat.
Majd ezt a kijelentést tette: Jogilag nem kivitelezhető
Felhívtam a dokimat és ekkor már én is rácuppantam a témára (mert úgy tudtam a kettőnek semmi köze egymáshoz)és arra jutottunk a dokival, h a két dolog egymástól független.Olyanyira h igaz, h 6 inszemet térit az oep, de nem kell jelenteni név szerint.
Tehát akkor van valami sumákság a dologba?
Persze h van, még gondolkodom azon, h forszirozzam e tovább, mert már a tököm nagyon tele van velük, de lehet h az élet majd elrendezi velük a dolgot.
Mindenesetre kötelesek lennének megcsinálni, de én mondtam a dokinak, h én ezek után nem bizom az inszeminációs hölgybe.
Abba egyeztünk meg a dokimmal, h ahol ő dolizik és lesz rá mód megyek utánna.(mert ő csak rendelni szokott járni ide)

Bocsi, ha hosszú voltam.

Betty, drukk h erősödjön.

Chrissy,
küldesz egy nevet privibe?
Vendég

princzike!
vonalzót majd akkor teszek fel, ha sikerült megegyeznünk a dokival abban, hogy mennyi idősek is vagyunk.
de addig is:
babóca

bettike!
WOW!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

j

:D

csak megtettem végre :wink: :) de szépen látszik a második csikocska,majd 3 nap múlva ujra csinálok tesztet.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Juli
mindjárt megírom priviben.

Monyo
köszönöm.

Franci
veled már találkoztam másik topikban, én is sajnálom, hogy te is pco-s vagy.

Chrissy
tényleg nem lesz egyszerű diétázni, de ha muszáj, akkor muszáj.

Betti
wow 8)

Lenne pár kérdésem:
-IR-nek van tünete?
-A teherbeeséshez milyen vastagnak kell lennie az endometriumnak? (nekem c.n. 18-on nézték, akkor volt 6 mm).

Kellemes hétvégét!
Vendég

kitty

állitolag 10mm-től jó.
nekem 8mm volt 14.napon.

KépKép
bettike83

kitty!
várom a privit :)

nyh: olyan 8-10 mm-esre szokta volt mondani a dokim, hogy "szép középidős"
a 6 mm elég soványka. de mint jó pcos-es, vsz még növesztgeted :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Betti, Juli
köszi a választ. Remélem, hogy még nőni fog a kezelés során :wink:
Vendég

kitty

szivesen

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Gratulálok!
Ugye megmondtam, hogy ott lapul a pocakodban a babaaaaaaaaaaaa!!! :wink:

Chrissy!
igen tesztom valóban magas, és a legrosszabb az hogy nem tudom mitől, és hogy hogyan lehetne lejjebb vinni.....
a TSh-m pedig alacsony, jól látod....most ezzel az van hogy ha napi 150ug bogyót szedek rá akkor alacsony lesz tehát túlműxik, ha viszont csak 125öt akkor kb 1 hónap múlva elkezd megint emelkedni a tsh-m tehát alulműködni. Januárban kaptam a 125öt, és akkor rá 1,5hétre spontán peteértem a 75.napon, de sajna utána előjöttek a jól ismert alulműködős tünetek....
Február óta felváltva szedek 125,150,125,150....et de még így is alacsony tehát túlműködik. Azt tudom, hogy sem az alulműködés, sem pedig a túlműködés nem jó, mert mindkettő gátolja a peteérést. Sehogy nem jóóóóóóóóóó.

Inzulinom meg hozzám képest jóóóóóóó, sőőőőőt. Volt már nekem 36os éhgyomri is, így nekem még terhelés sem volt, mert egyértelmű volt az IR.......
Ami érdekes, hogy az éhgyomri cukorm soha nem volt még ilyen alacsony, vagyis inkább magamhoz képest alacsony, mert mindig olyan 5,3 volt, mostmeg 4,9 asszem.....

Hát szumma szummárum én is nagyon kíváncsi leszek mitévő lesz velem Tűű mágus! :)

hajni...
Budaörs

Bettike
Halk drukkok! Szerintem is látszik a második csík! :lol:

J
Ok :)

Kitty
Szerintem is nőni fog még az a mnyh. Én mindig úgy segítettem rá inszemek előtt, hogy aspirin +C pezsitabit ittam naponta. Az segít... még a doki is azt mondta. Nem tudják miért, de van egy ilyen hatása, hogy segít megvastagítani a mnyh-t.

Loviné
Hát azért nem semmi ez a történet :shock: Ezek a dokik :evil:

Hajni
Remélem Tüű mágus bácsi segít rajtad. Ezt még olvasni is szörnyű! Drukkolok.

Nálunk tegnap szinte majdnem tök készre szerelték a búrort a gyerekszobába. Már csak némi villanyszerelési munkálatok vannak hátra :)

Kép

Kép
princzike

Ohh... majdnem elfeledtem.
Köszönöm a pelusos hozzászólásokat. Szerintem is az lesz a legjobb, ha majd szülés után kiderül, hogy melyik csomagból is kellene még többet venni. Akkor meg majd elszalasztok valakit érte :)

Kép

Kép
princzike

hajni

igen,mondtad,én ebben a honapban nem hittem h sikrülni fog,meglepi baba lett :)

és remélem neked is nemsokára jön a picur :)

tényleg igaz h a zebrák párban járnak,először lucuzs és eclipse.
most juli aztán picivel utánna én.. :)

szoval következő időszakbna is 2 zebárs várható :) :wink:

KépKép
bettike83

Jó reggelt!

Kitty,
milyen kezelést kezdtél? Bocs, ha lemaradtam, de nem vagyok képben...
Nálam nem volt tünete az IR-nek... semmi... Én lepődtem meg a legjobban, amikor meglettek az eredmények. Viszont hasi puffadás jellemző volt. És most a met mellett a fehér kenyeret egyáltalán nem bírom.

Hajni,
hú akkor bocs az inzulinért, ez jó eredmény! :oops: De akkor csak van valami hatása a kezelésnek...
Bízzunk Tűű dokiban, majd ő megmondja mi a helyzet!

Loviné,
én nem hagynám annyiban.

chrissy81

Chrissy!

Hát valami hatása biztos van, csak azért lehetne valami jobban látható is így közel 3 év után...... :? és itt konkrétan nem a babára gondolok, mert én már nagyon boldog lennék egy stabil, peteéréssel egybekötött ciklusnak is...... :!:

hajni...
Budaörs

Bettike
Látom csináltál vonalzót! Nagyon helyes :lol:

úgy örülök csajok ennek a zebra esőnek. Remélem tényleg lesz megint 2 zebrásunk!

Chrissy
Szerintem is volt biztos, valamilyen hatása az IR-nek, csak nagyon sokan nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Nálam pl főleg a hízáson jelentkezett, és egyáltalán nem tudtam lefogyni... bármit csinltam is, ráadásul nem ettem többet, mint előtte. Viszont ha kihagytam egy étkezést, egy idő után rosszul lettem. Ez főleg éjjel/este jött rám. Na ekkor kezdtem elég rendesen gyanakodni!

Kép

Kép
princzike

csináltam vonalzót,olyan jó ránézni,végre,nagy sokára baba lapul a pocakomban,azért ez annyira hihetetlen :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bettike!
Hihetetlen, de igaz! :wink: :D

Princzike!
Húú a mindenit, nemsokára itt az idő....Nem emlékszem, hogy kisfiú vagy kislány a picuri?
Hogy érzed magad, így a vége felé?

Lucuzs, Eclipse hogy vagytok, hol vagytok?????
Bogi mit szól kistesóhoz?

Ünnepélyesen jelentem ma elkezdtem megint az intenzív mozgást, binyiglizés formájában. Simán tekertem 30percet, úgy hogy meg sem éreztem; na jó a víz szakadt rólam, meg közben megittam kb. 1 liter vizet is. :shock: De naggyon jóóóóóól esett!

Mi ez a nagy pangás egyébként???? :shock:

hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?