Babus,
azért mások is vannak fenn eme késői órán.
Érdekes lehetett az éjszakátok, de az nagyon jó, hogy ilyen humorosan fogtátok fel a végén.
Rugdosás nagyszerű lehet, én már alig várom, hogy ott tartsak, csak hát kell még egy kis idő hozzá, remélem, tényleg csak kicsi.
A lelkesedésed pedig teljesen érthető!
Hozzánk jöhetsz takarítani, ha van kedved!
Én anno szedtem az Elevitet, és most is elkezdem (már vettem tegnap), és nem lett tőle csúnyább a narancsbőröm. Amúgy a szoptatástól a terhességem előtt meglévő narancsbőröm is eltűnt, és most nagyon szép vagyok.
Ja, és kozmetikusnál is voltam ma, szóval még szebb vagyok.
Bocsi, hogy ilyen hülyeségeket írok, de olyan jó kedvem van.
Beszélgettünk a kozmetikussal, és kiderült, hogy a lánya két gyermekét is otthon, Geréb Ágival szülte. Most tíz hetes a legkisebb, és olyan tündéri, mosolygós.
Meg rájöttem, hogy mikor legutoljára nála jártam (mármint a kozmetikusnál), ott éreztem legelőször a lányom mocorgását a pocimban. Meg is beszéltük, hogy valószínűleg jó hatással van rám az ottlét, ezért remélhetőleg jó hírekkel szolgálhatok pár hét múlva.
Így legyen!
Zsófi,
tényleg, ezek lehetnek babás tünetek, nálam anno így kezdődött a kislányom, drukkok duplázottan mennek!
De azért akkor a többieknek is, nehogy kivételezzek, nem igaz?
Móni,
ez a 10 órás zh szörnyen hangzik. Nekem a kávétól szívdobogásom lesz, nem is iszom én sem soha. Szerintem a vas is jó, ha szeded, vannak olyan vaskészítmények, amik direkt folsavval vannak, de ezeket ugye csak doki írhatja fel (legalábbis én úgy tudom). Meg persze ott vannak a várandósoknak kifejlesztett vitaminkészítmények, ilyenből is több van.
Gyöngyi,
én úgy tudom, hogy ha sportoltál rendszeresen a teherbeesés előtt, akkor azt ugyanúgy folytathatod (ld. Rubint Réka
), csak szépen lassan le kell állni az ugrálós, majd a hasizmos, stb. dolgokkal. Ezeket szerintem majd érzed, én tollasozni jártam, de már két hónaposan nem bírtam, viszont az egyik lány még négy hónaposan is ott ugrált. De kérdezd azért meg a dokidat, hogy az a bizonyos mozgásforma, amit csinálsz, nem árthat-e.
Nicol,
pihenj sokat, és szerintem, ha nem múlik a barnásozás, inkább menj el a dokidhoz, ne hagyd magad lerázni, nehogy baj legyen.
Judyt,
a 15. cn az kedden van/volt, úgyhogy jól írtad be a táblába, köszi!
Na, most ennyi, még talán elmegy éjfél előtt az írásom.
Minden jót!
Zsizsa