Új privát üzeneted érkezett!

Betti, nagyon izgulok! HCG-teszt lett csíkos ugye?
Ne B6-ot vegyél, nem elég a benne lévő mg. Mares jobbat szed, remélem, hogy megírja mit, ha olvassa :)

maccs01

hcg teszt lett valamennyire pozitiv,épp hogy észrevehető valami van.

KépKép
bettike83

fertynél miért huz egy idő után zöld csikot?

KépKép
bettike83

mert ott is vezetek egy görbét és a tegnap hő és a mai közé huzott egy zöld csikot.

KépKép
bettike83

Betti, csodálom a türelmed. Mikor is tesztelsz következőt? Holnap reggel? Jobban látható lesz, hiszen a csík az csík, ahogy előttem is írták :) Ennyi várakozás után érthető, ha óvatos vagy, de én már tűkön ülök.

maccs01

Maccs, ez a Betti-lány tényleg nagyon türelmes! Én nem bírnám. Nem is bírom. Most rendeltem Csillagtól még tesztet, mert holnapra még van, de jó lenne délután is nyomatni... csak nehogy eltűnjön!

Betti
Akkor szokott zöld csík lenni, ha beírod, hogy volt pozitív hcg teszted.
Vendég

Leti, jól tetted :) Én is mániás tesztelő vagyok, kellett állandóan a megerősítés és olyan boldog voltam mindig tőle. Aztán majd kapod az uh-képeket és azokat nézegeted. Utána megmozdul és rugdos, akkor minden nap kapod a jelzéseket Babócától. Anyukám, ez az egyik legszuperebb állapot egy nő életében! Persze én mindig hülyére aggódtam magam :)
Teljesen fel vagyok dobódva Tőletek!

maccs01

azért nem tesztelek állandóan,egy részről mert csak 3 db van,másrész pedig akkor sem lesz jobb.mindenhol azt irják h késés után lehet már tesztelni,vagy mensi előtt 1 nappal.hát neked még mensiig is van 6 napon ha 35 napra jönne meg.
ha megint tesztelnék és megint jó halványka lenne akkor megint blamában lennék,nem tudnám mi van.de ha kihagyok 2-3 napot addig erősödik a hcg a szervezetemben és már erőseben is kimutathatja éppen,na persze ha van valami..de lesz teszt.,ne aggódjatok,csak én türelmes vagyok :wink: :D

de megérzésem szerint nem kell aggódjak,erősödni fog a teszt :D

a megérzések általában bejönnek baba űgyben?

KépKép
bettike83

Leti, csak nem tűnik el!!! Reméljük, hogy szépen beágyazódott és jó helyen van. 4-5 hetes uh-n azért ne számítsatok csodára - mint én mindig. A legtöbbször még csak egy foltot látnak. Persze jó géppel biztos többet, de nekem eddig sikerült kifognom a selejteket... mindig és tökre csalódott lettem. Persze a 7.héten már van szívhang és remekül le lehet mérni a babát még a legócskábbal is :) Ez is tapasztalat :)

maccs01

Betti, bejönnek!

maccs01

ha nekem erősödik a tesztem akkor olyan 40 napnál bemegyek a kórházba a dokimhóz és kérek tőle vérvételes beutalót h nézzék meg mennyi a hcg szint.aztán a 7hét körül mennék el uhra és akkor már látják biztos h van e baba,jó helyen van..

KépKép
bettike83

Hali!

Hű, de tüzes itt a hangulat kéremszépen! Hát mindenkinek babaporosak a tesztjei? :shock: :lol: Remélem!!!

Azért a Magne B6-tal is vigyázni kell, mert nekem a max. adag jókora hasmenést okozott :twisted:

Dokit bármikor bárki felhívhatja, ha úgy érzi, hogy szüksége van megerősítésre, vagy Utrora, vagy akármi, de az én tapasztalatom szerint teljesen felesleges a 6. hétig dokilátogatni, kivéve, ha kérsz magadnak HCG-s vérvizsgálatot, talán annak van értelme ilyen korán. Viszont utána már látnak UH-on is ezt-azt, talán még szívpulzálást is fogsz látni a képernyőn, és az valami hihetetlenül csodálatos érzés. :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Persze, egyértelmű, ha baba van, akkor erősödni fog a teszt. Én mesi első napján teszteltem, mivel még nem ismertem EHCS-t :), így patikai huszassal. Már azon is volt csík. Mivel halovány, azt olvastam, hogy 3nap múlva teszteljek újra, hogy biztos legyek. Ennek ellenére én naponta hármat ellőttem... a biztonság kedvéért :):):) Mondjuk a patikai tesztek egy rakás pénz... ezért is örülök, hogy van itthon EHCS-től csomó tesztem :) Kiélhetem magam, ha eljön az én időm. Mondjuk tudom, nyomi vagyok ezen a téren, tényleg mániás :) Amúgy én alapvetően vagyok türelmetlen ember, ami nem mindig jó.

maccs01

Betti, nézess progiszintet is, ha már mész vérvételre!

maccs01

nézetek...bár ott tartanék már,megerősitett tesztekkel..

KépKép
bettike83

mi van ha csak szellemcsik amit látok? :shock:
bár hasonló szinű mint a kontrollcsik,csak már kiszáradt.

KépKép
bettike83

HCG nélkül még szellemcsík sincs a teszteken, sajna ez is tapasztalat. Ezek nagyon-nagyon érzékeny tesztecskék, tudjátok.
Vagy akkor lehet még tesztcsík, ha véletlenül vizelet érte a "tesztablakot", sajna akkor téves eredmény születhet. De ha mindent úgy csinálsz, ahogyan a "nagykönyvben", vagyis inkább a használati útmutatóban olvasod, akkor nem lehet baki, a csík az csík, bármily halovány is.

Ja, az Utrora visszatérve, én arra gondoltam, hogy nem okoz gyomorpanaszokat, amelyet alulról kell dugdosni, amit szájon át szedsz, az sajna lehet, hogy hányingert okoz, vagy ilyesmi.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Most kaptam a hírt, megszületett a sógoromék kisfia Barna Ádám. 4,10 kg. Császárral. Még csak ennyit tudunk. NEM jól feküdt. Pedig mindig azt mondták hogy fejvégű.
Éjszaka 12:30 tól fájásai voltak.

hurrá kisbaba a családban!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Ja a második keresztfiamat meg jövőhétre várjuk. Ő Budapesten születik mert ott laknak, és programozott császárral , kedden. Itt a tavasz!44 :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
anabana

jó nagy baba lett:)

gratulálok:)

csillag

nem ért hozzá egyáltalán.én is pont igy gondoltam,ha nincs hcg a szervezetben akkor nem mutathat semmit mert ez a csikocska csak ha hcg van akkor jelenik meg,ha még halványan is,nem?

KépKép
bettike83

találtam egy tök jó pcre letölthető kalkulátort,mutatja a betöltött hetet,napot,tanácsot ad,tök jó :)

http://www.pampers.hu/hu_HU/PregnancyWidget

KépKép
bettike83

Lányok!!!

Most beszéltem nővéremmel, aki szerintem csodaszép 40 éves csajszika és bánkódik mert nincs pasija erre ma egy bejött a boltba és elhívta egy üccsire, egy másik meg utána a banknál szólította le... és lám itt meg baba termés van hát én majd kicsattanok az örömtől!!!

Maccs: drága, de régen láttalak,bár olvastalak másik fórumban, hgoy baba kérdésre augusztusban álltok rá...!!! Helyes, szoríííítok!

Betti: én adok tesztet, küldök, ingyééééé csak tesztelj nekünk!!! Én 400 mg-os magnéziumot találtam, amiben b1, b6, b12 van, valami külföldi gyártmány, de 6. héttől kb a 14ig nem tudtam szedni mert igen nagy, és amikor rosszul voltam a hátam közepére sem kívántam ekkora bogyót! Most mikor volt kis riadalom akkor beszedtem... volt még itthon....

Leti: bakker, nekem van terhességi, adjak??? Mégiscsak közelebb vagyok mint CSillag! Előbb odaérek hozzád!!!!

Mert ahogy Maccs mondta én szinte sormintát csináltam a sok tesztből, de az megnyugtatott, utána az Utro, majd az UH képek, most a növekvő pocak de már várom hogy mozogjon hogy igazán nyugi legyek!

jaj, tegyetek képeket, had elemezzük!!!! tiszta izgi... és ha van kis csík,halovány. az is csík!!!! Én az első tesztet csak úgy brahiból csináltam, de nem dobtam ki és kb az 5. után néztem össze a többivel és láttam hogy jé, már ott is volt, csak szépen megszáradt,kiszáradt és akkor látszódott!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, köszönöm. Mindent megteszünk majd :):):)

Mi a neve a magnéziumtablettádnak? Én biztos ilyen magas dózist veszek! Hótziher!

Jó látni, hogy már ilyen nagy a pocid... azaz a baba! Nagyon filigrán vékony lány vagy, remekül látszik. Szerencsés alkatod van!

maccs01

Maccs: a nevét nem tudom, de ma vagy holnap veszek és megnézem jó??? Piros szivecske van rajta, sztem valami német, és a patikus ajánlotta! De amint megvan a neve küldöm neked! Alakom.... hát majd megmutizom milyen voltam novemberben :D de sebaj... majdcsak lemegy.... bár 2 hete még egy butikos nő azt mondta hogy ő azt hitte hogy alapban van pocakom... nemhogy a baba miatt... pedig szűk felső volt rajtam.. hát ez van:D ma meg trikóban vagyok és a kezeim :D mint a parizel :D csak röhögök magamon :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lányok!!!

Annyit termeltetek, hogy azt se tudom hol is kezdjem...
Elöször is mindenkinek Szuuussszzzzáááá
A CSÍK AZ CSÍK, és punktum :lol:
Betti ne idegeskedj, nekem a 3. héten olyan görcsöm volt a 8. hétig, hogy az ágyból alig bírtam kimászni, ez teljesen egyénfüggő... A melleimen az erek olyan kékek voltak, ha vki meglátta volna, sztem tuti azt hitte volna, hogy engem vernek :P
Mindenkinél más és más egy állapotos korszak, csík van akkor ott baba is. A teszt a hcg-t nézi. Ez vonatkozik Anára is :) Szellemcsík csak akkor van, ha van hcg a szervezetedben, amúgy lópikula se lenne ott :)
Leti én a helyedben elfogadnám Mares ajánlatát, ő mégis közelebb lakik :) Legalább tesztelsz :P egyébként én nem szedtem utrot, mert elmentem az itteni kórházba, de nekem nem adtak, haza küldött a pa.... ügyeletes doki, hál istennek így is minden jól alakult Dominikával.
A krupp mit is takar, Ne is akard tudni... de egyébként a felsõ légutak, a gége és a légcsõ allergiás szûkülete okoz egy fulladás szerű köhögő rohamot. Kegyetlen érzés látni, ahogy a kis lurkók szenvednek :(
Ehcs remélem most már hamarosan kinővi a kisfiad...
Amúgy köhögésre mit adsz neki? Jó lenne ha túl lenne már ezen... amúgy étvágya van?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba

igyekszem észben tartani,ha van csik akkor kell valaminek,valakinek lennie :D
és ez téyleg igy van,én is sokat gondolkodtam rajta.ha nincs a szervezetben hcg akkor a teszt sem reagál rá mert nincs mire.

mares

van még 3 tesztem.de egyenlőre várok,csak 2 napot adjatok és tesztelek is.akkor leszek kb mensi előtt valamivel.

KépKép
bettike83

Baba, hát ez az, hogy nem nagyon esznek mostanában a gyerekek, éjjel a kisebbik fiam állandóan felnyöszörög, fáj a torka gondolom, meg köhög még olyankor is. Köptetőt, C-vitamint, Bioparoxot, Tantum Verdét is adok nekik, szóval már lassan túlzás is, de már nem tudom, mit adjak nekik. :roll:

esthajnalcsillag

Sziasztok, visszajöttem, elmentem Nagymamihoz.

Mares, köszi szépen, de holnap érkezik a csomag, reggelre meg van még 1 Gábriel.

Baba, köszi a teljeskörű magyarázatot.

Felhívtam a dokit és úgy elbizonytalanított, hogy most kész vagyok. Tök kiakadt, hogy majd csak akkor kellene menni, ha a mensi is elmaradt, mert addig lehet, hogy az LH szarakodik (mondjuk azóta eszembe jutott, hogy ovu után mértem 2 nappal az LH-t és nem volt semmi.

Tehát ezt a korai tesztelést nem fogadja el, majd ha csak a mensi is elmaradt. tehát jövő héten megyek majd hozzá, de nem jelentkeztem be, babonából.

Lehet, hogy Ana a te szavaiddal élve majd jól pofára esek. A fene egye meg.
Vendég

Leti, na ezért írtam ám, hogy felesleges menni, a dokik legalább 90%-a sajnos úgy gondolkodik, ahogyan a tiéd is, hogy csak majd a mensi elmaradás után jóval áll hozzá úgy, hogy talán terhes a nő. De azért gondold végig, hogy ez hülyeség, egy nő megérzi ezt általában, meg azért több teszt nem hazudik. Hidd csak el, hogy ott baba lapul a pociban, az más kérdés, hogy a doki mit tanult, és mit használ ebből, mert ugye nem a tapasztalatok alapján végzik többnyire a dolgukat, hanem amit a könyvekből tanultak az iskolában. Márpedig mint tudjuk, a könyvek nagyon hasznosak egy alapnak, de sokszor az életből lehet a legtöbbet tanulni :wink:

Tehát a tanácsom: nyugodj meg, legyél boldog, aggódni ígyis-úgyis fogsz, és ez teljesen természetes is. Tesztelj bátran, hogy lássuk, hogyan erősödik az a tesztcsík napról-napra, aztán ha így lesz, majd a dokidnak gondolatban mutathatsz egy fityiszt :lol:

esthajnalcsillag

Kösz EHCS, igazad van végül is. Ezek a dokik! Undorító!

Csak az orvosokhoz ne kerüljön az ember lánya, mert igen: felírják a tanult gyógyszert, (meg amire plusz jutalékot kapnak), aztán futószalagon minél több legyen a páciens, minél több lóvé essen le egységnyi idő alatt. A végén hozzátette, hogy persze, ha akarok, elmehetek most is. Hát nem akartam. A pénzem jól jött volna...

Alig várom a holnapot, elnyomok kapásból 6-ot :twisted: bosszúból a doki miatt :twisted:

Jó, nem ám!
Vendég

Letti!

Nyugi, ebből már nem lesz pofára esés. Ezek a tesztek nagyon pozik. Én lecserélném a dokid. Letti én a helyedben repülnék a boldogságtól. A doki meg tahó volt. Szerintem velem nem lett volna ilyen az enyém. Minél hamarabb tudsz a terhességről, annál hamarabb lehet lépni hogy megmaradjon. Persze kétszer oda nem üt a mennykő.

Bízzál Csillagban, eddig is mindig bevált amit mondott.

nyugi boldogság nyugi boldogság

Kép

Kép
anabana

Ana, köszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tetszik.

Ez már a 3. doki, aki az utamba került mostanában (a műtétnél azt a sok bunkót mondjuk nem számoltam).

Meg ez rendes volt és már 2x visszahozta a lelkemet. 60 éves, lehet, hogy maradi a drága.

Most már megnyugodtam. HÁLA NEKTEK!
Vendég

jaj Nekem! Tiszta izgatott lettem! Most megint lehet drukkolni! Kérünk képeket a tesztekről!!!!!! És ha úgy érzitek,akkor biztos van baba a dologban,én is megéreztem(Azt a mellfeszülést nem lehet nem érezni! )

Hát ez tiszta izgi!

Te Csillag,most már ijessz rá a csemetédre,hogy hirtelen elfelejtse a betegséget,hátha beválik,mint a csuklásnál :D

Na lehetséges kismamik! Tesztre fel és jelentést kérünk!

Kép
Kép
k_inga

Megyek oszt jól leiszom magam palástfű teával! A sárga főődig

Kéne valamit főznöm is holnapra :?
Vendég

Hello Kinga!

Jó, hogy előkerültél!

Egyébként én azt érzem, hogy lehetetlen, hogy jöjjön Piri - fúj, ne is emlegessük :twisted:
Vendég

Nekem a dokik ilyeneket mondtak a 4-5. héten:
- ez akár terhesség is lehet...
- túl korán jött vizsgálatra... akar gyereket? jó, akkor reméljük, hogy terhes...
- csak egy foltot látok...

7. héten már megállapították a terhességet, a baba korát, szívhang is volt, de addig beleőrültem a várakozásba. Következőnél elmegyek egy 3hetes hímzőtanfolyamra :):):)

maccs01

Hííííííímzőtanfolyam!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó!!!! Szerintem te is olyan türelmes vagy, mint én - adj Uram'Isten, de rögtön, nem?
Vendég

:) Hát igen, én is mindent azonnal :)

Mares, köszönöm, hogy megnézed a mg nevét. Be szoktam írni az ilyen okosságokat wordbe, így biztos nem felejtem el.

Anabana, babainvázió van a családotokban :) Gratulálok!

EHCS, nálunk dettó köhögés és szipogás. Végigsöpört az ovin, aztán itthon, idén már másodszorra. Jobbulást kívánok! Kruppot kinövik a gyerekek, de addig... nem irigyellek. Remélem, hogy minél hamarabb túl lesztek rajta.

maccs01

leti

probálj nem aggódni,azzal tudod hogy csak árthatsz a picinek :wink: :) mert van ott valaki az biztos :)

csak pozitivan :)

én is igy gondolkodom,mert tudom h 2 nap múlva biztos erősebb pozi tesztet fogok produkálni :)

KépKép
bettike83

Betti, Letti!!

Olyan görbétek van hogy csak na, a teszt is csíkos. Tuti babázni fogtok 9 hó múlva. Nyugi ez már megvan. Betti neked is 100%.

Maccs: az van. Ráadásul fiú. A mai jövevény Ádám, a jövőheti Márk. Bár van még a férjem uncsitesója most 2 éves a kislány Emma, na szeptemberben jön a huga.

Kép

Kép
anabana

Ja meg nekem is hamarosan!!!! Tök jó.

Jön a sok baba, a haza meg a szarban. Bocs a kifejezésért, de így van. Hogy miből nő majd fel ez a sok baba, és miből élnek majd meg, azt nem tom.

De csodák még lehetnek..... :roll:

Kép

Kép
anabana

ebben igazad van ana,dehát gyerek nélkül meg nem lehet élni,kellenek nekünk :)

KépKép
bettike83

Ana és Betti, igazatok van... Csak pozitívan! Így lesz.

Ana, ez tényleg nem semmi, mennyi baba a láthatáron! Gratula nekik! Jó sok kis rokon gyerek lesz majd, lesz kivel játszani.

Csillag, Maccs, Baba, a gyerekek meggyógyultak?

Kinga, te mikor csináltattad az első ultrahangot? És te Chris?

Mindjárt feltöltöm az újabb teszteket :wink: :lol: :oops:
Vendég

Hát, ez most annyira nem látszik.

A rózsaszínt azt tegnap este fél 7-kor csinálta, (One Step)

A másik az a reggeli, egy egyszerű Gabriel, ami annyira nem hiszem, hogy érzékeny lehet, mert amikor októberben is terhes voltam, ugyanez a fajta a 23 DPO-n is alig látszott.

De ma jön Csillagé és helyreáll a rend. Egyébként látszik a csík "szabad szemmel" is :lol:

Kép
Vendég

Fájdogál a petefészke, az baj?
Vendég

Jó reggelt!

Letti: szerintem ez normális.

Betti: hő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Letti!

Tedd már fel lécci a 9 dpo -n készített tesztedet!!!!

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Ana, a 9. DPO-n az készült, ami az előző képen a bal oldali Csillag-féle tesztcsík. A képen nem látszik semmi.
Vendég

Sziasztok!

Leti: Szépen látszanak a csíkok!!!! :D :D :D :D
Ott bizony baba van.
Én is borzasztó türelmetlen vagyok,és nekem azt mondta a doki,hogy a mensi elmaradása után 2 héttel menjek uh-ra,mert addig nem sokat látnak.Alig bírtam kivárni.Utána 6 hetet kellett várni a köv.uh-ra,majd bele őrültem,nagyon izgultam az előzmények miatt.De én is úgy gondoltam,2x nem történhet meg ugyanaz.Még van 2 hét az AFP-ig,és 3 hét az uh-ig.

Mares: Mi volt dokinál?????

Csillag: Jobbulást a pici fiadnak!

Ana: Te meggyógyultál? Mikor tesztelsz?

Betti: Még 2 nap a tesztig???Már nagyon kíváncsiak vagyunk!

Kinga: Jó,hogy előkerültél.Minden rendben nálad?

Baba: Mikor kezdett el mozogni a pici?Mármint úgy,hogy érezted,mert hát mozog most is állandóan,csak még nem érezni.....

accs: Miért vártok augusztusig a baba projekttel?
Vendég

Nem accs,hanem MACCS :D
Néha lemarad 1-2 betű....
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?