Új privát üzeneted érkezett!

Dajkálás...de jó dolog :)
unatkozni?Hiába vagyunk sokan otthon(itthon) szerintem senki sem unatkozik :) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika!
Írtam pü-t... :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na lelépek egy kis időre... :D
Aki dolgozik annak jó munkát(bár azt még csak most találják fel)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

gondoltam mutatok nektek valamit:

ilyen görbével:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 90400_.png

Kép

KépKép
bettike83

Jó reggelt!!
Kép

Juuuj lányok ezeket miattam írjátok mi,folyton leettem magam,de ez itthon is így van már,tiszta malac vagyok.Hiába,nem tudok előre hajolni,a kelyhet meg veszélyes lenne a kezembe adni :oops:

Bettike,a görbéhez nem értek de a teszt 2 csíkos,ez fantasztikus,hányadik napon csináltad?
Nagyon halkan,de gratulálok!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

készülök,megyek a kicsi fiammal az egészségügyi vizsgálatra a szakmunkásba!!! ...egyedül nem mer menni :) bátor gyermek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja ugye feltettem a régi kiságyat egy ezresért a vaterára hogy vigyék el akinek szüksége van rá,hát ma rákérdeztek,van e hozzá szivacs is....ja,mondom,egy ezresért,még ágyneműt is adok :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!
Nem miattad!!!
De valóban a pocakok miatt nem igen tudunk rendesen ülni...max görbe háttal...egyébként is Fanni nem terhes mégis leette magát :D :D :D
Bettike...gartulálok én is

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi: nem miattad, mert nekem is nagyon vissza kellet magamat fogni és odafigyelni hogy az ölembe ne landoljon egy-két csepp!!! minta a pocak vonzaná a kaját! :D ----- persze, még moziba is elviszed, sőt , házhoz viszed neki az ágyat!!:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="evilany"]J írta:evilanya ugye feltettem a régi kiságyat egy ezresért a vaterára hogy vigyék el akinek szüksége van rá,hát ma rákérdeztek,van e hozzá szivacs is....ja,mondom,egy ezresért,még ágyneműt is adok :evil:

hát igen...ennyi pénzért igazán adhatnál...nem is értem...vegyél hozzá egyet :(
istenem! oké hogy használt cuccosok vannak leginkább fent...na de...hagyjuk!!!
esetleg ágyneműstől fényképezted le?azért kérdezi az illető?
mert ha natúrban akkor nem is értem e kérdését!!!
(régi teszveszes révén)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag az igaz :) Fanni is pöttyösen ment haza :)
Jó hogy sűrítettük a találkozókat,2 hét múlva ismét,nemsokára úgyis vége az áldott állapotnak...

evilany

sziasztok!

gyors infó: az Aldiban 399-re le van árazva a 14 db-os inkontinencia betét! pont a fele, mint a DM-ben! van normál és super is! nagyon megéri!

puszi! szép napot!!!

Kép
gtunde75

igen...de akkor majd babástól randizunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!
Köszi az infót!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Majd legközelebb Fanni vagy valaki csinál egy közös pocakképet.Szerintem már amúgy is viccesen nézünk ki együtt :)

evilany

ezt kicsit benéztem :(
van még egy óránk az indulásig :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75ziasztok!

gyors infó: az Aldiban 399-re le van árazva a 14 db-os inkontinencia betét! pont a fele, mint a DM-ben! van normál és super is! nagyon megéri!

puszi! szép napot!!!

Tündi annyira édes vagy!!!!! Most itt röhögök hangosan. Jó hogy ilyen optimista vagy:) velünk kapcsolatban is :)

Jó jó ne haragudj tudom hogy kelleni fog :?

evilany

Csillag,babás tali,hát pont ezt beszélgettük hazafelé Clarikával,vajon mikor,hogy lesz...

Hol vagytok többiek? A végén pécsi fórum lesz :shock: :shock: :?

A kiságy üres a képen...sz'al... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.07 08:22-kor.

evilany

oké Évi!
Én is úgy terveztem el hogy 2 kép lenne pocakosan
az egyik:
-magasság szerint állunk egymás elé...szembe nézve a fényképezőgéppel
másik:
-pocak szerinti csökkenő sorrend...
szerintem is Csúcs lenne! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi,pocak szerinti csökkenő,az milyen is lenne?

evilany

hát nálam sokszor van hogy elcsöppen mire beérek a mellékhelyiségbe...nekem mindig van bent tisztasági :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

mondjuk ilyen sorren:
én
előttem te
Clárika és
Tündi

attól függ merre nézünk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:lol: :lol: :lol: igen, ez valóban vicces!!! :lol: :lol: :lol: de hát ez van... :lol:

Kép
gtunde75

nem a Mecseket toljuk magunk előtt hanem a másik kismamit :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

majd 2 hét múlva kiderül...de szerintem én viszem a pálmát :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó jó Csillag tudom,csak olyan vicces volt :D :D

Ez épp olyan hogy múltkor olvastam egy kismama újságban egy cikket,ikres kismami írt szülés után a testéről...és ezen vihogtam percekig hangosan,még Mikinek is felolvastam míg be nem ugrott az aug-i rám váró valóság:(a hasa nem ment vissza)
"a múltkor 2x vissza kellett mennem hogy meggyőzödjek róla,nem Jabba sétált el a tükör előtt,hanem csak én felejtettem el köntöst húzni"

evilany

mint ahogy a montázsok készültek...érted ? :( nem tudok magyarázni...csak előttem van a kép :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:) :) :) :)
aranyos
:D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Értem,elképzeltem :)

evilany

még babócának is tetszett az előző kommented :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

eszek egy kis jégkrémet...
muszáááááááááááááááááááááj :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én meg vmi reggelit.Képzeljétek majdnem 9ig aludtam :shock: tök jó volt.

evilany

mai teszt :) 32.nap

KépKép
bettike83

Bettike nagyon örülök!!! Végre!! Lassan de biztosan mindenki babásodik!!

Kép

evilany

Kimentem jégkrémért...és rugival jöttem vissza :D
Közben jött a póstás...meghozta babónak a "hazamenős" ruhácskáját :D

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

jó lehetett a tali, olyan jó nektek.... igen, kezd kicsit pécsi fórum lenni, de engem nem zavar ha írhatok továbbra is :wink:.

Már felvetettem, hogy Bp. környékiek is találkozhatnánk, de nem reagált senki :( :(

Megvolt a cukorvizsgálatom tegnap:
- éhgyomri cukker: 4,33
- 120 perces: 4,8

Hááát, nem mondanám, hogy nagyon meghatotta a szervezetem a cukros lötty.... :? :? Ircsi, ez nem nagyon alacsony? vagy nekem ennyire elhasználja a szervezetem a cukrot? Azt mondták a laborban, hogy ne aggódjak, ez normális, mert emelkedett és normál értéken belül van.

Csillag,
megyek én is megpróbálok résztvenni a jó munka felfedezésében :)

Évi,
kiságy :evil: . Milyen hülye emberek vannak....

Mennem kell meló van!
Igyekszem még jönni!
Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csillag,ez nagyon szép,mindjárt én is mutatom a hazahozóst.

Ja kevesebb vagyok 1 kg-val(hétfőre majd visszajön..) hiába a fagylalt :) (mondjuk este már nem is ettem csak 1 kis szelet rozsos kenyeret sajttal)

evilany

Sucer gyere csak :)
A cukoreredményed tökéletes.

evilany

Sucer... :D
Jó az eredményed...remélem az enyém is jó lesz!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Várom a képet............

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Küldtem gmailre Bébibogyó rugdosást! :D

Inkontinencai betét :shock:
Én meg még azt gondoltam magamban egy két éve, h remélem ilyenre sose lesz szökségem....
Aztán hamarabb mint gondoltam :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

vanilla???????????????
maccs??????????????
Barbim???????????
merre vagytok???????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

AMi igaz az igaz, jól mutatnátok a képen! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

evilany

Clárika!
csirke????????????????? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi,
jövök is :D :D , jó veletek lenni!
Cukor: remélem, hogy jó :) Pótoltam is fél 11-kor mikor hazaértem, ettem szendvicset, almát, majd ebédet, uzsonnára házi sütit, vacsorára carbonara-s tésztát, ja és du. ettünk Ilangommal 1 fagyit :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer!
EGÉSZSÉGETEKRE!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

......ezt a jégkrém evést nem lehet abbahagyni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

incontinenecia betét....: tényleg szükség lesz rá, szülés után...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

csillag

de szép ruhácskák :)

köszönöm evilány :)

ti mikor mentetek elöször dokihóz?én 4 hét napos lehetek.

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?