Bocsi lányok, hogy nem jöttem!
Azért olvastalak benneteket!
Szerencsére nincs semmi baj.
Apukám otthon van, sokat pihen, holnap napközben megyek is hozzá, együtt leszünk egy picit.
A baba remélem jól van, sokat szurkál a hasam, és néha görcsölget is. Emiatt kicsit aggódtam. Az utróból a 11. hét betöltésével már csak fél adagot kellett "szednem", a holnapi naptól pedig el kell hagynom. Aggódtam, hogy nem a csökkentés miatt görcsölgetek, szúr a hasam. Ezért tegnap elmentünk egy fizetős uhura, ahol csináltak 4d-t is. Szerencsére minden rendben, bár azért nem volt teljesen toppon a csajszi. De a lényeg, hogy mozgott, vert a szíve, és sokat nőtt az elmúlt hetekhez képest! A csajszi szerint már a nemét is meg lehet jósolni.
A jövő hétfő miatt nagyon izgulok, remélem minden rendben lesz!
Beze!
Ne izgulj, fogsz már szívhangot hallani és már felszívódóban lesz a heamatoma. Vagy már ott sem lesz! Jaj Beze, ez annyira jó! Azért csak megtalált a küldött gólya!
Kiki!
Látod, hozzád is odatalált a gólya! Te hogy vagy? Nálad is lesz szívhang, meglátod, és minden rendben lesz!
Bikfy!
Sajnálom ezt a hülye barnázást! Örülök, hogy viszont az eredményed jó lett, és remélem minél hamarabb túl leszel az átjárhatóságin. Látod egyszeri együttlét is elég a babához! Úgyhogy, amíg nincs mensi, addig bizakodj!
A vizsgákon hamar túl leszel, és koncentrálhatsz csak a babára! Drukkolok, hogy minél hamarabb letudd a vizsgáidat!
Azért kérd apát, hogy néha egy-egy vizsgára készülés közben kócolja össze a hajad
- ez baromira tetszik nekem, le sem tagadhatnám.
Aagassi!
Csodálatos kis család vagytok! A gyerekek nagyon aranyosak! Értékes emberek vagytok, és nagyon sok, szép dologra meg fogják tanítani a gyerekeiteket! Gratulálok nektek, és kívánom, hogy a papírmunka minél hamarabb meg legyen!
Bazsa! 1000 euro? Úristen! Milyen sok! Az állam ott az inszemet nem támogatja, vagy ti nem vagytok igényjogosultak? Vagy ugyanaz vonatkozik az inszemre is, mint a lombikra?
Imádkoztam este a babákért! Remélem, hogy minden rendben lesz velük továbbra is!
Babicsek!
Mikor jön el az az idő, amikor már kicsit pihenni tudsz? Szurkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a piri, hogy kezdhessetek!
Natikám!
Nagyon hiányzol a topikból! A kedves, és segítőkész hozzászólásaid hiányoznak! Megértem, hogy sokat vagytok kint a kertben, jól is teszitek! Bencusnak sok gyógypuszit küldök!
Lucuzs!
Jaj, annyira örülök, hogy érezted, hogy mozog a baba! Hihetetlen érzés lehet! Én biztos nem is fogom tudni, hogy amit érzek, az az. Nálatok a nemét ne lehet tudni? Boginak is küldök gyógypuszit!
Aviubi!
Szurkolok, hogy az inszem sikerüljön!
Monic!
Utólagosan, de
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Hogy vagytok? Jöttek a kertet tovább csinálni? Hogy van anyukád? Remélem, nincs nagy baj! Apukád elment már Hollandiába?
Eclipse!
A szívem összeszorult a boldogságtól! Kislány! Hatalmas gratula nektek! Nagyon szép nevet választottatok!
Vius!
Őszinte részvétem!
Syl!
Nekem is a 6. napig volt tünetem, utána mintha elvágták volna! Paráztam, és hisztiztem is rendesen! És mégis itt a baba a pociban!
Aisha!
Üdv! Gyógypuszi Zyvának!