Sziasztok!
Megjöttünk anyumtól. Niki szuper jól viselte a vonatozást, buszozást. Délután negyed 3-kor indult a vonat, és fél 7-re értünk haza, kétszer szálltunk át. Útközben semmit nem aludt, így az utolsó 5 percben a buszon hisztizett, mert nem kaphatta meg a szélvédőn lógó kutyust.
De ettől eltekintve nagyon jól sikerült az első tömegközlekedésünk.
Anyunál nagyon jól éreztük magunkat, én is pihiztem sokat, és sokat voltunk a szabadban. Voltunk sokat biciklizni is, Nikinek ez is nagyon tetszett.
Utólag köszönjük a szülinapi köszöntőket! Jó volt a szülinapozás, bár Niki nem teljesen úgy fogadta a tortát, tüzijátékot, ahogy elképzeltem.
A tüzijátéknál én arra számítottam, hogy majd meg akarja fogni, de csak tátott szájjal nézte, szinte lemerevedett tőle. A tortába meg szinte bele sem kóstolt, sem a piskóta, sem a túró, de még a tetején a banán sem kellett neki.
Jól lemaradtam, úgyhogy csak kutyafuttában reagálok, főként a képekre.
Monic: Nagyon tündéri Danika a papával és az óriási tükörponttyal!
Dita: Klassz a frizud, nagyon csini anyuci vagy! Nagyon jól állnak neked ezek a pink csíkok!
Niki is ilyen nagyra tátja általában a száját, ha kanalat lát!
Aranyos a lavórban pancsizós Milókád!
Nemone: Kicsit tényleg fiús lett Réka rövid hajjal, de nagyon aranyos! Te magad vágtad le neki? Hogy vetted rá, hogy nyugton maradjon?
Boni: Zsigi a fülhallgatóban!
Mintha teletorokból énekelné a kedvencét!
Monic: Gyanus vagy Te! Biztos nem keversz altatót Danika kajcsijába?
Csini a pocid!
Viki: Remélem, hamarosan Lackó a kistesóját puszilgatja majd.
Tejet ivó gyerkőcök anyukái: Szeretnék lassan tehéntejet adni Nikinek. Szerintetek milyet adjak neki? Kimérős házitejet, zacskós pasztörizált házitejet, vagy homogénezett dobozost? Mi a jobb, az alacsony zsírtartalmú vagy a magas? Vízzel hígítva vagy simán adhatom majd neki, ha sikerül a bevezetés?
Kaptunk egy FP tanuló telefont ajándékba, de mivel már volt egy Simba, ami hasonló, és Niki sokkal jobban szereti ez utóbbi zenéit, ezért eladnám az FP-t. Ilyenről van szó:
Fisher-Price Tanuló telefon
Néhányszor volt Niki kezeben, szóval alig használtuk, teljesen újszerű állapotban van. A dobozába is visszacsomagoltam.
Ha érdekel valakit, írjon privit.