Helló Csajok!!!
Kinga- Már biztos nem aktuális a kérdés, de én úgy tudom, hogy kismamák paracetamol tartalmú lázcsillapítókat szedhetnek
Freestyler- Szia, üdv minálunk!!!Mesélj magadról!!
Még is hányadik baba???
Henne- Már úgy vártalak, sereghajtó egyik társam
Csodaszép a picikéd
Gratulálok!!!
MikeGirl- Köszi, hogy leírtad, én is így gondoltam nagyjából a leállást a gyogyiról, egy pár szemet hagyok talonban, hátha lesz még rá szükség, de hát úgy sem lesz
Mi is csak a nappali szobában festettük ki az egyik falat, mert mindenhol fehér volt, kellett egy kis szín.....Próbálom majd felrakni a képet, de nem érzékeli a gép a fényképezőt, nem vágom mi van
....Anyósodék "kicsit gázosak"
Még jó hogy az enyémek 600 km-re laknak
Rebbe78-Hát hogyne dobogna a szíve, micsoda mondat ez kérem
Minden okés, ez nem is kérdés
60 cm-rel született a fiad??Azta csajok, Rabbe és MikeGirl, milyen volt a szülésetek?????
Aranyoska- Nekem is kellenek cuccok, mindjárt írok is privit!!Ezt a derékleszakadást ismerem, én alapból nagyon derékfájós vagyok
Reméljük, hogy nem lesz nálad olyan, mint Anyudnál!!De a legjobb ha megmondod a dokidnak!!...Én is várom már, hogy arról beszéljünk, hogy kinek kislány kinek kisfiú.....
Bár már vannak egy páran akik tudják
Szisszka- Micsoda szépséges kis emberpalánta
Gratula!!Köszi, akkor nincs elveszve a karácsonyi utazás, csak bátorság kell hozzá
Megnézem majd ezt a babyoutletet
Vayacon- Az én hasam is érdekes, reggel mikor felkelek, szinte lapos, de estére.....úgy felpuffad, hogy úgy nézek ki, mint aki az 5-ik hónapban van
De jó, hogy van ikertesód!!És hogy majdnem egyszerre fogtok szülni
Ugyanúgy néztek ki???
O.Ági-Nagy szerencsétek volt, hogy a párod ilyen talpraesett és viszakaptátok a pénzt!!Nem is értem az embereket , főleg aki maga is babakocsit árul , tehát valószínű szülő, hogy mer ilyen helyzetbe hozni másokat???Mindenki tudja, hogy egy babakocsi mekkora kiadás egy leendő szülőnek és akkor még megpróbálja átverni?????Eszem megáll
Dorka- Én nagy hagymás vagyok ( imádom minden formában, lilahagyma, újhagyma, fokhagyma)!!!
Csak egy a kár, hogy olyan rohadt büdös utána az ember, így azért meg kell gondolni, hogy mikor eszik az ember
Fura, hogy nem kívánod, nekem simán lecsúszik
A hétvégi projektből a falfestés megvalósult, a többi nem....
Mert közben főztem, aztán ettünk, utána kis pihi, mert hát csak nem egyből utána teli hassal áll neki az ember megint a festésnek, aztán itt volt az egyik barátunk egy órát, aztán meg már este volt....Szóval csak részben teljesítettük a küldetést
Ritya- Aranyos lehet a tesód kislánya
Tudod már milyen kocsit szeretnétek??
Lucuzs- Ez fantasztikus!!!!!!
Iszonyú jó érzés lehet, annyira várom már, hogy én is érezzem
Ennél szebb Anyák napi ajándék nem is kell
Vörösmaccs- Annyira sajnálom, hogy rátok ijesztettek!!!A legjobb tényleg, hogy ha elmentek az Istenhegyi útra és egy igazi szakértővel megnézetitek ( pl Hajdú Krisztina)!Szerintem simán lehetséges, hogy az egyik baba most jobban fejlődött, aztán majd a másik fog jobban, hiszen minden baba fejlődési üteme más, simán behozhatja a kisebbik azt a lemaradást szerintem!!Úgyhogy nem elkeseredni, minden rendben lesz!!!
Eclipse-Nagyon nagy gratula a kislányhoz, Ági babához
Csodaszépséges a kisasszony
Angie-Te is már érezted a babódat???Olyan irigy vagyok lányok
Nekem tesóm mind a két babáját a Szt.Imrében szülte, tényleg jó kórház, jó körülmények, ő csak jókat mesélt róluk!Ezeket megkérdezem neked, ha gondolod!( szülőszoba, gyermekágy stb)
Tegnapi napom kész bolondok háza volt, elmentem 10 körül megrendeltem a gumikat a kocsira ( amikor felszerelte a nyári gumikat az autószerelő közölte, hogy ezekkel a gumikkal ő nem menne egy métert sem, mert annyira ócskák
Így nem mertem a hazutat bevállalni, újakat veszünk), aztán gondoltam, hogy shoppingolok valami felsőt a barátnőm szülinapjára, ami most lesz amíg otthon leszek.....Hát semmit, de semmit sem kaptam
Délután 3-ra értem haza , a nyelvem már a térdemen lógott és tök feleslegesen, áááááá!!Szerettem volna valami barna felsőt, na hát olyan nem létezik, meg egy arany övet, ami szintén nem létezik úgy néz ki
Viszont az egyetlen aminek nagyon-nagyon örültem, hogy a H und M-ben vettem magamnak egy kismama farmert 50 euro helyett 20-ért
Már csak le kell vágatni, mert persze hosszú Úgyhogy minden rosszban van valami jó
....Ahogy hazaértem ebédet főztem Apjuknak, aztán vizszintesbe helyeztem magam és nem álltam fel estig
Kész voltam!