Új privát üzeneted érkezett!

Sucer ettől jobban csak azt szeretem mikor beállítanak pénteken, hogy szombatra ruha kellene.... :roll: Hát az a bizonyos állatkert iszonyatosan nagy :lol:
Semmi nem jó a gyomorégére jelenleg, pedig bevetettem az összes praktikát a jégkrém és a tej kivételével, mert e kettő nincs nálam.
Ezt a hetet szeretném most átaludni valahogy.

Azt én is szeretem mikor megmondják, hogy mit is kellene tennem, s ettől jobban csak azt ha valaki olyan tanácsol akinek nincs gyereke....

királylány

Clárika passz. Kenjed! Viszketni?

királylány

Hali,
nagyon fáradt vagyok én is. :?
Tegnap voltam szülésfelkészítőn és utána meg fel kellett rakni Lili szobájába a tapétacsíkot. Este fél 12-kor végeztünk és még csak a fél szoba van meg. Annyira nehéz méregetni, hogy egyenes legyen. És persze a falak nem azok. :?
Mind ez azért kellett SOS, mert ma nálunk is ott van az asztalos és szereli nála a szekrényeket.
Reggel meg 6:30-kor indultam ismét a magán vérvételemre. Most azt sem tudom, hogy hol vagyok.
Szerencsére már csak 30 percet vagyok, mivel szabit vettem ki délutánra. Holnap is így leszek, majd péntek, hétfőn egész nap otthon (vagyis tesómékkal).

Dia nekem is ma éjjel nagyon begörcsölt a jobb vádlim, ott maszíroztam és én is hangosan jajongtam. :?

Most elköszönök és ha hazaértem csinálok képet a szobáról!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody kíváncsian várom a képeket :D

királylány

Clárika,
lövésem sincs :( :( . Miért mit érzel, látsz magadon? kenjed nagyon zsíros krémmel, más ötletem nincs.

Woody,
biztos szép lesz a szobácska, megéri a fáradtság. Du. azért próbálj meg pihenni!!

Dia,
milyen praktikák vannak a rennine-n kívül? Én már nem emlékszem rá, Ilangnál mit csináltam... :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Viszketni nem viszket, nagyon vastagon kenem....
Kiváncsi leszek....

A vádlim nekem is szokott este görcsölni, de visszafeszítem a lábfejem, s elmúlik.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sucer jégkrém, tej, keksz, ropi, citrom, rennie, tisacid....

Clárika visszafeszítettem, de csak sokára múlt el. Elfelejtettem bekenni Liotonnal. Meg volt, hogy vettem be este magne B6-ot. Pedig nem is talpaltam tegnap.

Most mondanám, hogy haza akarok menni, de otthon sem lenne nyugtom a dolgozó emberektől....lehet akkor inkább világgá megyek? De csak 4-ig, mert akkor össze kell szedjem gyereket az oviból...

királylány

Na megjöttem a védőnőtől. Minden rendben,sőt vérnyomásom már nekem is esik :) 94/60,biztos a front miatt. Megmért,2.5 kg-t híztam akárhogy figyeltem,kérdeztem gáz-e,azt mondta neeeem,ez még belefér :) mindig ezt mondja :) De azért nyilván én is tisztában vagyok vele,hogy ha valami gond vagy nem az...mondtam a cukromat,azt mondta az szuper...Szóval nem riogatott,mikor jobban rákérdeztem mondta hogy van aki 7.5 fölött mondja h.rossz,de van aki azt mondja ez teljesen jó,hiszen határon belül van.De csökkentsem a szénhidrátot és fehér lisztes cuccokat,mondtam neki az megy már 2 hete...hozzátenném állandóan olyan éhes vagyok :( eszem ezeket papírvékony szelet kenyereket,és nem lakok jól :( éjjel 2kor is,6kor éhségre ébredtem,reggel ettem 8körül,de a védőnőtől már alig bírtam hazajönni úgy korgott a gyomrom meg szédelegtem tőle.Na mindegy.
Most végre keresett szívhangot,egyből meg is találta,a köldököm bal oldalán,mivel faros,eléggé fent van,a feje meg akkor valahol a gyomromnál :shock:

Clarika mit látsz a pocakodon?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vádligörcs:nekem is gyakori,azonnal rá kell állni és múlik.
Ilyenkor kiabálva szoktam kiugrani az ágyból,Miki meg csak néz :shock: mit ugrál a bálna,mondja... :lol: :lol: (nem ááám)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja a védőnő kérdezte van-e panaszom...hát úgy hirtelen átfutott az agyamon,hogy:fulladok,fáradékony vagyok,dagadok,nem alszok,éhezek,fáj a lábam,félóránként pisilek,ingadozik a hangulatom,5 kosárméretet nőtt a mellem és ronda,izzadok,váladékozok,és a többi...mit szólt volna? :) beírja a kis kockába...?
Hát azt feleltem,nincs...
Kérdi a fulladás(múltkor be lett írva)elmúlt? Mondom aha 2x akkora a hasam de a fulladás,az elmúlt... :lol: :lol:

Hazafelé viszont egyrészt találtam egy jónak tűnő melltartót,95 E (90G-t mértem,de hát ki tudja) kicsit a pántja eláll mondjuk...de kosárban tökéletes.

Meg bementem a fotóshoz,itt Uránban és rákérdeztem a kismama fotózásra,azt mondta csinálnak olyant,a portrékép darabja 10x15 méretben egy személyes 600 ft,2 személyes 700 (majdnem megkérdeztem,és 1.5? :) ) szóval olcsóbb mint Komlón,és minőségben ugyanaz,így őt fogjuk választani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.05.05 12:24-kor.

evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanylarika mit látsz a pocakodon?

Nem tudom leírni, de majd holnap megmutatom.

Hú, hál istennek nekem nem ilyen brutál ez a görcs.

Tegnap volt bnőm, védőnéni lesz, s nézett, hogy nem szedek semmit.
Mármint, hogy már 15 hetesen abbahagytam a gravidát, s azóta nem írtak fel semmit... mert h magnéziumot mindenképp kellene szedni.

Hát majd rákérdezek én a védőnéninél meg a dokinál.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hát Clarika,szerintem is :?

evilany

Évi panaszáradat :) Nem tudom mit szólt volna. Én is azt szoktam mondani, hogy nincs. Mert ami van az sajna a várandósság velejárója, tűrni kell.

Hol futottál bele a melltartóba? Mármint szaküzletben? És mennyiért? Én valamikor a Tesco felé veszem az utam. Mondjuk a hétvége felé, akkor rá fogok érni próbálgatni.

Clárika doki, védőnő mondani fogja a vitamint. Én szedem, de nem minden nap. Egy héten 2x vagy 3x, attól függően hányszor jut eszembe.

királylány

Kínaiban :oops: Szilvi tanácsára felpróbálgattam a gyanúsan jónak tűnő kosarúakat :) (közben majd bepisiltem,hű de jó volt)És az egyik bejött,valamelyest.Mondom,itt ahol a pánt kezdődik,kicsit eláll,de hát ez van.

Mondjatok jó 2.fogást bableves mellé,de ne a túrós tészta vagy palacsinta...

evilany

És volt E kosaras? Te kis mázlista!

Pogácsa, lángos, túrógombóc, vagy diós tészta. sajtos-tejfölös tészta valami ilyesmit gondolnék hozzá.

királylány

Hmmm....jó tejfölös bableves....
Évi...te megint kínzol :D

Én amellé sose főzök mást, mert annyira szeretjük, hogy megpukkadunk már csak attól :)
S persze ez is olyan kaja amiből nem lehet keveset főzni :)

Clárika
Kép
clárika

Holnap lesz bableves,túrós tésztával,csak gondoltam péntekre is marad úgyis,amellé mit főzzek...de lehet veszek pogácsát azt jóvan.

Dia,nem volt sok,2 db E kosaras :) egy 95-s és egy 100-s,na az nagy volt.

evilany

Sziasztok.Kipihentem :D Meleg fülledt idő van :(
Bableves?hmmmmmmmmm...babgulyást szoktam csíni...mellé palacsinta...túrós,lekváros,nutellás :D Nyamiiiiiiii
Tudom mit főzök holnap :D
Köszikeeeeeee
Évi...tök jó!E-s cicitartó :)
Clárika...szerintem a magnézium mindenképpen kellene

Jönnek rám a ragyák...lábamon,vállamon patti :( jáááááááááj...guszti :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek felugrom a boltba mint egy kis kengurú...csiga tempóban :D
aztán csinálok egy paradicsomos gombócot...ezt ígértem a családnak...
igaz nincs este...de nem is kell sokat szórakozni vele :D

odarakom-rotyog-kész :D

na pá aranyoskáim :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tempo,ne is említsd,tök lassan tudok menni az utcán,hogy bírjam :) ha kicsit gyorsítok,megfájdul a lábam...

evilany

Na ha ennyien ennyifélét főztök akkor tessék fénypostával küldeni nekem belőle :!: :lol:
Folyamatosan ég a gyomrom...........mondjuk nagyobb bajom sose legyen, csak olyan rossz..

királylány

sziasztok!

hoztam Nektek gyorsan-gyorsan jó híreket! :lol:
most jövök a TB-től, és azt csiripelik a madarak, hogy vissza fogják állítani a 3 éves ellátást a gyerekek után... valószínű, hogy az eredeti formában... :lol: persze ez nem hivatalos infó! de legalább van remény! :lol:

Kép
gtunde75

Tünde ez tök jó! Ha tényleg így lesz. Mondjuk nem kérdés, hogy a gyerek 2 évesen bölcsibe megy, de akkor is plusz egy évig még némi pénz mindenkinek jól jön :)

királylány

Tündi,nofene.
(csak egyéb negatív vonatkozása ne legyen)

Főzés:hétvégén szombaton főzök egy jó pörköltet,abból marad vasérnapra akkor az emberem süt palacsintát,csinálok hortobágyit,meg túróst,persze édesítővel...

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tünde ez tök jó! Ha tényleg így lesz. Mondjuk nem kérdés, hogy a gyerek 2 évesen bölcsibe megy, de akkor is plusz egy évig még némi pénz mindenkinek jól jön :) [/color]

hajajj

Nem tudsz kiugrani egy kis tejért?
Biztos segítene..

evilany

Ez azt jelentené,hogy mondjuk 2 éves korában visszamennék dolgozni ,csökkentett munkaidőben,és kapnám a fizut+gyes? Mert teljes munkaidőben gondolom nem lehet.

evilany

No készülődök,megyek babázni :)

evilany

[quote="evilany"]E írta:evilanyz azt jelentené,hogy mondjuk 2 éves korában visszamennék dolgozni ,csökkentett munkaidőben,és kapnám a fizut+gyes? Mert teljes munkaidőben gondolom nem lehet.

a GYES mellett már lehet 8 órában dolgozni, de a bölcsibe hogy veszik be, azt nem tudom...

Kép
gtunde75

Tünde micsoda hírek! :)
Talán reménysugár lehet a szocpolra is?

Holnap én is betámadlak egy két kérdéssel.... remélem nem terhelünk majd le nagyon :)

Clárika
Kép
clárika

Tünde nem tudom mi a helyzet felétek bölcsi ügyben. Én már jeleztem az egyik ott dolgozó gondozónőnek és ha megszületik a baba akkor be is megyek szólni, biztos ami tuti.

királylány

Sziasztok, jöttem pihenni egy kicsit...
:-)

Clárika. Hát, nem tudom, mit tehetsz a csíkokkal. Ha úgy vagy "összerakva", bizony csinálhatsz bármit. :-(
Kenjed, ha az megnyugtat, ártani nem árt, de ha olyan a szöveted... majdnem mindegy.
Amúgy a repedés: először viszket, majjd bordós-lilás csík lesz ott. Szülés után ez a szín elmúlik, és olyan kagylóhéj szerű lesz. Az már nem olyan feltűnő, de sajna nem lesz a régi...

Ezzel jár, ha olyan vagy alkatilag, ha a fejed tetejére állsz sem úszod meg...

Megvígasztaltalak? :-)

Csajok, ne dühöngjetek, nem ér ennyit az egész (mondom én...)

Épp ma néztem meg magam a villamos ajtajában: tök nagy a pocim!!! :shock: Most "ugrott" egyet sztem...

Egyébként tegnap hajnalban tapasztaltam egy igazi csuklás-sorozatot. Eltéveszthetetlen. :-) SZegény picikém! :-)

szilvás76

Szilvás!

Bizony, megvígasztaltál.... :)

Csíkjaim már vannak a fenekemen, ugyan már régiek, de akkor az eshetőség ott van.

Remélem azért nem zebrásodok majd nagyon :)

Clárika
Kép
clárika

Hát, ha vannak csíkjaid... Akkor "jó" eséllyel indulsz a csíkos-versenyen.
Nekem is van, de "csak" a hasam alján. És ott olyan "kelt-tészta" állagú lett a bőröm is. A hasamon "fent" nem...
Ez van.

De az eredmény... :-);-)

szilvás76

Na csajok, ennyi volt ma a pihenőm, negyek vissza pakolni. Már nagyon utálom, pedig tökre kímélnek... de ez a sok vacak papír... :-(
Jók legyetek...

szilvás76

Hívtam az autószerelőt!
Aki már 2 hete azt mondja h már a fényezőnél van a kocsi, hétvégén meglesz!
Mivel múlt hétvégén se hívott, h mehetek a kocsiért, így ma bátorkodtam megint felhívni, hogy na 5.-e van, ma még jó a bérletem, de vegyek erre a hónapra is?????

Szerintetek felvette a telefont???? Hát NEM! :evil:
Küld egy sms-t: "Szia! Este hívlak! Bocs!"

Azt mondta 2, max 3 hét alatt kész.
Holnap lesz 6 hete hogy elvitte!!!!!

Akkor harmadannyit vagy feleannyit fizessek majd? :lol:

Elegem van már ebből IS!

Clárika
Kép
clárika

teljes munkaidőben is lehet már gyes mellett dolgozni :)
Tünde!Nekem azt mondták nincs már olyan amiről beszéltünk :S
hát ez van...marad a munkanélküli :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

odaraktama gombócokat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szilvás76"]H írta:szilvás76át, ha vannak csíkjaid... Akkor "jó" eséllyel indulsz a csíkos-versenyen.
Nekem is van, de "csak" a hasam alján. És ott olyan "kelt-tészta" állagú lett a bőröm is. A hasamon "fent" nem...
Ez van.

De az eredmény... :-);-)

Az eredmény kárpótol mindenért! :D

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Szia királylány!
Erre szeretnék reagálni:
"Azt én is szeretem mikor megmondják, hogy mit is kellene tennem, s ettől jobban csak azt ha valaki olyan tanácsol akinek nincs gyereke...."

Nem ismerem a helyzetet, hogy ki szeretett volna tanácsot adni és kinek. Viszont azt gondolom, hogy a babával, fejlesztéssel neveléssel... stb... kapcsolatban felmerülő problémákban, nem csak a gyermekes anyukák vagy apukák tudnak segíteni. Ezért vannak gyógypedagógusok, orvosok, fejlesztők... stb. .. és azért, mert valakinek nincsen saját bébije, még szakmailag lehet kiváló és tapasztalatokkal felvértezett. Bizonyos szempontból még objektívebb is, persze más szempontból meg hátrányokat szenvedhet....
szilvi35

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="evilany"]E írta:evilanyz azt jelentené,hogy mondjuk 2 éves korában visszamennék dolgozni ,csökkentett munkaidőben,és kapnám a fizut+gyes? Mert teljes munkaidőben gondolom nem lehet.

a GYES mellett már lehet 8 órában dolgozni, de a bölcsibe hogy veszik be, azt nem tudom...

Nálunk anno úgy volt amikor 4 órában lehetett gyes mellett dolgozni,hogy az oviból ebéd előtt (vagy után..ha rendesek) el kellett hozni a gyereket.
Nem aludhatott ott...mivel a szülő gyesen van-"otthon" így el tud érte menni,vagy 4 órában dolgozik akkor is odaér)
Érdekes meglátás...viccesnek találtam...de ez van!
ILLETVE VOLT.
Hogy mennyit változott-passzolom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

senki? :o

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hazaértem...

Clarika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Képek alapján te akkor is jóval vékonyabb vagy, mint én :lol: :wink:
Az biztos, hogy most szinte nem is szedtem magamra semmit. Nagyon odafigyelek az étkezésre!

Évi
Az nem jó, ha éhes vagy!!!!!
Hús, tojás, sajt, túró, tejföl szabadon ehető :lol: :lol: :lol:

Szilvás
Kolléganőd :evil:

Sucer
Én úgy vagyok vele, hogy a védőnő hív, keres, ha nagyon akar valamit.

Barbcsi
Még az orvosin is kellett közgazdaságtant tanulni!!! :cry:
Ha fáj a pocid a tejtől, hagyd ki. Lehet, hogy a savad nem bírja, az epéd...

Woody
Mi már túlvagyunk a tapétacsíkon :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Bableves mellé nagyon jó a túrós rétes! A réteslap vékony, sok-sok túrót teszel bele... még CH-szegény is!
Vagy a túrógonbóc is jó! (25 dkg túró, 1 tojás és olyan 5-10 dkg gríz)

Tünde
Ez a visszaállítás is olyan, mint a többi igéret... :?
Majd hiszem, ha érzem.... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pillanatnyilag, GYES mellett lehet 8 órában dolgozni... és akár a gyereket is felveszik bölcsibe!!!!
Van kolléganőm, aki a gyereke másfél éves korában megszakította a GYED-et, elment GYES-re és visszajött dolgozni. Mivel teljes munkaidőben dolgozik, a gyerekét felvették bölcsibe!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én törtbabot főzök... :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tündi!
Bemásoltam :)
nem tudom miért nem tudod megnyitni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clarika csíkokra én is krémet ajánlok és hát igen sajnos nem lehet ellene tenni a hajlam bennünk van :lol: Kocsi én is mindig így bosszankodok fizetni is így kellene majd ekkor majd akkor kiváncsi vagyok mit szólnának...
Tünde köszi az infót.
Évi védőnő hát panaszkodhatnánk neki éhség ismerős ne is említsd,értem mit mondasz bár nekem is azt mondta a védőnő nincs vész ügyeljek a liszt cukor,de ha fagyit kivánok megehetek egy gömböt :shock: Kiságy ügyben mi újság???Te amúgy nagyon ügyes vagy sok kis szép dolgod van már...
Dia hát az emberek kibirhatatlanok és akaratosak ha nem tudtál volna segíteni te lettél volna a szemét,kitartás a takarításhoz.
Szilvi neked pedig a pakoláshoz kitartást,várhattak volna még vele,míg te eljössz mondjuk :lol:
Melisch????
Barbcsi sajnálom a tanulást remélem hamar túl leszel rajta és akkor könnyebb lesz vehetsz egy nagy levegőt!!!!!
Bocsi akit kihagytam mindenkinek nagy puszi :lol:
Nah én ma megint kidolgoztam magam rendesen,levágtam a füvet az udvaron apa most nem ér rá sok a dolga és már nem bírtam nézni,esőtől féltem,hogy még többet nő,nah de mondanom se kell 20 méter hosszú az udvarunk és térköves parkoló lesepertem,bevánszorogtam és déltől háromig aludtam,mert begörcsöltem :oops: :oops: apa mérges volt mert ugye a nagyfia meg bent aludt ez alatt míg én dolgoztam kint.És most főzök tyúkhúsleves,kelkáposzta főzelék,sült húsi.Volta a wc és vérzik az aranyerem vagyis csak reménykedni tudok az vérzik és nem komolyabb bajom lett a fünyírózástól.....

Kép
bévi

fincsa lett a paradicsomos gombóc....(csak azért nem töltött paprikát írtam,mert csak én eszem belőle a paprikát és 12 gombóc mellé csak egy töltöttet teszek:) )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na kiviszem az ebedéket :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X