Új privát üzeneted érkezett!

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresSillag: jaj, dehogy nevetek, majd szépen összedugjuk a hasunkat :D

Mindenki vett már babakocsit? Mert uram rágja a fülemet hogy minden hónapban legyen valami hogy ne legyen nagy a kiadás.... mert nekem ilyen kis lengyel márkás tetszik...

Mi Angliából hozattuk :)
32000-re jött ki cakk-pakk
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika...várom a csirkét :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: ez nagyon komoly.. mármtin az ára meg ami benne van!
a mózes az textilből van?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nem mózeses...téli lábzsák,babahordozó,kocsi,napernyő,táska,esővédő

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

augusztusban ezzel fogok majd kereskedni :) ha összejön :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Egy haver hozta-kint él-és azt mondta augusztusban hoz pár darabot és megpróbálom teszveszen eladni 45-ért

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

éhes vagyok...és most nasiztam :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na kiteregetek ismét

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: jól néz ki nagyon :D én is teregetni készülök :D és úgymond ebédeltem, főztem sima tésztát és bekaptam párat, előtte egy müzli szelet volt meg a reggeli 2 db piritós... :D gyúrok a fagyira délután

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Fúúú kész vagyok,szakad rólam a víz.Nem sokáig fogok tudni már porszívózni se.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

levegőt kapsz még rendesen?
én már nem szoktam :( gyomromat ilyenkor olyan szinten nyomom...azt hiszem szétdurran.......

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

PIHENJ
pihenj
PIHENJ
pihenj
és szigorúan PiHeNj!!!! amíg el nem indulsz....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jah,most ledőlök fél órára mert a hasam szétmegy :?
Addig eldöntöm elindulok e előbb.Elvileg fél kettő után kéne mennem ha megyek a hálózsákért is.
megírom.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

okéska...én bent leszek...elmászkálok,anyagot veszek...és halálra zabálom magam :D mire jöttök :)
jó pihenést!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ha valaki előbb bejön a városba csörizzen rám nyugodtan...én elérhető vagyok fél 4-től odabent

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi : Pihenj tényleg!!

CSillag: te is... és csak ne fusd túl magad!

4-fel5 felé érkezek, eddig, bármi máshogy alakul, késné, sms-ben CSillag neked jelzek!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ha valaki előbb bejön a városba csörizzen rám nyugodtan...én elérhető vagyok fél 4-től odabent

Mares...vettem az adást!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hjaaaaaa...és nézek valami hosszú barna parókát hogy megismerjetek :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na döntöttem,ma nem megyek hálózsákért,úgyhogy csak árkádba majd,4-negyed 5 felé ott leszek,ha késnék írok sms-t.

evilany

tettem fel a gmail-re egy malacos tesztet...ne gondoljatok rosszra :D
baromi aranyos...és rám teljes mértékben jellemző!!!
NEM ÉR CSALNI!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi!
Tőled is vettem az adást!!!
Pihenj sokat...fontosabb az egészség mint az árkád vagy a babaruha!!!
Ezt komolyan mondom!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na tényleg lepihizek egy órácskára
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Világos,de hát nincsen semmi bajom,főleg hogy már a pudingomat is kanalazom,tejszínhabbal,persze cukormentes :)

evilany

Csillag,Maléter Pál utca közel van hozzátok?

evilany

http://www.hrportal.hu/c/januarban-viss ... 00503.html
na most akkor ez ránk érvényes lesz,vagy nem?

evilany

Évi, én úgy tudom, kedvező dolgoz bevezethetnek azonnali hatállyal, csak a kedvezőtlennel kell megvárni a 300 napot (a még meg nem fogant babákra érvényesen) 300 nap, mert hivatalosan ennyi a terhesség (beleszámolva a 'ki tudja mikor fogant' és a túlhordás lehetőségét)

Megnéztem a gmailen a babasarkot, nagyon ari!

Kép
xtina75

helyzetjelentés
pihentem...öltözök,indulo-posta,lányzóm,város...aztán randi
maléter?itt van a nyakamban :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

babó szétrúgja az alhasamat ismét...megint sarkantyúz a drága :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na majd személyesen beszélgetünk...puszi a többieknek!!!
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó szórakozást a találkozón!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Remélem szép időtök lesz... legalább az eső ne essen, ha már a nap nem süt!
Szépen alakulnak a babarezidenciák :-). Jó látni ...
Már nem is olyan sok idő és megérkeznek a drágák :-). Már nagyon várom!!!
szilvi35

Ircsi!
Köszönöm szépen!

szilvás76

Csillag, ez a babakocsi, amit vettél... amikor a hordozóban akarod tolni a babát, akkor azt a sportülésbe teszed bele (ahogy a képen van), vagy a vázra magában kell rápattintani?

Kép
xtina75

Sziasztok!
A tali ismét jól sikerült.
Marest is jó volt látni :)
Mindenki szépen gömölyödik :D Tök jóóóóóóóóóó :)

Tündi!
Köszönjük a fuvart!!!

Tina!
A sportülésre kell rácsatlakoztatni!

na ez a nap is jól elment... :)
Most egy kiadós pihi...
Ugyebár a sok pihenés miatt nekem ez a sok "fentlét" mászkálás...ülés sok volt.
Bubuval is sétáltunk...beszakad a hátam...fáj a lábam...nehéznek érzem magam :(
De holnap újúlt erővel nézek elé a hétvégének :D

Szombaton úszás :D
Hurrrá!
Mindenkinek nagyon jó éjszakát,szép álmokat kívánok!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hazaértünk,csak Clarikával még vásárolni voltunk :D
Benyomtam egy sajtos kenyeret,mert a rakott zöldbab valahogy nem fért volna be,leszedtem a sült sajtot a tetejéről kenyérre :shock: (rozsos... :lol: ) mert csak benyomtam én is egy kelyhet,igaz diétás vanilia fagyi és gyümölcs,de hát azért...huhh..durva adag volt :)
Legjobb az volt mikor a pincérnő rácsodálkozott:"itt mindenkinek babája lesz"? :lol: :lol:

evilany

Na megyek Született feleséget meg Lostot nézni :wink:

evilany

sziasztok!

szupi volt a tali.. !!!!!!

Évi végig nézegettem a cuccokat!!! ez rengeteg! :) és tök jóóóók...
nem is kell lassan már semmit vennem!!!! :shock:

:lol: :lol: :lol:

mindenkinek jó pihit! szép álmokat!

Kép
gtunde75

Tündi :wink: ami nem tetszik,kidobod.De még vár rám rokonoknál 3 zsák ruha állítólag.Szóval biztos lesz még lányruha.

evilany

Segítség. eltűnt írás közben a hsz-om. bosszantó. de így legalább rövidebb leszek. Voltunk(tam) dokinál, minden OK, most kb egyformák is, és kb a kiírt időnek megfelelő méretűek!
Csillag! Igen, elég sok kisebb bútort szoktunk itthon előállítani, nagyobbakat meg időnként asztalos, mert tetőtérben lakunk, így elég nehéz olyan bútort venni, ami jól használja ki a helyet, és mérethelyes is.
Jó lehetett a pocak találkozó! Különben Pécsről mindig a terhesség fog eszembe jutni, mert pont oda utaztam egy hétre, amikor előtte megmondtam a páromnak első gyermekünk "megjelenését", és ott vettem a kis babanaplónak való füzetkéjét, meg minden. És már ott éreztem, hogy fiú lesz. Szóval többször jártam arra, de emiatt mindig olyan nosztalgiával gondolok Pécsre.
Üdv: Claire
claire

Végre ágyban! :)
Hazaértem a taliról,
-megfőztem a levest,
-a chilis babot,
-a virslit vacsira...
-elmosogattam,
-kitakarítottam a fürdőszobát,
-újrahajtogattam a párom szekrényét,
-leszedtem a száradt ruhát.

A porszívózást majd holnap reggel, nem akartam zajongani már....

Várom már a hónap végét, hogy kicsit nekiálljak a gyerekszobának végre....

Elteszem magam, mert elalszok!

Jóéjt

(a csirke holnap reppen csak a gmailre)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Írjatok jó sokat, lányok. Én pár napig nem vagyok, mert kölcsönadtam a gépemet. Ez egy életjel most :wink: És picit náthás is vagyok, torkom is fura már két napja. Remélem, ennél rosszabb nem lesz!

Barbcsi, remélem, sikerültek a vizsgák!

Pécsi taliról most is raktok fel képet gmailre?

Szilvás, átérzem a pakolás-undorodat. Ma egész délelőtt rendrakás, takarítás volt a programom, és ruhákat szortíroztam. Egyszerűen nem férünk már el... Mi lesz majd plussz egy gyerekkel, ha nem sikerül elköltözni addig???

Woody, majd dobj fel egy képet az új micimackós kiegészítőkkel gazdagított szobáról!

Clárika, jók a jelzők :lol:

bekri

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jóreggelt Mindenkinek!

Köszönöm lányok ( Tündi, Év , Csillag, Clárika ) hogy ott lehettem! Persze sógitól este értünk már haza, így gép elé nem kerültem! :D

Jó volt látni mindenféle pocakot, meséltem is uramnak, hogy ahány csajszi, annyi forma, és meg nem tudnám mondani így ránézésre, hogy , mint a régi asszonyok: fiú vagy lány a bentlakó :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Mares igazán nincs mit köszönni! :wink:
Jó hogy ott voltál! :wink:

Sajnos most a talin nem készültek képek, de majd legközelebb :)
A fagyiskelyheknek most se lehetett ellenállni! :P :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika: de az volt ám a nagy szám kehelyből, amit kivittek!!! pedig nekünk együtt pont elég lett volna, csak kicsi volt az asztal, és ti a pociktól nehezen fértetek volna oda... igazán gondolhatnának a kismamákra, valami más kehely/nagyobb asztal/pártedli... vagy nem tudom.... én a sima tölcséres fagyival is leeszem magamat ...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok,jó reggelt,szép napot!

Mares...mit köszönsz? :D ne csináld! :D
Természetes dolog...Igaz kicsit zajmentesebb hely kellene...de majd legközelebb kiülünk a kerthelységbe...ott legalább értjük majd egymás szavát :D

Ma reggeli vérnyomim is jó volt...egyet kivévé...én hülye guggolva mértem(nem ültem le) és a pulzusom 103 volt :(
áááááááááááá
na majd a következőnél leülök :D

Clárika!

Tegnap még jó sokat melóztál otthon...jól bírod...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="kfmares"]C írta:kfmareslárika: de az volt ám a nagy szám kehelyből, amit kivittek!!! pedig nekünk együtt pont elég lett volna, csak kicsi volt az asztal, és ti a pociktól nehezen fértetek volna oda... igazán gondolhatnának a kismamákra, valami más kehely/nagyobb asztal/pártedli... vagy nem tudom.... én a sima tölcséres fagyival is leeszem magamat ...

Vagy akár félköríveket kivágni az asztalból hogy a pocak beférjen...
:D :D :D
ezt szabadalmaztatnom kellene...mekkora ötlet!!!! :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika: igen, te egy hős vagy... én az ablakoknak kezdem neki.... de uram júniusban festeni akar, hát mindegy, még pár napig csodálhatom őket tisztán... :D

Csillag: ha már vagy gyere etetőszék, akkor kismama asztal is legyen! :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Á, nem vagyok én hős....
Csak ha egyszer nekiállok, akkor gyorsan sokat, mert hamar elemegy a kedvem....
Pl hónapok óta nem tudom rávenni magam, hogy az ablakokat megpucoljam! Azt útálom csinálni!!!!!

Meg nagyon időm sincs, ezért így este szeretek ténykedni...

Most is 10-re már jön a vendégem, de fél12-re megyek már dolgozni, du meg jön nővérem melíroztatni..... De hozza Csengibabát is, s jön anyu is, addig dajkálni! :D
Szóval jó lesz a DU :D

Clárika
Kép
clárika

unatkozni nem fogsz! :wink:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?