Bikfy!
Én szeretem a hajam, de azért néha elég macerás...
Nem értem én ezt a pecsételést... Azóta is megvan, vagy csak egy napig tartott? Sajnálom, hogy mindig történik valami lelombozó...
Beze!
Továbbra is drukk neked! Minden rendben lesz. Persze megértem, hogy mindenen parázol, én sem tömegközlekedhetek most az első 12 hétben, mert féltjük a babát, nehogy elkapjak valamit a metrón...
Babicsek!
Hogy telt a hétvége, tudtál pihenni?
Bazsa!
Drukk neked holnapra, hogy mindent meg tudj beszélni a dokiddal és megnyugtató válaszokat kapj! Lehet, hogy tudjátok is kezdeni a következő, vagyis első igazi inszemet?
Jó olvasni, hogy jó kedved van!
És tényleg gyönyörűszép hajad van!!!
Vius!
Csak kinő lassan az a fogacska!
Aviubi!
Üdv köztünk! Gyere s maradj velünk!
Sajnálom, hogy nálatok is gond van, úgy tudom, hogy ez a probléma ki tud alakulni bármikor, tehát tényleg lehet, hogy két baba könnyen összejön, és a harmadik meg csak segítséggel.
Ez tényleg elég durván hangzik, hogy ha hétvégére esik a tüszőrepi, akkor nem foglalkoznak veletek...
Én egy évig a Sotéra jártam, majd egy éve kb. a Kaaliba mentünk át. De mindkét helyen volt szombaton vizsgálatom, és az inszemet is megcsinálják akkor, ha kell... Ja, és simán átvittem a leleteimet, csak annyit kértek, hogy egy éven belüliek legyenek!
Aaagassi!!!!
Ez csodálatos! Nem is tudom, mit mondjak! Ez annyira jó! Gratulálok nektek, nagy most a boldogság nálatok! Kívánok nektek minden jót! És természetesen én is szívesen megnézném a kis családotokat!
Ez a zabpelyhes-meggyes süti nagyon jól hangzik. Kérhetünk receptet?
Lucuzs!
Többen is gondolkozunk, elindulunk az örökbefogadás útján... Jó látni, hogy járható út, és sikerülhet!!
Babicsek!
Ez az anyáknapi kép nagyon szép! Köszi!
Jaj de jó, remélem eltünt a ciszta és ti is kezdhettek mindjárt!!!
Nekem azt mondta a dokim, mikor cisztám lett, hogy attól még az inszeminációnak volt értelme, mert lehet, hogy megrepedt a tüsző, és kiszabadult a petesejt, csak az ottmaradt tüsző közben cisztává vált.
Lányok!
Köszi az anyáknapi köszöntést!