Új privát üzeneted érkezett!

Tündi én ma is írtam neked privit de basszus elnyeli a rendszer??? Nem látom az elküldöttek között,sem a kimenő fiókban :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

várj Évi, megnézem...lehet, hogy nekem telt meg a bejövőm... :shock:

Kép
gtunde75

jaja...az volt a gond, hogy megtelt a privi postafiókom! :oops: :lol: elküldöd még1X?

Kép
gtunde75

Évi! én 15:30ra már beérek a paraszthoz a 60assal vagy a 6ossal...attól függ mit kapok a Krisztina téren...de csörgök ha gondolod...ahogy beértem Árkádba.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag oksa.

Tünde elküldtem :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok láttom gond az van mindenkinél sajnos :cry:
Melisch mielőbbi gyógyulást nektek!!
Woddy jó,hogy Lilike jól van!!!!
Sajnos az agyam ma szita olvastalak titeket de minden kimegy a fejemből,nagyon szomorú vagyok :cry: a párom uncsija(nő)nagyon sok rossz dolgot pletykált rólam :cry: és vissza halottam és nekem annyira rosszul esik mikor a segét is kinyaltam.Szerinte én nem vagyok csinos kismama(ő140kg,40 évesen a lánya18 évesen100kg)Én kismama létemre sem közelítem meg egyik súlyt sem,szerinte én nem eszem hanem falok,és ami igazából kikészített :cry: megkérdezte a barátnőm nekem van valakim mert 2 évig nem jött össze a baba most meg sikerült,hát ettől kibuktam :cry: :cry: :cry: sírógörcs van rajtam nagyon fáj ilyenek eszébe jutnak embereknek és,hogy lehet egy kismamára azt mondani nem csinos ,nah jó nem panaszkodom itt nektek,kissé kibuktam elég sokat mentem az elmúlt napokban hozzá teszem nekik segítettem és ezt kapom fáj nagyon sajnos :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Múlt hétből egy kép:
26.hét

Kép

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bévi

Sajnos ilyenek az emberek... :?
Ne foglalkozz vele, csak az irigység beszél belőle!!! :wink:

Látom a "jó" rokonokból kijutott neked is :(

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaina
Az IR, a trombofilia miatt lesz programozott szülés. (Naponta szúrom magam véralvadást gátló gyógyszerrel)
Fogyás: nem kell hirtelen sokat fogyni, a lassú fogyás sokkal jobb. Én a 25-öt másfél év alatt adtam le.
Most olyan 70-72 kiló vagyok. A terhesség előtti súlyomhoz képest 3-4 kiló van rajtam.

Ircsi!

Lassan egy súlyban leszünk, már csak 5kg a különbség :) :wink:
Milyen magas vagy?

Clárika
Kép
clárika

Clarika nagyon csini vagy kis cuki pocakod van aranyosak vagytok a babával :lol:
Rokonok hát ez szíven ütött de majd csak kiheverem :cry:

Kép
bévi

Évibaba, IRIGYEK, hagyd máááár!!! Irígylik a fiatalságodat, a boldogságodat, a kismamaságodat, hogy végre teljesül az álmod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre gondolj, és sajnáld le őket.

Kép
xtina75

Szép jó reggelt mindenkinek!
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Remélem mindenkinek szép napja lesz!!!
Senkit nem ér atrocitás :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megyek kifőzöm Fancsámnak frissen a szilvásgombócot :D
Majd jelentkezem... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Ezt vegyem bóknak! :cry:
Én olyan 167-168 cm vagyok.

Bévi
Ne is foglalkozz az ilyenekkel!
Ne hozd meg a rosszakaróknak azt az örömöt, hogy lássák rajtad, hogy ez bánt téged!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvás
DU írok majd PÜ-t!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Délután megyünk a "születés hete" rendezvényeire.
Lesz előadás a biztonságos gyerekülésekről, lesz lakberendezési tanácsadás, lesznek az anyatejgyűjtőből is...

Holnap (munkaidőben :wink: ) megyek szülőszoba látogatásra. Kiváncsi vagyok, milyen kismama-szemmel...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!

Főleg, hogy te nem is szedtél magadra szinte semmit.... :lol:
Én már 15 kg-nál tartok, ja és 166 magas vagyok, így rajtad már most kevesebb zsír! :lol: :wink:

Clárika
Kép
clárika

Kép

Sziasztok
Juj de izgulok Miki sikerrel jár-e kiságy ügyben!

Én 13 kg-nál tartok :? persze ez nem lenne rossz ha az elején felkapott 4-5 kg nem lenne,akkor ez normális hízás lenne.
Lenne lenne lenne :)
Különben is éhezek :( folyton éhes vagyok,és próbálok keveset enni de ennek az az eredménye hogy éjjel 2-kor is éhségre(meg rugdosásra)ébredek,meg 6-kor is :( Éjjel muszáj volt ennem,korpás kekszet meg joghurtot,miután betoltam olvastam el hogy az Activiában 20 gr szénhidrát van!!! Na nem mintha ettől nem ettem volna meg de meglepett.A korpás kekszben csak 2 gr/db,és az is természetes cukor formájában. Szerettem azelőtt is,főleg éjszakás műszakban jót tudott tenni.

Bévi,sajna sok ember ilyen de egyértelmű csak irigységből. Clarikát is,engem is lemalacoztak már :) ne egy ilyen rosszindulatú emberre adj,hanem a többiekre. Én akárhányszor bemegyek a melóhelyre mindenki odavan h.milyen szép terhes vagyok milyen jól áll stb... ebből merítkezek :)

evilany

Ja eladtam a vaterán egy pólyát :)
(kaptunk vagy 3-at,és igazából nem is akarok ugye használni,az egyik simát feltettem és elvitték :shock: )

evilany

Kép
No,egyedül vagyok,mint mindig.
Nézek valami reggelit.
Ja még annyit,Clarika annyira szép a pocakod!!!

evilany

Ohh Évi Köszike :oops: :oops: :oops:
Ott valami furi pózt vehetett fel a lelkem, mert mintha egy piramist tettek volna oda.... :lol: :lol: :lol:
Érdekes h napjában többször vált hegyesből gömbölyűre.
Míg van helye, addig csinálja, de utána kíméljen! :D

Clárika
Kép
clárika

Bár tudnánk már a nemeket :roll:

evilany

Anti azt mondta, hogyha már eddig kibírtuk (mert nem mutatta magát)
Akkor ő szeretné, ha az orvos mondaná mint a filmekben :)

Én tuti nem bírom majd ki, h ne kérdezzem meg, sőt, azt fogom lesni, mije is van... :D

Annyi szépet tudnék venni, de hmmm...ez fiús...hmmm...ez lányos.... :?

Clárika
Kép
clárika

Nem tudok leállni(de nem is akarok...)úgyis most eladtam a pólyát megint vásárolhatok :)

Kép

evilany

Kép
Méh állása terhességben.

nemsokára a 3.trimeszterbe lépünk :shock: :shock:

evilany

De ha ilyen szégyenlős marad, akkor tényleg úgy lesz mint a filmekben! :)

Clárika
Kép
clárika

Jah...de csak kiderül a köv.UH-n,nemsokára megyünk.

evilany

Már nagyon várom!

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!
:-)

Na, ma már jobban vagyok...

De azért hogy jól induljon a nap:
Egy kolleganő (eddig nem vette észre a pocakomat :shock: ) meglát, és spontán felkiált:
"Jéééé, már megint???!!!"

Kedves, nem? :evil:

Ircsi, köszi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvás76 2010.05.05 07:37-kor.

szilvás76

Szilviiiiiiiiiiiiiii jujj kedves tényleg.... :? :? :? :evil:

evilany

Szilvi,te mit tudsz arról h.cafeteria jár-e most tp.alatt?
Mert nekem mindig adják de van egy sejtésem hogy nem járna,valaki ezt elszúrta,és a végén meg visszafizethetem?... :?

evilany

Hát, nálunk van egy Cafeteria szabályzat, (de ez cégspecifikus)
Nálunk 30 napot meghaladó TP után nem adják a juttatásokat.
Visszavonni kifizetést (ha jól tudom) nem olyan egyszerű, mert elvben csak BÉRből lehet, vagyis TP-ből nem (csak ha Te is hozzájárulsz, előtte írásban kell, hogy felszólítsanak. Ha nem ismered el, akkor nem tehetnek semmit, max bírósághoz fordulhat, de nem jellemző).

Kivétel, ha a cafeteria szabályzatotok másként rendelkezik...

Mt
161. § (1) A munkabérből való levonásnak csak jogszabály, végrehajtható határozat vagy a munkavállaló hozzájárulása alapján van helye; ettől érvényesen eltérni nem lehet.
(2) A munkáltató a munkavállaló részére történt előlegnyújtásból eredő követelését a munkabérből levonhatja.
(3) Egyebekben a munkabérből való levonásra a bírósági végrehajtási jogszabályok az irányadók.
(4) E rendelkezések irányadók a szakszervezeti tagdíj levonására is. A munkáltató a levonásért, illetve a tagdíjnak a szakszervezet részére történő átutalásáért ellenértéket nem követelhet.
162. § (1) A munkabér jogalap nélküli kifizetése esetén, ezt a munkavállalótól hatvan napon belül, írásbeli felszólítással lehet visszakövetelni.
(2) A jogalap nélkül kifizetett munkabért az általános elévülési időn belül lehet visszakövetelni, ha a munkavállalónak a kifizetés alaptalanságát fel kellett ismernie vagy azt maga idézte elő.
(3) A munkáltató a munkavállaló munkaviszonnyal összefüggő tartozásainak megtérítésére irányuló igényét írásbeli felszólítással érvényesítheti.

szilvás76

Hmm...értem.Köszi.
Megvallom őszintén azért nem szólok most,mert attól tartok ha rájönnek levonják a táppénzemből kapásból,és akkor meg nézegethetek mert még ennyit se fogok kapni :? csak hát minél tovább húzom annál több halmozódik fel...

evilany

Csak kajajegyet kapsz?

...hát, tényleg nem tudom, mi van...
Amikor Bendéztem, nekem végig utalták az egészségpénztári tagdíjat, de nem kérték vissza. Az is igaz, hogy nem volt normálisan leszabályozva.
Most már figyelnek rá... :? Sajna.

szilvás76

Igen,9800-as melegétel utalványt.

evilany

Sziasztok csajok!
Kicsit bekukk...aztán lepihizek...ma nincs mit csinálnom...majd csak este főzök(amikor már nincs meleg ennyire)
Évi! Írd ám meg hogy Miki szerncsével járt-e?
Várom a holnapi talit...végre Marest is megismerhetjük személyesen :)
Aranyos a napozód :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vérnyomás rendben: 124/77 pulzus 88
Izzadok mint egy ló :(
Most még a mi oldalunkon árnyék van...így tudok pihenni...de fél1 körül...jááááááááááááááááj :?
Szilvás!
Ne foglalkozz vele...ezeket a "csípős" megjegyzéseket.....nem is értem az embereket...szerintem annyira meglepődnek,hogy kapásból semmi normális nem jut az eszükbe-de mondani kell valamit-és ez lesz belőle... :(
Tudom idegesítő :(
Barbim????????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mára nekem sincs dolgom...elmosogatok és annyi...délre megyek védőnőhöz ,du.babázni :)
Kiváncsi vagyok a védőnő keres e szívhangot... :x
Babukám befészkelte magát jobb oldalra és ott mutatványozik,persze továbbra is farkfekvésben(ahogy érzem) de néha olyanokat csinál hogy hűű...húzza magát a bőröm alatt(biztos a kis lábát)meg ilyen tök fura érzéseket kelt :D :D

evilany

Én is izzadok,ráadásul nem kicsit,sajnos egyik kellemetlen velejárója a terhességnek,úgy tűnik,teljesen megváltozott a testem :(
Vanilla is nagyon eltűnt...

evilany

hát igen............... :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Még akarok sokat írni, csak most rengeteg intéznivalóm van.
Terhesen a "legjobb barátom" a hintőpor volt :):):) (ld. izzadás)

Kép Kép Kép

maccs01

Sziasztok,

Tünde,
nagyon köszönöm! 2006. augusztus 21-e óta folyamatosan van bejelentett munkahelyem/munkabérem, előtte aug.20-ig gyesen, előtte gyeden és tgyáson voltam. Az előző várandósságom alatt szintén táppénzen, azt megelőzően pedig szintén bejelentett munkahelyeim voltak, egészen 1995. szept. 1-ig visszamenőleg. Most volt a kezemben a TB-s kiskönyvem, abban néztem-láttam, hogy gyakice 15 éve ( a 3 éves gyerkőcős időszakot leszámítva) napra pontosan folyamatosan be voltam jelentve ill. fizetve volt minden járulékom. Ez gondolom azért csak jót jelent nem?

Évi, Csillag,
én is izzadok, pedig eddig csak 4 kilót híztam, viszont tegnap vmi volt a levegőben mert piszok nehezen mozogtam, fájtak a forgóim, medencém, nehezen kaptam levegőt. Mondjuk ez a fülledt idő se tesz túl jót, meg őszintén megvallom sokat is dolgoztam otthon. Ma irodai (pihenősebb) napom van, de ha megyek haza folytatnom kell a házimunkát, mert sohasem érek a végére.

Védőnő: nekem azt mondta, hogy a 24-26 hét környékén eljön meglátogatni, de előtte felhív. Na már a 26. hétben vagyok, de nem jelentkezett eddig. Most nekem kellene fölhívnom, meghívnom? Vagy ilyenkor mi a menet?

Holnap cukor vizsgálat, brrrr :evil: :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Szia Maccs :D :D

Szilvás,
örülök, hogy jobban vagy! :D

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Valaki megmondaná nekem, hogy egy vegyésznek MIÉRT KELL közgázt tanulnia, ellenben egy közgazdásznak MIÉRT NEM KELL kémiát tanulnia az egyetemen?????

Kép Kép
Kép

Úúúúútálom a közgazdaságtant!!! Kép Kép

Bocs az off-ért, de nagyon ki vagyok akadva. Ráadásul még a pocim is fáj a hülye tejtől. :( Ircsi, ez mitől lehet, van valami jelentősége?

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,
sajnos bármilyen szakmát választasz, pénzügyi, közgazdasági dolgokat tanulni kell, nekem ez a tapasztalatom. Én anno a fősulin tanultam mezőgazdasági technológiát, növénytermesztést, állattenyésztést, biológiát pedig pénzügy szakos hallgató voltam. De mivel a fősuli azon kara ahova jártam, anno mg-i kar volt "bennragadtak" ilyen tárgyak. Képzelheted azóta mennyi hasznát vettem a borsótermesztéshez kapcsolódó géptechnológiának.... :evil:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Nincs jó napom. De úgy látom nem vagyok ezzel egyedül.
Tesóm tegnap előtt megszervizelte a laptopot, persze a legújabb verziót töltötte rá, de én ezt annyira nem szeretem. Mindegy.
Éjjel 3x ébredtem fel arra, hogy iszonyaatosan ég a gyomrom és nincs ez másképp nappal sem. Ráadásul hajnalban arra ébredtem, hogy begörcsölt a jobb vádlim, de olyan szinten, hogy hangosan jajongtam. Én aludtam a nappaliban, a fiúk a hálóban és egyik sem ébredt fel.... :roll:
Jöttek asztalosék, így folyik amunka, illetve nagyon remélem, mert már nagyon elegem van a kupiból, bár a héten még nézegetem, mert nem tudok otthon maradni takarítani, rendet rakni. Szépen lassan majd haladok.

Szilvi ezt a megjegyzést úgy mondta a kolleganőd, mintha minden évben szültél volna :twisted: És ha így is lenne akkor sem lenne semmi köze hozzá.

Bévi küldd el a francba az ilyen idiótákat :twisted: Egyáltalán nem vagy csúnya, sőt szép kismam vagy.

Clárika épp néztem a hasad, olyan, mintha egy háromszöget odatettek volna :D Jól megviccel ez a gyermek. Én kibírnám a szülésig, de nálunk apa van izgalomban, hogy mi lesz :lol:

Évi nagyon jól álltok. Felkészülve várjátok Tomit. :wink:

Sucer dehogy hívd a védőnőt. Majd keres ő téged ha akar. gyébként meg dolgozó nő vagy, nem vagy köteles otthon tartózkodni. Mondjuk akkor sem, ha tp-n vagy.

Barbi tarts ki! Ne add fel, hamarosan túl leszel a vizsgákon. Tej: lehet érzékeny vagy rá és ezért fáj tőle a hasad. Hallottam már ilyet, hogy a várandósság alatt lett tejérzékeny a kismama. Hanyagold ha tudod.

Engem 2 napja a válogatott hülyék találnak meg. Ma is bejött egy csaj, hogy koszorúslányruha kell a kiscsajnak. Kérdezem mikorra. Hát szombatra. Eszem megáll. És erre azt mondja nem tudott jönni, mert dolgozik. de basszus csak nem tegnap tudta meg, hogy lagziba mennek :twisted: Egy rencséje volt, volt olyan ruha amin nem kellett nagyon alakítani. Azt még ki kell tisztítani, vasalni, stb. Nem mellesleg nem ez az egyetlen ruha ami hétvégére kell. Tegnap ugyanígy jártam elsőáldozókkal. És azok meg nem fehérek voltak...

királylány

Dia,
látom neked is nagyon összejönnek a dogok mostanság. Engem is kiborítana a heteken át tartó kosz és rendetlenség, megértelek. Vádligörcsöm nekem is volt már egyszer, de mióta a Béres magnéziumát szedem, nem volt, kopp-kopp. Gyomorégés nekem is elindult, bár egyelőre csak ritkán érzem szerencsére.
Az emberek pedig taplók, önzők, hogy hirtelen mást ne is mondjak! ne hagyd, hogy felidegesítsenek, nem ér annyit! Védőnőt pedig nem hívom, különben is nagy ívben lesz@r. Ha én nem jelentkezem, nem megyek hozzá, nem keres, nem érdeklődik. Ha meglesz a cukor eredményem bejelentkezem hozzá, azt elviszem, méretek egy súlyt, vérnyomit, aztán hagyjuk egymást békében.

Szilvás,
a kolléganőd jó nagy bugris :evil: :evil: . Olyan tapintatlanok az emberek. Tőlem ma reggel kérdezte a konyhában egy bácsi (irodaház gondnok), hogy hogy merek kávét inni???? Az biztos árt a babának! Mondom neki, hogy ez egy koffein mentes nescafé, csak az íze végett iszom, meg amúgy is a pincében van a vérnyomim, a pulzusom.... aztán rájöttem minek magyarázkodok én neki, semmi köze hozzá! :evil: :evil: Mindenki feljogosítva érzi magát, hogy mindent jobban tudjon a kismamánál, a hétvégén arról akartak meggyőzni, hogy kettő helyett kell enni, és ha normál adagot eszem, az a gyerekkel kiszúrás.... hahaha. Szóval nagy az Isten állatkertje...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Lenne egy kérdésem:

Lehet azt látni, hogy ki FOG repedni a bőr nemsokára?
Vagy csak akkor látszik, mikor már kirepedt?????

Mindenesetre van pár gyanús dolog a pocakomon, de nincs kirepedve, remélem nem is fog.....

Clárika
Kép
clárika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?