Jó reggelt!
Apa tegnap elment tűt és tesztcsíkot venni ide nem messze a vc.mérőhöz. Elkapta az eső. Ha láttatok sz.rá ázott Apucit
. Úgy sajnáltam. Mintha ruhástól zuhanyozott volna.
Bols, gyönyörű a pocikád!!!! (Jöhetnél gyakrabban!!)
Front: este fájogatott a pocim, de inkább alul fájtam kissé. Tuti a frontot érezte a kicsikém. Szinte egész nap aludt, néha volt egy-két hólyagonrúgás, ami nem épp kellemes. Nagyon lent van a pici és így is mindig pisijáraton vagyok, sokat fájogat a hólyagom, főképp, ha még rúgja is. DE NEM BAJ! Neki szabad!Ügyes kislány.
A körzetünkben mos van egy 3-alkalmas szülésfelkészítő a védőnők tartják. Az első kedden volt., 2,5 órát ültünk. Azt hittem meghülyülök. Pici helyiség, voltunk vagy 20-an. Egymást érték a székek, már nem volt hova széket tenni. Full fülledt meleg...gondolhatjátok..
De hasznosnak ítéltem. Még 2 alkalom lesz. A következő a szoptatás, azután a babaápolás. MA meg a klinikára nézünk be, oda apával, mert ott ma van szül.felkészítő. Nem tudom, milyen hosszú, mert 10 alkalmas és azt sem tudom, hol tartanak, de a dokim mondta, csak menjünk nyugodtan. Lehet, hogy a közepébe pottyanunk.
Tegnap felhívtam a szülésznőt is, akit a dokim ajánlott és jövő hétvégén találkozunk személyesen.
Nem akarom ezeket a dolgokat az utolsó időszakra hagyni, amikor 30 fok lesz és még vezetni sem, épp ajánlott. Most túlesünk minden ilyesmin, aztán már "csak" a neheze jön.
Na, jó sokat írtam, nem leeht panasz