Orsi!
Köszi, azt tudtam hogy egy a cég, csak tartottam tőle, hogy a Britax-ként árult ülések valamiben eltérnek a Römerként gyártottól, más a szabvány az USA-ban vagy hasonló.
Keny!
Mivel pirulsz el, nincs is fejed...
Baba!
Csini vagy nagyon
Szandra!
Szijjjja
Nagyon elhanyagolsz minket
Rani!
Bocsi, akkor pihenőszék
Nekem nincs járókám, szóval passz. Nekem az a teóriám, hogy amíg nem mászik a Kölök, addig ne, hogy ne erősítse a felfelé törekvését. Ha mászás kipipálva, akkor utána okés. De akkor meg már minek...
Van nekem is barátnőm, ahol a veszélyes helyzetek miatt kellett, van lépcsőfok a nappaliban, plusz kandalló, amit használtak is, de ott inkább karámmal oldották meg, nekem az szimpatikusabb. De ez persze okoskodó Lois magánvéleménye
Twist!
A gyerek fabútorait Sanytollal szoktam áttörölni (klórmentes fertőtlenítő). Meg úgy általában mindent azzal.
Szöcske!
Amit próbáltunk, nem tudom mi volt de méregdrága, az be sem érte felül
De persze szétnézek majd nagyobb sugárban, bár elsőre nekem zártat mondtak, ne m szandit.
Huuhh, már attól is elfáradtam mire végigolvastam mi mindent csináltatok a hétvégén
Régiségvásárt én is akarok....
Vanda!
Jujj, de korai ez... de persze én el vagyok kapatva. Bár mostanában nekem is felébred 6 felé, és van is utána némi kaszinózás az ágyban,
így sikerült tegnap szájba rúgnom C.-t , de utána visszaalszunk azért.
Ma megint bejelzett a légzésfigyelő, jól fel is vertem vele gyereket, mikor bementem, nem tudom hogy talál még olyan sarkot az ágyban a majd 10 kilójával, amit nem érzékel a cucc
Angel!
De jó, örülök, hogy bejött nektek. Rákérdezhettem volna mielőtt leadtam az enyémet, hogy nem kell e valakinek
Ahogy Vanda szokta.
Na tényleg akkor rá is kérdezek, sikerült vennem két vékony pamut hálózsákot, ami kicsi lett
80-as, de mégse jó. 1500.- darabja ha kell valakinek, unisex, Plutós, szerintem helyes. Ha kell valakinek szóljon, mert ma este felteszveszelem.
Lili!
Akkor mire szorítsak, hogy bevárjátok Apát, vagy hogy ne??