Ma megyek Sz-hez, kíváncsi vagyok mit mond!
A vérezgetésnek nem örülök, de hát egész hétvégén kerteztem, dolgoztam, ástam is, cipeltem is... Mostmár nem fogok, az tuti!!!
Tegnap annyira fáradt voltam, hogy emlékeztetett a lombiknál lévő állapotomra, gondoltam ma reggel a bíemszí előtt dobok egy tesztet. Hajnalban már nagyon kellett pislantani és rácuppantam a fajanszra, kijött az első csuri, na mondom ácsi! Rohanás a fürdőbe, irány a kispohár és folyt. köv. Aztán észrevettem a tesztcsíkot, gondoltam, megint nem sikerált.... Aztán tettem-vettem még és látom, hogy kis idő múlva van vmi halvány csíkocska is... Először nem hittem a szememnek! Szemüveg nem volt rajtam, gyorsan bementem érte a hálóba és azzal nézegettem tovább (egyébként nem közelre kell a szemüveg
). Zuram is felébredt már és az orra alá toltam, persze megkérdezte, hogy ez most akkor micsoda és mit kell nézni. Aztán ő sem nagyon hitte, mondom neki, h. szia apuci!
Erre ő: akkor most megcsináltalak?
Azért még nem akarom elkiabálni az egészet, hiszen annyi mindenen átestünk már, a doki véleménye is kell és persze a vv is nagyon érdekel, hogy tényleg úgy van-e ahogy gondolom...
Remélem minden jól alakul és egy szép egészséges baba lesz belőle!
Hát akkor utólag is boldog anyáknapját minden anyucinak, kismaminak és leendőnek!!!
A Zuram üzeni, hogy a varázsszó: GYÖMBÉR!
Kisbeeka:
Jó lenne találkozni, legalább trécselnénk kicsit!
Wikka:
Jobb átesni a hsg-n mielőbb, bár nem kellemes vizsgálat, de legalább megnyugodhatsz, h. minden rendben és nem megy vele az idő a BMC-ben.
Domi:
Az első vonimmal én is megszenvedtem, de ma már könnyen megy.
Kubu:
21-es cipő, pont mint a szerencsejátékban! Liza jó kislány, beszéld meg vele, hogy 7-én bújjon ki, v. egy-két nappal előtte. A dokiddal pedig azt, hogy férfinemű nődokit kérsz esetleges helyettesítéskor. Tényleg, ilyenkor gondolom nem a "fogadott" doki kapja a zsét, ha nincs jelen a szülésnél?
Az anyáknapi könnycsatornatisztítás hozzám is elért, Marci nagyon édes lehetett!
Navi:
Biztos csini a frizkód, neked is olyan a fejed, hogy szinte minden forma és hossz jól áll.
Nem azért érzékenyek a fogaid, mert magas a tömés?
Gyönyörű sztárfotó, milyen jól látszik rajta a kis szépségetek, gratula!
Andrea:
Tecc a gyerekcsináló nap, hajrá! Ti következtek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem semmi a metrós sztori, úgy legyen!
Kiss Angyal:
Jujj! Én is jártam cérnára, de annyira nem bírtam a fájdalmat, amikor betette, hogy abbamaradt nálam... Te biztos jól el tudod lazítani magad, mert akkor nem fáj annyira - nekem ez nem sikerült... Viszont, ha kibírod, szerintem meglesz a jutalmad, te kis hős!!!
Judit:
Nyugodtan öntsd ki a szíved, ezért van a fórum, legalább mások is tudják, hogy nem egyedi eset a problemájuk és igenis nem vagytok egyedül! Megértem az érzéseid a sok macerával kapcsolatban, mi is 2006 óta próbálkozunk... De megéri, hisz itt a sok pozitív példa, nem szabad feladni! Megvannak a hullámvölgyek persze, de aztán vhonnan mindíg erőt merítünk és folytatjuk tovább!
A ballagási fotó nagyon jópofa!
Avarka:
De édes vagy!
- anyáknapjára gondoltam...
A. Ibici:
Sok törelem és szeretet ami meggyógyíthatja a párod önhibáztatását. Tudatosítsd benne, hogy ennek semmi értelme, jobb, ha szereti magát és a testét, fő a pozitív gondolkodás. Az önostorozás egyáltalán nem tesz jót!
Inkább képzelje el, amikor van pár nyugis perce, h. a katonái nyüzsögnek és nagyon fickósak, majd kicsattannak az egészségtől.
Eszter:
Ügyes vagy, hogy sikerült a Fer. Az agyaddal pedig tényleg minden okés!
Vicky:
Köszi a köszöntést (is), nagyon kedves tőled!
Macs:
Ennyire sokat jelentene az a 7 mm-es eltérés a két bébi között?
Én nagyon szurkolok neki, hogy visszaálljon minden a helyes kerékvágásba és szépen, egészségesen növögessen, minden rendben legyen!
Vnbeni:
Veled mizu? Hogy vagytok, vérzés elmúlt?
Pancsi:
Javítsák már meg a gépeteket, mert furdal a kíváncsiság, hogy jól vagytok-e, hogy viseled a várandósságod!