Hát a pici jól van én meg kínlódóm, ez van. Egy hete sok apró ki pötty jött ki az egész testemen, doki szerint ez bizony csalánkiütés, bőrgyógyász is látott adott rá gyógyszert meg krémet de még csak most kezd kicsit múlni a pocakomon
nagyon viszket, látványa iszonyatos így semmihez nincs kedvem. Valami kajától jöhetett ki és a májamat túlterheltem, mert hánytam is meg volt hasmenés is. Na és tán a betegség velejárója de a vérnyomásom is nagyon kicsi. Na ez van velem
így inkább nem írok, mert nagyon le vagyok hangolva. Pénteken a nőgyógyász a picit egészségesnek, korának megfelelőnek látta így miatta nem aggódom. Mocorogni is szokott, tehát vele nincs gond nekem meg majd elmúlik. Most a ruhákat is kinőttem, kéne menjek vegyek pár rövid ujjút és feltétlenül pamutból, na azt meg ugyebár nem könnyű beszerezni. Az olcsó ruhadarabok sajnos nem azok, sokat sem akarok költeni hiszen nem fogom sokáig használni.
Olyan érzékeny lett a bőröm, hogy fantasztikus, alig múlt el az ekcéma most jött ki más. Már húsvét előtt a bőrgyógyász diétát ajánlott könnyen emészthető ételeket, semmi fűszer, tartósítószer, stb. A családi orvos meg a nőgyógyász azt monda nem, egyek rendesen, mert én terhes vagyok és nincs itt a diéta ideje. Családi orvosom főleg ellenezte, mert akkor csak +3kg voltam, majdnem 5 hónaposan és kevesellte. Nőgyógyász meg sokallta
így mindenhol csak bólogattam, hogy na ez van. Erre most ez a csalánkiütés, a családi orvosnő csak csóválta a fejét és kacagott, hogy na akkor bizony mától ő is diétát javasol. Úgy látszik ez az én sorsom, a kicsikém már most fejfájást okoz az anyukájának. Remélem ha kibújik nem lesz ilyen kis gonosz
Mondtam is a férjemnek, hogy olyanok mint a paraziták rajtam élősködnek ő is meg a lánya is
Bettike majd írd meg ha teszteltél, Bibi ne add fel!!!!
Kismamik ti, hogy bírjátok? Rosszullétek, kivánóság, álmosság????
Nita
merre vagy
mi van Mátéval????