Új privát üzeneted érkezett!

Jól van, mondom, ne hari! Végülis mindenkinek van véleménye és annyira nem ismerjük egymást. Ráadásul írásban nincs hangsúly, sokszor nem is tudjuk, milyen hangsúlyra gondolt a másik...

Azt nem tudtam, hogy 35 felett 6 hónap, bocsika.
Vendég

Nekem nem kella laptetű odaadom nektek! OK?
Vendég

leti

sztem ebből nincs harag,bizti :wink: :)

KépKép
bettike83

OK, akko egyrészről megnyugodtam... Ana??????????????? :oops: :oops: :oops:
Vendég

belegondoltál már abba hogy valószinű januárban babázni fogsz? :)

KépKép
bettike83

Igen Bettike...csak olyan hihetetlen... Na, mennem kell, pusszancs mindenkinek!

Jó éjt!
Vendég

jó éjt neked is :)

KépKép
bettike83

Letti

Dehogy hari, nem az a tipus vok. De gondolj bele te 7 hónap alatt kétszer babásodtál. Na..........

Kép

Kép
anabana

ana

lehet most te is :)

KépKép
bettike83

Jó reggelt Lányok! Én már kukorékolok!

Ma is 3-kor keltem. Remélem, holnap már többet alszom, bár Apuka hajnalban elhúzza a csíkot.

Ana, hát szarban is lennék, ha nem sikerülne babásodnom közel 37 évesen :?. Bár igaz, ami igaz, szerencsésnek mondhatom magam.
De még azért ne temessük az ügyedet én amondó vagyok! Írjál, hogy láthassuk a görbicit!
Vendég

Mi van a betegekkel? Gyógyulás felé vették az utat??????? Remélem!

Mit csináltok a hétvégén?

Állítólag itt Pécsett valami fesztiválok lesznek. Most, hogy itt Európa Kulturális Fővárosa lettünk, teljesen felpezsdült az élet.
Vendég

Jó reggel Letti!
Már jövő héten megyek dolgozni. Na most jól lemaradtam a munkámmal, de én túlórázni nem fogok. Keddre van időpontom mammográfiára, 18. keddre meg endokrinológiára. Rendesen kiakadnak tőlem, ez van sorry minden munkatársamnak. Én is ilyen szép görbét szeretnék, remélem, hogy holnap vagy holnapután emelkedni fog. Szurkolj!!!

Maresz: te nagy mágus, küld a varázslatot!

Betti teszt, ne tegyél tönkre!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Lányok, ez babás hónap én mondom!!! Nagyon szép görbék, és csupa bizakodás... .legalábbis azért néha érzem ezt rajtatok !! Kell is ez és igenis kari után babázni fogtok, és milyen jó is lesz!

Baba: igen, az arackép rémlik, de a popóóóó :DD cukkkkki!!!

Betti: ma tesztizel ugye????????

Leti: hát csodaszép görbe, csodaszép keresztekkel odalent :D nagyon mosolygós reggelem lett így :D

Ana: a görbe több, mint bíztató!! :D talán a virág, a petunia vagy a festés de ezek mind jók és segítik a kis pocaklakót odabent!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Nekem is mosolygós a reggelem, mivel most már majdnem olyan erős a csík, mint a C. Ez valami mástól nem lehet?? vasárnap kellene megjönni, azért még parázok :twisted:

Ana, nagyon szurkolok az emelkedő görbéhez!!! Meg annak a folytatásűához (+teszt, baba, stb)

Bettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teszt!!!!!!!!!!!!????????????????????,
Vendég

Kép
Kép

KépKép
bettike83

Betiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vazzzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Na látod, Anyám, juhééééjééééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vendég

Annyira örülök, Betti, király érzés lehet ennyi idő után!
Vendég

Ez 2 különböző? Melyik mikor készült? Gondolom, az egyik ma!
Vendég

örülök,sőt még fel sem fogtam :) :) :) :)
de most jön a félsz h minden rendben van e,jó helyen van e stb..

KépKép
bettike83

Betti! Basszus!! Hurrá neked is. Csajok ti valamit tudtok!!

Betti nagyon grat. Most már remélem nyogodt vagy.. mert ez baba.

Mit szól a párod?

Tényleg Letti nálatok is megy a boldogság, apa ürül ugye_?

Betti hőőőőőőőő

Kép

Kép
anabana

Itt ebben a topic-ban varázserő uralkodik!

Ana, te jössz!
Vendég

Ana, Apa nem mer még örülni az előző ügyletből kiindulva. Ő nehezen emészti meg a negatív élményeket, nem egy optimista típus. De persze, örül.
Vendég

jól összebeszéltünk letivel,majdnem egyforma ciklussal,pár nap eltéréssel az én javamra.jó időben,jó helyen voltunk és cselekedtünk :D

hőt még nem irtam be,mindjárt.

KépKép
bettike83

Betti: nagyon csodaszép a teszt, vagyis a tesztek!!! BAba kucorog odadent :D

Leti: nálunk pont fordítva van, api az optimista, a negatív múlt ellenére is, és én vagyok a mindig parázós!!! :D

ANa, rajtad a világ szeme, de a görbéd nagyon szép, ez a hónap mindenkinek jót tett!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ahogy beletettem a pisibe,pár másodpec és már látható volt a második csikocska.bár még nem annyira erős,de már szemmel is látható,az előző csak fényben volt látható.

KépKép
bettike83

KépKép
bettike83

görbe = jó
teszt = jó

lehet örülni = :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nem is tudom mit irjak,annyira meglepett a dolog.

KépKép
bettike83

Sziasztok Lányok!

Érdemes volt felkelni rátok :)

Betti, Hatalmas Gratuláció!!! Ennyi várakozás után el tudom képzelni, hogy örülhetsz :)
Fantasztikus!

Ana, remélem, hogy nálatok is ott a PiciBaba és pár nap múlva felrakod a pozi teszteket!

Szép ez a Hét! Remélem, hogy még szebb lesz!

Én a 12. hétig, csak a páromnak fogom elmondani. Anyunak majd a 4-5. hónapban - hacsak addig rá nem jön -, mert állandóan jön a rémtörténeteivel. Én egyébként tényleg végig izgultam a 9 hónapot. A gyerekek nem lettek neurotikusak, mivel csak futó izgalmak voltak, de akkor is.

Chris, este sajnos nem tudtam küldeni az ígérteket, de ma mindenképpen!

maccs01

Maccs: szia!!! hát ige, süt a nap és itt is csupa jó híreket lát-hall az emer :D az izgulásról ne is beszélj.... próbálok én elvonatkoztatni, de a :most ez miért van, most miért szúr most miért nem, most miért vagyok jól most miért nem... és így tovább... ezek mindig ott vannak, meg a hülye rossz álmok! de talán több nem lesz...én nem nagyon tudtam volna titkolni a család előtt, még a körmösöm is azt mondta: " hülye és vak aki nem látja mi a helyzet veled...!" 9 hónap + amíg élek aggódhatok a kis drágáért...

emberek, mindjárt elalszok... itt... ülve, akkorákat ásítok.. majdnem bekapom a laptopot..... pedig aludtam, ettem.. mint a jó gyerekek....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Maccs:Köszi :D Várni fogom.Én is 180gr-os diétán vagyok.

Betti: Gratulálok!

Baba: Édes nagyon Dominika :D
Vendég

köszönöm a gratulációkat

ki,mikor ment elöször dokihóz?

KépKép
bettike83

Bettiiiiiiiike GRATULÁLOK! Azonnal voltam, akkor a hormonokból mutatták ki, és 5 hetesen látták meg a petezsákot :)
Ana most már rajtad a sor :):):) Izgulok nagyon :)
Lányok tök szupi, hogy egyszerre fogtok babázni :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Juj de jó, GRATULÁLOK kismamik!!!!!! Valami van a levegőben, az tuti :wink: :lol: Bekaptátok a babaport, miiiii? Helyes!

Ana, szerintem neked is jutott abból a porból ám :)

Betti, szerintem érdemes mensikimaradás után 1 hetet várni a dokival, addig nem látnak UH-on senkit :D , utána viszont... legfeljebb egy vérvételre tudnak elküldeni a HCG szint nézésére, de én ilyenkor még azt sem javaslom, mert azonnal aggódni kezd az ember, hogy akkor az most kevés, vagy sok, vagy mi?

Leti, te ma nem teszel fel csodálnivaló tesztet?

Örülök nektek csajszikák, csak így tovább! De ugye nem húzzátok el a csíkocskát azért, mert babásak lettetek? Remélem!

Ölelés mkinek Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

csillag

jővőhéten tervezek elmenni dokihóz.akkor már bő 5 hét lesz.

KépKép
bettike83

dehogy huzom el :shock: :D

KépKép
bettike83

Betti,Letti
Hatalmas nagy gratula mindkettőtöknek és most egész nap tessék vigyorogni! :D

Ami engem illet,beparáztam. tegnap este,meg ma reggel is bebarnáztam és fáj a hasam,úgyhogy felhívtam a dokit, 2.20-ra megyek hozzá,nézze meg minden jól van-e! Remélem nincs semmi baj,de akkor vagyok nyugodt,ha ő azt mondja. Ki is akarom magam íratni,nem hiányzik a napi idegesség a gyerekekkel,mega pakolás egész nap. Szorítsatok nekem!

Kép
Kép
k_inga

kinga

remélem semmi ok az aggódalomra.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillag, majd holnap tudom felrakni, ma reggel nem volt időm, mert főztem ebédet és korán be kellett jönnöm.

Én se lépek le! Dehogy! Tök jól érzem magam itt!

Basszus Kinga, nagyon szorítok. Ahogy hazaérsz, írd meg, hogy mi történt!

Mindenkinek köszi a gratulákat!

Csillag, ez a bonbonos kép csábító! Csorog a nyálam. Főleg, mert letiltottam magam a csokiról.

Én még nem tudom, mikor menjek dokihoz. Ha a legutolsó mensit számoljuk, szerdán leszek 5 hetes. A doki kedden és csütörtökön rendel. Nekem is nagy dilemma. Én már a héten elmentem volna :?
Vendég

Csillag, ez a babapor egy jófajta cucc - jó a dealer... :wink:
Vendég

Sziasztok!

CSillag: igen, van babaport a levegőben :D por-dealer :D

nálam is járt valami, mert 10-11:40ig aludtam, tiszta gáz...

Kinga: úristen, azonnal doki, és utána gyere, és soha vissza melóba... most már tudom, ennyit nem ér meg a meló... jobb ha ottthon vagy!!!!

Leti: mit főztél ma??? én ilyen hamiskás stiriai metéltet csinálok, mert nem a tészta lesz túrós hanem nudlival csinálom és a töltelék amit ráteszek az lesz tejfölös-túrós-mazsolás-vajas-cukros-tojásos :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, hát én tegnap már elkezdtem csak nem volt kedvem befejezni. Ilyen Budapest ragut: hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika, csirkemáj (libamájból kellene), gomba, cukorborsó.
Én ezt így magában eszem főtt krumplival, Apuka meg kapott hozzá egy szelet tarját.

Ez most így egy kicsit keményre sikeredett, de este már úgyse kajálok.

Vagyis csak olivabogyót szoktam rágcsálni, amíg Apa eszik, mert már most el vagyok hízva...

de most az a stíriai meg a Csillag bonbonja... na most már aztán kész vagyok :twisted: :twisted:
Vendég

az én dokim is kedden meg csütörtökön van.nekem is igy kell majd kitalálni h mikor menjek.

melyik terhesvitamint tervezed szedni?

ti lányok melyiket ajánljátok?

KépKép
bettike83

Én már régóta szedem a Femibion 800-at. Állítólag tuti, mert a metafolin sokkal jobban hasznosul, mint a sima folsav...

de van, aki másra esküszik.

Lehet, hogy az egész csak 1 biznisz.
Vendég

a folsav miatt kell nagyon.sztem gravidát veszek majd holnap.

te amúgy hogy állsz a hetekkel,4 hetes vagy már gondolom

KépKép
bettike83

Betti: nekem gravida van... de most csak hébe-hóba szedem... hogy tudjak menni wc-re

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

de miért okoz szorulást?nem értem.

KépKép
bettike83

Én egyik nap olvastam, hogy a terhességgel a szorulás együtt jár, mert a már nem tudom mi miatt(lehet, hogy hormonális változás, vagy az átrendeződés) csökken a bél perisztaltikus mozgása és ez idézi elő a szorulást...

Én is küzdök reggelente Kaka Matyival már most basszus.
Vendég

Maresz próbáld ki a hipp natalt. Ez egy gyümölcsből készült szirup, kismamáknak. Ettől garantáltan lesz széklet. Én most ezt szedem

Nincs benne tartósítőszer sem.

Kép

Kép
anabana

Dm ben is kapható. Nekem most írt fel a dokim vasat amibe van folsav is. A folsavat már novembertől szedem.

Kép

Kép
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?