Sziasztok!
Melinda! Köszönöm az érdeklődést a mai nappal kapcsolatban, eltelt....
Azt hittem, hogy rosszabb lesz, már ami a Cicamica hiányát illeti, de azért jól elvoltam. Még nincs gépem, úgyhogy olvasgattam az elkészült anyagokat, hogy memorizáljam a számokat, de úgyis élesben lesz az igazi. Hogy tudjátok, kontrollingos vagyok, tervezünk, elemzünk, számokkal dolgozunk. Na, ezért olvastam el az üzleti tervet, tavalyi évi üzleti jelentést, hogy nagyjából képben legyek, de hát első körön azért elég tömény volt. Bizonyos dolgok változtak a 3 év alatt, amit kihagytam, de majd belerázódok. Olyan az egész mint egy időutazás.
Csak közben megkaptam életem legszebb ajándékát, Laurát, és megváltozott minden körülöttem.
De őszintén mondom, jó volt kicsit megint dolgozni, ugyanakkor azért hiányzik a Larával töltött idő, az egésznapos együttlét, de most ennek van itt az ideje.
Dávid nagyon ügyes, hogy már egymásra rakja a kockákat, Larát nemrég kezdte el érdekelni. Mostmár viszont ő is épít "tóóónyot" és egész magasat tud már, tök édi Ő is, ahogy örül neki.
A magánbölcsi témáról jutott eszembe, hogy itt a faluban is van. Családi napközi a neve. Hát nagyon drága, úgyhogy aki azt is meg tudja fizetni egy hónapra, annak nagyon jó sora van. De biztos van rá igény, ha valaki ennyi pénzt belefektetett. Még akkor is drága, ha a felét kifizetné az önkormányzat.
Remélem nektek lesz helyetek, és nem kell ezen rágódni. Neked is azt mondta a vezetőnő, hogy már szeptembertől vidd Dávidot? Mert ugyebár a dózsakertiben Andinak ezt mondták, és Ti is oda vagytok feliratkozva.
Edit! Jelentést olvasd fent.
Jót csaviztatok a hétvégén. Mi is szombaton intéztük az anyák napját. Megköszöntöttük anyukámat, meg voltunk a temetőben is. Aztán lementünk a Csóni tóhoz, kaptunk a Volántól kajabónt, azt leettük.
Utána még átmentünk sütizni Szőlősre a Jeneibe, aztán haza. Laurával hintáztunk a Csónakázó tónál, tök édin ült rajta, mindjárt mellékelek képet, csak nem biztos, hogy jó lesz, mert telóval készült.
Szerintem nálunk Laura nem attól lett beteg, hogy én mentem dolgozni, mert Ő már csütörtökön beteg lett, piros volt a torka, folyt az orra, úgyhogy ez nem lelki, hanem bölcsis dolog. Na, de biztos van olyan is, hogy belebetegszik a gyerek.
Amit írtál a bölcsirendszerről, tök igazad van, elég gáz, hogy hely nincs, de két év után add be, ahová tudod. Falun úgy oldják meg (mostmár), hogy indítanak az oviban minicsoportot, de az azért mégsem bölcsőde. Ráadásul 2,5 éves kortól veszik be a gyereket, legalábbis nálunk, legyen szobatiszta, stb. Azért a bölcsi az bölcsi, múltkor beszéltem a fogászati asszisztenssel, ugyebár Ő egészségügyit végzett, Ő is mondta, hogy egész más a két intézmény szerepe a gyerek életében, úgyhogy biztos így van.
Apa kocsija itt volt 5-kor is, csak eggyel hátrébb. Egyébként 5-kor kint voltunk takarítottuk az én autómat, aztán meg játszóztunk.
Anna! Köszönöm Laura jól van, csak folyik a nózija, meg néha köhög, bár tegnap este úgy köhögött lefekvés után kb. 1 órával, olyan szárazon, fuldoklósan, hogy rossz volt hallgatni. Aztán kapott vizet, kivettem, ringattam, megnyugodott, úgyhogy jobban lett és visszaaludt. Éjjel többször felsírt, de vissza is aludt, szerintem a rágófogai is készülődhetnek, a nagyok, mert állandóan a keze a szájában, vagy a cumi. Soha nem nyáladzott, most meg néha folyik a nyála is, ezért tippelek a nagyörlőkre. Úgyhogy szerintem az éjszakai felsírás ettől lehet.
Láthattad Őket ma Dózsában, vettek sütikét a pékségben, igen, délelőtt sétáltak. Anyukám egy kék macis babakocsiban tolta a Larát. Miért nem köszöntél rájuk? Anyukám szerintem tök örült volna. Te Roval voltál? Mit intéztél arrafelé? Vagy gyakran ugrasz le oda a Sparhoz?
Na, jó éjt csajok, megyek, fürdök, aztán irány az ágy. Mindjárt kelek.