Új privát üzeneted érkezett!

[quote="vörösmacska"]K írta:vörösmacskaözkivánatra :lol: :lol: :lol:
:shock: ez még a 10 hetes pocak volt, azóta 11. hétbe léptünk :lol: :lol: :lol: :lol:.. fej nincs :wink:
Kép

jujjjjj de jó!!!! :) :)
köszi!

fejet odaképzeljük :lol:
Vendég

Csajok, mindenkinek köszönöm!

Volt már vkinek méhenkívülije, amit műteni kellett? Mit érzett? Macs, téged olvastalak, esetleg vki más?

Olyan jó, hogy vagytok és tartjátok az emberben a lelket.

Kisbeeka:
Örülök, hogy találkoztunk, nagyon helyes vagy élőben is. Tudom, hogy vigasztalni szerettél volbna és terelni a gondolataimat az eredményig, ill. amíg velem voltál, ez aranyos volt tőled. Nem idegesítettél egyáltalán. Inkább én voltam rossz társaság most, neharagudj érte.

Kubu:
Borzasztó, h. ennyire fura az anyukád... Vmi nagy baj lehet az ő lelkével is, kár, h. ti isszátok meg a levét. Ráadásul, hogy nem lehet szeretni Marcit? Még így fotóról is imádnivaló!
Neked is ajánlom Tündérkeresztanyánk lélekgyógyászati kezeléseit, komolyan sokat segített nekem. Mikor eljövök tőle, mindíg eltűnik a nehéz kő a szívemről/lelkemről.

Macs:
Kémiai terhesség, hogy a csudába lehet spontán akció után? :shock: Létezik ilyen? Nekem erről halványlila f.ngom sem nem van...
Nemtudom neked miért nem látszódott és nekem kellett-e volna látszódnia vminek? :roll: Sz ügynök 2-szer is meguhuzott, először nem látta, másodszorra felfedezhetett vmit, mert megkérdezte, hogy ez fáj-e, ahol matat szilverbojjal. Nem fájt... Közben még azt is mondta,hogy keringést nem lát... Hcg-m pedig csökkent. Én baromira nem értek hozzá, de ez most nem is érdekes, bízom a szakértelmében. Nagyon a lelkemre kötötte, hogy amennyiben késszúrásszerű fájdalmam lenne, ill. szapora pulzus, szédülés, azonnal irány a kórház! Holnap ismét hcg, ha megint csökken, talán van rá esély, hogy megúszom a műtétet.

Ágica:
Üdv itt, nagyon-nagyon halk gratula! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Macs:
Naggyon szép vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Kispatak:
Úgy tűnik igen, a fránya vérzés volt a jel...

A Zuram olyan drága volt! Elengedték őt a melóhelyről, mert ma gyásznapot tartottak egy fejes halála miatt és felhívott, hogy hol vagyok. Pont akkor még a Moszkván jártam, így felszedett és együtt mentünk a csarnokba, aztán haza. Jó időben volt, jó helyen. Meg amúgy is imádnivaló, ahogy velem bánik. Hazafelé végig vígasztalt és a pozitív oldalát próbálta megvilágítani, hogy spontán összejött.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Drága Sajti!

Én is úgy örülök,hogy összefutottunk,nekem is nagyon szimpatikus voltál! Már nagyon vártam,hogy megismerjelek!:)

Egyáltalán nem rossz társaság,csak én olyan haszontalannak éreztem magam,mert nem tudtam segíteni ebben a helyzetben...
Szívesen Veled maradtam volna,csak sajna várt vissza a nővérem,aki lehetővé tette nekem azt az utazást. :(

Párommal együtt drukkolunk,hogy simán menjen minden, főleg,hogy a tested hamar készen álljon utána!
Vendég

[quote="sajt@"]
írta:
sajt@A Zuram olyan drága volt! Elengedték őt a melóhelyről, mert ma gyásznapot tartottak egy fejes halála miatt és felhívott, hogy hol vagyok. Pont akkor még a Moszkván jártam, így felszedett és együtt mentünk a csarnokba, aztán haza. Jó időben volt, jó helyen. Meg amúgy is imádnivaló, ahogy velem bánik. Hazafelé végig vígasztalt és a pozitív oldalát próbálta megvilágítani, hogy spontán összejött.

Kép

Akkor egyre gondoltunk a pároddal,csak én nem akartam ilyet kimondani,de nekem nyáron a HSG-vel együtt csinált a dokim egy egészségügyi kaparást is,és sose fogom megtudni,mi miatt kellett,de jó lett volna azt hallani,hogy KÉPES vagyok legalább teherbe esni.

Bocsánat,ha kissé durván hangzik,de talán értitek a lényegét.
Nem a veszteségnek örültem volna,csak annak a reménysugárnak,hogy ezek szerint VAN ESÉLY!!

de én még azt se tudom,egyáltalán van-e esélyünk.
bár a volt főnökasszonyom 2 lánykát jósolt nekünk,így ha 40-50 évesen is,de lesz! :)
Vendég

Sajti!

Sajnálom...pedig reméltem, hogy legalább neked sikerül a spontán csodababa kettőnk közül:(
Kérlek most már a jövőben ne kövesd a rossz példáimat :) :) :)
Mennyire csökkent a Hcg??? Szerintem ne aggódj, nekem is először mh kivülit mondott Sz., mert nem tudta kizárni, de pár v.v kontroll és meglátod magától megoldódik a dolog ....

Vbeni!

Ez a "megint" szó sajnos nálam is megvolt már az életben....Nagyon nehéz, de muszáj előre nézni majd idővel...én a második baba elvesztése után azt mondtam, soha többé...és már megint ezen az úton vagyok mégis...kitartás!!!!!
ancsyka

Sajti, áá szóval látott valamit :( .
Hát figyu, engem amikor kiderült még növekszik a hcg-m és nincs méhen belül baba nem engedett doki még vissza sem a munkhelyemre, hogy összepakoljak. Egyből befektetett, mert ha tényleg az és bevérzés van nagyon nagyon veszélyes. Ha csökken a hcg-d, akkor szerintem nem növekszik még ha rossz helyre is ágyazódott be. Annyi hogy nekem is látott a doki valamit, de az ellenkező oldalon és áramlás volt benne. Műtét után mondta, hogy az a sárgatest volt, ami visszamaradt, hogy terhességet fenntartsa. Hát ha már elkezdett csökkeni, akkor fog is.
Kémiai terhesség az amikor elindul valami, de nem jut el odáig, hogy már a petezsák látszódjon. Tehát késik a mensi, pozitív a tesz, aztán 1-2 nap megjön. Spontánnál ugyanúgy lehet, nekem először azt hitték az, mert volt egy mensim, csak után újra nézték a hcg-t és ugyanolyanmagas volt, mint egy normál terhességnél, na innen már egy tapottat sem mehettem, hanem kórház.
Csak az a baj, ha ott tényleg beágyazódott egy terhesség a petevezetőben és most fel is szívódik, előfordul, hogy kialakulhat hegesedés, ami lehet következő méhenkívüli okozója. :( Sajnos ismerek ilyen lányt. Bár azóta ikrei születtek, egy évesek. :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

na pá, holnap jövök a hírekkel.

Sajtom, ne keseredj, minden rendben lesz :!: , tuti nem kell műtét :!: Kép. Nagyon drukkolok! Ezek szerint holnap is mész vérvételre. Ez jó, szemmel tartanak, nemlesz semmi gond. :!: :!: És ez, hogy spontánnal sikerült, ez jó hír, szerintem egyébként nem méhenkívüli! Látod Ancsy is mit írt. De nem tudjuk milyen idős a terhességed, kellett volna már méhen belül látszódnia a petezsáknak?

Maccs
vörösmacska

Kisbeeka:
Nem voltál haszontalan, erre ne is gondolj! Köszönöm. :)

Macs:
Ez a hegesedős sztori nem tecc... Én ilyet nem kérek! :lol:
Én sem tudom, hogy kellett volna már petezsáknak látszódnia... Ápr. 22-24-ig szorgoskodtunk a Zurammal, vmikor akkor foganhatott meg... Szerinted? :roll: Holnap rákérdezek, ha el nem felejtem.

Ancsyka:
Neked hogy is volt ez? Tudom, hogy írtad, de szita az agyam, nem emlékszem mindenre... :oops:
735-ről 648-ra csökkent, szerinte nem nagy csökkenés, de legalább lefelé ment.
Sok drukk nektek is! :)

Jójcakkát!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Macsek: nagyon szép a pocakfotó. Remélem holnap látod a kis drágákat. Ma épp láttam ikreket tolni, rögtön rád gondoltam!

Sajtikám: hát igen, nekem ez a vérzéses dolog valahogy nem illett a képbe az elejétől, csak nem akartam mondani. Remélem meguszod mütét nélkül, felügyelnek téged. De ha valami furcsát érzel, tényleg irány a kórház. Sajna azt mondom, pakolj össze, nehogy már ugy járjál ahogy Macsek irta. Biztos ami biztos sajna, de nagyon szorítok hogy megoldódjon.

Vigyázzatok magatokra!

Irtatok itt korábban valami fórumtalálkozóról, lesz az valahol? Ha nem haragszotok meg rám, én elmennék, de tudjátok én nem babás vagyok, csak egy nagy szurkolótok, de az mindenkinek!!!

Rodina: aggódom érted hol jársz?? Csak nincs valami baj?

üdv nektek

kispatak
Vendég

Sziasztok!
Sajti!nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Sok erőt kívánok Neked!
Vörösmacs!nagyon szép a pocid :lol: :lol: :lol:
Csajok!kit takar Sz ügynök Kügynök?Bmc-ben ki a legjobb doki!szép estét :D
vikus82

Sajti,
annyira sajnálom. :-( :-(
öleléseket küldök neked és drukk hogy ne kelljen műtét.

Kubu,
Marci nagyon édes, jobbulást neki.

Macs,
szép, szép ez a fotó, de ugye holnap teszel a babókról is? :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na itt vagyok.
Szépek vagytok mondhatom, akkor amikor itt fekszek és várom hogy írjatok akkor alig alig, több nap, hogy megteljen egy oldal aztán egy nap nem vagyok a rögtön teleírtok hármat.
Nem tudtam még végig olvasni de azért be néztem

Sajti

Miért kell utánoznod? Ha sikerben akarsz azt nem bánom, sőt nagyon örülök, de ebben nem.
Nagyon nagyon sajnálom.

Macs

Nagyon szép a pocakfotó. Várom a belső fotót is.
Kérhetek egy mensi meghozó varázslást. Nagyon szeretném megúszni műtét nélkül.

Kubu

Nagyon sajnállak anyukád miatt, de Marci és Liza kárpótol.

Velem

Tegnap amikor megtudtam, a párommal nem tudtam beszélni, mert értekezleten volt, de anyukám megérezte, hogy baj van és hívott. Akkor túl sokat nem tudtam neki mondani, mert vezettem és nagyon magam alatt voltam. Aztán később visszahívtam, de nagyon kiborított amikor úgy akart vigasztalni, hogy bele kell törődni, hogy nekem nem lehet. Ekkor a kiskutyám megérezte, hogy baj van és vigasztalni kell. Felmászott a hasamra és a melleim közé tette a fejét. Mióta megvolt a beültetés csak oldalról dőlt hozzám, nem mászott a hasamra.
A párommal végül csak telefonon tudtam beszélni, de megvigasztalt, és ő mondta, hogy természetesen megyünk tovább.
Ma elmentem a keresztlányaimhoz energiát meríteni. Ott volt anyukám is de mindenki nagyon jó fej volt csak annyi szó esett a dologról ami feltétlen szükséges volt. A párom meg vigasztalt egész délután.
vnbeni

sajtikám
én most olvasom mi történt veled, nagyon sajnálom, és remélem minél kímélőbb módja lesz és nem kell szenvedned :(
de bízz benne hogy lesz folytatás, mert akinek spontánban sikerült ott lesz baba.
tudom hogy könnyen beszélek , akinek már van egy fia és egy pocaklakója, de én hiszem hogy eljön a TE időd is.

rólam:
holnap megyek terheléses vv-re előre rosszul vagyok a cukor gondolatától is , de túlélem majd.

mindenki vigyázzon magára nagyon és csak pozitívan lányok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Jó reggelt mindenkinek!

Sajti: nagyon sajnálom. Már annyira örültem. Nem lehet, hogy még azért nem látszanak, mert nagyon picik? Nálunk 12-én volt a leszívás, megtermékenyítés, úgy emlékszem az írtad nálatok 22 körül lehetett.
Mi a 10 nappal idősebb bébikkel csak tegnap voltunk uhun.

Egyébként ketten vannak, és egyenlőre minden rendben.

Kép
domi75

Jó reggelt Mindenkinek,

Kisbeeka,
És azt mondta anyukád hogy miért nem adja oda neked az autót ?

Judit,
De legalább anyósom jóindulatú, csak túlteng benne olykor egy egy érzelmi hullám és azoknak vagyok én az áldozata :?
Az én anyukám a mai napig a világ legnagyobb szégyenének tartja h elváltam (ja egyébként emlékszem mekkora shock volt az amikor az ált iskola 3. osztályában az osztálytársaim elmondták hogy anno az én anyukám is elvált – szóval nem igazán tudom miről is beszél vagy próbál példálózni)
Biztos vagyok benne hogy nagyon aranyos az anyukád és köszönöm az ajánlást :lol: )))))

Macs,
Ha nem zaklatlak fel, mesélj hogy van anyósod ?
Húúú de csini pocakfotó, ez igen :lol: :lol:

Ágica,
Üdv itt.
Húúúú nem semmi a történeted, nagyon szorítok hogy ma minden rendben legyen.

Gyoreneildi,
Igazad van bevettem a leszarom tablettát, most ez a legjobb amit tehetek.
Aggódom, remélem jól vagy és jelentkezz mielőbb.

Vicky,
És ezt csak így írod hogy a sógornőd most vihette haza a kisfiát ? :lol:

Drága Sajti,
Léleksimiket küldök Nektek.
Köszönöm Tündérkeresztanyád ajánlását, azt hiszem nekem is fel kellene keresnem, régóta gondolkozom külső segítségen, mert érzem és tudom hogy ezt hosszútávon csak a férjemmel nem tudom megbeszélni. Neki is hatalmas teher és csak őt terhelem minden bánatommal mindig.

Ancsy,
Hogy vagy ?

Rodina ?

Vnbeni,
Sok erőt kívánok nektek, csodálatos lehet a családod.

Lukácsné,
Ügyesen ma a vv-n, nekem ma lesz meg délelőtt az eredményem, hívom is majd a dokimat.

Domi,
Jaj de jó, örülök hogy rendben vagytok. Vigyázni Magatokra.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Macsi,
szépen alakul, lesz ez még sokkkkal nagyobb is, két cicuval :lol:

Domi,
te meg csak így "mellékesen" közlöd, hogy ketten vannak :?: GRATULA!!!
Én biztos 10 cm-rel a föld fölött járnék, ha kettő összejönne! Őszintén, most épp akkor is, ha egy :oops:

Ancsy,
örülök hogy apránként visszatérsz, és újra a baba felé kacsintgatsz :)

Ágica,
üdv a csapatban!
Látom, te rögtön a pocakosokhoz csatlakozol :wink: Gratulálok!

Sajti,
vigyázz magadra csajszi! Szorítok hogy minél simábban túl legyél rajta, aztán hipp-hopp összeszedd magad! Tudom, hogy menni fog, baromi erős lyányka vagy, és a párod is remek pasi :wink:

Beni,
jó is az, amikor a család melengetően körülvesz. Meglásd, így könnyebben átvészeled!
Azt pedig ne hagyd, hogy lebeszéljenek a következő próbálkozásról :!:
Anno mikor a lányommal voltam terhes, a 10. héten láttak uhun vmi furcsát a méhemben, és az orvos azt tanácsolta, vetessem el, nehogy probléma legyen. Persze a családom (szülők, nagyszülők, de még a volt férjem is!) a doki mellé állt, fiatal vagyok még, majd lesz másik, stb...nagyon szar érzés volt. persze én rohangáltam orvostól orvosig, míg az egyik azt nem mondta, hogy ő már látott ilyet, el fog múlni, és a 16. héten ha még mindig ott van, elég akkor eldöntenem, ha mégsem akarom...nos, nem volt ott!!!
Azóta is eszembe jut, amikor Esztert dicsérik a szüleim, nagymamáim, hogy felőlük aztán nem is lenne...

Kép
judit0713

Sajt@!

Nagyon sajnálom, ami történt!
Nem értem, hogy miért enged szabdjára az orvos :shock:
Hugomnak 2x volt méhen kivüli terhessége.
Azonnal az intenzíven végezte! Mind a két petevezetéke odalett, egyszer az egyik, majd a másik!

Nem szeretnélek riogatni, de jobb az elővigyázatosság! Persze méhenkivüli terhességek közt is van különbség!

Macs!
Irigylem a pocid! :D

Kép
avarka

Jó reggelt kedves Lányok!

Nagyon szépen köszönöm, a kedves fogadtatást és a segítségeteket!!!!!!!!!:)

Nagyon izgulunk a párommal, mindjárt indulunk a kórházba az UH-ra. ha hazajöttünk írok nektek.

Puszi:Ági
ágica37

Köszi Judit!

Hát mi is repkedünk, gondolhatod,de még igazából el sem merrem hinni.

Kép
domi75

Kisbeki, hát igen, mindenkiből mást hoz ki, ha szembesül azzal, h. spontán nem lehet, csak segítséggel… engem letaglózott konkrétan! :shock:
Örülök, h. a lányok megírtak mindent a konzi, hsg és egyébbel kapcs-ban, mert én nem a BMC-ben csináltattam még a 3. és 21. napi vv-t sem, mert csak azért nem akartam felutazni, csak az eredményeket vittem!

Eszter, igen, sejtem, h. álom, édes álom, de azért reménykedem! :lol: Próbálom kitalálni, mit nem bírok, de ált. csak este jön rám, amikor már tele a pocim, gondolom… :roll:
Párom szerint a hányás csak idegesség miatt volt, mert mindig csak azután jön/tt rám (az utóbbi időben), mikor uh-ra megyek! Ez egy belső feszültség, h. minden rendben legyen és így jön ki rajtam, csak mert a hányás már nem jellemző egyáltalán, kop-kop-kop! Szóval csak a pszichém alakít :D
Vettem Rennie-t, ill. dr. Stomit, este jót tett!

Kubu, szegény Te, hát komolyan elbőgtem magam, ahogy olvastalak, milyen anyud hozzáállása, egyszerűen borzalmas lehet, de én is azt tanácsolom, h. kérj külső segítséget! És azt próbáld megérteni, h. TE NEM TEHETSZ SEMMIRŐL! Mert ilyenkor az ember hajlamos magát hibáztatni tudat alatt, ha nem is direkt. Viszont ez lehet, h. nagyon furcsán fog hangzani és elutasítod, ill. mindenki más, de egy dolgot muszáj lenne elfogadnod: anyud ennyire képes, ennyit tud nyújtani, egyszerűen ennyi telik tőle! Ezt nagyon nehéz elfogadni, de ha sikerül, akkor sokkal jobb lesz neked és próbálj el elvonatkoztatni tőle, hisz gyönyörű családod van! Fantasztikus kisfiad, szerető férjed és egy pocaklakó kislányod! Csak erre koncentrálj! Szerintem saját boldogtalanságát próbálja rád testálni, de ne hagyd magad!
Nekem szerencsém van anyukámmal, ő egy tündér vagy angyal inkább! Úgy érzem nem is tudom viszonozni eléggé a szeretetét, mert én nem mutatom ki könnyen az érzelmeimet, csakis a Zuramnak és tudom, h. jól esne neki, ha csak megölelném néha, de sosem voltam ilyen… Viszont mostanában nagyon sok időt töltünk együtt és mindenben az ő segítségét kérem, és csak remélem, h. tudja, mennyire imádom! :oops:
Az apámat meg nem ismerem, mikor megtudta, h. anyu terhes velem, fogta magát és hallani sem akart rólam, még DNS vizsgálatot is csináltattak, h. valóban ő-e az apám… szóval nekem ezzel kellett megbirkóznom, kb. 30 évembe került, de megérte! Most már abszolút nem haragszom rá, sőt inkább sajnálom és semmi rosszat nem kívánok neki, hisz tudom, h. nem boldog… amúgy kb. 50 m-re lakik tőlünk és szerintem ezt ő is tudja! Nekem is kellett külső segítség…

Tesókádnak meg nagyon szorítok és örülök, h. vki segít priviben!

Ágica, én is üdvözöllek, és halk gratula!!! :wink: Gyere majd, mesélj, mi volt ma!

Ildi, köszi, igen a Rennie-t lehet, már be is spájzoltam! :lol:
Milyen kálvária???? Ne ijesztgess :shock:

Macsesz, micsoda poci! :D
Én nem teszek fel képet, mert kb. olyan, mintha lenyeltem volna egyben egy nagyobb zsemlét, szóval aki nem ismer, az nem veszi észre, de aki tudja milyen horpadt hasú szoktam lenni, annak feltűnik :lol:

Sajti, nagyon-nagyon szorítok, mást a’sszem nem tudok tenni, ill. szerencsére tapasztalatom sincs! De tényleg vigasztaljon a tudtat, h. spontán is megy!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Lányok, meglestem Rodi blogját! :D Örömmel tudatom, h. rendben van a mi kis elveszettünkkel :D ! Tegnap lett 12 hetes és minden rendben! Lehet, úgy gondolja, nem fájdítja a szíveket... ami nekem is sokszor eszembe jut! De azért néha hallathatna magáról :roll:
Remélmem nem haragszik meg rám, h. írtam a nevében... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és úgy néz ki kiskukisuk lesz :D , nekünk még nem mondták, majd gondolom legközelebb már tudni fogják!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macsi!
Nagyon szép a pocid! Növeszgesd szép nagyra a kiscicáidat!

Domi!
Örülök, hogy rendben vagytok és nagyon vigyázz a két kis babyre.

Sajti!
Gondolok Rád sokat és szorítok, hogy minden a lehető legnagyobb rendbe legyen veled/veletek! Ilyenkor érzem csak igazán, hogy igazságtalan rohadtul az élet.

Navi!
De jó! Szóval kiskukis! Akkor nagyon tessék rá vigyázni! Ja és ha kérhetném - de gondolom úgy sem vagyok egyedül - akkor Tőled is kérnénk egy pocak fotót! Egyébként meg nem fájdítod a szívünket, hiszen Rólatok kismamikból merítünk erőt! Úgyhogy nem eltűnni! :arrow: Ezt vedd fenyegetésnek!!!! :lol: :lol:

Kubu!
Sikerült a csajszival beszélnetek? Mama jól van?
Egyébként Marciról levettük a mintát a férjemmel :lol: :roll:

Rólam:
Bocsi, ha egy kicsit hosszú leszek :oops:

Na szóval, azt se tudom, hogy hol kezdjem, de megpróbálom az elejénél.
04.25-én iszonyatok vesegörcsöm lett, de mivel dolgoztam, így csak tűrtem (hozzáteszem orvosi ügyeleten dolgoztam). Inkább kerültem mindenkit csak hogy ne lássák rajtam, hogy szenvedek - utálok segítséget kérni. Ez ment egészen szerdáig, akkor már annyira szarul voltam, hogy már fulladtam is - mivel tavaly augusztus óta asthmás vagyok. Ekkor sem kértem volna segítséget, de hívott az egyik ismerősöm aki kolléga is egyben, mondta, hogy akár mit mondok ők jönnek, mert úgy hallja elég szarul vagyok! Eljöttek elláttak, majd megkérdezték, hogy kérek e mentőt vagy velük megyek a kórházba. Mentőt nem foglalunk alapon ezért ők vittek be, gyors vizsgálódás után kiderült, hogy tágulat van a vesémben, de jelenlegi helyzet szerint szorulok kórházi kezelésre. 1-2 telefon után sikerült Szolnok talán legjobb nephrológusához kerülnöm, aki megvigasztalt, hogy valószínűleg egy baktérium okozza a panaszaimat, ami évek óta okozza a panaszaimat. És mint kiderült valószínű ez a baci okozza az asthmát, a meddőséget és a vesebetegségemet. De most már bizakodom, mert május 25-én, ha befekszem kivizsgálásra, akkor remélem meglesz ez a rohadt dög (baci) és kiírtják a szervezetemből!
Bocsi, ha bő lére eresztettem!
Pusza:
Ildi

gyoreneildi

Sziasztok!

Előre is bocs, hogy nem írok mindenkinek, de nagyon sok most a munka és nem tudtam végigolvasni mindent. Igyekszem pótolni :D

Sajtikám!
Micsoda szuper hírek!!!!! Már nagyon gyanús volt nekem a múltkori is, amikor nem sok híja volt a sikernek már. Szerintem ez baromi magas HCG, nem vagy semmi :D :D :D Ikrekre is készültetek, vagy még nem kalkuláltatok vele előre? Egyébként én is arra gyúrok, majd elkérem a receptet tőled, ok? Minden rendben amúgy veletek?

Nem tudjátok, hystero után mennyi szünetet kell tartani a következő lombikkal? Túlvagyok rajta, nagyon rendes dokker csinálta. Bíztatott, hogy össze fog jönni a dolog, tartsak ki. Ari volt
:D

Kubu!
Tünemény a kissrác a fotón
:D

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok Lányok!

Nem pontosan melyikőtök írt a méhnyálka vastagságról, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy a beültetés előtt mennyi, mekkora szokott lenni, mennyi a jó?
Vendég

Szia Röpcsi!
Hát ez elég változó, még a dokiknak sincs egyforma álláspontjuk, de azt mondják 10 mm fölött már elég a pocaklakónak a beágyazódáshoz.

Kép
judit0713

Szia Judit!:)
Köszönöm szépen a választ :!: :D Én is így gondoltam, hogy 10 mm fölött már elég a piciknek! :wink:

Te hol tartasz?

Nagyon jó a vonalzód! :wink:
Vendég

Sajti
Most olvastam csak a soraidat, jaj nagyon sajnálom, sajnállak :!: :( Remélem minden rendben lesz! :D

wikka
Köszönöm szépen megkaptam a talp masszírozásról szóló e-mailt, bocsi, hogy eddig nem írtam, de nem voltam valami jól. :(

vörösmacska
Nagyon szépen kerekedik a pocakod!!! :D :wink:
Vendég

Sziasztok kedves Lányok!

a könnyeimtől nem látok, sajnos a 4hetes kis magzatom elmegy..., szívódik felfele, a HCG-m is esik lefele, olyan bánatos vagyok, nem is tudok többet írni......... :cry: :( :( :( :( :( :( :( :(

Puszi nektek, majd ha összeszedem magam jövök vissza hozzátok.
Ági
ágica37

Szaisztok!
Kubu!öszönöm szépen az üzit megkaptam,nagyon Drága vagy!
nagyon szép a kisfiad :lol: :lol:
Na végre megjött a piri,de durván! :oops: :lol:
vikus82

Szia Sajti!

Na, nem olvastam végig az oldalakat, csak ott leragadtam és már rögtön örültem, hogy mennyi is volt a hcg-d :shock: Aztán utána olvastam, hogy mégsem olyan jól sikerült. Sajnálom, hogy nem jött össze, tényleg napokon belül volt mennyország és pokol.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Ágica, a bánatos, k... na inkább nem folytatom :cry: Nagyon sajnálom!!!! Nagy-nagy ölelés, gyere, amikor már kész vagy rá!

Ildi, félreértettél, nem nekünk kiskukis... azaz lehet, de még nem tudjuk, hanem Rodinának! :D
Okés, okés, értettem, majd csinálok egy sztárfotót, de röhögni fogtok :lol:
Hát én nem bírok eltűnni, nem tudom miért, pedig tényleg úgy terveztem, de annyira kíváncsi vagyok rátok és hát óhatatlanul is megosztom a saját nyűgjeimet veletek :oops: :D

Legalább megtalálják, mi az oka a sok "bajodnak"! Ez jó hír, szerintem!!! Tűntessék el a bacit és helyreáll minden!

Rony, sajna én nem tudom, de a többiek majd jönnek!

Röpcsi, a 10-es az már tök jó! De van akinek 8 mm-nél is megtapadt a babája! Nekem a'sszem 13-as volt :?: A leszívás előtti napokban tuti, de aztán inkább nem ettem több méhpempőt :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Heló!

Vnbeni:
A csuda akart téged utánozni... De neked méhen belül volt egyértelműen nem?
Páros nagyon jó fej volt!

Lukácsné:
Köszi. :)
A cukrost bevállalnám a helyedbe szívesen! :lol:

Domi:
Szuper, ikrek!!! :)

Kubu:
Ha gondolod, majd kérd el a számát, ha felkészültél...
Navi mintha a számból vette volna ki a szavakat, nagyon egyetértek vele.

Avarka:
Nem is engedett el, ma bennt akart már tartani, de mivel amúgy semmi bajom, nem fáj, ezért én nem boldogítanám a kórházat a hétvégén...
Mesélj már kicsit, ha nem vagyok vidisgrécc, hogy hugodnak milyen volt a két méhenkívülije - tünetek, vérzés, görcs, mit érzett, emelkedő HCG-je volt-e, stb...

Navi:
Háát én is azt hittem nektek lesz pöcörős! :lol: Figyelmetlenül olvastam.. :oops:

GyőrinéIldi:
Ez nem semmi sztori, hallod! De legalább kiderül a sok nyavalya oka, amit kezelni lehet és ez nagyon jó! Van remény!!! Hajrá baciirtás!!! :)

Rony:
Köszi az együttérzést.
28 nap szünet mindenképpen kell hystero után.

Ágica:
Úgy sajnálom, drágaság, nagy-nagy ölelés! Neked méhen belül volt, ugye?
Én nemtom mi van most, hogy ennyi szarságról kell jelentenünk, bocsi a vulgáris kifejezésért, de már kezdem unni a sok rosszat!!! :twisted:

Röpcsi:
Van olyan anyukánk, akinek 7mm-es volt inszemkor a mnyh-ája.

Vikus:
Na ugyi, hogy nem bírta ki Mérike nélküled! Legalább megjött és indul a mandula!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Találkoztam Miezával és Makóval is!

Pletyózok... Remélem Makó nem rúg fenékbe... Most vannak a 8. napon, stimuznak a lombikra, talán hétfő ET?

Mieza:
Örülök, hogy megszólítottál! :) Tegnap is nézegettelek, de nagyon nem voltam biztos a dolgomban, meg hülye kedvem is volt... Na majd a fórumtalin bepótoljuk!!! :)

Velm annyi van, hogy 648-ról emelkedett a HCG-m 658-ra, de a doki szerint ez nem jelent igazi növekedést, inkább stagnál.
Előfordul, hogy sokáig stagnál... Még mindíg nem látott semmit méhen belül, sem kívül - ill. a tegnapi "valamit" megint megdolgozta szilverbojjal és ismét kérdezte, hogy fáj-e, persze nem fájt... Nemtom mi lehet az? :roll: Javasolta a kórházba fekvést megfigyelés miatt, de mivel eddig sem volt semmi fájdalmam, tünetem, a vérzésem elmúlt én nem szeretném mástól rabolni a kórházi ágyat, pláne hétvégén. Ha vmi gáz van, úgyis berongyol velem a Zuram. De nem lesz!!!
Amúgy hétfőn megyek ismét vv-re és uhu-ra. Ezt már illene a "saját" körzetemben végeztetni, de őszintén szólva, ott ki tudja mikorra lenne meg a HCG eredmény, talán egy nap múlva (addig enném a kefét), ráadásul nálunk nincs mindennap uh-gép a szakorvosiba... Nagy dilemmába vagyok... Amúgy ma is extra rendes volt a doki, jól elmagyarázott mindent, amire rákérdeztem. Az is lehet, hogy nemm 22-e körül fogant a kölök, hanem sunyiba előtte - mert akkor sem volt ám mensim - és talán még több is lehetett a HCG-m, mint 735, csak mostanra lecsökkent. Nagyon nehéz így totózni, hogy nem tudjuk biztosan a fogantatás időpontját.
Le kéne cserélni a nicknevem Enigma-ra... :?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
Akkor ez biztos, hogy méhenkívüli? Kicsit bizonytalannak érezlek.... Néztek ma hcg-t?

Ági: nagyon sajnálom :(
andrea-1

Más tünetem nincs is, csak a fáradtság és egy kis émelygés - gondolom ez a HCG szint miatt van, de ebben nem vagyok biztos.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

közben látom írod...
andrea-1

Andrea:
Nem 100-as, de méhen belül sem látni... Mai hcg-m picurit emelkedett, ami a doki szerint nem érdekes, mert a higításkor kaphattak picit más értéket is, tehát stagnál a HCG-m. Nem csökken... :cry: Remélem hétfőre már jobban beindul a csökkenés.
Lehetne rá gyogyót, csak az nagyon kemény mellékhatásokkal járhat és igen megterheli a szervezetet, ezért még ezt nem kezdtük meg...

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: :lol: :lol: Ez kánonba ment!!! :lol:

Veled mizu?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, szerintem ne parázz, menj hétfőn is a bmc-be, kivágni biztosan nem fognak, végülis TE ODA IS TARTOZOL!!! Már sajna sokunkal együtt törzstagnak számítasz, hogy a fene enné meg ezt az egészet..... :-/
Rohadtul nem mindegy, hogy majdnem azonnal van eredmény, vagy x időt várni kelljen.. épp elég az az ideg amin most keresztülmentek. :(
Annyira szorítok érted csajszi....
andrea-1

:) Köszi!
Háát én is így tervezem, hogy hétfőig szépen rendben leszek, aztán majd ott megint vizsgálódás, aztán meglátjuk.

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Én jól vagyok, épp palacsintát sütök, azt minden sülés közben jövök a géphez.. (csak most volt egy hosszabb telefonom is ). Már egész délután figyeltelek mikor jössz...
Após szülinapja volt a héten , holnap tartjuk + az anyák napját is, mert a pénteki inszem után nem vállaltuk be vasárnap a 16-7-19 kerületek körbehaknizását... szóval holnap nagy családi dzsembori lesz ...

Hasam picit fájdogál, de egyébként tök jól vagyok, itthon betegállcsiba...
andrea-1

Hmm... :) Küldesz fénypost? :)
Picuri hasfájás még bármi lehet és 17-e (ugye jól emlékszem) még odébb van.
Élvezd ki az otthonlét minden percét!
Hú, jó kis banzáj lesz akkor! Unatkozni nem fogsz, az tuti! :lol:
Éljen a gyömölcslé,vesszen az álkohóle! Jó bulizást! :D

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Már útnak is indítottam, néhány jófajta túrósat !!! :)

Nálunk mindig valahogy nagy banzájok vannak, jó, most azé nem duhajkodok.......... annyira, mint szoktam :) :)
Jövő hétvégén meg a szokásos Etyek pincefesztivál lesz (na azé azt józanul még nem csináltam végig, de mindig van egy első eset...... :roll: :oops: ), utána hétvégén barátnőméknél grillezéssel egybekötött Rita nap tartás.... Június elején lesz egy hosszúhétvégénk Villányban..... Mondom, mindig van valami... és még be sem indult a szezon... :roll:
andrea-1

Sajtikám, helyes, hétfőig szépen rendben, otthon..... de tényleg pihenj, nem megint elmenni bevásárolni cekker-vekker akcióba... :!: :!:

Én azért titkon még mindig drukkolok, hogy csak egy szégyenlős hülyegyerek legyen, aki már idejekorán a frászt hozza Rád (ránk) és mégiscsak ott legyen és meglegyen rendben... :wink:
andrea-1

Sajt@!

Hugomtól bármit kérdezek semmire se emlékszik!
Meglettek a csajok és husss, minden nyügét baját elfelejtette!

A 2. méhenkivüli terhességnél szúrósan görcsölgetett.. akkor ő már tudta, hogy baj van. I. sz.női klinikán voltunk vizsgálaton.. hazaküldték, hogy biztos szorulása van :shock:
Másnap este nagyon gatyául érezte magát, azonnal kocsiba vágodtunk, visszavittem. Megvizsgálták + Uh-- és máris tolták az intenzívre!

Szorulása volt.. miii???? :roll:

Kép
avarka

Macs!!!!

Én nagyon aggódom!
gyere lécci a hírekkel, és mondd, hogy minden a legnagyobb rendben van!

Nagyon várlak/várunk!

puszillak:

eszter82
Budapest

Andrea:
Akkor most lájtosba kell nyomni az összes borünnepet! :wink:
Túrós pali - imádom! Kösszike! :D

Avarka:
Elfelejtette? :lol: Na ez nagyon tecc!
Hülye dokik! Akkor a szorulást műtötték meg, nem?! :twisted:
No, majd én is igyekszem jól elfelejteni!:)

Megmértem a vérnyomim, 105 - ezért tántorgok... :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Ágica: nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Megint rossz széria van sajna...remélem itt leáll,és újra kievickélünk a mély pontról...

Sajt: ezt nem értem :roll: u.h-val kéne látni a méhenkívülit is :?:
amit méhen belül látott az nem lehet a lurkó :?: :?: :?:

Macsek: tényleg gyere máááááááárrrrrrrrrrrrrrr :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?