Új privát üzeneted érkezett!

leti

neked a pé hanyadik napon volt?

KépKép
bettike83

különben neked is hasonló a görbéd,főleg a vége mint az enyém.neked is hirtelen felugorott.ez beágyazódást is jelentheti.pé után 8 nappal,legalábbis ahgoy bejelőlte neked.

KépKép
bettike83

2 nap alatt a második laptető :wink: :D

KépKép
bettike83

Betti, most meg neked van laptetűd!

Na. nekem 15. napon volt pé. Vagy 16, nemtom már. Mindjárt megnézem.
Vendég

Ovu a 17. napon, de az LH teszt a 15. napon volt pozitív.
Vendég

és akkor már neked mutajta h lehet terhes vagy?

elvielg akkor nekem is kellene mutatnia ha van valami.17.napon volt,most pedig 28

KépKép
bettike83

ja akkor 1 nappal vagy lemaradva tőlem :D

KépKép
bettike83

Letti, nem csinál semmit a ferty.
De nyugodt vok, napközben 37 körül van a hőm.

Kép

Kép
anabana

ana

nem is szabad idegeskedni attól nem lesz jobb sajnos.az a pici lélek tudja mikor kell beköltöznie a pocakba :)

KépKép
bettike83

csináltam tesztet.hát volt második csikocska,de nagyon nagyon halvány épp hogy látható ha a fény felé tartom.

sztem ez semmi.

KépKép
bettike83

Betti
Majd a reggeliből, de ne számíts nagyon erősre.

Egyébként én is csináltam lh t is és még mindig két csíkos bár már nem olyan erős poz, de rendesen látni, nem kell hozzá nagyító. Olyan mint poz előtt volt 1-2 nappal. A hcg-n is van valami de szerintem szellemcsík.

Csillag!
A kicsifiad jobban van remélem. Én már alakulok.Még mindig beteg a hangom, de közérzet kiválló.

A babatervezők lapján és is találtam olyan görbét ami 5 dpo n ment csak fel. Lehet ilyen lesz ez is.

Maresz, Kinga, Chris:remélem sokat vagytok a jó levegőn. D vitamin bomba a nap. A pocis képeket szívesen látom. Nem baj ha kicsi, legalább jobban lehet összehasonlítani a változást.

Kép

Kép
anabana

ana

most csak a 33.napon csinálok ujra tesztet ha addig nem jelentkezik a mensi.5 nap még,de ha tényleg pozi akkor ott már szépen kell látszódnia.

KépKép
bettike83

Lányok, nagyon drukkolok!!!

"Szellemcsík" :) Hogy nem jutott eszembe ez a szó, mikor én teszteltem alig-alig láthatót?! Nagyon tetszik. Ha ott van az a csík, akkor 3 nap múlva már egyértelműen jobban fog látszani! Persze kinek van ahhoz türelme?:) Nekem mondjuk nem volt, naponta 3-at min. ellőttem (mondjuk csak 20-as volt itthon és az esedékes mesi első napjától). Ha a fény felé tartod, azért csak van kontrasztja a színes csíknak, tehát ha látod, akkor ott van és erősödnie kell és kész! Bízom benne, szurkolok ezerrel.
Kép
Mi majd augusztustól izgulunk, addig remélem, hogy összejönnek a picibabák itt a topikon a többieknek is, nagyon mennek a drukkok!

maccs01

köszi macs :)

KépKép
bettike83

Lányok, ÉN megmondtam! Az nem szellemcsík, hanem ZEBRA!!!!!

Zebra, zebra, zebra! Mindhármunknak! Juppppppppppppiiiiiiii!
Vendég

Letti

Az enyém nem lehet az, mert 3 napja volt pé.

De majd az enyém is zebra lesz..... :lol:

Kép

Kép
anabana

leti

csináltál másik tesztet?

KépKép
bettike83

Nem létezik szellemcsík, az CSÍK :)
Márcsak azért kell imátkozni, hogy ERŐSÖDJÖN :)
Drukkolok nektek lányok!!!!!!
Holnap reggel teszteljetek!!!!
Bettike ne tedd ezt velünk, még 5 nap? Addig a hajam kitépem, ha már nekem nincs értelme tesztelnem tesztfüggő létemre, legalább veletek hagyj éljem ki a vágyaimat :)
Szóval Zebrás tesztre fel!!!!
Reggel ébredés után jövök egyből a fejleményekért :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jó reggelt.

Az enyémet már nem kell guvvadt szemmel nézni: erősödött!!! A mai egy kicsit (sokkal) megnyugtatóbb. De még mindig el van ásva a kitörő örömöm...egyszerűen nem merek még...

Betti,
Tegnap nem bírtam magammal, vettem a gyógyszertárban egy Gabriel After 3 tesztet, megcsináltam és azon is látszott! Délután 2-kor!

Betti, Babának igaza van, ne izgass minket! Leglább kétnaponta, plííííííííííííííz!!!

Ana,
No para, küldök neked energiát. Hirtelen nekem sok lett. Ma későn keltem, negyed négykor - tegnap 2-kor. Az adrenalin dolgozik bennem! Titta izgi ez a sztori.

Maccs,

Igen, közel kell tartani a lámpa fényéhez, ott látszik igazán a konraszt.

Ana, várom már, hogy beírd a hődet!!!!

Elfogyott a csillagporos tesztem... :cry:
Vendég

Lányok, megmutathatom?

Na jó, megmutizom:

Kép
Vendég

Lettttttiiiiiiii!

Ez fantasztikus!!!!!Hívd az orvost. Örömtánc. Jajjjjj deeee örrrüüülööök!!! Féltem hogy tévedsz.... jaj de jó.

Igyekszem én is. Ma felment a hőm.

Kép

Kép
anabana

Elérzékenyültem. Letti ez .......most már nyugi, tessék a babára vigyázni!

Kép

Kép
anabana

Tedd be a fertibe rendesen a teszteket, hagy maradjon meg az utókornak emléknek. De a 9 dpo tól.

Kép

Kép
anabana

Letti!

Hányadik napon akcióztatok?

Kép

Kép
anabana

Hello Ana, olyan aranyos vagy! Én is elérzékenyültem. Köszönöm!

A 15. és 17. ciklusnapon. Úgy látszik jó kis katonák voltak a bevetésen...
Vendég

Szerintem a 15-ei volt a befutó. Istenem de boldog lehetsz! Irigyellek!

De remélem hogy most nekünk is sikerült. Jan óta nem kaptuk el ennyire. Jan ba szerintem azért nem sikerült mert a párom egy hétig magas lázzal feküdt. Nem tett jót a katonáknak, szerintem. Na de majd most. Miért kell azt a valamit szedni, amit írtál tegnap, amiért a dokit kell hívni. Köze van a clostihoz?

Ha nem sikerül nekem most sem, küld el a costit. :lol: :wink:

Kép

Kép
anabana

Sziasztok!

Köszi a jó tanácsokat!

Leti: Ez bizony pozitív!!! :D
Vendég

Ana, nincs köze a closty-hoz.

Örülni egyelőre nem merek, a múltkori vetélésem miatt, tudod, benne van az emberben még.

A doki, akihez nemrég kezdtem el járni, azt mondta, hogy ha pozi lesz a teszt, uzsgyi hozzá és felírja az Utrogestant, ami a progeszteron szint szinten tartását segíti. Az előző dokim Duphastont adott, sokat barnáztam mellette, végül ugye történt, ami történt.

Azóta utána olvastam, a Duphastonban 10mg, az Utrog.-ban 100 mg progeszteron van, vagy mi, tehát sokkal erősebb. Azóta jutott eszembe, hogy amíg nem lettem terhes tavaly, minden ciklusban félidőben és mensi előtt is barnáztam, ami (szintén utánaolvasásból gondolom) valszeg a progeszteron hiány miatt volt. Na, ez most elmúlt.

Ezt a gyogyót akarja felírni. MAres és Baba is szedte azt hiszem, és még valaki itt a fórumon, nagyon sokaknak felírják...ahogy elnézem, szerintem ettől hányják széjjal magukat a csajok az első trimeszterben - már bocs, ha vulgáris voltam :oops:

Ja, a barátnőm is ezt szedte, akinek a kisfiát a hétvégén megdögönyöztem...
Vendég

Leti: ez csíííííííííííííííííííííííííííík sőt zebra hegyek dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ANa: látod, neked meg mivel megy fel a hőd már keresztet is tett a ferti!!!

csajok, hát nem szép ez így szépen mindenki bezebrúúúúúúúúúl :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok

én nagyon görcsölök :cry:

a tegnapi teszt mára még jobban látható jelet adott,még a párom is látta rajta,nem csak én képzeltem oda.igaz h kiszáradt de mutatja.

majd talán holnap csinálok tesztet ujra.

leti

ezeken tényleg szépen lehet látni,szova gratula :) :) :) :) :) :)

KépKép
bettike83

Betti mármint mi az, hogy görcsölsz?
Vendég

Betti: akkor most mi van nálad? görcs, mámint hogy nem jött meg és hogy babóca van.. és teszt milyen ? lh? hcg? bocsika ha értetlen vagyok...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

menstruációs görcseim vannak.de a mensinek semmi jele.de az elején vannak ilyen görcsök állitólag.neked van valami tűneted,bármi ami furi lehet?

én nem tudom,de a melleimen akkora erek lettek mint még soha,meg fájnak,a mellbimbóim is.
de ez lehet a bromtól is.bár elvileg a beomnak pont ezeket a fájdalmakat kellett volna mérsékelnie,most meg durvább mint előtte.

most kicsit jobb,picit enyhűlt a görcs.

KépKép
bettike83

és miylen teszt volt amit párod is nézett???

nekem annó görcs nem volt, csak nem jött meg, de mindenkinél változó, van akinek pont a menzi szerű görcs a jele a babónak...

és hőd milyen?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti: Én is kaptam utogestan tablettát,én nekem egyátalán nem volt hányingerem,és nem hánytam.
Anyukám sem volt rosszul velünk.

Mares: Már úgy izgulok,mi lesz nálad a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Mkinek!

Bettike, neked is szívből ajánlom az Utrogestan-t, én is görcsöltem, mint állat mindkét babócámmal az elején, az Utro nagyon sokat javított a közérzetemen.
És nem attól hánynak a terhes nők annyira :lol: , az inkább segít.

Ana, eljön mindjárt a te időd is :wink: . Mondjuk azt nem értem, ha csináltál HCG-t, és lett rajta egy halovány csík, akkor most mi is van? :o

Leti, dönöjű tesztek, gratulálok a picúrhoz :D

Kismamiknak pocibabasimit küldök

Betegeknek jobbulást!

Mindenkinek ölelést!

Sajna nálunk őrült köhögés van mindkét gyerek részéről, szerencsére láz, krupp már odébbállt. :roll:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Na, most mondja meg nekem valaki, mi is az a krupp - mert már idegesít, hogy nem tudom.

Csllag, az utro és a hányás közötti párhuzam csak saját megfigyelés volt :wink: ezek szerint nem jött be... :lol:
Ja és jobbulást a kiscsákóknak!

Chris, ez jó hír!!!!!!!!!!!

Betti, a cicim nekem is fáj, valahogy másként, mint a mensi előtt szokott.
Vendég

CSillag: szegénykék.... de még nem lábaltak ki vagy ez már új betegség???? kis drágák... pedig milyen szép idő van!!!

Leti: igen, kaptam utrot, 3X2őt a 12hétig... már a golyók látványától. is a végén hányingerem volt, de megnyugtatott hogy "szedem"... dokit hívtad?

Chris: sztem nem lesz uh, de valahogy ki kellene csikarni hogy tudjam mi a helyzet odabent... gép van... hát akkor akadálya sincs... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Azt tanácsoltátok, hogy ne hívjam még a dokit.

Még 4 hetes se vagyok :? Meg majd csak vasárnap lenne a nemvárt mensi.

Vagy hívjam azért fel? Olyan óvatos vagyok, nem merem magam beleélni, MAres, ezzel biztos te is így voltál, ugye? Az emberben benne vannak a rossz emlékek...
Vendég

nála is pont ez a helyzet,még 4 hetes sem vagyok igy felesleges lenne bármit is csinálni.iszom a palástfű teát és probálok nyugiban lenni,most nem görcsölök egyenlőre.

már úgy beszéel rola mintha tényleg 100%ig lenne valaki odabent,pedig ez még nem teljesen biztos :cry:

ma i görbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 31200_.png

KépKép
bettike83

ezt irják:

sikeres megtermékenyülést követő napokban még biztosan nem fogunk semmit érezni, az első tünetek, szurkálás hastájékon vagy a petefészeknél, és az a bizonyos „mindjárt meg fog jönni” érzés csak az elmaradt menstruáció körüli napokban jelentkezhet. Szintén viszonylag hamar észlelhető a mellfeszülés, a mellek megnövekedése és a testhőmérséklet növekedés, sokan még lázról is beszámolnak, sőt olyan anyukával is beszéltem már, aki mindkét gyerekről azt hitte, hogy influenzája van, mert izomfájdalmat érzett és belázasodott. Hőhullámok is már a 4.-5. hét környékén előfordulhatnak. A hőmérsékletnövekedés csalóka tud lenni. A peteérés utáni napokban ugyanis a legtöbb nőnél felmegy a testhőmérséklet, a menses előtti napokban, vagy a menses napján pedig általában lecsökken, van azonban olyan is, hogy valakinél csak akkor csökken le, amikor már megjött a menstruáció, így önmagában a hőmérsékletnövekedés alapján nem állítható biztosan, hogy teherbeestünk.

A valószínűségi jelek közé tartozik a mellek érzékenysége, megnövekedése, akár még néhány csepp előtej is megjelenhet. A mellek megduzzadnak és a bőr alatt előtűnnek a kék erek. Ide tartozik a menstruáció elmaradása is. Mire ez bekövetkezik, a terhesség már 4-5 hetes, azaz a pici legalább 2-3 hete beköltözött. Előfordulhat, hogy pár csepp vérzést tapasztalsz a menstruáció idején, de ez normális jelenség.

ez a kék eres dolog nekem is van..

KépKép
bettike83

Leti, Betti: szerintem igenis éljetek úgy hogy vanodabent valaki, hogy érzitek, várjátok, ..... persze igen, a rossz emlékek, meg minden....

Leti, nem tudom a dokid milyen... .nekem heti egyszer rendel én csak azért tudtam menni így hozzá... de már csütörtökön vagy pénteken bejelentkeztem... és neked nagyon szépek, erősek a csíkok... és erősödni is fog!!! :D mert így kell lennie.. nem emelsz, sokat pihensz, fekszel... iszod a palástot.... babavitami, folsalv...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nagyon bizakodom hogy nem csalnak a megérzéseim.

KépKép
bettike83

Csillag!

Én azt írtam, hogy szerintem szellemcsík, az amit látok a helye a csíknak. Tudod, ahol kéne lenni a csíknak. Makogok mint egy kecske. Tehát nem poz, de mivel megbeszéltük megcsináltam. Nem is lehet poz, hisz most volt 3-4 napja pé. Viszont nem a reggeli vizeletből csináltam lh t és rendesen látni. Nem poz. de két csíkos, és 10 percen belül megjelent a teszten. Még nem ürült ki ?De mit szólsz felment a hőm. A ferty csak úgy húzta be a cover linet, hogy az előző napokat nem vette figyelembe.

Még én is köhögök, meg náthás vok még mindig. Szegény gyerekeid hogy bírják? Türelmesek? Ez már náluk is jól elhúzódik.

Kép

Kép
anabana

Letti!

Én reggel írtam hogy hívd a dokit. Ha megmutatod a tesztet az elég, hogy felírja. Nyomás hívni!!!

Kép

Kép
anabana

Na, akkor du. 5-kor felhívom, mert kedden és csüt. rendel, talán a csütörtökire beférkőzök... Ha nem, az se baj. Majd a jövő héten.
Vendég

ebből a topicból rendeltem a teszteket amúgy.

KépKép
bettike83

Leti!

Gratulálok! Ez egyértelműen "terhes" :) Tökre örülök!

Én is olvastam, hogy a mesi előtti barnázás lehet a progi alacsony szintje miatt. Nálam is ez volt a második szülésem után és a 3. babánk nem is maradt meg. Persze akkor még nem tudtam ezt az információt, különben rohantam volna Utróért... Köv. terhességemnél biztos "szaladok" a dokihoz a legelső pozitív tesztnél! Amióta viszont szedem a Meforalt, megszűnt a barnázás. Persze ettől még megnézetem a sárgatestet.

Azért gondolhatod, hogy az utróval együtt jár a hányás, mert tudomásom szerint a progiszint generálja. Az utró meg a progeszteront emeli. Remélem, hogy nem írtam hülyeséget, de javítsatok ki, ha mégis :)

Alacsony proginál a legtöbb vetélés a 6. héttől következik be.

Betti, szerintem már kezdjed el magnéziumot, ártani nem fog ártani. De ne a magne B6-ot, abban csak 48mg magnézium van. van. Nyugodtan szedj 200mg-osat, nem jó, ha görcsölsz. A gyógyszertárba majd megmondják, hogy melyik az a bogyó, sajnos én csak MagneB6-ot szedtem, de ha terhes leszek áttérek a magasabb dózisra. Napi 500-mg-ot is be lehet szedni, ha ott a baba.

Mennek a további drukkok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.05.04 12:40-kor.

maccs01

macs

majd veszek valamelyik nap.még várok pár napot és tesztelek ujra,és ha van valami megint akkor veszek b6ot.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?