Új privát üzeneted érkezett!

Ja, nálunk ilyen bölcsis-ovis gond nincs. Bölcsi nincs, az oviban meg van hely.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

nóri: Hát igen, a sétáink alkalmával kb. 20 perces körzetben 5 óvodáról és legalább ennyi bölcsődéről tudok. Azért ez nem rossz. De inkább biztos ami biztos.
vicky79
Budapest III. kerület

Én meg belegondoltam a minap, hogy bakhe én 3-2-be dolgoztam, azaz 3 nap munka 10-21 óráig(21:45-re értem haza), aztán meg 2 szabadnap.
Lófaxt fogok én ilyen feltételekkel visszamenni. Nem is látnám a gyerekemet :? :? :? :evil: :evil: :evil:
Nem tudom mi lesz...

Kattkat

Kép
kattkat

Hát asszem én mára leteszem a lantot. Apa ma is rettentő figyelmes és segítőkész volt. :cry:

Kattkat, hol dolgoztál? Ilyen beosztással tényleg nem lehet kisgyerekkel lenni.

dalika

Csajok, utoljára várandósan írtatok ennyit :D . Fiú sarjaim viszont átállították a monitor felbontását (nem tudom visszaállítani :oops: ), ezektől a bolha betűktől már kiesett szemem: feladom.
Levivel voltunk tanácsadáson. 5890g. Vesetágulata csökken, vizeletében fehérvérsejt: kamillázzam a kukit, hátha csak külső gyulladás. Vizeletet leoltották, hátha van benne baci. Holnap telefonálni eredményért. Szeme is váladékos, csöppentsek. De orrába is, hogy a könny el tudjon folyni (csak össze ne keverjem a cseppeket)!Remélem semmit nem fogok elfelejteni. Ja, és miénk doki javasolta a rota oltást kórházban dolgozik gyerekosztályon. Mindig van néhány eset. Csakhogy a védőnő és háziorvos nem adja be a drága vakcinát, mert nem ők akarják melléfolyatni :evil: . Ezért is cipelhetem be sarjamat a városba. Egy kanalas "orvosság" beadásáért :twisted: .

Ráadásul a kerti papucsomba behúzódott egy méhecske. Nem szerette, hogy én is ott akarok lenni:megcsípett. Nem a talpam, csak a lábujjam töve, de fáj :cry: .

Csak 2 jó dolog van a mai napban 1. kelnek a kislibáink. 2. megjött a hosszú hordkendőm.
pammut

Én úgy voltam vele, hogy kb 1 éves korában megyek vissza dolgozni. De most jelentkeztem PhD képzésre, ami (ha felvesznek) szeptemberben indul. Ok, hogy nem annyira kötött, mint ha naponta fix munkaidőben dolgozni járnék, de akkor még csak fél éves lesz Bende... Be vagyok szarva, hogyan fogom ezt megoldani...
Pláne, hogy Nyíregyről Debrecenbe kellene átjárnom, tehát nem csak beszaladok a Klinikára két etetés között ... :?
zuzmooo

Jajjj, lányok, ez nagyon jól esett. Köszönöm a kedves köszöntéseket!

Móni
kokonya

Zsuzsa!

Az gyakorlati képzés lenne? Vagy nappali?

Bori!

Végül milyen lett a kendő? Én most kaptam egy 4,8-as Lana Rubint kölcsön, de 534cm. Nekem baromi hosszú. Csak addig kell, amíg megveszem a sajátomat, mert Lacira is fel akarom kötni a bringatúrán. De nekem elég lenne a 440-is. Bőven! Amúgy nagyon szuper, csak szoknom kell, hogy nem rugi és SOKKAL pontosabban kell kössek, mert ha nem elég feszes a széle, nincs mi elfedje a dolgot! :D
Vendég

Jó reggelt. Nálunk ma is koránkelés van... Kép

dalika

Szép reggelt!

Judit, köszönöm az infót a bölcsivel/ovival kapcsolatban!

Apával mi is összezörrentünk este, és a végén még meg is kaptam, hogy azért fel is takaríthattam volna, értsd: felmosás elmaradt, egyébként ugye Botival voltam, vittem a gyerekorvoshoz, mostam, teregettem, hajtogattam, mosogattam, pakoltam, virágokat öntöztem, pultot takarítottam. A porszívózást ő meg beígérte még vasárnap, aztán hétfőn is, mégis elmaradt... Ha megcsinálom helyette, akkor meg morog, hogy de nem megígérte! :x

Kép
erusverus

Erusverus, igazán nincs mit. Úgyis föl akartam már hívni a barátnőmet, legalább dumcsiztunk is kicsit!

Ezek a pasik... én már nem is írok semmit :twisted:

dalika

Nóri: a tetején, vagy elöl? mert neki elöl van egy fehér csík, felül meg a két kis dudor... :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

dalika: csatlakozom...én se írok inkább semmit pasikkal kapcsolatban :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri: nappali képzésre jelentkeztem. Úgy beszéltük meg a témavezetőmmel, hogy az elején nekem nem sok munkám lenne (a kulimunkát megcsináltatja egy ottani rezidenssel :D ). Tanfolyamokra kellene mennem, beteg-adatokat értékelnem, cikkeket fordítani, ilyesmi. Ezért mertem egyáltalán jelentkezni. De azért csak fosok tőle, hogy hova teszem a gyereket ha be kell szaladnom a Klinikára beteget vizsgálni, vagy a pontszerző tanfolyamra menni... :roll:
Abban bízok, hogy fél éves kora után végszükség esetén egy-egy kajálást ki tudunk majd váltani a hozzátáplálással. Bár lehet, hogy naiv vagyok, fogalmam sincs a hozzátápiról... :oops:
zuzmooo

Jó reggelt Csajok!

Köszönöm az ötleteket, ma a nyakamba veszem a várost és utána nézek, hogy mik a lehetőségeim, de sok jó ötletet kaptam. :lol: Mégegyszer köszke.

bellerreni
Eger

Dalika,
ez a kávé merénylet az ilyen kávéfüggőknek, mint én :lol:

Én mostanában azon akadok ki, hogy mindenki Léna szájából hiányolja a cumit, ha mer sírni két percet, jön az előadás, ha lenne cumija...
Nálunk Lilla nem fogadta el, Lénánál már nem is próbáltam, annyira bevált. Engem nem zavar, ha más gyereke cumizik, soha senkinek nem osztottam érte észt, de őket miért zavarja, ha az én gyerekem meg nem cumizik. Már idegenek is szóltak be érte, na attól duplán kiakadok. :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmoo, nem kis fejszébe vágtad a fejszéd :wink: Nekem már az abszolutóriumom is meg van a doktorin, mégsem bírtam rászánni magam, hogy befejezzem. Drukkolok, hogy Te ügyesebb legyél :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

:shock: Nálunk is ez megy. Mindenki a cumit hiányolja a gyerekből. Úgyis, hogy egy hangja sincs!!!! :roll: Nem tom, zavarja a népeket, hogy látják a Ded száját? Engem viszont marhára zavarna a cumi, mert olyan, de olyan gyönyörű szája van, imádok abban gyönyörködni. Most akkor takarjam el cumival?
És hát szerintem nem igényli. (bár örülnék, ha valaki elmagyarázná, mik a jelei hogy a Ded igényli a cumit :oops: )

Off: tegnap elmentem a helyi Magosz boltba: áááh teljesen felpörögtem a kínálaton. Vettem igazi friss földben nőtt retket, uborkát hagyma az erkélyen, ma azt reggeliztem. Érdemes meglátogatni a helyi Magosz boltokat. Inkább a hazait támogassuk, mint a Tescot!

zarja

Ildi: Köszi, majd igyekszem :D Nekem muszáj lenne megcsinálni 3 év alatt, mert addig is tolódik a szakvizsgám és nem szeretnék azzal sokat várni (anélkül nem végezhetek önálló orvosi munkát pl: magánrendelés)

A cumival mi is így vagyunk, bár eddig csak anyósom hiányolta. Bende már a legelején nem kérte, aztán próbálkoztam másik fajta cumival is, de most már azt mondom szerencsére nem kellet neki :) Akkoriban viszont, mikor félóránként ordított, jó lett volna egy kis nyugi... de neki csak anya kell :D
zuzmooo

Óriáááási találmány!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
Vendég

Pammut Bori: Bulcsúnak is váladékozott a szeme igen csúnyán, volt hogy összeragasztotta a szemét. Állítólag könnycsatorna elzáródás, és ha nem tudjuk kikezelni, akkor átfújják a szemészeten. Először Brulamycin (vagy valami hasonló neve volt) csöppel próbálkoztunk, addig jó volt míg használtuk, de amint egy nap kimaradt újra indult. Aztán valami Andrax vagy mi csöppet kaptunk. Na ettől bepirosodott és feldagadt a szeme. Nekem meg elegem lett a szintetikus dolgoktól. Egy bába javasolta a szemvidítófüvet. Kis teát főztem belőle, és kb minden etetésnél és minden peluscserénél azzal átmostam, úgy, hogy a szemzugban jól betunkoltam neki. (szegényem, volt hogy a teától lett barna a szemkörnyéki bőre :) ) Kicsit macerás, mert langyos kell hogy legyen a tea, és jó sokáig kell. Mi másfél hónapon át csináltuk, de egy másik ismerős 2,5 hónapig borogatta a baba szemét. Néha teljesen kitisztult napokra, egyre több napra, aztán újra visszajött. Most vagy 2 hete tiszta a szeme. Mondjuk a langyos teát úgy csináltam, hogy vizet forraltam a mikróban, abban megmelegítettem a tejet, amit a Szoptanítba raktam, és a maradék meleg vízbe meg beraktam az Aventes pohárkába minden reggel bekevert teát. Mire végeztünk a szopival, langyos volt a tea. De volt, hogy kiraktam az erkélyre, és a napocska langyosította meg.

zarja

Este, fürdetés előtt, mikor a legnyűgösebb szokott lenni, úgy lenyugodott tőle, hogy elalvásig csak mosolygott.. :) és nem azért volt hosszú a lefektetés, mert nem tudott elaludni,hanem azért mert úgy elaludt cicin két perc után, hogy alig lehetett felkelteni..

Mikor kivettem, hogy alátegyem a takarót elkezdett sírni, mikor visszatettem elhallgatott :D eddig pont fordítva volt!! :lol: :lol:

Kilók... 168 cm és 62-63kg fixen szülés óta, semmi nem megy le. Pedig nem vacsorázom, nem eszem édességet. Mikor terhes lettem 57-58kg voltam, de ha már 60 alá mennék elégedett lennék. Legalább rám jönnének a nadrágok. :?
Vendég

Funky felidézted a képetekkel nekem a boldog békeidőket :wink: Tisztaság, rend, ded békésen ringatózik a hintában.
Most ha fényképezni akarok tíz perc Lilla kupiját felszámolni a háttérben. A hintáról nem is írok, szegény Lénának az ilyen szerkezetek Lilla mellett esélytelenek :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

na csajok, a fél család megnézte, anyám, uram nagyija, és aszonták, hogy bizony az alul középen két fogacska... :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!
megjavult a gyerekem kopp-kopp-kopp

tegnap meg voltunk "szomszédolni", azaz az unokatesóméknál, ahol 3.5 éves fiú-lány ikrek vannak, meg volt ott még 1db anyuka 2db gyerekkel, egy 3 évessel, és egy 4.5 hónapossal, akibe beleszerettem, olyan cuki!!!!!!!!
olyan fura h. az én lányomon kívül más gyereke is tetszik, meg tudom hogy az én lányom 1000x szebb, de ez a kiscsaj olyan vagány és jófej és...dundi, csak szopizik és nincs egy rossz pillanata, csak imbolyog az anyja ölében:)
szoval gyerekzsivaly(nnna ez j vagy ly????) gyerekbőgés mi meg dumáltunk, nekem bejött

zsó
Kép
pcd1985

munkába visszamenés:
(mindenféle családi konfliktusoktól függetlenül)
eszem ágába nincs visszamenni, dolgozni,
pedig hagyhatnám itt a lányt akár 1évesen, napközben ellennének vele a szüleim
inkább szülök mégegyet.
nagyon szeretem a munkám, de dolgozhatok még 100 éves koromíg és közbe hurcolhatom a gyerek(ek)et ide-oda suliba oviba, munka elött és után...

zsó
Kép
pcd1985

http://www.liberoklub.hu/

Látta már valaki a tecsós akciót? Elég szimpi, de nekem ma a madarasba kellene mennem vízszűrőért. Illetve majd ha az uram ad pénzt. Elvégre mit gondolnak, mire költöm a családit, majd pont pelenkára? Túrót! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ildi!
A szivembol szoltal! Bevallom, hogy keszul azert tobb foto nalunk is, mint amennyit mutogatok, ezek altalaban hirtelen felindulasbol keszulnek. Viszont a tobbseguk nem szalonkepes, mert nincs pofam ugy felrakni, hogy a hatterben ki van teritve egy kisebb bolcsi jatekkeszlete, nehany szetteritet hasznalatlan pelenka, itatospohar, etetoszek darabok es meg sorolhatnam. :lol:
A hinta sajnos nalunk is csak a racson tul hasznalhato. Ertsd: mint emlitettem a konyha es a nappali egy legter, de babaraccsal le van valasztva. Nah, Erik csak ugy hintazhat, hogy kipakolom ot a konyhai oldalra, hogy Kristof ne erjen oda. Ha vagyok eleg bator, akkor beveszem a nappaliba, de akkor vegig ott kell ulnom, hogy Kristof nehogy kiboritsa a picit, vagy epp rauljon.

En egyebkent nemtom elkepzelni, hogy mi lesz velunk, ha Erik maszni kezd es lekerul a padlora. Ugyanis ket hete Kristof a maszo 8 honapos unokahugomat folyamatosan meg akarta lovagolni. Tuti Erikre is raulne. Meg a jatszoszonyeget sem vettem elo, mert konkretan a kisagyba nem fer bele, mashova meg nemtom leteriteni ugy, hogy biztonsagban legyen.
Ki hogy oldja meg, akinel van tesoveszely?
Vendég

Bea!

Nálunk nincs tesóveszély, de a járókába pont befér a játszószőnyeg. Itt még nincs összeszerelve, de Maroson már oda teszem, nem a földre...
Kép
Vendég

Sziasztok!
Én is itt, bár az utolsó pár napban még olvasni sem tudtalalk titeket..
Betegek vagyunk, Blankának sokat kell szívni az orrocskáját, mg kapott orrcseppet..
Én is beteg vagyok, meg az apja is az lett. Érdekes módon nem nagyon lett nyűgős Blanka, inkább csak keveset alszik, de az ébrenlét alatt sokat vigyorog, meg non-stop dumál..
A héten beírom a lázgörcsös dolgokat,bár mivel általában elsősorban fél éves kortól a jellemzőbb, így még ráérünk, bár inkább azt remélem, hogy tök feleslegesen fogom beírni.
Délután megyünk vissza a dokihoz, mert nem javult Blanka szörtyögése..
Szem csipásodás: mi is töröltük bórvízzel, aztán volt Brulamycin, de nem használt. Aztán 6hetesen kaptuk a Ciloxant és 5nap alatt rendbe rakta a kis szemét és azóta is rendben van.. /de azért lekopogom/
Barátnóm kislányának 3hüónapos 1hetesen kijött a két kis alsó fogacskája. Itt is csodálkoztak rendesen. Még jó, hogy táposak! :lol:
Most talán ennyi, ha tudok jövök még és vissza olvasok..

Kép
Kép
ronci

ildi: Én meg mindig a lenéző pillantásokat kapok a cumi miatt, mert hogy nem tudom nélküle megnyugtatni? Majd milyen nehéz lesz leszoktatni.

zarja: Barbus akkor kapott cumit, mikor állandóan enni akart és utána meg bukott vissza. Szóval ekkor javasolta a védőnő a cumit. De már nem bánom.

edit: Gratula a fogacskákhoz.

Ma Barbus végig aludta az éjszakát, már azt hittem baja van. De nincs, csak fáradt volt. Jól tette.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, majd átküldöm a cumi rajongókat hozzád, Te meg légyszi egy-két cumi ellenzőt nekem :lol:

Bea,
mint az írásaimból érezheted, nálunk létező fogalom a tesóveszély :oops:
Játszószőnyeg járókában ill. kiságyban (én direkt megfontoltan ilyen alakút vettem sokatpróbált baráti figyelmeztetésre). Csak relatív biztonságban, mert a kiságyba Lilla be tud mászni, a hálós járókába meg csak napok kérdése, hogy mikor esik fejjel bele. Remélem legalább nem Lénára...
Lénus kapott egy hintát, majd szeptembertől ovi időben Léna is fogja élvezni :oops:
Remélem mire Lénát földön szeretném tárolni, addigra valami kiselefánt elleni védekező technikát is kifejleszt magától 8)
Így viccesnek hangzik, de néha nagyon elkeseredem, hogy kisebbik gyerekemnek néha egy perc nyugta sincs a nagyobb akcióitól. Nem feltétlen veri, de Léna azt sem élvezi, ha Lillu agyon puszilgatja vagy a pihenőszékben Anya figyelmét kikerülve próbálja tologatni rally üzemmódban :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

cumi:
Mircinek állandóan cumi lóg a szájába, mostanában ha ébren van és "beszélgetünk"vagy pelenkázom ki szoktam venni, hogy csak elalváshoz "használja"bár gondoplom ezek meddő kísérletek...
fog:
szerintem nekünk is alakulgat valami fogügybe, mert nagyon rágja mindenét, a pelenkát a feje alol kihuzza és azt rágja, meg a cumijába néha belekapaszkodik és a külső szélét-élét rága, én meg nézem hogy-nem fáj????
-köröm-karom
én azt vettem észre haa szájában turkál néha felsír, szerintem az éles kis karmikáival megkarmolja belül az ínyét...
reggelente még mindíg úgy néz ki néha mintha macskával aludt volna.vágom a karmait, de apja fajta"fordítva"nő,

zsó
Kép
pcd1985

Ronci, nektek gyors gyógyulást :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Cumi: én ugye első kézből tudok infoval szolgálni, mert nálunk van cumis is, meg nem cumis, tápos, meg nem tápos...stb.
Luca kapott cumit. Mert a kórházban nyűglődött, éhes volt, véresre szívta a cicit, mire lett tej. Ő tápot is kapott még bent. Noémi is kapott cumit, de csak addig, amíg be nem indult a tejem, mert annyira éhes volt, hogy aludni sem tudott.
Mióta eszik, nem adok cumit. Meggyőződésem, hogy azért alszik kevesebbet, mert Luca kaja után beverte a cumit és már aludt is. Akkor anyám baszogatott, hogy milyen ronda a feje cumival. (nekünk is volt cumink) Na ugye azóta szépen kötődik hozzá érzelmileg is, de baromi könnyű volt 7-8hósan, hogy bedugtuk a cumit és már aludt is. Foglalkozni nem kellett vele. Azóta kell, mióta rács nélküli az ágya és ki tud jönni. Olyan 1,5éves kora óta. Azóta igényli a mesét elalvás előtt. De ez engem cseppet sem zavar. Sőt.

Noémi meg nem kap cumit. Nála van egy éber időszak kaja után. Nyűglődéssel jelzi, ha álmos, akkor hasra teszem és szépen elgajdol úgy 4-5pecig. Ez másnak lehet sírás, de olyan nyökögés féle. Aztán csend és alszik. Most meg anyósom (meg idegenek :x) basztatnak halálra, hogy miért nincs cumija. Minden gyereknek van! :shock: :shock:
Vendég

Egy kezem van és az is a bal. :D

Nóri Első körön egy 5,2 m-es Girasol kendőm lett. Egy naggyon kedves mamamis társ szerezte nekem jutányos áron Angliából. Közben jól belerágtam magam a kendős témába és belebolondultam egy Didymos Jakob kendőbe, az 4,7-es lesz. A Girasol finom puha és végre tudok vele zsebest kötni. Levi is élvezi. A sima kereszttel fojtogatja magát. (És a jövő hónapban kipróbálhatok egy hosszú indio-t. :oops: )

Kendős anyukák! Itt egy oktató csajszi mutatja a módokat, nagyon jól, pontosan, precízen. Nekem ő a kedvencem! A lap tetején a 18 videóból ki lehet választani melyiket néznéd.

http://www.youtube.com/watch?v=I6Eb2_Je ... re=channel

Ildi Levinek van/volt cumija. Tegnap vacsora közben be akartam "dugózni" a nyüglődő gyermeket, hogy le tudjam nyelni az utolsó falatokat. Úgy megsértődött, hogy ki kellett vegyem a pihiszékéből az immáron ordító dedet :D . A szopis babák pár hónaposan el szokták hagyni a cumit.

Zarja Hol lehet szemvidítófüvet kapni?
pammut

Hahó

cumi. Blanka nem tud vele mit kezdeni...én nem bánnám ha elfogadná mondjuk az autóban és nem ordítná végig az utat :roll: :roll:
szóval általában megkérem Gergőt hogy próbálja bedugni a szájába, de hiába....próbálkoztam nyugodt állapotban is, de semmi...még öklendezett is tőle :shock:

fogak. enyémek későn fogzanak. konkrétan azt hittem fogatlan gyíkok maradnak, kb 10-11 hósan növesztették. És Gergőnek még csak két maradandó jött kis, a többi tej.

Ildi
Nálunk a 5,5 évesre még figyelni kell, mert ő is veszélyforrás....és múltkor szájon csókolta ahúgát :shock: :shock: meg felemelte...aztán letett, hát nem éppen finoman...a nagy már nem gond, őrá rá is merem bízni ha elfutok zuhanyozni...

Ronci
enyém Blanka is taknyol :roll: :roll:
és itthon van Gellért is, két hétig nem megy oviba, kivették az orrmanduláját.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

A szájon csókolás nálunk is program :shock: no meg ha hagynám Léna már fogat is mosna Lilla kezecskéi által rágógumi ízű fogkrémmel :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és ezt a csókolózást Lilla 6 éves kerilányomtól tanulta, szóval nincsenek illúzióim, hogy pár hónap és jobb lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Vagy ket napja Abel nyomja magat, a kis fejet, hogy o fel akar ulni. Ha megfogom a kezet, es segitek neki, befesziti a terdet es nyomja a kis feneket is, es felall, es megtartja magat. Ugye ez nagyon megerolteto meg a kis izuleteinek es csontjainak? De ha nem segitek, hogy o felalljon- nem is feluljon, amikor akar, akkor morog. :roll:
Cumi nalunk is van, de ha nincs keznel, ugyanolyan hevvel ragja az oklet, az en, illetve a sajat polojat. Pedig en jobban ertekelnem, ha a cumit ragna, foleg, mikor nyalban uszik a polom ujja, de azt jobban szereti, mint a szilikon izet...
geri79

Jaj lányok! Itt bőgök mint egy hülye. Uram az utóbbi hónapokban szarik a csekkekre. Eddig elvitte őket és befizettette a titkárnővel. Most meg nagy halom prospektus alatt gubbasztanak. Befizetetlenül. Pénz ugyan lenne rá,csak ő már csak az új lakással foglalkozik. De ha legalább szólna! Most úgy vettem észre,h kikapcsolták a tv-t meg a netet! :( öt nem zavarja, de én megőrülök az üres lakásban! 2napja pénz nélkül hagy itthon, így zsömlét ehetek ebédre. 1,5 hete nincs időm hajatmosni,mert este úgy jön haza,h fáradt és nem tud foglalkozni semmivel. Én éjfélkor neki nem állok már,napközben meg dobozolok! Annyira elkeseredtem! :(
Vendég

Jajj Nóri! Te szegény. Jó nagy ölelés és sok sok buksisimi. Az uradat meg legszívesebben jól elpicsáznám :evil:

Szaladtam egy kört a városban. Köszi csajok az ötleteket. :wink:
(Sikerült csak nem akarom leírni, nehogy nekem is olvasgason és lelőjje a meglepit)Vettem esővédőt is a kocsira, mert eddig nem volt meg hétvégén megyünk babalátogatóba úgyhogy vettem nekik 3 db body-t egy csörgőt egy hűtőrágókát meg popsitörlőt. Elég ez csajok? Vagy vegyek még valamit?

Össze kellene pakolnom a szárítót, de bazira nincs semmi kedvem hozzá. Rúgjatok picsulin, hogy mozduljak meg. :roll:

bellerreni
Eger

Jah cumi: Nekünk is van. A nappali alvásoknál kb 5 percenként kell a szájába tenni amíg el nem alszik, de este olyan ügyesen elalszik vele, sőt még utána ki is veszem a szájából nehogy ráfeküdjön és megnyomja, mert hajlamos rá :roll: Amúgy nincs a szájába, pl játszószönyegen meg ilyenek mert a nagy csodálkozásoktól úgyis kiesik a szájából :lol:

bellerreni
Eger

Nóri fel a fejjel! A költözés kb. olyan, mint a szülés. Fájdalmas és nehéz, de túl kell esni rajta. Utána tök jó lesz! A csekkeket nem tudod inkább utalni? (Nem csak utálni.) Akkor nem kéne figyelni most arra is.
pammut

Hát cumink az nekünk sincsen és minket is azzal nyüsztetnek, hogy de miiiéééért nincs? Mert nincs és kész. A másiknak sem volt. Soha. De nem is bánom.

Nóri, megértelek. Teljesen és abszolút. Ha nekem most költöznöm is kéne jól bevált módszeremhez folyamodnék: magas fa, rövid kötél.

Reni, nem írnád meg nekem priviben mit vettél az uradnak? Hátha ihletet merítek 8)

dalika

Cumink nekünk sincs. Idegenek kérdezik, hogy "és cumid nincseeen"? Anyós is b@sztat érte. Merthogy "majd az ujját fogja szopni". Na és. Én ugyan nem leszek cumivisszadugdosó robot. Különben meg a nagynak volt, aztán mégis rágta az ujjáról a bőrt, nem is olyan régen sikerült végre lebeszélnem róla.

Nóri, kitartás, már nincs sok hátra és költöztök!

Néha úgy vennék én is kendőt, de nem merném Milánt beletenni, nem is tudom mit csinálnék ha megbotlanék vele. :roll:

Már majdnem sikerül a teljes öklét betömni a szájába. Amikor letörlöm neki, mert tiszta nyál, rosszallóan néz rám. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Na megvolt a mai jó cselekedetem. 500 forintért rendeltem egy sütis füzetet, mert a bevétellel koraszülöttosztályokat támogatnak. :D

dalika

Nóri, én múlt hét hétfőn 3.099-ért vettem a 68 db-os 3-as Libero-t Budakeszin.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Dalika én mindég jót mosolygok,amikor azt olvasom tőled,
hogy magas fa.... :lol: :lol: :lol:

Anyós/APÓS/ témaigen unalmasak tudnak lenni az anyósok,de!!!!!...bár a párotok édesanyjárol van szó nem valami idegen nőciröl!
A mi esetünkből kiindulván.A párom anyukája tavaly halt meg.
Néha egy kicsit uncsi volt a sok szöveggel,amúgy jófej!Erre csak most jöttem rá,hogy mennyire rendes volt,míg após nem jött össze egy "olyan"nővel :cry:
Teljesen bosszantó,hogy mindent félretesz és csak az a ribi a fontos.
Kedden kell mennünk,hogy levegyék a Hannusnak a kengyelt ő pedig majd eltünik itthonról,elviszi az autót amire nagyon szükségünk lenne.Igaz az ővé/miénk volt csak eladtuk,hogy megcsináltassuk a központit!/
Kicsit össze-vissza voltam bocsi,de felbosszant ez az egész!
Arra akartam kilukadni,hogy mégis jobb az édes anyós,mint egy idegen pic.a...ne haragudjatok,kijött.....

Nóri én is kitartást kívánok a költözéshez! :!: :!: :!:

Cumi---nekünk van,bár Hanna nem igényli ő az ujját szopizza :D

Kép
Kép
szintus

Ronci jobbulást a kicsi Blankládnak!!

Nóri(((ölelés))) neked,elhiszem,hogy szar az,amikor
nem úgy alakulnak a dolgok,ahogy szeretnéd,ráadásul a párod is....
Sajnálom most én is eléggé magam alatt vagyok...

Geri ilyen korában Fruzsó lányom is már bizony húzta fel magát
és mérges volt,hogy nem sikerült neki.
Hanna már nem,ő kicsit levan maradva a mozgásban,gondolom a kengyel végett.

Zarja ne haragudj,hogy nem irtam a prividre,sajna most nincs pénzünk m.t.venni és a postaköltség szerintem drága lenne Vajdaságba...

Vicky gratula Barbusnak a végigaludt éjszakáért.
:D Hannus is végig alussza,fel sem ébred szinte soha.../nappal viszont sokat fent van!/

Kép
Kép
szintus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?