Új privát üzeneted érkezett!

Sajtinak laptetőőőőőőőőőőő!!! :D
Vendég

pá drágáim, mennem kell!

Pá Drágáim!
sajt@

Beni drága,
együttérző, szeretetteljes ölelésem küldöm!
Ilyenkor sajnos úgysem tudunk többet adni egymásnak, de hátha ez is enyhít egy kicsikét a szomorúságodon :oops:

Kép
judit0713

Vbeni nagyon sajnálom. :cry: :cry: Hatalmas ölelés. A szóhasználatodból ítélve ez nem először fordul elő, de egyébként erre nincsenek vigasztaló szavak! :( :cry:

Maccs
vörösmacska

Macsi,nem tudnál inkább holnap jönni UH-ra? ;) :lol:

jujjjjjjj,de jóóóóóóóóóó,végre megyek vérvételre bíemszíbe!!!! :D

remélem minden ilyen gyorsan elkövetkezik :)
Vendég

Angyalka és az a cérna meddig lóg ki a homlokodból? :shock: Úgy kell járkálni utána :shock: , vagy egyből kiszedik? Látszik? Én is hallottam már erről, de még nem jártam utána, de nagyon jól hangzik, hogy ilyen jó volt a bőrproblémádra is!

Sajti, hát te aztán alkotsz! :lol: :lol: Hatalmas gratula :D :D és drukkolok az UH-hoz! :lol: A hcg két naponta duplázódik. Hányadik napodon voltál kb és mikor volt vajon peteérés? Nagy mindegy ne találgassunk, nemsokára megtudjuk. Hát fura volt Sz ügynök szüléssel kapcsolatos kérdése tényleg :shock: .

Maccs
vörösmacska

Béku én már a vérvétel óta nem jártam a BMC-ben :lol: , a K ügynök magánrendelésén voltak az eddigi UH-k, de már ő is elbocsájtott, pénteken már a saját szülész orvosomhoz megyek bébi :wink:

Drukk a vérvételhez :arrow: :lol: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Képzeljétek délután eperturmixot akartam inni, amit soha ki nem állhattam semmilyen turmixot!! Brrrr.
Csináltam is, apával koccintottunk :wink: .Olyan fincsi volt, jéhidegen, üvegpohárban! Hihetetlen dolgokra képes a hormonháztartás!!!!!!
Kép

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]B írta:vörösmacskaéku én már a vérvétel óta nem jártam a BMC-ben :lol: , a K ügynök magánrendelésén voltak az eddigi UH-k, de már ő is elbocsájtott, pénteken már a saját szülész orvosomhoz megyek bébi :wink:

Drukk a vérvételhez :arrow: :lol: :arrow:

Jáááj,én meg megörültem,hogy oda jössz UH-ra :lol: :lol:
vagy inkább csak reméltem?! :D

de jóóóó Neked!
minden rendben lesz a macsikkal,csak próbálnak már most picit egyéniségek lenni :)

köszi a drukkot :)
tudom,nem nagy dolog,csak örülök neki,hogy most nem a műtétem miatt vesznek vért :)
Vendég

Sziasztok!

Sajti: annyira vártam már hogy irjál! Nagyon örülök és nagyokat nevettem, szívből gratulálok, remélem minden jól fog alakulni.

Nekem ma nagyon jó napom volt - hiszen magam is ünnepeltem és egy csomóan felköszöntöttek.

Aztán most mit látok:

Vbeni: nem találok szavakat, és ahogy kiveszem ez már nem az első eset. Kivánom hogy találják meg mi a baj és te is mielőbb anyuka lehess.

Macsek: akkor már csak 2 nap és klinika - jó helyen leszel nagyon szorítok az apróbb manócskának is.

üdv nektek

kispatak
Vendég

Nekem babó nélkül is megbolondul néha a hormonháztartásom :D
én is furi dolgokat kívánok meg sokszor :)
Vendég

Sziasztok!
Vbeni!...... :( :( :( :(

Sajti!most vagyok a 3.napon,de behalok a fájdalomtól,eztuán vigyázz a dolgokra ott alul(cuncusod) :P :P :P
holnap megy az energy!
vikus82

Vikus,milyen 3.napon?
Én holnap leszek a 3.-on,mármint a vv-es harmadikon :D
Vendég

Kispatak Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!
Elnézést a zavarásért. Egy kedves ismerősömet genetikai tanácsadásra szeretném küldeni, de nem tudom ilyesmit hol lehet.
Nem Istenhegyire gondolok, hanem családi betegségek öröklődésének kutatására.

Czeizel? Bogérkerék utca? Elérhetőségeket is kérnék, ha van ötletetek.
Köszönöm szépen.

Minden jót mindenkinek.

Junko
junko

Beni,
sajnálom. :-( :-( öleléseket küldök.

Talányos Sajti,
megvárattál minket, de érdemes volt várni a beszámolóra. :-D minden tekintetben... :-D

drukk minden bmc-s látogatónak és vizsgálati eredményt várónak a hétre!

Macs, csiribi szuper megnyugtató uh!

Pancsi, de jó hogy jöttél végre, szupi hogy jól vagytok!

Bréko, Brékó! Fórum hívja Rodit!!! 8)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt,
Éjfélkor feküdtünk 4-kor keltünk (kössz Marci)

Vikus,
Megjött már ? remélem ma vagy holnap bekopogtat Mary.

Judit,
Ügyes a fiacskád, szorítunk hogy ügyesen vegye a többi akadályt is !

Angyal,
Hűűű de bátor csajszi vagy, 36 hely ? nagyon örülök hogy már ilyen javulások vannak.

Csucsu,
Jól látod, akkor ébredt Marci.

Nava,
Na örülök hogy hugi is könnyen veszi az akadályt.
Fogdoki, remélem hogy nincs semmi gebasz.
Örülök hogy rendben van a 67 mm-es bébi.
Céklalé nyami nyami.

Sajti,
Annyira örülök Nektek. Picit irigy vagyok Sz ügynöknél szülésért :lol:
Na ma akár talizhattunk is volna, igaz én a szülészet épületébe megyek vérvételre Marcikusszal :lol: )) 9.00-ra van időpontom.
Hát ez a derült égből kutyakaka nem semmi, na olvasom tovább…. Szép vagy mondhatom. Vigyázz Magadra 8) :lol:

Kisbeeka,
Hajrá vv.

Vnbeni,
Jaj istenem. Neeeeeeee ! Annyira sajnálom, öleléseket küldök.

Sting,
Sokat gondoltam Rátok, ölelések és erőt küldök Nektek.

Macs,
Eperturmix, nyami nyami, ne is mond most extra éhes és szomjas vagyok, de ma megyek terheléses cukorra így most eléggé limitált hogy mit lehet és mit nem, tegnap 6 óta nem ettem, nagyon nagyon szenvedek. 9-kor lecsapolnak, utána bedöntöm magamba a fél kávé és üdítős automatát.

Junko,
Istenhegyire is mehet vagy a Rózsakert Medical Centerbe vagy éppenséggel a Bolgárkerékbe.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Köszönöm Mindenkinek Marci dicsiket. Marci másfél napja lázas, hurrá, mióta járunk és sokat játszóterezünk ez a második alkalom, kedélye jó nagyon csak éppen ez a fránya láz ami kikészít mindenkit.
Szerencsére most normál a hőmérséklete, de előre utálom magam hogy el kell rángatnom a Jánosba magammal.

kubuspace

Junko, foglamam sincs, nem voltam még ilyesmin.

Vbeni, most olvasom... Nagyon sajnálom, pedig minden drukkom ott volt :(

A kutyakakin viszont kicsit kuncogtam..
Nekem egyszer gombázás közben egy toboz esett a fejemre, de úgy, hogy nem volt felettem épp fa. (mondjuk ez valószínűbb, mint egy kaka :). Rögtön futottam is anyuhoz és mondtam, hogy egy mókuska megdobott egy tobozzal. A párom és anyu szétröhögték magukat... mert, hogy a párom dobott meg én meg olyan naív vagyok még így 30 körül is, hogy azt hittem, egy cuki mókuska...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a párod dobott meg vele titokban :))))
mieza

Csajok, felkeltem, fürödtem, bundátlanítottam, felöltöztem és most látom, hogy mit írtok.
Mivel én ma még csak a 11. deca napomon vagyok, inkább megvárom a holnapot, hogy ha úgy sem a mensihez van kötve. Gondolom megnéz és hétfőn majd újra visszarendel...
Akkor megyek, visszabújok a párom mellé :) Őt még úgy sem tudtam kirángatni, nagyon örülni fog, hogy még 45 percet szundizhatunk :)
mieza

Szép jó reggelt lánykák!

Írtam egy oldalt és elszállt az egész!  Most áttérek a worldből átmásolós módszeretekre!
Vbeni: Nagyon sajnálom. Óriási ölelés.
Kubu: Csuda édes a pici fiad! Várja már a kistesót?
Kispatak: Sok-sok boldogságot.
Macs: Jól néz ki az eperturmix. Asszem csinálok egyet én is.:-) Holnap miharabb gyere és tudósíts! Mennek a drukkok ezerrel!
Kisbeeka: Végre beindultak a dolgok, Most már hamar szalad az idő és sity-suty ott lesz a baba a pocakban.
Wikka: Amikor velünk közölték, hogy olyan rosszak az eredmények, hogy nem kell inszem, hanem rögtön lombik, olyan szinten kiakadtam, hogy vagy 3 hónapig vissza sem mentünk. Majd beletörődtünk, oszt tessék! Így lesz ez tuti jó!
Mieza: energiagép tuti szerencsét hoz.
Navi, Vaya: Gratula a pocaklakókhoz. Olyan jó, hogy túl vagytok a 12. héten.
Sajti: Én nem a BMC-be megyek ma, hanem majd csak este a magánrendelőbe. Bejöhet apa is és egy külön monitoron megnézheti mi újság a pocakban. Most már nemsokára megtudjuk hányan vannak a mini manók.:-)
Szép napot nektek!

Kép
domi75

Beni ez nem lehet igaz :cry: :cry: :cry: küldök sok ölelést

Sajti :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg érdemes volt elolvasni a beszámolót kutyakaki nem lehet véletlen :wink:

Domi akkor nektek spontán sikerült, jól értem?

Kubu büszke lehetsz Marcira tényleg csoda édes és helyes kissrác. jobbulást a kiskrapeknak

Kép
vayacon

Beni!
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: hatalmas ölelést küldök nektek

Lányok!
Mindenkinek nagyon várjuk a beszámolóit!

puszi:

eszter82
Budapest

Jó reggelt!
Kubu!nagyon friss vagy :shock: :shock:
Hát 2napja fáj a hasam mint atom,de pár cseppnél nincs több!
Többieknek szép napot!
vikus82

Sziasztok!

Beni, nagyon-nagyon sajnálom én is! :( Nem mondják, h. mi lehet a baj?

Csucsu, a köv. ciklusod 6. napjától kezdd el!!!!
Hugi azóta nem volt újabb kenetvizsgáaton, még nem telt el az 1 hónap... gondolom... de annyira összefolynak az események :?

Kubu, a te húgod hogy van? Hogy viseli a babavárást? Nem fáj a gyomra? Én esténként már kész vagyok teljesen a savamtól :(
Biztos ilyesztő, h. ennyit lázas Marci, de legalább ettől függetlenül jól van! Ez is valami!

Sajti, cuncust tessék jegelni :lol: Én is akkora balfasz tudok lenni :D De ezt már kiveséztük!
Pont erre gondoltam, mint Macs, h. azért nem valószínű, h. csak 4 hetes babás voltál, mikor nézték a hcg-t, mert azért úgy brutál lenne... Persze a lényeg, h. jól legyek/ek a baba/ák!!! :D

Rodi, merre jársz? Már mindenki téged hiányol!

Sting, hát akkor most elég nehéz helyzetben vagy, sajnálom, de muszáj alakulnia! Nagyon drukkolok, h. a párod megtalálja a helyét és többet tudjon rád koncentrálni!

Anyukák, ill. pocakos kismamik, esetleg bárki :D :
Van vmi ötletetek erre a hülye gyomorsavra? Tegnap akkorát taccsoltam este fél 10-kor és szinte csak sav jött :( Azóta is fura a torkom, pedig toltam egy kis mézet is! Nem tudom, mi lesz, ha még a babci nyomni is fogja a gyomromat?! :shock:

Jajj, kisütött a napocska, végre! De szerintem nem marad így sokáig, mert du-ra újabb esőt mondanak :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, legyenek... nem legyek :lol:
Figyu, tuti, h. kutyakaki volt... nem kemény madárkaki? Csak mert abban már nekem is volt részem párszor :lol:

Amúgy igen, lehet Sz. ügynöknél szülni, egyik barátnőm is hozzá járt, pedig fehérvári és a Jánosban szült... persze lombikos volt!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vaya:
Félreérthetően írtam. Beletörődtünk, hogy lombik lesz és kész! Az első nem sikerült, ez volt a második beavatkozás.

Kép
domi75

Szép jóreggelt mindenkinek :)

Kicsit tanácstalan vagyok, segítenétek :?:

Kértem S. ügynöknőtől időpontot a múlt héten magánba, hogy nézze meg eltűnt-e a cisztám, meg hogy átbeszéljük, hogy akkor inszem v. lombik lesz most májusban (márciusban volt a sikertelen inszemem, tehát 1 hónap pihike volt utána).
Csak 11-ére tudott időpontot adni. Én mondtam neki, hogy 6-7-én jön Mary, és hogy akkor a 11. nem késő :?:
Erre azt mondta, hogy az akkor még jó.
Ém neg simán belenyugodtam, aztán mikor ma kopogtatott mary, akkor jött elő újra a gondolat :idea:
Szerintetek ez azt jelenti, hogy lehet később is kezdeni a stimut (6. napon :shock: ), vagy hogy sikerült minket áttuszkolni lombikra és long protokol lesz :?:

Kép
judit0713

Csucsukám: még ne kezd el magad krémezni,majd a ciklusod 6.napjától a 26. napig kell...az első hónapban szerintem mindenkinek így írta Nóra (Navi,Mieza,Sztyopáné,Én)...

Beni: nagyon-nagy ölelés :cry: :cry: :cry:

Sting: ne kenődj el :!: mindennek eljön az ideje :!: Puszi

Macsek: ÚÚÚÚÚÚÚ,de jó eperturmix :D :D :D nem lóg ki a cérna a fejemből :lol: ezeket a cérna darabokat 0,5-1 cm közöt rakják be a bőr alá...

Köszönöm mindenkinek a Hős jelzőt,de ezt mindenki kibírná innen a fórumról...mi már annyi szurit kaptunk,hogy simán edződve vagyunk a fájdalomhoz... :wink:

Navika: hugicádnak a töri hogy sikerált????

Sajt: a XVI. kerület Csömöri út 73 a címe a "Kinzó-kamrának" fent van a neten...meg fogod tudni nézni...

Andika: hogyan vagyol :?: :?: :?: Pihizel :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Judit: ha long lesz akkor a 21.napól kell szúrni a decát...lehet,hogy longot akar csinálni és akkor tényleg benne vagy még bőven az időben...ne aggódj,érti a dolgát Sz.,annyi babát csinált már :wink: :wink: :wink:

Kép

kiss angyal

Navi!

Nekem nagyon sok volt a savam... majd megbolondultam, úgy mart!
Az jött be, hogy hideg mentes vizet ittam kortyonként!
Mindig mikor mart, pici kortyokat kezdtem el inni - de tényleg csak a nagyon hideg vízzel működött - és kb fél liter után elmúlt!!!
Próbáld meg, hátha neked is!
Én azt kiderítettem terhesség alatt, hogy nekem a bors és a hagymás cuccok nagyon felerősítették ezt a savat! Mikor rájöttem és utána csökkentettük a bors és hagyma használatot a kajákban, akkor kicsit kevesebbet jött elő ez a sav mardosós cucc!

puszi:

eszter82
Budapest

Helló Hölgyek!
Pocsék idő van nálunk...

Domi!
Igazság szerint azt nem is mertem írni, hogy kb. 1 hónapja szó szerint depressziós voltam (!)a dolog miatt. állandóan csak sírtam. Most már viszont tényleg várom, hogy mi lesz. Gratulálok a sikerhez!

Beni! sajnálom...

Navared! Bár mama nem vagyok, de a Salvus vizet nyugodt szívvel ajánlom. Egy időben voltak sav-gondjaim, akkor Anyukám hozott egy üveggel, és azóta tudom, hogy ha rám jön, akkor ehhez nyúlok. Úgy tudom, kismamáknak is ajánlják.

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!!

No,megvolt az első vv :D
jó sok üvegcsével vettek le,de nem a bmc-ben,hanem a központi laborba küldtek le,aztán óvatosan felmentem vele,és leadtam.

viszont képzeljétek,volt egy pasi,aki mikor a laborból kijöttem kezemben a vérrel teli kis kémcsővel,elkezdte mondani,hogy azt le kellett volna adnom,nem?
majd hogy talán gyermek-ügyben?
mondtam: igen.
erre ő: Maga hívőnek látszik....... "Kérj,és megadatik..."
Mire én: Kértem,és nem adatott...
Közöltem vele,hogy erre most nem érek rá,le kell adnom a vért.
Mire jött volna utánam,én meg elsiettem :D

Gondolom azzal akart jönni,hogy a katolikus hit szerint ez bűn...
Én meg erre azt mondom,hogy a Jóisten teremtette a tudást,tudományt,és a lehetőséget számunkra.
A családalapítás nem bűn,elvégre nem klónozunk...
Vendég

Mieza,
Hát persze a mókusok már csak ilyenek :lol:

Domi,
Éljen a word, az legalább megbízható.
Marci annyira nem ad még hangot annak hogy tudná kistesó jön, tegnap pl simiztem pocimat és mondom neki hogy itt van a testvére, Liza baba, mosolygott a drágám, de lehet hogy a láz dolgozott benne ennyire 8)
Mindenesetre kiváncsi leszek hogy éljük meg azt az időszakot amikor kórházban leszek, vagy amikor megérkezek egy sírós csomaggal haza :lol:
Este uh-ról beszámolót várjuk ám !

Vaya,
Köszi, kiskrapek már jól van :lol:
Hogy vagytok ???

Vikus,
Hát akkor reméljük holnap megjön !

Nava,
Köszi kérdésed, hugi jól van, aminek én nagyon örülök hogy sok hányinger van (de goni vagyok) és fáradékony. Sokat dolgozik meg állandó rohanásban van, építkeznek, lakást eladnak, költöznek....

Ami egyébként bánt hogy ő vérzékeny és nagy bajban vagyunk mert nem jutunk vizsgálatilag egyről a kettőre, ezért is kérdeztem hogy van e valakinek olyan ismerőse akinek willebrand betegsége van és így szült, illetve hogy tudtok e közelebbit az országos vérellátó intézetről valamit.
Sote-t ajánlották mert hogy ott vannak a tuti dokkerok akik ilyenben segíteni tudnak, akihez ajánlásra került ő is bajban van, mert nem igazán tudja hogy mi a teendő, milyen ellátások kellenek a terhesgondozás alatt stb. stb. elküldte a daróczi utcai vérellátó intézetbe, ami évekkel ezelőtt megszűnt, nem tudják hova kellene menni a huginak ahol állományba veszik és megkapja a megfelelő tájékoztatást, ellátást várandósság idején.
Hihetetlen hogy nincs fórum, nincs internetes tájékoztatás, SEMMIT NEM TALÁLUNK, kb. fél éve kutatok, keresek stb. stb.
Ja Sote-n simán elmegy fél nap egy uh-val és az orvosi konzival.
Ajánlanám én a dokimat és a János kórházat ha tudnám hogy megtehetem de félek hogy nehogy baj legyen mert anyám nem bocsátaná meg ezt nekem hogy az én ajánlásomra kerestünk másik kórházat. (anya egyébként is utál engem :? )
Most olyat hallottam hogy olyan kórházban kell hogy szüljön ahol van PIC és felnőtt intenzív ennek pl a MÁV és a János is megfelel, Sote nem.
Most van az Istenhegyin kombinált teszten, mondtam hogy beszéljen bárkivel, mindenkivel, hátha előrébb jutunk bármilyen információval.
Szar ez így nagyon.

Marcinál az az ijesztő hogy ő 16 hónap alatt 1x nem volt beteg, erre most hogy járunk, sokat sétálunk kint (mármint saját lábon) azóta már kétszer kaptunk el valami nyavalyát, pedig nyomatom neki a multivitamint is.
Gyomorsav passz: ami nálam bevált, hideg szénsavas ital 8)
Salvus vízre annyit, ha nem bírod a lenkeis kal-magot akkor ebben sem bíznék nagyon :lol: )))

kubuspace

Kisbeeka,
szupi az első vérvétel. Éljen éljen.
Hmmm én soha nem voltam a központiban vérvételen.

kubuspace

Megjártam terheléses cukrot, hát majd összehánytam az autót amíg elvezettem a Jánosig, aztán ott a kapuban összefutottam imádott dokimmal, mondta hogy a beutaló a nővérpultnál, a nővérek (köztük több ismerős, hiszen Marcival pocakban sokat feküdtem bent) imádták Marcit, aztán a földszinten Adri pikk-pakk levette a vérem, majd lesétáltunk a laborba leadni a 4 üvegcsét és visszasétáltunk. Hát az halál volt 14 cm-es lábakkal, de imádtam ahogy fogta a kezem és totyogtunk up and down vagy fordítva :lol:
Most alszik, elfáradt 8) így:

Kép

kubuspace

[quote="kubuspace"]K írta:kubuspaceisbeeka,
szupi az első vérvétel. Éljen éljen.
Hmmm én soha nem voltam a központiban vérvételen.

köszi!! :D

nem értem én sem,hogy nekem miért oda kellett menni...?
leküldtek (porta mellett van),majd a sok fiola egyikével csalinkáztam vissza BMC-be.
végülis mindegy,csak vártam a kígyózó sort,amiről meséltetek,8 előtt ott voltam,de semmi...
egyedül voltam a recepción,megírták a beutalót,majd leküldtek a laborba.
Vendég

[quote="kubuspace"]M írta:kubuspaceegjártam terheléses cukrot, hát majd összehánytam az autót amíg elvezettem a Jánosig, aztán ott a kapuban összefutottam imádott dokimmal, mondta hogy a beutaló a nővérpultnál, a nővérek (köztük több ismerős, hiszen Marcival pocakban sokat feküdtem bent) imádták Marcit, aztán a földszinten Adri pikk-pakk levette a vérem, majd lesétáltunk a laborba leadni a 4 üvegcsét és visszasétáltunk. Hát az halál volt 14 cm-es lábakkal, de imádtam ahogy fogta a kezem és totyogtunk up and down vagy fordítva :lol:
Most alszik, elfáradt 8) így:

Kép

Édi nagyon!!
Nekem is így kéne most tenni :lol: :)
Vendég

Kisbeeka,
akkor mákod volt hogy nem volt sor, szupi, azért készülj hogy nem lesz ez mindig így :-)

kubuspace

Hali!

Sajna méhen kívüli vagyok, vszeg elhalt, mert a hcg is csökkent picit, holnap újra vv-re megyek. Nagyon sok drukkot kérek, hogy menjen magától és ne kelljen műteni! Pár nap alatt menyország és pokol...
Ez van... Szorítsatok, hogy a hcg-m rohamosan csökkenjen. Köszi mindenkinek! Sz ügynök nagyon-nagyon rendi volt, de tényleg!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Folyamatosan mákom van mindennel! :D
tegnap is felhőszakadás volt,mikor indultam volna haza bringával,aztán felnéztem hozzátok picit,és mire olvasgattam,és írtam nektek,addigra csodás idő lett estére,és szinte száraz időben tekertem haza :)
Ma is gyorsan végeztem,de lenne újabb kérdésem.

Ha megvolt a 22.napi vv is,és mondjuk minden rendben,akkor mikor lehet kérni időpontot és mikorra a konzultációhoz,hogy merre s hogyan tovább?:)

benne van a pakliban,hogy lesz még,ami hátráltatja a tovább haladást,de jó lenne,ha hamar lehetne kezdeni a szurikat.

Meddig kell szúrni,és mennyit? (csak kb :) )
Vendég

[quote="sajt@"]H írta:sajt@ali!

Sajna méhen kívüli vagyok, vszeg elhalt, mert a hcg is csökkent picit, holnap újra vv-re megyek. Nagyon sok drukkot kérek, hogy menjen magától és ne kelljen műteni! Pár nap alatt menyország és pokol...
Ez van... Szorítsatok, hogy a hcg-m rohamosan csökkenjen. Köszi mindenkinek! Sz ügynök nagyon-nagyon rendi volt, de tényleg!

Kép

Nagyon sajnálom...!!!
Meg azt,hogy nem tudtam a segítségedre lenni! Inkább talán csak idegesítő,de nem tudtam máshogy megpróbálni elterelni a rossz gondolatokat,míg nem biztos az eredmény...

Nagyon remélem,hogy valami csodát tartogat az élet Számotokra!

És persze természetesen mennek a drukkok,hogy a legkíméletesebb legyen ez a dolog!
Vendég

Beni: Nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Sajtocska: Fel sem fogom... :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:
andrea-1

Sajti hát ez tényleg hihetetlen :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nem tudok mit mondani, sok erőt a folytatáshoz

később jövök

Kép
vayacon

Sajtikám!!

Nem tudok mit írni.... :cry: :cry: :cry: :cry: Kegyetlen az élet!!!! :cry: :roll:

Kész vagyok ezektől a rossz hírektől,hát nem elég megpróbáltatáson megy keresztül az ember?? :cry: :cry: :cry:
csucsu99
Budapest

Sajt:annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kisbeeka: nekem is volt,hogy lent vették le a vért és egy-két kémcsővel vissza kellett vinni a BMC-be...

Kép

kiss angyal

Szia Angyalka!

no legalább mástól is hallom...
Vendég

Sajti!

Hááát nem jutok szóhoz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
nem is értem, hogy ez hogyan...
ölellek és sok sok kitartást kívánok Nektek és azt, hogy a lehetőségekhez képest a legkíméletesebben és a legkönnyebben záruljon ez a dolog!

puszi

eszter82
Budapest

az idő is épp olyan,mint a kedvem.

egyik pillanatban még hét ágra süt a nap,a következőben beborul,és leszakad az ég...

:( :( :( :( :(
Vendég

Sajti, bassza meg :twisted: bocs, de ez kijött belőlem :oops: Nagyon sajnálom!!! Annyira szépen indult! Nagyon drukkolok, h. legalább magától elmenjen!

Eszter, köszi a tippet, próbálkozom, de a mai napom nagyon durva, már 2x látogatott meg rókakoma és még nincs is este, mikor meg a sav kínoz... na nem akarok panaszkodni, de elég durva! Remélem, ez hamarosan elmúlik! Vagy ne is álmodozzak? :?

Wikka, köszi, olvastam én is, h. a Salvust ihatják kismamák, csak ahogy Kubu írja, szerintem kb. egyszer kóstolnám meg :shock: Régebben nem voltam ilyen finnyás!

Kubu, nagyon édesen alszik Marci, én is így tettem ma dél körül, mert a finom főzelék kijött azonnal és gondoltam alszom egyet, ha megy... amúgy előtte a ciklalé kívánkozott vissza, úh. ez sem jött be! :(
Lehetséges, h. ebben az időszakban veszi át a placenta a progitermelést, azért annyira tré? Vagy ez csak az én agyszüleményem, h. megnyugtassam magam? :roll:
Szegény hugid.... akkor nagyon nehéz a helyzete és ti még fővárosiak (v. közeliek?) vagytok! Mit csinál vki, aki egy eldugott helyen lakik? Remélem jó kezekbe kerül!!! De hogy ennyire ne tudjon senki semmit... azért az nagyon durva!
Most komolyan mondod, h. anyukád nem szeret...? :shock: Egyszer mintha már írtad volna, h. konfliktusok vannak, de azért csak nem utál?!

Angyalka, köszi kérdésed, úgy néz ki görbülni fog neki, lehet 2x is :lol:
Megnéztem a cérnás honlapot... hát nem semmi! Én anno voltam sima akupunktúrán... egyszer, többet nem bírtam volna, de nem a fájdalom miatt, hanem maga a tudat, h. 10 cm-es tűk állnak ki belőlem fél órán keresztül :shock: Annyira undorodtam tőle!

Judit, hát remélem, h. akkor lombik long verzió és nem kell még egy hónapot parkolópályázni!

Kisbeeka, nekem nem vettek a kp-i laborban vért, de volt, h. oda kellett levinni a kémcsöveket! Egyszer emlékszem a kp-iban kellett volna megcsapoltatnom magam, de én a BMC épületében maradtam és modnták, ha már ott vagyok, leveszik!
Szerintem, ha minden rendben, akkor már nem kell időpont a további megbeszéléshez, hanem mész reggel-délelőtt és megkonzizod a dokiddal, hogyan tovább. Ha inszemeztek (bocs, de most nem vagyok képben :oops: ), akkor kb. 2 hét bökdösés, ha lombikoztok, akkor 3 v. 4 hét, attól függően milyen protokoll lesz!

Nekem anno kész katasztrófa volt feldolgozni, h. nem jön össze simán, hanem inszem... na aztán h. utána lombik, attól még jobban kiakadtam! :shock: Szerintem ez normális, h. nem repesünk a nem természetes dolgoktól!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?