Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Jánykák!
Tegnap eléggé sűrű napom volt, még csak be sem kapcsoltam a gépet…

Eszter, köszike! A dokim tegnap azt mondta, h. a vasam nagyon jó, de ehhez túl alacsony a hemoglobinom és lehet, h. sokat ittam vv. előtt, szóval akkor nem értem, mert te mag azt írod, h. jó ha előtte iszom... :? de javasolták a Hipp Natalt, esetleg feljavíthatja! Egy próbát megér!
Olvasom tovább és másodszor is meglepődtem, mert ez olyan furi, h. egy lombik, amikor már mindene megvan a babának és minden szépen alakul, akkor miért nem olyan stabil, mint egy spontán? Jó persze 3 baba nyilván rizikósabb, de ezt a nem stabilságot gyorsan ki is verem a fejemből, mert én aztán mindent be bírok magamnak magyarázni :roll: :oops: :D
Laci egyen tökmagolajat, azaz igyon… vagy inkább tegyen egy kis kenyérre pár cseppet, az is jót tesz (mondjuk főleg prosztatára, de szerintem nem árthat!!!)
Azért ez a 8 hónap nagyon durván sok, bár mint tudjuk, hamar elszalad, de nekem is a spontán jutott eszembe veletek kapcs-ban… miért ne? Tudom, h. a nem túl jó spermakép kifejezés nem teljesen fedi a valóságot, de bármi előfordulhat! :wink:
És tényleg szuper, h. semmi szervi bajod nincs! Hajrá spontán :D

Sajti, micsoda csodás virágok!!! Kökörcsin, mi? :lol:

Szia Zsuzsó, ööööö, ki is vagy? :lol: Vicc volt!
Sajnálom, h. nem vagy túl jó passzban, de érthető, viszont bújj elő a csigaházból, sokkal jobb lesz úgy neked is!
Én teszek fel képet, jó?!

Domi, üdv.! Gratulálok!
Szerintem 15-20-25.000,-?! Lassan már nem is emlékszem, mi mennyit adtunk :oops:
Nekem is olyan volt picit, mintha meg akarna jönni, főleg abban az időszakban, mikor az „ideje lett volna”, de ez normális! Nyugi, minden okés lesz! Nekem 165 volt a hcg-m és ketten el is indultak, de végül egy maradt!

Kubu, hát igen, elég nagy különbségek vannak, de az ilyen „tömegtermelős” helyeken nem viszik túlzásba, nekem sem volt 1-2 percnél több az uh! De a saját dokimnál igen! :D
Hajam… szerintem (eddigihez képest) elég rövid lett, na jó a vállam alá ér, de nem sokkal, viszont tetszik! És most elől sem lett olyan kevéske :lol:
Jaj, nekem is mennem kell fogdokihoz, ill. körzetihez, mert h. ő belgyógyász (mint ált. a háziorvosok). Kíváncsi leszek, mint mond a fogász, mert amit megcsinált majd. 3 hónapja, még mindig érzékeny, ha ráharapok :roll:

Macsesz, én is olyan sokszor látom, hallom a kicsit és most majd még jövő héten fogom, de utána kimarad egy hónap… jaj, mi lesz velem :shock: :D

Kisbeeka, jó hozzáállás! Csak így tovább :wink:

Vaya, sokat gondoltam rád és kedden mindenképp írni akartam, h. boldog névnapot… de aztán elmaradt… most pótolnám :D
Hát ja és sem értem a méricskéléseket, de tegnap végül megbeszéltük a saját dokimmal, h. már 12 hetes és 2 napos és igaz a CRL-t megint nem tudom :oops: , de a BPD 20! Szóval ahogy eddig is gondoltam! És amióta tudom, h. elmúltam 12. hetes, azóta tök jól vagyok Ha azt mondta volna, h. csak 11, hazajövök és tuti szarul lettem volna… nagyon fura az agyam működése! :lol:
Örülök, h. veletek minden okés! Hát nagy baba lesz, max. megszülni lesz kicsit nehéz, de persze nem biztos!
Engem hál’Istennek elkerül a migrén, de az álmatlanság kezd jelentkezni. Ha hajnapban felkelek pislantani, utána tuti nem alszom fél-egy órát, de már rájöttem, h. mindig lefekvés után 6 óra múlva kelek fel, csak ma megszívtam, mert fél 12-kor aludtam el és fél 6-kor keltem, de nem bírtam visszaaludni :(

Andi, de akkor ez jó, nem? Végül is szeretted volna, ha nem szarkodnak a lombikkal! De persze mennek a drukkok, h. most összejöjjön és sosem kelljen se lombik, se inszem!!!

Lukácsné, használd ki, h. most majd többet pihenhetsz, látogatóba meg bármikor mehetsz!

Hildus, micsoda sztori, de gartula, csak halkan még! Mindennek rendben kell lennie!!! :wink:

Szóval, tegnap én a ballagásról estem be a dokihoz, de végül nem késtem! Minden okés, nagyságát nem tudom :oops: de 12 hetesnek megfelelő, max. picivel kisebb, de kit izgat :D
Ballagás is és a uh is nagyon megható volt! :cry: (jó értelemben) :D Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hát ez lenne Ő! :D
Bal oldalom a fejecskéje, és mintha vmi pihe-puha ágyban feküdne... az a kis holdacska fölötte a kis keze és jobbra pedig a lába :lol: (bár gondolom ezt már nem volt nehéz kitalálni)
Amúgy röhögni fogtok, de tiszta apja: fejforma és az orrcsont! Pedig nem szeretem mikor ilyen hülyeségeket mondanak, főleg ilyenkor, de ahogy megláttam, azonnal ez jutott eszembe! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi! :lol: :lol: :lol: De édes :D , ahogy ott pihenget a kislurkó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska

Köszönöm szépen a babaragacsokat Mindenkinek! :)

Navi: nagyon édes a Picúrotok!!! :) Elhiszem, hogy meghatódtál.... :)
Igen, én úgy voltam vele, hogy pár inszem ok, de ha nem megy, inkább a nagyobb eséllyel bíró felé kacsintgatnék.... De most erre inkább ne is gondoljunk még....

Kubu: szerintem ne stresszeld ezen most Magad még.. dokiddal megbeszéled a dolgot úgyis, aztán minden rendben lesz, meglásd! :)

Eszter: Nekünk a 2 inszem között Rajó spermaszáma megduplázódott!.. Róla tudni kell, hogy nulla gyömölcs, nulla zöldség, annál inkább kóla és minden ártó chips fan club.. osztom is érte rendesen.. .... Na a 2. inszem előtt szedettem vele minden nap folsavat! + c vitamin + Actival Max-ot... Most, a 3. inszem előtt viszont semmit az égvilágon nem evett ami vitamin lenne, viszont a munkahelyváltás miatt van az új helyéhez közel egy kínai, ez a legolcsóbb ebéd lehetőség, szal egy héten 4-szer biztos ott eszik, azok meg ugye telerakják a kaját mindenféle zöccséggel.. A jó eredménynek ezt tudjuk most be, mert a káros dolgai ugyanúgy megvoltak most is.. sőt az új hely miatt stresszelt is rendesen... Gondoltam leírom ...

Képzeljétek, egyszer feliratkoztam a harmoneten a napi harmóniakártyára.. hülyeség, de nem töröltem mégsem magam... minden nap jön emilre... van, hogy olvasatlanul törlöm... de ma elolvastam... :)))) Ez a mai:
7 - Hét – Titok, varázslat, intuíció, tudatalatti
A mágia és a misztika, a hermetikusok és a táltosok szent száma egyaránt ez. A mozgás dinamikáját hordozza, most, ebben az életszakaszban nem lehet megállni! A legteljesebb boldogság jelképe. A hetes jelezhet misztikus tudást. Spirituális felismerés lehetőségét hordozza. A lelkünkből fakadó dolgokat hozza felszínre – a vágyak megvalósításáról szól. Ha hetedikén kapod meg, akkor ma alkoss valami különlegeset, jósoltass magadnak, vagy végezz valamilyen rituálét. Ha hetedikén kapod ezt a kártyát, hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: A Bibliában a hetedik szentség a házasság, tehát erre is utalhat ez a kártya. Gyerekcsináló nap.

Ezt mondja neked:
•A varázslatos praktikák, a mágikus mesterkedések, a beavató gyakorlatok napját jelenti. Nézd meg, hol áll a Hold a holdnaptáron, s a teliholdas vagy újholdas éjszakán a hatás tovább erősödik.
•A gyerekekkel kapcsolatos teendőkről, gyermekvállalásról, gyermeki énünk felfedezéséről is szólhat.
•Sikert hozhat, olyan sikert, amire születtél, s nem amire akaratoddal vágyódsz; a karmád érvényesül, ne szegülj ellene!
Erre is gondolj: A Neptunusz uralma alatt áll. A tarotban a Diadalkocsi. A legmisztikusabb szám: A 7 vezér, a világ teremtésének 7 napja, 7 fejű sárkány, 7 fátyol tánc stb. …(keress még dolgokat a világból, melyből 7 van!)

Gyerekcsináló nap... hát ha úgy lesz.... :) :) :) :)
andrea-1

Andikám: Pasikádnak Gratula a szép eredményhez :D
Kezem lábam csuriban,babaragacs szállítmány lassan megérkezik hozzád :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Szerintem ne gondolkozz a lombikon, Sikerülni kell az inszemnek :!:

Milló puszi :D

Navikám: Olyan édes ez a fotó :D :D :D Tényleg olyan mintha pihe-puha egyikóban feküdne,és közben ott is fekszik :D

Eszter: el fog repülni az a 8 hónap...soknak tünik,de addig is tudtok spontánkodni és lehet,hogy ez lesz nálatok a befutó...
Ezt én sem értem,hogy miért van különbség a lombik és a spontán terhesség között...jó 3-om baba tényleg sok az 1 gyerekre "kitalált" méhnek,de azt már nem gondoltam,hogy ami veletek történt az a lombik eredménye :cry:
Nagyon csodállak ám :!: :!: :!:

Én a lombikok közötti szabadidőmben mindig kitalálok valamit ami elősegítheti a babát...járok masszíroztatni a talpamat és tegnap voltam cérnabeültetéses akupunktúrán..hát,nem mondom,hogy kellemes élmény volt,de azt mondta a doktornő,hogy higgyem el,hogy segíteni fog a vágyam elérésében :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Köszönöm szépen a válaszokat, megerősítettetek. Úgy számolom, hogy az első konzi előtti héten még meg tudom csináltatni.

Szép napot mindenkinek, most megyek én is kirándulni egy nagyot!

Navi! Gyönyörű a babácskád :D

Verka
wikka
Miskolc

Sziasztok!

Navi,
Csuda édes a kis pihiző lurkótok :)

Verka,
szerintem is jó ötlet ha előbb túl vagy a hsg-n, mivel az is ciklushoz kötött, így az első konzi után még várnotok kellene erre a viszgálatra, és csak utána kezdődne a kezelés. Nekünk is a páromnál van bibi, és mégis megcsináltatták a hsg-t.

Eszter,
de jó olvasni téged :!:
Hajrá, hipp-hopp itt a spontánkodás ideje, és talán már nem is kell majd várni a 8 hónap múlva kezdhető kezelésre :wink:

Kubu,
Eszter lányommal én is így jártam, 3 napot késett a tervhez képest, így helyettes dokihoz kerültem. De a fogadott dokinőm előtte bemutatott neki, előttem elmondott neki mindent amit tudni kellett rólam, így nem volt gáz. Ne aggódj :!: :!: :!:

Hildus, Domi,
GRATULAAA :)

Kép
judit0713

Szia Zsuzsó!
De jó hogy kezdesz előbújni :D
Én is carul vagyok néha, sokat bőgök szinte ok nélkül, meg filózgatok rajta, hogy a következő után ha szükséges lenne, lesz-e még következő...sokszor azt gondolom, hogy nem, nem akarom tovább csinálni, vissza akarom kapni a régi életem, a spontán szerelmeskedésekkel, az ugrabugrálással, emelgetésekkel, motorozással :!: :!: :!: , a saját alakom plusz kilók nélkül, stb...
DE azért most még egyszer nekifutunk, és nagyon-nagyon reménykedünk, hogy többször nem kell majd :!:
Sajna a múltkor nem lettünk zebratársak, de talán most :?: :wink:

Kép
judit0713

Minkenkinek sok szeretettel anyák napja alkalmából!
Kép

Kép
avarka

Helló Mindenkinek, ezen a borús reggelen!
Remélem errefelé kicsit kisüt a nap, mert ma grillezést tervezünk :roll:

Köszönöm mindegyikőtöknek a babus dicséreteket, nagyon kedvesek vagytok!!! :D
Amúgy pont mondom a Zuramnak, h. azért ez a fotó nem adja vissza teljesen a valóságot... még azt sem, ahogy én láttam a monitoron, de persze tök jó, h. láthatjuk egyáltalán!

Andi, úgy látom kezdesz kicsit az ezoterika felé kacsingatni, te kis "hitetlen" Heteske :lol:
Nagyon szorítok, h. a gyerekcsináló nap bejöjjön!!!!

Angyalka, mi az a cérnabeültetéses akupunktúra? :shock: Ezt szó szerint kellene érteni? Ááááá... :shock: :D

Judit, hát igen, nagyon nehéz feladni egy megszokott, jól kialakított életet, de a baba miatt úgyis minden meg fog változni, úh. nem baj, ha kicsit felborulnak a dolgok! :wink:

Macsesz, várjuk a te szárfotódat is a két drágaságodról!!!

Avarka és mindenki, aki anyuka már: Boldog Anyák Napját! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok lányok!
Tényleg elromlott a gyönyörű nyári idő :( :?

Köszönöm szépen a jó tanácsokat,apának is felolvastam :lol: :lol:
Sajna őt eléggé megviselt,hogy ő a fő okozója a meddőségnek,de tartom a lelket benne és ahogy felolvastam a tanácsaitokat annál inkább visszatért a remény belé!!Olyan jó,hogy vagytok!!

Navi!
Gyönyörű a sztár fotó,gratulálok!!Köszönjük az anyák napi köszöntést,jövőre már téged is érint!! :lol: :lol:

Andi!
Drukk a gyerekcsináló naphoz!!

Judit!
Hidd el mindent megér,hogy feladjon az ember.Amikor ülsz a fogadó órán a suliban és agyon dicsérik a gyermekedet te pedig dagadsz a büszkeségtől.Vagy elmondja az anyák napi versecskéjét könnybe lábadt szemmel hallgatva elmondhatod,hogy a tiéd, a te nevelésed a te húsod véred az mindennél jobb érzés!!Nagyon szorítok a zebrához!!!

Eszter!
Drukk a spontánkodáshoz!!

Verka!
Merre kirándultatok?

kubu!
A névnapomon fog születni a drágaság :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek nekünk tanulással megy el a nap,felmérő hegyekre kell készülni a lánykámmal!! :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Igen, persze, tudom, hogy sokmindent megér, hiszen pénteken délután én is ott feszítettem a nagyfiam ballagásán :D
Csak épp ez az, ami totál kiakaszt, hogy a mai magyar orvostársadalom csak ennyire képes: ha az apának van baja, nem gond, akkor is anyát turbózzuk, nyúzzuk, tömjük agyon hormonnal, aztán majdcsak lesz baba :!: :!: :!:
Mi van a másik féllel :?: Az én páromnak max. vitaminokat ajánlgattak, meg se vizsgálták még csak uhu-n se, hogy vajon mitől csak 10-12 milla, és abból is 50% elfogadható minőségű :?: :?: :?:
Szóval ezen vagyok kicsit kiakadva.
Van már két nagy ló gyerekem, két totál sima, élvezetesnek mondható terhességből, viszonylag könnyű szüléssel, komplikációk nélkül...és mégis ENGEM kezelnek, hiába a korom ellenére is jó hormonszint és vérkép, jó átjárhatóság...

Bocs, hogy ezt nektek mondom, de a páromat nem akarom ezzel bántani, nem ő tehet róla, hogy a dokik töketlenek, ő csak teszi - eszi amit mondanak. De mégis csak az anyajelöltön van a nagyobb teher, és így, hogy a BMC-ben se a vizsgálatokra, se az eredményhirdetésre még csak be sem engedik, az embernek sokszor olyan érzése van, mintha egyedül csinálná végig :cry:
Pedig mindig eljön velem, de mégis valahogy kirekesztve marad az egészből, én meg egyre nehezebben bírom idegekkel :cry:

Na jó, nem sírok itt tovább, nem rontom a topic hangulatát, hiszen gondolom ezeken Ti is mind átestetek...
BOCSI LÁNYOK!!!

Kép
judit0713

judit!
Ez aranyos volt
[quote]p írta:énteken délután én is ott feszítettem a nagyfiam ballagásán
bocsika nem emlékszem konkrétan mindenki előéletére!!
Mond csak el nyugodtan,ezért vagyunk itt egymásnak!!
Hogy,hogy nem hívják be a párodat?Minket a múlt héten mindkettőnket szólított a doki :shock: :shock: A mi eredményeink sokkal rosszabbak mint a te párodé :( :( Nem küldte a doki genetikai vv-re a párodat?

Kép
Kép
a.ibici

Mi ez a borongós hangulat??? Itt már kisütött a nap!
Mindenkitől nagy mosolyt kérek :)

Zsu, hajrá :)

Judit, a kevés katonaszám bármitől lehet. Amikor hoztak egyszer donorspermát, a bácsinak várnia kellett és beszélgettem vele. Ő mondta, hogy pl. egy csomó donor jelenik meg náluk, épp-egészséges, stram srácok és 10-ből 7-et elküldenek, mert nem jó a mintája. A párom szerint ezt kb. gimi után ellenőrizni kéne mindenkinél, tanácsokat adni...stb. Mert milyen már, hogy egy 30 fölötti srác megtudja, hogy nem lehet gyereke, vagy igen, de csak úgy, ha a mamit megkínozzák :)
Mi pl. apu miatt kerültünk be és a lombikhoz neki már elég és szépet tudnak kinyerni és mégis bennem már a hiba, mert nem tapad meg. Ezek csak buta gondolatok, hamar el fognak szállni.
Sok féle történet van. Pl. az egyik barátnőmnek gyönyörű kislánya született, kb. az első próbálkozásból. De a második nem akar összejönni, az 5. inszemnél járnak...

De végül mindenkinek összejön, csak gyűzzük kivárni :)

Egy ilyen storyt olvastam :)

http://www.okosanyu.hu/Aktualis/Csak_ar ... m_szakadek
mieza

Felrakom a táblát :)
Légyszi, aki már tudja, hogy mikor kezd, vagy bármi változtatás kellene, akkor szóljon :) Baba project
mieza

mieza!
pco mellé beírnád a kiskatonákat légyszi és az inszemet javítsd lombikra.Köszönöm szépen!

Kép
Kép
a.ibici

Lánykák!
Jövő héten megy valaki bmc-be?Kiért kell izgulnunk?

Kép
Kép
a.ibici

Navi köszi utólag is a névnapit :D édes a babócád, az enyém is így pihengetett a végén, előtte azért ugrálgatott nekünk :)

Tényleg fura amit Eszter dokija mondott, hogy a lombik miatt történt, én is azt gondolnám, hogy inkább a 3as iker nagyobb kockázat. azt szokták mondani, nem nagyobb a komplikációk száma a lombikosoknál, mint a spontán terheseknél. 3. hónap után meg végképp lecsökken a kockázat, nagyon ritkán történik nagy baj, úgyhogy ne félj.

Judit, teljesen igazad van, ami a fiúk kivizsgálását illeti, én azt sem értettem meg, a bmc-ben mért nem nézte meg andrológus a férjemet. Mondjuk nagyon sok esetben sajnos nincs oka a rossz spermaképnek, hanem a környezetszennyezés, rossz kaják stb. az oka, hogy annyi férfinek gondja van ezzel. azért ha nem volt még a párod, szerintem érdemes elmennie egy jó andrológushoz, akár magánba (pl Kopa Zsolt).

Kép
vayacon

Köszi lányok, máris jobb egy kicsit :)

Mieza,
jót pityeregtem a storyn amit csatoltál...hát igen, amíg a párom velem van, szorongatja a kezem amíg be nem hívnak, addig nincs is ok panaszra :wink:

Vaya,
igen, épp ezen vagyunk, talán a jövő héten sikerül elmennie egy prof-hoz magánban. Lehet, hogy azt mondja, hogy nem tud rajta segíteni, de akkor legalább megnyugodva megyünk tovább a bmc által kínált úton.

Ja igen, most jöttünk haza anyóséktól, ahol kiderült, hogy a nagyobbik sógornőm ismét terhes. Szeptember végén lesz 2 éves a kislányuk. Gratuláltam, de a gombóc azért ott volt :oops:

Na de majd lehet egyszer csak nekünk is gratulálni. Győzzük kivárni, ahogy Mieza írta :wink:

Addig meg lécc-lécci szorítsatok a "kisfiamnak", holnap kezdik írni az érettségit :!: :!: :!:

Kép
judit0713

péntek este írtam utoljára,akkor még vártam az aznap délelőttre számolt menstruációt..
előtte 3 napig voltak konkrét jelek,hogy megjön,aznap már semmi,és AZÓTA SEM!!!

Pedig az előző óta vendégünk volt,így a spontán dolgokat mellőztük :D
akkor meg rendesen megjött.
ápr.közepe tájt csináltam egy tesztet,az is csak egy csíkos volt,de akkor volt gondolatomban,hogy talán amiatt szédelgek...

szóval csajok,nem tudom,mikor lesz a 3.nap,én már pénteken mentem volna az első vérvételre,de így már az első napot se tudom,hogy mikor lesz :D
mit csináljak?
nem merek remélni,mert legutóbb megjött.
most is volt "pöttyözés",vártam a rohamot,de semmi....
péntek óta totál semmi!

pedig úgy vártam,hogy mehessek már a vérvételre,és megtudjam,mikorra esik majd a 22.nap,hogy megbeszélhessem a munkahelyemen.

rendes a főnök srác,biztos segítene az időpontban...
Vendég

Próbálok csatolni egy képet a ballagás utánról ahol a szemem fényei épp szokott módon ökörködnek. Remélem sikerül!
Kép

Kép
judit0713

Kisbeeka,
én azért remélnék, és ha holnap estig sem érkezik Mary, akkor csinálnék egy tesztet.
Mivel negatívra számítasz, max. naggyon jó meglepi lesz a pozitív! Ha meg mégis nega, akkor pár nap után érdemes elballagni bmc-be, ott majd "segítenek" meghozni!

Kép
judit0713

Látom sikerült a kép, csak túl pici lett :?
Próbálok még egyet:
Kép

Kép
judit0713

Judit! (druszám :)
Cuki kép! szeretem a vidám embereket :D

Úgy érted,segítenek a menstruációt meghozni?
eddig mindig megjött,most csak dühíteni akar,mert annyira vártam a 3.napját... :D
szóval ne várjak hiába,hanem menjek be,és kérdezzek rá,hogy most mi van?
csütörtökön ráérnék beballagni,bár addig biztos megjön...

Örülnék,ha nem jönne meg,és OKA is lenne :)

ha viszont nincs,akkor gyorsan jöjjön meg holnap mondjuk,és akkor még a csütörtök is játszik :)
Vendég

Mieza!
A táblába beírnád, hogy nem sikerült és konzultáció június 3-án a Kaáliba..

Köszi: Avarka

Kép
avarka

Kisbeeka,
Aha, pontosan így értettem. Ők elég profik ilyen téren, és tudják, hogy amíg nincs rendezett mensi, addig nem indulhat a játék.
Szóval szerintem bízd rájuk magad, ha csütörtökig nem kopogtat a Mikulás.
Na persze akkor ne, ha a kezedben a zebracsíkos teszt :wink:

Kép
judit0713

Halihó, jóreggelt :D

Milyen kihalt ez a topic :shock:
Mindenki alszik még ebben a fránya időben???
Meg tudom érteni! Nekem sajna már a melóban a helyem :roll:

Kép
judit0713

Ibici, van már kb. időpontod? :)

Értem lehet, mert nem jött meg tegnap, ahogy kellett volna... De SZ. mondta, hogy ha megjön, ha nem, akkor is kell menni.
Longosok között volt olyan, akinek késett, vagy nem jött meg? A jeleit abszolút érzem, csak nem indult meg.
Nekem azért fura, mert abszolút mindig minden esetben napra pontos, akkor is, ha épp 6 centis cisztám van :)

Avarka, beírtam, de ha tudsz bármi újat, akkor gyorsan átírom az új kezdésre :)

Csatoltom a táblát és futok dógozni :) Remeny tabla
mieza

Jó reggelt,

Nava,
Gyönyörű a képed, gratulálok. Ahogy ott pihenget a kis drága.

Andi,
Totál igazad van, de mindig elfelejtem megkérdezni, pedig már hónapok óta készülök. A héten úgyis megyek terheléses cukorra, majd akkor elkapom a kórházban a dokimat és jól megdumáljuk a szitut.
Tyűűűűű ! gyerekcsináló nap ! úgy legyen !

Judit,
Persze én is találkozom majd a helyettes dokival, csak az én dokim anno még kérdezte hogy van e valami kívánságom, persze én rávágtam, nekem teljesen mindegy ki lesz a helyettes :lol:
Annyira szorítok Nektek. Hatalmas öleléseket küldök.
Kisfiadnak hiper mega drukkok.
Nagyon aranyosak a szemed fényei.

Ibici,
Úgy legyen, a névnapodon szeretnék szülni !

Köszönjük a tegnapi köszöntéseket, én azt kívánom itt Mindenkinek hogy jövőre Benneteket is köszöntsenek május első vasárnapján.

Tegnap Marcikám betotyog hozzám egy kis papírtáskával amire az volt írva hogy édesanyám, benne egy könyv, aminek a címe: Ha az ÉDESANYÁK virágok lennének…. Én Téged választanálak…. Naaaa gondolhatjátok a könnycsatornáim át lettek mosva

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Mieza,
köszi a cikket.

Kisbeeka,
drukk hogy OKA legyen.

Avarka,
akkor Kaáli, drukkolok Nektek.

Na egyszemke felébredt, kezdődhet a nap :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szia Kubu!

Hát nem csodálom hogy pityeregtél, nagyon édesek ilyenkor a picik :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat és mindent :)

Én nem úgy értékelem amit mondott a doki, hogy a lombik az oka, de lehet hogy az is benne van! A 3-as terhesség biztosan nagyobb kockázat, mint az hogy lombikos volt a terhesség! :(
De tulajdonképpen nincs is jelentősége!
Nem gondolkodom ezen már így, mert attól nem változik a helyzet sajnos!
Csak hogy az élet folyamatosan ossza a lapokat, azóta már nem tudom hány riport ment le pl az Aktívban, hogy 310grammal, 5 hónapra született egy kisbaba és jól van, egészséges, ... :D Egyébként kis tündér :)
Ilyenkor elszalad a gondolatom, hogy mi lett volna ha mi is ilyen szuper szerencsések lettünk volna... de ez sem változtat!
Úgyhogy bízom benne, hogy mi majd most, ezután leszünk hiper szerencsések :D

Vaya!

Igen, ügyik voltunk, mert van 2 patika, ahol meg lehet venni a Fer 14-et (Déli pu, Nyugati melletti ügyeletes nagy gyógyszertár a körúton)! Úgyhogy Lacit elugrasztottam a Délihez és már aznap szedte :D :D :D
Remélhetőleg extra eredményes lesz :)

Mire Laci haza ért, már doktorit szereztem Fer 14 témában :)
És azzal fogadtam, hogy amiket olvastam, az alapján érzem, hogy ettől terhes leszek :D :D :D (még jó hogy az agyammal nincsenek nagy bajok :D )

Navi!

Jajj de kis helyeske a Pöttömötök :D Kis Drága :)
Nekem is voltak ilyen dolgaim, hogy kire hasonlít! De látnátok az utolsó 4D képeket! Zoé tiszta Laci volt, Noa és Kim pedig szakasztott mint én... Úgyhogy nyugi, nincs baj veletek...tényleg vannak hasonlóságok olykor :)
Nem emlékszem, hogy ezt így leírtam-e pü-ben, de nekem azt mondták, hogy terhesen a fél liter víz a normális vérvétel előtt és max fél kifli ( kivéve a cukros vv előtt!!! Ott csak a kevés víz megengedett)! Ez jelenti a terhesség alatt az éhgyomor állapotot! Nekem mindig az volt a "gond", ha nem ittam előtte... Ki érti ezt? :)

Jól emlékszem, hogy te voltál a "jósnőm" a lombikunk alatt?
Előre borítékoltad hogy mi hogyan lesz :)
Remélem, hogy az a mondatod is bejön majd, hogy spontán is sikerülhet :D :D :D

Kubu!

Köszi a drukkot :)
Szerintem ha szeretnéd, meg tudod győzni a kiscsajt, hogy időre jöjjön, vagy hogy 1-2 nappal előtte :D
Majd jönnek a jó kis nyári frontok és kiugrasztják a pocakodból míg a dokid itthon van :D Max jössz egy kicsit zúzni a Szigetre és valamelyik koncerttel kicsalogatjuk :)

Macs!
Mi volt az uh-n?
Teszel fel képet? :)
hogy vagytok?

Andrea-1!
én is osztom Lacit rendesen az egészséges kaja miatt :D
De közel 10 év kitartó munkám eredményeképp mostanság már természetes neki, hogy nem eszik folyton olajas dolgokat, húst hússal, csokit csokival, hanem minden nap eszik salátát, gyümölcsöt, nem iszik szénsavasat, se cukros üdítőket, közel 1 éve nem cigizik,... úgyhogy ő is odateszi magát az ügy sikere érdekében :D

Kiss Angyal!
én is mindig kitalálok valamit :D
most az államvizsga után beiktatok még egy angol tanfolyamot is, mert akkor gyorsabban telik az idő, és addig is minden gyógynövényes lehetőséget megragadunk, hogy a legjobb szintre hozzuk a testünket!
Szerdán is megyek kikupálni magam termékenység témában :D

Tényleg mindenkinek köszönöm a drukkokat és írjatok, hogy ki hol tart :)

puszi:

eszter82
Budapest

Küldöm az alábbi cikket és a cikkben szereplő csokrot minden jövőbeni anyukának kicsit megkésve anyák napjára. Sajnos nem tudok mostanában sokat jönni, de vigyázó szemeim rajtatok. :)

http://velvet.hu/poronty/2010/05/02/aki ... tnanak_is/
vicky79
Budapest III. kerület

Juhhhééé! Apának sikerült időpontot kérnie az andrológus szakma legjobbjához, Papp professzorhoz 11-ére :D

Kép
judit0713

Judit, gratula! De jó, akkor sínen van a dolog! És igazad van abban, h. elég baj, h. ahhoz képest, h. már a pasik a "hibásak" 50%-ban, mégis a nőt szenvedtetik meg (hormonok, stb...) :roll:

Az én húgom is most érettségizik, a mai napja jól sikerült, de a matek nem az erőssége, inkább humán beállítottságú! De megbukni nem fog, az tuti! :D

Eszter, akkor én sem hibbantam meg a hasonlítgatást illetően :lol:
Igen, én voltam a kis jósnőd! Néha beugranak dolgok, szinte a semmiből, ha vkire rákoncentrálok és nálatok is bejött, szóval most ez a legújabb veled kapcsolatban :D :wink: Tessék hinni benne!!! És hiper szerencse beköszönt! :lol:

Hál'Istennek nálunk a férjem gyümölcs zabáló, a zöldséggel is nagyon jóban van, no cigi, csak egy kis pálesz néha, ill. egy doboz sör kb. 2 naponta... de szerintem ennyi belefér és neki mindig szuper eredményei voltak!

Mieza, nekem megjött a Deca-tól, de sok mindenkinek nem jön, úh. ne izgulj!!! No problem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jujj csajok,a Mary még mindig sehol!!!
Most nincs nálam több pénz,hogy vegyek útközben egy csík-tesztet:D

ha reggelig semmi,akkor veszek egyet asszem.

köszi a drukkokat,de szinte 100 %,hogy nem ARRÓL van szó...
azért ott az a pici talán is....
Vendég

Sziasztok!

Judit! 11-e mindjárt itt van, jövő hét! Ügyes vagy! :)

Vicky: úgy megríkatott a cikk... mondjuk alapból is bőgőmasina vagyok, most meg pláne... de tényleg, nagyon meghatott...
Remélem jól vagytok, gondolom a Kis Hercegnő lefoglal rendesen :)

Kisbeeka: Várom a fejleményeket.... :shock:

Eszter Drága: Nagyon drukkolok a spontánkodáshoz, meg hogy Laci a legjobb formát hozza!!!! :)

Kubu: Még Vicky cikke előtt az én könnycsatornáimnak is adott a kis Drágád, szinte magam előtt láttam a szitut, ahogy leírtad.... :) Zabálnivaló lehetett! :)

Navikám: Megadrukkok a nemsokára érett Huginak innen is :)
Nagyon édes a Kisbabátok! :)
Olyat mesélek. behalsz.....!! :shock: ...... tudod/tudjátok volt az a téli élménybeszámolóm, az asztaltáncoltatásról, meg Rajó nagyapjáról...... hát, ha lehet így mondani, ma újabb jelenés/történés volt reggel. Rajó ült a metrón, szinte félálomban, egyszer csak pont fölötte nemhogy elaludt a lámpa, hanem a szó szoros értelmében szétrobbant, úgy hogy hallani lehetett hogy csörömpölnek az üvegszilánkok a búrában!!!!Az én Drágám, aszogya majd összeszarta magát, úgy megijedt... de azonnal belehasított a gondolat, hogy na most tutira sikerült, és a nagypapa talán épp most búcsúzik Tőle a maga szokásos villany-buherálós módján ...... hú, a hideg végigfutott rajtam, mikor mesélte reggel.... de még most is beleborzongok... Tényleg nem tudom mit gondoljak, ilyen brutál módon eddig még soha nem jelzett az öreg, max elaluldtak a lámpák a szitukban, de hogy szétrobbanjon szilánkosra... Még jó hogy ilyen búra alatt vannak az égők, mert rendesen beterítette volna az utasokat a nagyfater...... háááááát.... mindenesetre ezzel felülmúlta magát... Bárcsak az lenne, amit Rajó mond...
andrea-1

Sziasztok!

Judit: a páromat Papp prof. műtötte másfél éve, herebiopszia volt, ha infó kell, írj nyugodtan.

Üdv.
luca4

Andi, hát ez nagyon király, micsoda történet!!! Baromi kíváncsi leszek, h. ha most összejött (aminek megvan az esélye rendesen :wink: ), akkor elkezdesz végre hinni??? :D
Jajj, de jó lenne!!! Mikor is van a tesztelés?

Kisbeeka, azért szuper lenne, ha mégsem lenne Mary :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andikám babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Nem semmi ez a sztori a metrón, hátborzongató!

Voltunk ma utoljára K ügynöknél! Megnéztük megént a két tökmagot, eszméletlenül kalimpáltak a kezecskékkel, meg rugdalóztak a lábacskákkal, fickándoztak össze-vissza. Annyira ugrándoztak, hogy nem is kaptam valami jó képet róluk, pedig olyan szépen látszódott mindenük a monitoron.
:( DEEE sajnos a "B" babácskánk nem fejlődött annyit, mint kellett volna. "A" babuci 4 cm-es, "B" babácska pedig csak 3,3 cm. Eddig is volt minimális különbség kettejük között, de most a kicsinke nem nőtt akkorát saját magához képest, mint kellett volna sajnos :( . Ezt a különbséget Tanár úr elég szignifikánsnak ítélte, felmerülhet a gyanú, hogy valami fejlődési rendellenesség van. Nagyon megijedtem. Férjem biztat, hogy nincs ott semmi baj, várjuk meg először is, hogy mit mond pénteken a dokim, aki UH specialista.
UH előtt jól átrágtuk ügynökkel, hogy elmegyek kombinált tesztre az Istenhegyi útra és nem vállalalom a vetélési kockázattal járó amniocentezist, amit egyébként a korom miatt kellene, ráadásul ikreknél kétszer szúrnak a hasba.
De ez az UH eredmény alapján mondta, hogy visszaszívja amit az előbb beszéltünk, mert mivel nem egyformák, nem ajánlja a kombinált tesztet, hanem kell a magzatvízvétel, nehogy valami baj legyen a kicsivel.
Hát valahogy eddig nem gondoltam ilyenekre, hogy ez megtörténhet, hogy valami baj lesz a babácskákkal. De remélem nem lesz semmi gond. :wink: De azért ha tényleg valami baj lenne vele, jobb lenne, ha inkább most mielőbb derülne ki, mint később.

Maccs
vörösmacska

Szurkolok Macs, hogy minden okés legyen!
Tanár úr egy kicsit bizonytalan.. neeem?
Nálunk sem volt egyértelmű, hogy mit akart és mi lett belőle... :roll:

Minden okés lesz! Kérd ki más véleményét is a vizsgálatokat illetően! Több szem többet lát!

Avarka

Kép
avarka

[quote="mieza"]I írta:miezabici, van már kb. időpontod? :)

Értem lehet, mert nem jött meg tegnap, ahogy kellett volna... De SZ. mondta, hogy ha megjön, ha nem, akkor is kell menni.
Longosok között volt olyan, akinek késett, vagy nem jött meg? A jeleit abszolút érzem, csak nem indult meg.
Nekem azért fura, mert abszolút mindig minden esetben napra pontos, akkor is, ha épp 6 centis cisztám van :)

Jééééé,akkor majdnem egy cipőben járunk...
Nekem is mindig megjött időben,max 1-2 nap ide vagy oda,de már több mint 3 napot késik...
Éééééés,semmi.
Továbbra sincs nyoma.
Én is éreztem jeleit,meg láttam is még kedd és csüt. között,de péntek óta nyoma sincs.

nos,csináltam egy tesztet... NEGATÍV!!!
Újabb negatív teszt,és még mindig nem jött meg.
Ha holnapra csoda történne,akkor csütörtökön vérvétel.

Mit tegyek szerintetek?
Már nem értek semmit...
egy hónapja is teszteltem,hiába jött meg,elég sokat szédelegtem ápr. közepe tájt...
Vendég

Köszi Avarka! Nem, egyáltalán nem volt bizonytalan. Volt egy véleménye az UH előtt és a nem túl jó eredmény alapján máshogy kellett döntenie. Ez teljesen korrekt. :lol: Nagyon sokat beszélgettünk, majd egy órát bent voltunk.
Persze itt elbúcsúztunk és megyek péntektől a saját nőgyógyászomhoz az I-es Klinikára.

Maccs
vörösmacska

[quote="vörösmacska"]A írta:vörösmacskandikám babaragacsok :arrow: :arrow: :arrow:
Nem semmi ez a sztori a metrón, hátborzongató!

Voltunk ma utoljára K ügynöknél! Megnéztük megént a két tökmagot, eszméletlenül kalimpáltak a kezecskékkel, meg rugdalóztak a lábacskákkal, fickándoztak össze-vissza. Annyira ugrándoztak, hogy nem is kaptam valami jó képet róluk, pedig olyan szépen látszódott mindenük a monitoron.
:( DEEE sajnos a "B" babácskánk nem fejlődött annyit, mint kellett volna. "A" babuci 4 cm-es, "B" babácska pedig csak 3,3 cm. Eddig is volt minimális különbség kettejük között, de most a kicsinke nem nőtt akkorát saját magához képest, mint kellett volna sajnos :( . Ezt a különbséget Tanár úr elég szignifikánsnak ítélte, felmerülhet a gyanú, hogy valami fejlődési rendellenesség van. Nagyon megijedtem. Férjem biztat, hogy nincs ott semmi baj, várjuk meg először is, hogy mit mond pénteken a dokim, aki UH specialista.
UH előtt jól átrágtuk ügynökkel, hogy elmegyek kombinált tesztre az Istenhegyi útra és nem vállalalom a vetélési kockázattal járó amniocentezist, amit egyébként a korom miatt kellene, ráadásul ikreknél kétszer szúrnak a hasba.
De ez az UH eredmény alapján mondta, hogy visszaszívja amit az előbb beszéltünk, mert mivel nem egyformák, nem ajánlja a kombinált tesztet, hanem kell a magzatvízvétel, nehogy valami baj legyen a kicsivel.
Hát valahogy eddig nem gondoltam ilyenekre, hogy ez megtörténhet, hogy valami baj lesz a babácskákkal. De remélem nem lesz semmi gond. :wink: De azért ha tényleg valami baj lenne vele, jobb lenne, ha inkább most mielőbb derülne ki, mint később.

Macsi,ne aggódj,rendben kell lennie mindennek!!
Talán csak egy kis figyelemre vágytak a babócik!
Vendég

Sziasztok!

Olvaslak titeket,ha nem is írok gyakran.

Drága Macsek! Nagyon szurkolok a két picinek. Klinikán jó helyen leszel és bármi vizsgálat kell, biztos el tudod dönteni mi a helyes ut. Mindennek van kockázata, de tényleg jobb időben megtudni mindent. Vigyázz magatokra.

Rodina, Zsu: merre jártok?

Én is azt kívánom, hogy jövő anyák napján már titeket is köszöntsenek az anyukák közt!

üdv kispatak
Vendég

sziasztok,

Macs, nagyon drukkolok nektek, aggodalmak hess. csiribálj magatoknak pozitív energiákat!!!

Judit, jó ötlet az újabb zebrakísérlet, remélem most sikeresek leszünk. :-)

Ibi, babaragacsokat küldök neked.

Nava, köszi a képet, nagyon helyes. :-) úgy látom nem csak nekem hiányzott a képes beszámoló, jól feldobtátok a hangulatot.

zugból elő mindenki legalább egy gyors bepillantásra, csiribú!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám: szenzációs történet...rohangált rajtam a hideg amíg olvastalak :wink:

Macsek: nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen...nagyon jó fej a Párod,hogy elhesseget minden negatív gondolatoda :!: hallgass rá :!: :!: :!:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Macs

Mennek a drukkok.
vnbeni

Ja és kérek varázslást is az ikreknek.
vnbeni

Csodásan szép reggelt!

Írtam nemrég, hogy én lennék a fórum nagy talánya....

Szerintetek? Vérezgetek azóta is, csak gyengén...

Szerintetek? :lol: Mi a csudának vigyorgok korán reggel?

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?