Ilba!
Nekünk is vannak nevelés nélküli munkanapok, nem tudom pontosan mennyi (assszem eddig 2 volt).
Az udvar téma: én 3:30-ra szoktam menni Lilkáért, akkor végeznek az uzsival - tudod, csúnyán-nézés elkerülése végett is. Múlt héten vmelyik nap (szép napsütéses idő), odaérünk a szokott időben, gyerekek épp öltöznek, h mennek az udvarra. Lilka szól, h szeretne kicsit kimenni, mondom Neki, h rendben, de szóljon az óvónéninek, nehogy kavarodás legyen, h Ő azt hiszi elvittük, mi meg azt, h Ő figyel Rá. Erre azt mta az óvónő, szó sem lehet róla, benne van a házirendben, majd legközelebb menjünk Érte később. Nah most erre mit mondjak? H elolvastam a házirendet és azért mondtam, h szóljon h még kimenne? Mondja a fene...Rendben, h meg tudtam beszélni Vele, h holnap később jövök, de pl egy kislány ott sírt, hatalmas könnyekkel, m nem mehetett ki...
Annyira érdekes néha ez az ovi, h szívem szerint nem hagynám annyiban a dolgokat. Csak ugye fél az ember, h a gyereken csattan az ostor. Ráadásul ilyenkor mindig lelkiismeret-furdalásom van, m én választottam ezt az ovit.
Váltani egyelőre azért nem akarok, m Lilka szereti...Lehet, h szülő szemmel én vagyok túl kritikus...
Nem dolgozom sajna és a sulimnak is épp vége. Most nézek majd vmi mást
De bele sem merek gondolni mi lesz ezekkel az "ovi-allűrökkel" ha én is dolgozó nő leszek...Vhogy ezt a csoportot mintha otthon lévők gyerekeinek tervezték volna...
Szilvi!
Örülök, h jobban van Ati s Rajtad gyorsan átment.
Tali részünkről rendben, ovi után vmelyik nap.
Ilba, van kedvetek csatlakozni?
Esetleg még vki?