Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Barbcsi,
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt! :)

Olyan vagyok mint a mosott sz@r... :?
Anti elment este edzeni, aztán hívott, hogy készüljek, mert megyünk Soltra! :shock:
Szerzett autót ismerőstől!

(-mert ugye hiába van autó, ha b@..nak elkészülni vele. Persze, h nem hívott este a szerelő!.... És szinte tudom h használják az autómat, mert mikor mondta h jó a klímahűtő, nem kell cserélni, s mivel hülye én se vagyok, ugye 2 módon lehet kideríteni h kilukadt-e.... vagy használattal (nem 2 perc járatással) vagy ha megfestik a gázt, de az elég költséges, úh azt tutira kihagyták)

Ott le kellett adni a jelentkezést belföldi árufuvarozói tanfolyamra, mert munkahelyváltás lesz, s ez kell hozzá....
Na fel is értünk 11-re, fél2re meg haza...
Rendes volt az ürge, hogy olyan későn fogadott minket az otthonában :)

Majdnem elcsaptunk 2 bambit.... hú, ilyen közelről csak az állatkertben láttam...hatalmas jószág volt, meg merem kockáztatni, hogy nagyobb volt egy lónál :)
Volt kis rókacsalád is, két lurkóval.... :D

Hazafelé majdnem elaludtam párszor, persze mire hazaértünk kipattantak a szemeim, így még megnéztük a Barátok köztöt (mindig rögzítjük, nehogy lemaradjunk valamiről) .
Függők vagyunk....
:lol:
Na jó, nem, de lehetnénk azok is. :)

Szóval reggel fél7kor kelni kellett, most itt vagyok az irodába, aztán lesz du 2 frizkó-mizkó na meg a POCAKOS TALI :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Jaj, és tettem egy felfedezést :shock:

Ugye gondoltam én, hogy simán bennhagyom a pircinget, tutira nem fog zavarni semmit....
Hát rosszul gondoltam. Ugyan már kinn van egy ideje, mivel begyulladt, úgy feszült.
És ma nézem, hogy ugye már nem piros.... hanem halványlilás fehét....
Van rajta 2 kb 3mm-es repedés az alsó és felső luknál.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Mindjárt megüt a guta :evil:

Még az a szerencse, hogy ha visszateszem, pont nem fog látszani a golysziktól :wink:

Úgyhogy a pircingeket ki a pocakból!!!!!!

Remélem a nyelvem nem szakad ketté :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika,piercing :shock: hát a nyelved csak nem :D

Mindjárt hozom ám a képeket az ágyról :wink:

evilany

Évi kiváncsian várom! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Na,a kiságy,mondjuk persze kiderült hogy hiába natúr szín,semmilyen bútorunkkal nem azonos színű,de hát ez van,majd megszokjuk.Egyébként nekem nagyon tetszik.
Vicces mert egyenlőre itt van a másik kiságy is,így olyan mintha ikreket várnánk :)

Kép

Kép

Kép

Kép

evilany

Sziasztok!

Évi: nagyon édesen alakul a kis drága kuckója :D

Clárika: de csak nem akkora az a fránya repedés!!! biztis nem lesz nagyobb!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem nagy, én se vettem egyből észre, csak ugye minden nap azért átdugom az ékszert, nehogy összeforrjon, aztán most néztem, hogy az meg mi.... :shock:
Nem látni ha nem azt nézi az ember, tényleg nagyon pici....de ott van.... :?
De megmutathatom ma délután
:oops: :wink: :lol:

Évi!
Nagyon szép a kiságy! :wink:

Clárika
Kép
clárika

Clarika,mindenképp,le lesz vizitelve :)

evilany

Kép

evilany

Jobbomon épp...

Kép

evilany

Jaj, milyen édes lábikó :oops: :)

Clárika
Kép
clárika

A dög... :lol: :lol:

evilany

[quote="clárika"]J írta:clárikaaj, milyen édes lábikó :oops: :)

ilyen lesz a mienk is..ici pici édes.... :D

evilany

Sziasztok csajócák! :)
Évi!
Szuper jól néz ki a kiságy! Nagyon szép!
Nekem még kell vennem egy pelenkázószivacsot...a kiságyhoz.
Hogy teljes legyen és anyu meg tudja varrni a garnitúrát bele...kell vennem 7 méter fehér anyagot is, ha leadtam a leányzót ma az edzésre,mehetek a vásárcsarnokkal szembeni méteráruba megvenni.Te meddig leszel a légszeszgyár utcában?Mert hogy Fanninak ott van a Club74 mellett az edzése...igaz mi csak 15:30 körül érünk oda.

Clárika!
Piercing...hát igen...nekem is ki kellett vennem...Ilyen problémára kimondottan az a műanyagos fajta(nem jut eszembe a neve) használható.Enyém sem nőtt be...viszont érzékeny! :( Nekem már 3 hónapja kint van. De én mindenbe beleakadtam vele :(

Már várom a talit...csak ne essen!!!! :evil: :evil:
Nagyon olyan szél fúj :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok,

Csak én nem látom Évi képeit a kiságyról? :( Pedig már nagyon kiváncsi vagyok! 8)

Kép
xtina75

igen Évi! :D
Mintha 2 babát várnátok...jöhet is... :)
Na jó csak vicckeltem :)
Megyek kiteregetek...gyorsan...mint a csigusz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát nem a legjobb az idő :?

evilany

Van Dm kuponom amit augusztusig be lehet válltani...Érdekel valakit? (pécsiek)Mert akkor viszem azt is...
-Gabi kedvezmény-100,-
-Baby love (törlőkednő) -200,
-Babylove bio édeskömény filteres tea -100,-
-Humana bébivíz (1.5liter) -100,-
-Johnsons baby fürdető -100,-
-Johnsons baby védőkrém -100,-
-Alverde bio fürdető és babaolaj -300,-
-Weleda Calendula krémfürdő -200,-

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina!
Tekerj kicsit feljebb!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem x-ek vannak a képek helyén, már frissítettem 40x.

Kép
xtina75

pffffff...passzolom..nálam még nem volt ilyen :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina,explorerrel vagy mozilla firefoxxal nézed?

Csillag engem a Gabi meg a törlőkendő érdekel.

evilany

oké Évi!
Viszem őket...
rengeteg volt...hol a többi?ha megtalálom azokat is elviszem és akkor válogattok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

exprolerrel

Kép
xtina75

Lehet hogy az nem jeleníti meg a képet...mindjárt teszem gmailre.

Na,fürödtem,leepiláltam a lábam,oszt közben majdnem megfulladtam :? (has...)

Ez a szél,de gáz.A végén nem jutok el a hálózsákokért. :?

evilany

Sziasztok!
Tegnap sikerült szerencsére pihiznem délután. :)

Viszont nem hoztam képet, mivel nem tudtam lementeni. Nem volt összerakva a gépünk, mivel íróasztalt is csinált az asztalos és férjem késő este ért csak haza. Ma meg a szüleimnél alszom, mivel nővérkémék ott lesznek a gyerekekkel.

De fantasztikus lett szerintem a szoba. :D :D :D
Persze már be is pakoltam a dolgokat. Tesóm annyi micimackós dolgot hozott, hogy csak néztem. Még kis polcot és lámpát is, amit ismerős már át is alakított, hogy tudjam használni. :)

Ircsi, Katus szobája nagyon aranyos!

Évi, szerintem szuper ez az ágy. Olyan pasis.

Én terhességi csíkra, Müllerbe vettem testápolot. Nekem bevált, szerencsére még nincs csíkom.

Bocsi, hogy nem írók mindenkinek, de dolgozom még egy kicsit és utána megyek babázni! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

jajj ez a gyomor probléma...alig kapok levegőt ha lehajolok :( pedig gugolva teszem :S
Évi!
Ismerős téma :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Lassan mozgáskorlátozottaknak is nevezhetjük magunkat :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Clárika: de milyen szép mozgáskorlátozottak!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hát lányok...lehet a délutáni randin nem igen eszek fagyit :)
most nyomok éppen be 4 gombócot...eperrel :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

kit húzzak fel a képpel? :)
csak hogy siessen a randinkra? :) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bizony :wink:
Szép mozgáskorlátozottak :)

Párom pingvinnek hív néha ,
Barátnőm Babatoknak,
Nővérem párja szimplán gazdatestnek :lol: :lol: :lol:

Ezek mellé simán belefér a mozgáskorlátozott is :D

Clárika
Kép
clárika

Csillag!
Ez nem zárja ki a csoportos nyalást :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Én meg csináltam egy tál puncs pudingot édesítővel,azt nyomom be tali előtt(=már az én adagomat) hogy ne irigykedjek majd :lol: :lol:

De megmondom őszintén ha ilyen szél marad lehet én is csak 5 körül érek oda mert megkérem a Mikit hogy postafordultával(ahogy hazaért)vigyen be...nagyon,nagyon utálok szélben menni :oops:
Meglátjuk.

evilany

Na nekilátok részletekben porszívózni.

evilany

Jaj, kifelejettem a disznó ill. malac beceneveket :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kép
clárika

Clarika öreg hiba :)

evilany

Clárika ha bedurran a torkom akkor sajna igen :(
de ígérem lassan eszem....
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ezt nem hiszem el!!!!
Milyen értetlen emberek vannak!!!
Egy rohadt igazolásra várok már lassan egy hónapja...hogy leadjam az ingyenes tankönyvekhez...de ez a nő nem érti milyen papír kell
Elmagyaráztam neki arról küldjön ki egy igazolást,hogy 2010.április 10-én mennyi tp-t kaptam (amikor utaltak)
Erre ki akar küldeni egy bruttós napi összeget(amit nem fogadnak el,mivel bruttó)...most már vagy 100-szor hívtam és még mindig nem érti...az időm fogy...és a papírt le kellene adni már!!!
Esküszöm agyhugykövet kapok tőle!!!

SORRRRRRRRRRRRRRRY

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika: nekem is uram azt mondja hogy gazdatest, illetve hogy majd hozom az utánfutót... szerinte én térfogat változáson megyek keresztül és miért is nézne más nő után hiszen minden hónapban más nővel lehet!!!! :D piszkok a pasik :D

CSillag: kép jöhet, bár én eperrel hadilábon állok, 14 héten azt dobtam ki az utcai bokorba.....öröm volt nézi az egész epreket... pedig imádom!!!!

Évi:puding, jó ötlet... de hogy én miért nem vagyok kívánós... vagyis ritkán az édesre, inkább sajt meg felvágott az ami bejön!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares...jó szöveg :)
Ari párod van(de milyen igaza van!)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én hordócsak vagyok...illetve megnövesztettem a sörhasamat...és a mellemet ha borogatnám el is múlana :D
na majd meglátod!!!csak hasra ne ess a nevetéstől!
Évi!
akkor addig elbóklászok egyedül...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares...sajtból töménytelen mennyiséget meg tudok enni :D
néha néha csoki-jégkrém...(az mindig van itthon alapból is)
hja...és az erős paprika...(de 2 hete kizártam az étrendből) :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Olyan jó kis kuckókat készítetek! mi az elmúlt nyáron átépítettük a lakást 4 gyerekre... :lol: De azért már van ötlet, meg kiságy az ikreknek, de hogy mikor jön a megvalósítás???? Szerintem csak tanév vége után, mert a gyerekeket át kell szervezni :) És még csak utána jön a pelenkázó gyártás, mert a régit elajámdékoztam, meg be se férne!
Ami a ruhákat illeti, szerencsére még megvan a zöme, mert kölcsön volt itt-ott, csak idő meg energia kéne:átnézni, átmosni, és venni ami esetleg kikopott a készletből. A babakocsin még filózok, az ergymás meletti ikrest eladtam annak idején, és nem tudom, vegyek-e másikat.
Hát vmi ilyesmi. De 1-1 maci, amit nem örökölnek, hanem külön nekik vettünk, már van :lol: azért gondolunk rájuk! :)
Megyek mosógépet bepaklászni, dékután doki... drukkkoljatok, és jó talit! Claire
claire

Hű Csillag!

Ezt a tálat én is bevállalnám.... :D

Mutattam már a vetkőző töltött csirkémet?
KIbújt a bőréből :)

Lefényképeztem direkt nektek, este majd beteszem ide! :)

Clárika
Kép
clárika

CSillag: jaj, dehogy nevetek, majd szépen összedugjuk a hasunkat :D

Mindenki vett már babakocsit? Mert uram rágja a fülemet hogy minden hónapban legyen valami hogy ne legyen nagy a kiadás.... mert nekem ilyen kis lengyel márkás tetszik...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Claire!
Mi is majd csak suli végén csinálunk mindent!
Jól vagytok?
De jó ti csináljátok a pelenkázót!!! :)
Írj egy kicsit magatokról!!!
Drukk a dokihoz!!! Jó mosást!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares,elvileg mi kapunk,de a férjednek ez jó gondolata,mi is így szereztük,szerezzük eb a cuccokat,már igen kevés van csak vissza.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?