2010.05.06 07:55
Szerző: bejni
jaj,csak most látom, hogy ha lapozok, itt vannak a fejlemények!
Szonce nyagyon gratulálok, perwsze csak csendeb, csak halkan, hogy senki meg ne hallja:)
Gabi neked is gratula a munkához:)
Itt is nagyon jó a házas élet, csak sajnos kezdetét vette a vizsgaidőszak...és ez itt jogon nagyon nem egyszerű..
Nálunk a babatéma egyenlőre még mindig tervezgetés fázisában van, de már szépen raktunk félre neki pénzecskét, hogy ha érkezik, legyen hova nyúlni..És amint hazajöttünk nyáron , uccu neki:) Úgy döntöttünk a Férjemmel, hogy bár még egy év van vissza az egyetemről, jöhet a baba ha jönni akar, mert ha megvárjuk míg lediplomázom, aztán munkát keresek, aztán szakvizsga...hát 30 éves lennék mire a szülés gondolatáig eljutok...Tehát jöjjön a babó ötöd évre..maximum ketté szedem a záróvizsgákat, valamint ha már itt lesz a picike, és meg van a diploma szerzek valami kézzel fogható szakmát, pl. körmös, fodrász vagy nem tudom, amit otthon is lehet végezni, vagy amivel egyéni vállalkozást lehet kezdeni..szeretek több lábbal állni a talajon, 1 szakmám már most is van, a jog lesz a következő..de sajnos kicsinek tartom az esélyét, hogy ha esetleg sikerül lediplomázni, rögtön lenne munka ezen a téren..Szóval értitek, én is aggódom a munka-baba kombó miatt..
Szerencsére Férjpofa nagyon lelkes, azt mondta ne izguljak, inkább jöjjön a babó, neki van állása, abból el tud minket tartani:)
Meg a szülőkkel szemben is megmondta a véleményét, mert ugye a szülők izgulnak, hogy otthagyom az egyetemet ha szülök(nem is értem miért gondolják, hogy 4 év vért izzadás után képes lennék kilépni...)Meg van pár kismama, illetve most már anyuka hallgató a csoportban, velük beszéltem, azt mondták nyugodtan vállaljam be egyetem mellé, mert csak boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lettek így...szóval én emiatt nem aggódom..
Na tessék..megint kisregényt írtam...
Bocsi..
Szonce, vigyázz magadra nagyon, remélem minden rendben lesz!
:*
bejni
Budapest XI. kerület