Képek és leírás a kocsiról:
Ha valakit érdekelne a többi termék,írjon és teszek föl képet róla.
Eladó egy igazán megkímélt szuper Chicco Trio For Me Olasz gyártmányú babakocsi hordozóval és bázistalppal.Igazán könnyű kezelni,kis helyen elfér, magától megáll összecsukás után,nem nyílik szét.Szuperkönnyű irányítani,tolni.
A kocsi színe gyönyörű almazöld, ami unisex.Kislánynak is és kisfiúnak is tökéletes.
A hordozó sötétkék vajszín keveréke, ami a vázra simán rákattintható, anélkül,h.a sportrésze rajta lenne.
A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.
Újszülött kortól 3 éves korig használható. Clik-Clak System.Hát klasszis a javából! 4 kerekű babakocsi előre-hátra néző sport ülőrésszel,(2 irányba lehet fordítani a sport részt) szűkítő Synthesis talpas hordozóval (0-13kg-ig), kupolával, esővédővel,5 pontos párnázott biztonsági övvel, lábtakaróval,bevásárló kosárral, a tolókarokat összekötő pótelemmel
Papírjai megvannak.
A babahordozó újszülött szűkítővel. Praktikus és biztonságos mert csak a talpat kell fixen az autóba a biztonsági öv segítségével bekötni és utána magát a hordozót csak bele kell csúsztatni.
A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.
Nagyon könnyű a hordozó, papírja is megvan!
Szeretném felhívni a Chicco egyedülálló markolat megoldására a figyelmet!
1. Úgy lehet vinni a hordozót, mint egy táskát, és nem kifordított kézzel. Kb. fele olyan nehéznek tűnik benne a lurkó, mint a hagyományosnál!
2. Az autóba rakásnál viszont két kézzel lehet megfogni, ami szintén jelentős könnyebbség a hagyományosokhoz képest.
Új bolti ára 100.000 Ft körül mozog vagy még több.
Csatoltam 2 db videót, ahol meg lehet nézni,h.miket is tud ez a kocsi:
http://www.youtube.com/watch?v=1CqnjE8WqRA
http://www.youtube.com/watch?v=eJrS1v7iT1s
Én inkább a személyes átvételt javaslom, de postázom is, ha nagyon akarod, de garanciát nem tudok érte vállalni, ugyanis nincs akkora dobozom,h.a kocsit is meg a hordozót is beletegyem.Jobb megnézni,élőbe,h.mennyire gyönyörű.
A kocsi huzata frissen mosva!Tisztán adom át az új gazdinak.Még a kerekeit is lemostam.Mintha új lenne.
A képek tisztítás előtt készültek.
Személyesen Nagykőrösről vihető el.
Kupolát telyesen be lehet húzni
Fekvő pozició
hordival
összecsukva pici helyet foglal
Ime a bizonyíték
Ha érdekel írj a timcike81@yahoo.com- ra
Vagy hívj: 06204941003
Ára: 53.000 Ft plusz posta, ha muszáj