Új privát üzeneted érkezett!

halihó csajok itt is szép idő van !hát nekem is szerdán lejár az időm de nem kell befeküdnöm ha mindennap bemegyek nst- re
remélem hamarosan kijön Alina mert most már ez a nagy has hát eléggé terhes

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kismami, ez jó, hogy nem kell befeküdnöd! De reméljük addigra ki szeretne már bújni Alina :D Pedig azt mondják a lányok hamarabb érkeznek... most már én is kezdek parázni, mi van ha még nekem is van 1 hónapom....egyre növekvő hassal már nem egyszerű így se. neked meg gondolom már tényleg nem kényelmes. De tarts ki! Esetleg valami homeós cuccot nem lehetne bevetni? Vagy a sex, de akkor az éjjel-nappal! :lol:

Azt hiszem kimegyek kicsit a napra, mert megint bealszom...
Nekem már napok óta zsibbadnak a karjaim :shock: Szerintetek ez normális? Lehet, már annyira fáradt vagyok, hogy a vérkeringésem is kezd lassulni :? szóval ma próbálom magamat aktivizálni, mert ez így nem mehet tovább.

KépKép

KépKép
nadina01

nadina:én már minden trükköt bevetettem a sexstől a nagytakaírtáson át a tonikig és homeopátiásat is szedek de nem sokat használt egyik se
ha nem akar kijönni akkor cseszhetem :((

ma kiborultam fél délután sírotam de legalább most jobb kicsit :))
kedden mehetek nstre hétfőn pedig anyá knapi ünnepség az oviban azon szeretnék ott lenni mindenképpen
ha eddig nem jött ki most már kibírom azt a pár napot valahogy
a hasam valami katasztrófálisan nagy és útban van alig férek már oda a mosogatóhoz is na de muszáj kibírni még ezt a kis időt puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kivel mi újság így az ünnepen? :)

Én voltam megint ctg-n :lol: minden okés, vérnyomi 120 körül stagnál, ennyi. :) Ja, sómentes diétára fogtak. :shock: :shock:

Jó lenne már túl lenni ezen az egészen, ez az utcsó időszak olyan idegesítő már. :roll:

Vérképet mindenkinek mostanság csináltak? Milyenek lettek?

hibernia

Hibernia,sómentes diétát nekem is előírt a doki,csak nehéz betartani.

Nálunk már nincs vérkép,dokimmal is már csak 3szor találkozok,abból 2 NST.

Már nagyon nem szeretem a terhességet,alig bírok menni,5 percenként pisilek,aludni már hetek óta nem tudok,de ezek ellenére sem csinálnék semmit,hogy előbb meglegyen Bálint.Jön,ha akar,ennyi!!!

Nálatok vannak hangulat változások?

Kismami,nyugika,lassan túlleszel rajta. :wink:

Kép

KépKép
mayday

Hibernia: köszi az infót! :wink: És talán meg is nyugodtam tegnap este óta, mert úgy sem tudok a baci ellen mit tenni, jobb ha nem is görcsölök ezen. :)
Az én babám is nagy, már 3 kg és május végére esedékes érkezése, szóval addig még gyarapodni fog! :roll:
Vérvizsgálat nekem a jövő héten lesz csak.

Mayday: hangulatváltozás nálam is van, hol sírok, hol túlzott jókedvem van. :roll: És én is szeretném, ha babóca már kint lenne, mert nagyon kényelmetlen már minden ekkora hassal. Feküdni semennyire, ülni se (főleg autóban vagyok rosszul) és séta közben szuszogok, mert a puttonyom húz lefelé.
Szóval, indulhat a szülés!!! :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Kitartás csajok! Tudom, én könnyen beszélek.
Nekem az éjszakáim extra sz@rok, minden éjjel felébredek, próbálok csak kétnaponta bevenni Rennie-t, ma pont esedékes. Persze mindent meg is tettem annak érdekében, hogy szétmarjon a savam. Ettem almát, banánt, paradicsomot, retket.
Holnap anyák napja:) Kíváncsi vagyok mi lesz a meglepi a kislányomtól. Már megint úgy fog hiányozni, de próbálok nem sírni.
Hangulatváltozás tök normális, a hormonok teszik. És ez még eltart egy darabig, aki nem ezt mondja, az kamuzik. Viszont mindenért kárpótolnak a gyönyörűségek:)
kriszta15

Sziasztok!

Én is lejelentkezem. Velünk minden ok, holnap horgászni visszük Kendét. Tudom, adós vagyok még képekkel, de sajna nincs elem a fényképezőben. Hétfőn mindenképp veszek, mert anélkül nem szülök. :D:D

Anita

Kép

Kép
anita1984

hali csajok!még egyben !
mayday:hát jó neked hogy ilyen nyugodt tudsz lenni.

charlott:együtt érzek veled én is már nagyon nyüglődök tegnap bőgtem is egy sort bár a párom is közrejátszott benne

Anita:te meg igyekezz az elemekkel nehogy előb bmegszülj aztán nem lesznek képek egyébként ki fényképez ilyenkor?aki elkísér vagy a szülész nő vag yki?

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Jó, hogy írtátok ezt az elem dolgot, ennek én is utána meg kell örökíteni már az egynapos bébit is. Bár én magamról szerintem nem akarok szülés után képet :shock: És tényleg ilyenkor ki fotózik?

Kismami, ne készülj ki, most már úgyis csak napok vannak hátra! Ez tuti. De persze át tudom érezni a bajokat... Gondolj arra, hogy ez amúgy is egy vissza nem térő alkalom és ha már egyszer megszületik, akkor onnantól kezdve már sosem fog tovább a pocidban rugdalózni és azért az elején, mikor megmozdult, akkor milyen jó volt :D Én ilyenekre szoktam gondolni, mikor már nagyon nem bírom a helyzetemet :lol: Sovány vigasz persze, de hátha kicsit is segít.

Vérvételre én is jövő héten megyek, szerdán. Hangulatváltozás nálam is megvan, próbálok uralkodni rajta kisebb- nagyobb sikerrel.
Nálunk jó szar idő van. Anita reméljük nem mosta el a horgászásotokat az eső. Többiek? Gondolom mindenki ide-oda mászkál. Azért majd jelentkezzetek! Megyek rendbe tenni a lakást, mert dél körül vendégek :? Sok energiám nincs rá...
Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép

KépKép
nadina01

nadina:köszönöm soraidat néha ki tudok borulni de persze igaz jó hogy érezhetem őt csak néha hát elég nahéz tudod nekem itt van Józsika is meg az uram is néha kiborít meg már minden kiborít és nem szabadna igyekszem csak jókra gondolni már tényleg nem sok van hátra

fiúk elmentek cirkuszba :))
ma anyák napján elmentünk anyósékkal éterembe ebédelni utána megnéztük a dédit azért eltelt a nap jobb mint amikor egyedül vagyok itthon egész nap

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Nadina, picit esett, de fák alatt voltunk így nem áztunk.

Kismami, hallgattam rád, szereztem elemet.

Mivel a gmailra valamiért nem tudom küldeni, ide rakom be a mai pocakos képemet. Engem nem zavar, ha látják.

Kép

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok Csajok!

Van egy jó hírem! Kovmarti írt sms-t, hogy ma du. megszületett Nóra baba 3650 grammal és 54 centivel! Olyan jó lehet! :) Ha jól számolom, eddig a kislányok vannak többen, na de hamarosan belehúzunk mi is... :)

Anita, jó a pocid! Az enyém is hasonló, csak talán kicsivel kisebb. :) Neked mér a védőnő körfogatot?

Hangulat... Én épp egész jól voltam, erre tegnap este elment a cicánk a szokásos sétájára, és azóta nem jött haza. Máskor legkésőbb a hajnal 4 órás pisimnél már jön, most meg... Görcsben áll a gyomrom. Mi lehet vele?! :( Kis hülyék, annyira az ember szívéhez nőnek!

Vérvételen én voltam 2 vagy 3 hete, és szerdán is megyek. Elég sok csillagos rész volt a leleten, de a doki szerint ez terhességnél normális, úgyhogy nem aggódom. :)

Olyan jó volt ez a hétvégi jó idő! Nálunk csak este kezdett cseperegni az eső, bár a mai programunkhoz akár zuhoghatott is volna... :) Tesco-ztunk, mert az újság hátoldalán volt egy 5000.-os kupon, amit 20ezer feletti vásárlásnál lehetett beváltani a budaörsi áruházban. Hozzánk meg amúgy is az van a legközelebb, és hát 20ezret nem is olyan nehéz elkölteni... :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Charlott, megkérdeztem a barátnőmet. Ő Unasyn nevű antibiotikumot kapott rá, de azt mondta, hogy kitenyésztették ezt a baktériumot, és megnézték, mire érzékeny, és az alapján írtak neki rá gyógyszert. A dokija mondta is neki, hogy a magyar gyakorlat szerint csak a szülésnél adnak penicillint, de így biztosabb. Én a helyedben rákérdeznék. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi baj! Lehet, hogy csak az ő orvosa volt túl aggódós... Ja, és az első gyereknél még nem vizsgálták neki, és emiatt a szülésnél sem kapott semmit, és még akkor sem volt semmi gond, pedig valószínűleg már akkor is hordozta a bacit, csak nem tudtak róla.
Remélem, szerdán nekem is megnézi a doki! Biztos, ami biztos...

Kriszta, Te mióta szenvedsz gyomorégéssel? Nekem egészen szerdáig egyszer sem égett, azóta viszont totál durva éjszakánként. (Vagyis ha vízszintesbe helyezem magam...) Ma vettem én is Rennie-t, remélem, hatni fog! :) Még sosem volt szükségem rá. Bíztam benne, hogy ez el fog már kerülni, de az utolsó hónapra engem is utolért... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Barbazso: köszi a jóhírt és Kovmártinak nagy gratula a nagylányhoz !
hát ismét megszületett egy pici a végén tényleg én szülök utoljára:((

Anitaí-tök jó búbod van pont mint a húgomé !
Ma lesz az anyáknapja az óvodában szóval kicsinosítottam magam
Egyenesre vasaltama full göndör hajamat és tettem fel szép sminket is remélem a csajom nemcseszik ki velem és elenged anyák napozni
Tgnap anyósékkal voltunk étteremben anyáknapja alkalmából és akisfiam elénekelte nekünk az étteremben az orgona ágát hát mindenki sírt még a vendégekés pincérek is olyan megható volt
bár énmost amúgy is bőgök mindenen mindennap eltörik a mécses

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Kovmarti, szívből gratulálok, sok tejcit és jó egészséget kívánok!
Barbazso, gyomorégésem már régóta van, az biztos, hogy már legalább 1,5 hónapja. Alapból is szokott lenni savam, de a hasam, plusz az állandó fekvés is betett neki.
Hasam már csak ma lesz, fekvés az meg pláne...
Éjszakánk rettenet volt, szegény kislányom mintha érezte volna, h nem leszek egy ideig, alvás helyett őrjöngött, mikor mellettem feküdt, akkor volt csak nyugodt, aztán éjfél után valamikor hozzám bújva elaludt. Én utána szinte semmit.
Akkor búcsúzom is, kitartás és puszi!!!
kriszta15

Barbazso: köszi az infót! :wink: Mindenképpen beszélni szeretnék erről a baciről a szülésznővel, mert nagyon felkavart ez az egész. Bár már lenyugodtam, hiszen nem tudok ez ellen tenni semmit sem, csak reménykedem, hogy nem történik semmilyen baj.
Cicusom nálunk is most okoz gondot, kétszer is vittem állatorvoshoz, mert találtunk a bőrében érdekes dolgokat. Szerencsére nincsen komoly betegsége.

Kovmarti: Gratulálok kislányod megszületéséhez! :lol:

Anita: szép, nagy a pocid! Olyan, mint az enyém. :-)

KépKép
charlott

Sziasztok!

Most csak egy gyorsra jöttem, mert 9-re kell mennem a laborba, végre megérkezett a vércsoport eredményem, és a védőnőhöz is be szeretnék "lépni", hogy a kiskönyvembe beírja az eredményeket! Aztán lépek vásárolni, mert Lacinak holnap lesz a szülinapja és egy tortát szeretnék sütni neki, és a hozzávalókat be akarnám szerezni! :D De nem ígérem, hogy este jövök, mert 6-ra meg dokihoz megyünk! :D De azt meg tudom ígérni, hogy legkésőbb holnap reggel jövök és írok, eredményeket, adatokat és MINDENKINEK pár "jó" szót! :D

A 7végénk:

Szombaton szülésznőnél voltunk, egy csomót beszélgettünk vele! Kiderült Kendrának a kórházba szinte semmit nem kell vinni! :D Majd Laci hozza be utánunk a "hazahozós ruhát"! Nekem is csak "alap" kórházi cuccok kellenek, plusz még ugye az eldobható bugyi, és azt mondta a szülésznő, hogy a biztonság kedvéért Tena betét, de adnak azt is, csak biztos ami tuti alapon! :D

Vasárnap, mivel ugye az idő nem volt túl jó, :( egész délelőtt pihentünk! Aztán 3-ra mentem fotózkodni, és este 7-re értünk haza! :D De nagyon jól éreztük magunkat, és a csajszi olyan képeket készített, szuperek lettek! 2 hét múlva jön meg a cd, majd dobok fel néhányat! :D

Kovmárti!
Hatalmas Gratula! Sok-sok tejcit és nagyon jó egészséget kívánok Nektek! :D

Most megyek, mert lassan készülődni kéne, ha 9-re oda akarok érni! :lol: :lol:

Mindenkinek szép napot! Nálunk már most fullon süt a nap! Olyan jó! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Kriszta, gondolunk Rátok holnap!

Ma alig aludtam valamit a cica miatt. Reggel pedig megtalálta a férjem az állomáson. Elütötte szegénykémet a vonat. :cry: Eléggé kikészültünk mindketten. Eltemettük, és odaültettük az anyák napi virágomat (cserepes volt). Most várom, hogy teljenek a napok, és túl legyünk rajta... Nem lesz könnyű, folyton elkap minket a sírás. Lehet, hogy valakinek ez bizarr, de szinte gyerekeinkként kezeljük az állatainkat. Nyilván változni fog a helyzet, ha megszületik Samu, de már jó ideje ez a három kis feketeség (volt) az életünk... :)

Ercsi, várjuk a képeket! Biztos tök jók lettek! :wink:

Na, megyek én is. Képtelen vagyok a gép előtt ülni....

KépKép

KépKép
barbazso

Kismami, aranyos lehetett Józsika, ahogy énekelt. Hát én is tuti bőgnék a meghatottságtól... Fényképezőgép volt nálatok?

KépKép

KépKép
barbazso

barbazso:sajnos nem volt nálunk gép de ma viszem az anyák napjára :))

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Kovmarti - nagy-nagy gratula a lányodhoz :-)

Barbazso - sajnálom a cicádat, teljesen megértem, hogy így a szívedhez nőnek. Nekem is három volt, de a múlt hónapban az egyiket megmérgezte valamelyik kedves szomszéd :twisted:
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Most értem haza a diabetológiáról, és még jövő héten is menni kell :evil: Pedig a cukor értékeim egész jók. Még haza felé elintéztük a pelenkázó komódot is szerencsére. Visszavittük a fél részt a boltba, ahol a pancserek vannak, vissza is adták a pénzt szó nélkül, bár olyan dühös fejjel mentem be, hogy lehet azért nem mertek ellenkezni :D Aztán elmentünk a másik helyre, ott megvettük ugyanazt a komódot, de ott már adták az összes részét, legalább is remélem :D Meg vettem még 1-2 apróságot, de úgy néz ki végül is minden cucc megvan!!!

Kovmarti nagy gratula Nóra babához!!! Várjuk a fotókat! És az élménybeszámolót! És sok tejcit kívánok! Gyarapodnak a bébik :lol:

Barbazso, nagyon sajnálom a cicust :cry: Át tudom érezni, mert nekem is volt egy cicusom, aki meghalt, bár az már nagyon rég volt, de olyanok ők, mintha családtag lenne így nagyon tud fájni. Idővel majd azért elmúlik kicsit. Biztos nagyon jó élete volt nálatok! Próbálj meg erre gondolni. És ne búsulj sokat. Nemsokára itt lesz veletek Samu és minden időtöket kitölti majd.

Kismami, jó anyáknapozást! Tuti jó lehetett tegnap, amikor a kisfiad énekelt az étteremben :) Én is sírtam volna. Most már szerintem Te jössz a szülők sorában! Csak nehogy anyáknapi műsor kellős közepén jöjjön a dolog.

Ercsikati, nagyon jók a fotók!!! Majd még tegyél fel, ha lesz! 400db-ot csinált...az jó sok! Mennyibe került? Ha nem vagyok túl indiszkrét... bár írtad, hogy ismerősötök.

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Csigaby, mi a helyzet veletek? Annácska?

KépKép

KépKép
nadina01

Anita, tök jó nagy pocid van már! Neked se lehet már sok hátra így egyben :lol: !
Én is csinálok ma pocakfotót, már rég örökítettem meg. Bár most elvileg hízni nem híztam a hetekben, szerintem a hasam se nőtt nagyon. Megyek feküdni kicsit, mert eléggé leamortizáltam magam a délelőtt, totál kifáradtam.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok lányok !

Olvasgattam az írásokat és látom mindenkinek nehézkes már ez az utolsó hónap. Én is így vagyok vele. Aludni én sem tudok, napközben bepótolom amit lehet. Ti aláírtatok olyan papírt a védőnőnél, hogy házhoz megy szülés után és felméri a körülményeket és segít amiben tud a bab körül ?

Kovmarti: Gratula a babádhoz.

Barbazso: Én is sajnálom a cicádat.

Nekem is vettek hüvelykenetet, holnap tudom meg az eredményt. A vércukrot is nézték, gondolom a lábdagadás miatt is, de az jó ( mármint az eredmény ).
Van nekem is 2 csillag és 2 minuszos jel a vérkép és vizelet leleten, de majd holnap megmondja az orvos, hogy jó-e. Remélem jó lesz. Tensz készüléket is holnap teszik fel, 2-szorra megyek. Az elsőnél nem volt hajlandó mocorogni a picurka, aztán ennem kellett közbe, persze a kakaós csigára már mozgot a kis rafinált.

Majd holnap írok mi volt, és mit mondott az orvos a leletekre.

Legyetek jók.

Üdv.
Cyntia
cyntia2009

Sziasztok !

Ma olvasgattam az írásokat,de nem volt kedvem írni,hát ezt most megteszem.

Kovmárti nagyon nagy gratula a babádhoz és sok tejcsit kívánok.
Ja és a képekre is kiváncsiak vagyunk. :lol:

Kriszta neked is szorítunk a holnapi naphoz. :lol:

Barbazso ne csüggedj a cicus miatt,tudom et könnyű mondani,de nemsokára itt lesz a kisfiad és majd ő vígasztal ,és ahogy már írták ő kitölti a teljes ídőd és nem fog annyira fájni a dolog.

Nadina képzeld holnap megyek diabetológiára már tisztára be vagyok parázva hogy mi lesz kiváncsi vagyok hogy mit fognak mondani.
És képzeld ettem tegnap előtt diétás fagyit és te jutottál az eszembe :lol: gondoltam rád :lol:

Csigaby örülök hogy te is jelentkeztél hogy vagytok?Anna?

Kismami milyen volt az anyáknap?Raksz fel képeket?

Ercsikati a képek nagyon jók lettek de szerintem az a régies kép lett a legjobb ja meg az amelyiken a pocakod be van masnizva.Nahát ezt jól leírtam,de érthető volt :oops: :lol: :wink:

Anita a pocakod már jól lent van,nemsokára már meglesz :lol: ,te is császáros leszel?Valamiért én arra emlékszem,de lehet tévesen,akkor bocsi :oops: :roll:

Charlott mikor mész szülésznőhöz?Majd mond el mit mondott,de biztos hogy nem lesz baj.A nőgyógyászod amúgy nem mondott semmit neked erről a baciról?

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Csak egy gyorsra jöttem,mert még van pár dolgom.

Jelentem jól vagyunk,ma felköltözhettem az anyaszobára,és már tudom szoptatni Balázst.Nagyon édes baba,kicsit még gyenge azért.Délben csak 5 ml-t sikerült szopcsiznia,3kor semmit,most 6kor viszont sikerült 20 ml-t ennie,amin még az ápolónők is meglepődtek.Nagyon kis ügyes ahhoz képest hogy csak 37. hetes.Haza ő még a héten nem jöhet,jövő héten is csak akkor ha stabilan mindig eszik,és meghaladja a 2-2,2 kg-ot.A születési súlyához képest 90 grammot esett,de mára már 20 grammot hízott,remélem holnap is ilyen ügyes fiúcska lesz.
Minden reggel megyek hozzá fél 9re,és fél hatig ott vagyok vele,aztán néha hazajövök aludni,néha meg majd ottalszok,míg haza nem engedik.Remélem tényleg eljöhetünk jövő héten valamikor.Szüléstörténetet,bővebb információkat,majd szépen lassan megírom,és feldobom gmail-re.Meg majd képeket is teszek fel a pici fiunkról

Kovmartinak gratula a babához.Sok-sok tejcsit oda,és jó egészséget! :D :D

KépKép
Kép
csöpplány

Barbazso: :cry: nagyon sajnálom a cicusodat! :(
Engem is biztosan szomorúvá tenne, ha történne valami a sajátoméval, pedig bolond, hisztis cat, de nagyon a szívemhez nőtt. Vígasztalásul: gondolj, a babádra a pocidban ! :wink:

Törpilla: csütörtökön megyek újra CTG-re a szülésznőhöz. Dokim meg nincsen, de elég is egy szakértővel megbeszélni az ügyeket. :wink:

Csöpplány: "zúgszülő" :-) Kívánok sok tejet! Iszol valamilyen teát tejserkentés céljából?

KépKép
charlott

sziasztok

Barbazsó: Szegény cica. :cry: :cry: Sajnálom én is. :(

Kovmarti: Gratula, várjuk a beszámolót (főleg én ugye a RK miatt :lol:)! Meg képeket is kérünk!!! Ha holnap a folyosón jársz, össze is futhatunk. :lol:

Csöpplány: De jó, hogy itt vagy!! mesélj, mesélj!!!

Mayday, hová tűntél?

amúgy én meg tök kivagyok :roll: még mindig napi ctg, a tököm kivan már, mert az egyik szülésznő folyton bunkózik, mit keresek ott naponta 36 hetesen... :evil: mintha talán én követelném ki, hogy mehessek. :evil: ma megint rákérdeztem a dokinál (emiatt) kell-e a napi ctg, úgyhogy most már ő is tuti utál, meg lustának tart, hogy nem akarok járni. tök gáz. :shock: elegem van.

ráadásul, ha mozog a babó (és mozog egy csomót), tök fájdalmas; csomószor nyilall utána valahol, hogy összerándulok.

ja és mindezek tetejébe egy hete kb nem tudok beszélni a férjemmel kettesben, mert ott az anyósom nála és ha msn-ezünk, mindig ott van ő is és "na beszélj így oldottan"... :evil: szóval még csak siránkozni sem tudok meg normálisan beszélni. az én szüleim tuti kimennek, ha beszélünk, ő meg ott ül, megőrülök. :( :( :(

hibernia

Charlott:Zúgszülő?? :lol: :lol: Ez jó! :lol: Csütörtökön volt a császár,szombat este megittam fél liter laktoherb teát,vasárnap hajnalba arra ébredtem hogy olyan mellem mint a beton.Na most hogy ez a teától lett,vagy magától ilyen lett volna nem tudom.Azóta nem ittam mondjuk és szépen indul a tejecske.

Hibernia:most ha nem haragudtok nem tudok mesélni,még csinálom holnapra a kaját,mert az anyaszobán már nincs ellátás,és legyen mit elvinnem magammal,meg még fejnem is kell.De ígérem hogy mihelyt kicsivel több időm lesz részletesen be fogok számolni! :D

De ha van valami kérdésetek pár szóban szívesen válaszolok,de elég hosszú lenne ha leírnám pontosan mi történt.Annyit azétr most gyorsan leírok,hogy kicsi volt a lepényem és nem táplálta már a picit,és azért lett ilyen kicsi a súlya,ezért is esett le a pulzus száma,nem kapott már elég oxigént, meg tápanyagot.Még szerencse hogy idejében észrevették,mert lehet hogy elhalt volna Balázs odabent :cry: Úgyhogy áldom az Istent hogy így alakult,és most van egy szép egészséges,habár kicsit pici kicsi fiam :D

KépKép
Kép
csöpplány

óóóó ezek szerint a kis has sem főnyeremény. :roll: de a lényeg, hogy minden oké!!!!!

hibernia

törpilla:.persze hogy rakok fel képeket bár nem olyan sok készült
de gmailre nyomok föl párat háta csajom nagyon elvan odabent holnap lejár az időm de nem fekszek még be

ez azidőjárás is a rohadt front se ér ám semmit se a sex se a tonik :))

de most már olyan sokáig talán nem húzza

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó reggelt!

Kismami, nagyon édi a kisfiad így öltönyben :D Reméljük, hogy kislányod már tényleg nem akar bent maradni tovább, de azért szerencse, hogy nem kell befeküdnöd. Nálunk a Mávban a kiírt időpont utáni napon már fektetik be az embert....
Csöpplány, gyere majd és mesélj mesélj még! Tényleg nagy szerencse, hogy minden rendben van. De nem is értem, ezt, hogy kisebb volt a lepény nem látták előre? :shock: Pici fiad idekint gyorsan megnő és reméljük hamar haza is mehettek. Olyan ügyes, hogy már ennyit tud szopizni is! Az tök jó, hogy ennyi tejed is van! Csak így tovább :D
Hibernia, jó, hogy jelentkeztél. Ez tényleg elég megterhelő lehet, hogy minden nap be kell járnod Ctg-re. De legalább látod, hogy nincs semmi baj. Bunkó szülésznővel meg ne is törődj... anyósod meg csak haza jön már, nem? Vagy ő most ott van a férjednél folyamatosan?
Torpilla, mi volt a diabetológián? Majd írj, kíváncsi vagyok, de tuti semmi gáz nem lesz! Én is ettem a hétvégén diétás fagyit végre! Nem is volt olyan rossz :D Sőt ettem egy szelet diétás tortát is, fruktózzal volt elvileg édesítve, legalább is a cukrászdában ezt mondták....nem volt rossz, de a fagyi az jobb. Reméljük már csak pár hetünk van és szülés után vissza lehet térni a normál kajálásra....
Üdv Cyntia, hozzám is jön a védőnő, már kétszer volt és a baba születése után a második napon is jön és segít, ha kell állítólag. Papírt nem írtam alá, de én örülök neki, mert a nőci nagyon jó fej és tényleg hasznosakat tud mondani, javasolni.

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem egyre gyakrabban görcsöl a hasam alja :shock: Tegnap már kicsit meg is ijedtem, hogy akkor ez most mi a fene.... olyanokat nyilallgat bele, hogy csillagokat látok. Bár gondolom ez normális. Valamiféle jósló fájás lehet. Végül is jövő héten már nyugalommal szülhetnék, azért a betöltött 37. hét előtt nem szeretnék, úgyhogy próbálok pihenni.
Nektek is vannak ilyenek?

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Tegnap este már íram de elszállt..pedig olyan ügyesen mindenkire szinte reagáltam :)

Első ízben: Kovmarti: nagyon nagy gratula és sok egészséget Nektek. Várjuk majd a híreket és a beszámolót na meg a képeket :D

Csöplány..de jó, hogy jelentkeztél! Ezt én sem értem, hogy nem látták előre a dolgot? vagy csak most alakult így? Bár már talán mindegy is.. a lényeg, hogy időben észrevették és megszülethetett egészségesen a fiatok, aztán Balázs idekinn szerintem is hamar gyarapszik majd, főleg, hogy anyának van teje :D

Kismami: nagyon édes a fiad! MA gondoltam Rád vaj sikerült e kibírni az anyák napját :D De ahogy látom szerencsére igen!

Barba: őszinte részvétem a cicus miatt!! Sok erőt! Azért jelentkezz mi van veletek!!

Dixus: bár papírt nem kellett aláírnom a védőnő aznap ki is jön hozzánk mikor jövünk haza a kórházból, aztán a háziorvos is kijön. Az elején a védőnő hetente a gyerekorvos 2 hetente..szerintem is ez tök jó...azért ellenőrizzék csak hogy minden rendben!!

Ma voltam ctg-n, minden okés... de szülni még bizti nem fogok... gyerek a nyakamban a méhszáj még mindíg 3000-es... azért remélem 17-e körül előbujik Gabi....
A lagzi meg szuper volt, hajnali fél2ig roptam... a lábam azóta brutál de nem érdekel..nagyon jól éreztem magam :D

Anita, nagyon csini a pocakod! Kiváncsi vagyok ki lesz a következő... tényleg mayday mi a helyzet, hol jársz??

Hibernia, örülök, hogy a vérnyomásod normalizálódott..a napi ctg-t én sem szívlelném..na meg a szülésznőt sem..de már nincs sok hátra!!!! :D

Ercsikati: nagyon szupik a képek! Ötletesek és nagyon édes a masnis :D

Húú most ennyi..bocsi ha valaki kimaradt!!! :oops: :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Bocsi! Nem dixusnak, hanem cyntiának ment a védőnős üzi :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok

Nadina, a nyilallás "belül" van, a hüvelyed tetejénél mondjuk vagy alul, az alhasadban van ilyen görcs-szerűség? Az előbbi nálam ezer éve van, a doki azt mondta, ez jóslófájás, de a méhszájam egy hete még tök zárt volt és most sem érzem, hogy változott volna a helyzet, persze ki tudja, holnap nézi meg asszem... Ha az utóbbit érzed, ilyen mensi előtti görcs-szerűséget, no azt nem tudom micsoda, de nálam is volt főleg tegnap meg tegnapelőtt...

A ctg jelez valamit? Nálam a nyilallást nem jelzi (pedig ugye elvileg az a jóslófájás), a keményedéseket viszont igen (ezek nem fájdalmasak, csak a szokásos te jó ég, mindjárt szétpukkad a hasam érzések - 60-80-100-at is jelzett már)... :roll:

Zsu: tök jó, hogy jó a ctg-d!!! mikor mész legközelebb?

A szülésznő ma kicsit normálisabb volt végre. :) Viszont halljátok, mekkora bunkó emberek élnek itt!!! Két órát bkv-zom a kórházba minden nap (1 oda - 1 vissza), átszállás, lépcsőzés, miegymás, nehogy azt higgyétek, hogy átadják a helyet a járműveken... Ha igen, azok általában öreg nénik vagy középkorú nők, a fiatalok tuti nem, de még a férfiak sem... Rám néznek, megállapítják, hogy nagy vagyok, szem elfordít és ülnek tovább 20-30 évesek. Ez milyen már? Jó, általában tudok állni, kemény vagyok, de ma pl fél órát álltam még plusszban sorban a postán, elmentem megvenni a még szükséges cuccokat a Moszkvára (a kórháztól olyan fél óra ugye a Moszkva tér, aztán haza onnan megint egy órát vonszoltam magam míg hazaértem) és bizony azért ez elég fárasztó volt, jól esett volna, ha nem lökdösött volna mindenki szana-szét... Ha nem lenne ez a napi ctg, ki sem mozdulnék, komolyan, tök elmegy az életkedvem, milyen világban élünk. :roll:

hibernia

Halihóóó

Voltam fodrásznál és a férjem kapott egy új feleséget :D
Jajj annyira tetszik a frizkóm..amúgy semmi extra nem történt vele csak vállig levágtuk egyenes vonalúra, és be lett barnára melírozva..jajj annyira tetszik :D Azthiszem megtaláltam a nekem való frizurát :)

Amúgy, hibernia én elvileg jövőhét kedden megyek ctg-re, de mivel akkor nem érek rá ezért jövőhét péntekre áttettük.

Nekem amúgy vannak görcseim, nyilalásaim is (végre) de pl haskeményedésem az nincs. A ctg is max 60-ig bukdácsolt el a méhösszehúzódások terén. azt is csak egyszer..lehet véletlenül :) semmi de semmi nem történik odabenn... csak nekem fáj egyre jobban ez az állapot..de sebaj..kibírjuk ezt :)

Amúgy már én is szembesültem a bunkó fiatalsággal..pl ürömről sárga bussszal közlekedem..felszállok, a tinik beelőznek, hogy leülhessenek és az öreg néni áll fel nekem..neki persze meg nem fogadom el a székét ezért mindenki úgy gondolja én állni akarok.... no comment

Ha meg valahol ülök és bejön egy láthatóan alig álló néni, bácsi hiába ott vannak a 20on évesek lapos hassal..én adom át a helyem amit persze a többi nyugdjas nem tud nézni ezért inkább ők adják át a helyet a nálunk 1 fokkal rosszabbul lévő embernek...

Szóval nevelhetjük majd a gyerekeinket :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok !

Most jövök az orvostól. Tens készüléken voltunk, a picurka már megint csak kikövetelte a kaját, mert csak akkor volt hajlandó mozogni. :D :D :D De jó lett az eredmény. A vér és vizelet eredményemen ami volt minuszos és csillagos jel, arra azt mondta, az orvos, hogy ne aggódjak, mert vérszegénység nem kórós vérszegénység és a fehérvérsejt is akkor lenne állítólag gond, ha a vizeletben jelenne meg. Állítólag terhesség alatt a vörös és fehér vérsejtek változnak, más-más arányban. Cukrom jó és az ellenanyag szűrés is jó.
Nekem is vannak olyan menszeszhez hasonló fájások alul a pocaknál, de a méhszájat nem nézte meg az orvos most, azt mondta, 1 héttel ezelött 3000 volt, tehát zárt. Ha sűrűbben jelentkezne akkor menjek be a kórházba, ha az ottani orvos úgy látja akkor legfeljebb hazaküld, hogy vajúdjak még otthon, Ha már elfolyt a magzatvíz, akkor vissza a kórházba. Ennyivel elintézte.
Apasági nyilatkozathoz kértem orvosi igazolást, hogy végre eltudjam azt is intézni a párommal.
Hála Istennek, én nem járok BKV-val, még ma is vezettem ,mert Budára átkellett vinnem a Betegállományos papíromat. De amit a BKV-val is voltam 1-2 megállót, ott nekem is azok a tapasztalataim, hogy senki nem adja át az ülőhelyete. De még idősek sem.
Azt mondták ma a terhesrendelésen, hogy 1 hét alatt sokat híztam 1,5 kg-t. Pedig nem szedek vitamint már vagy 2 hónapja csak sok gyümölcs és saláta, na meg szendvics. De úgyanúgy eszem mint eddig. szerintem nem sokkal többet. De ultrahangot az orvos csak a 30. heti kötelező uh-n nézett. Ami márciusban volt utoljára. Azóta semmit. Nektek néznek most is ?

Zsu84: Csak azért kérdeztem ezt a gyermekágyas anya gondozási tervet, mert ezen rajta van a veszélyeztető tényezők vagy azok gyanúja, kóros elváltozás észlelése esetén, jelzés a szakember felé. Ez a mondat nem igazán tetszik. Én egy 46 nm-es lakásban lakom anyukámmal, a picurka dolgai ( ágy, ruha...stb) itt van velem egy szobában. Remélem nem itéli meg olyan körülménynek, hogy esetleg ő szerinte nem megfelelő lenne. De gondolom, olyanra gondol a veszélyeztető tényezőnél, hogy pl: verés...stb ) De ettől nem félek , mert ez nem fog soha fenn állni.

De gondolom ezt fel lehet mondani bármikor, ha pedig valami tanácsra szükségem lenne, akkor majd felhívom én a védőnőt. Anyukám pedig szülés után itthon tud velem lenni, így ő is tud segíteni nekem majd.

Üdv.

Cyntia
cyntia2009

Cynti.. 46 nm teljesen jó, nyugi :D
Nem hiszem hogy ezt nézi, nekem meg sem nézte a gyerekszobát.
Tisztaság van és szeretet akkor gond nem lehet :D A lakás méretéből, és hogy veled lesz egy szobában nem fog problémát csinálni, szóval nyugi!!

Örülök, hogy jók lettek a leleteid! Az a 1,5 kiló nem tudom sok-e eleve a gyerek 1 hét alatt vagy 250 grammot hízik + ondolom ott a vizesedés meg minden sz@r.... most már csak békénhagynak ezzela súly mizériával.. Tényleg, Te hányadik hétben vagy?

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csá Csajok!

Bocsika,de ez megint csak egy gyors lesz.

Kovmárti hatalmas garatula a pici Lányodhoz,nagyon szép méretei vannak!!! :wink: :D

Kriszta megy a drukk,bár már lehet túl vagy rajta... :D

Csöpplány jó hallani Rólatok,örülök,hogy van tejci,így Balázs hamar jó kis husika lesz!Amúgy nagyon szép kissrác!!! :wink:

Barbazso sajnálom a cicádat én is. :cry:

Voltunk NST-n,rendben volt,de én még mindig teljesen zárt vagyok.Bár keményedés van,mensis görcsök is,de ennyi.Szóval nem hiszem,hogy lesz 05.05. :cry:

Zsu hajnalig bírtad a dance-et?Nem semmi csaj vagy! :D Én szerintem 2perc után meghalnék...

Mindenkinek sok puszi,kitartás ez már tényleg a vége... :D

Kép

KépKép
mayday

Helló-helló,
már nem bírok magammal, pihenést terveztem mára, de egész nap takarítottam, most meg feküdnék, de valahonnan rengeteg az energiám és pörgök....
Amúgy nekem a hasam alja is nyilallgat és a hüvely környéke is. Igazából a hasamban ilyen mensi szerű fájdalom van, a másik meg inkább olyan belenyilalós. Mindkettő elég szar :? De holnap megyek megint CTG-re, és meg is néz a doki uh-val, úgyhogy majd megkérdem. Bár a múlt héten is ez volt és a méhszájam totál zárt volt akkor is....

Mayday, jó, hogy jelentkeztél, már hiányoltunk! Az is tök jó, hogy minden rendben. Aztán az is lehet, hogy hirtelen fog nyílni és hip-hop szülsz :D De a kiírtig még 2 heted azért van. Vagy Te is előbb szeretnéd, ugye? Megértelek, én már jövő héttől szeretném :D Akkor már betöltött 37 leszek és akármikor jöhetne! Egyre türelmetlenebb vagyok. Gondolom ezzel mindenki így van.

Zsu, tegyél már fel fotót az új hajadról! Olyan kíváncsi vagyok! Biztos tök jó! Ez szuper, hogy ilyen jó volt a lagzi, és még hogy Te így bírtad a táncot! Tényleg nem vagy semmi :D

Hibernia, megértelek, hogy nem szívesen mész tömegközlekedéssel, én is készen vagyok a mai fiatalságtól! Inkább no komment... :evil:
Nekem amúgy a CTG nem jelzett semmiféle méhtevékenységet a múlt héten, pedig keményedéseim is vannak néha, meg hát ezek a görcsölések... kíváncsi vagyok holnap jelzi-e.
Neked akkor a vérnyomid teljesen rendben lett, ugye? Az tök jó!

KépKép

KépKép
nadina01

Kriszta, tényleg Te már biztosan túl vagy a császáron! Várjuk a híreket!!! :idea:

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

hát ez a mai nap nem semmi volt a számomra.Nagyon elfáradtam.

Reggel elmentem diabetológiára,162/92 volt a vérnyomásom :cry: Holnap mehetek vissza a korházba a kardiológiára és raknak fel 24 órás vérnyomás mérőt,amit majd másnap kell visszavinni,hogy kiderüljön hogy most magas-e vagy sem.

Aztán kell mennem laborba vizeletet néznek(24 órán át kell gyűjteni a pisit :lol:)
Nagyon kiakadtam ez miatt,mert kértem időpontot csütörtökre vagy péntekre,de nem adtak azt mondták hogy menjek be Tatabányára(diabetológiára is ide kell járni) a laborba és ott megcsinálják mert nem fog megérkezni az eredmény keddig,ugyanis akkor kéne visszavinni a dokinak.Most holnap még ezmiatt is rohangálhatok.Nahát ezt mért nem tudta mondani a doktornő ma reggel?
Amúgy kajálás után 1,5 órával vette le a vért ma reggel és 5,6 volt :lol: Ennek örültem.
De ez a szénhidrátszámolás nem fog menni :cry: Jövőhét kedden megyek újra és akkor délbe is vissza kell menni Tatabányára és akkor mondják el hogy hogyan is kell számolni pontosan.
Addig meg bénázok.

Voltam nődokinál is,azt mondta hogy napi 2x legalább mérjem a vérnyoomásom és ha 140 fölé megy akkor menjek vissza hozzá és ír fel gyógyszert.És a szomszéd néni volt olyan rendes hogy odaadta a mérőjét amíg kell. :lol: Nagyon aranyos volt tőle.

Elmentem a gyerekorvoshoz is,és kiírta a babának amit ki kell váltani :lol:

Na most ennyi mert hulla vagyok.
Ráadásul már 4 napja nagyon görcsöl a poci :cry: megyek feküdni nem akarom hogy baj legyen
Sziasztok

Kép

KépKép
torpilla

Nadina neked hány gramm szénhidrátot kell elfogyasztani egy nap?

Kép

KépKép
torpilla

Köszi lányok a vigasztalást és az együttérzést a cica miatt! Nagyon jól esik! Ma már egy fokkal azért jobb, de mindig azt hiszem, hogy egyszer csak beállít... :(

Mayday, tuti biztos voltam benne, hogy anyuka lettél, azért nem jössz! :) Szerintem Kismaminak és Neked már nincs sok hátra...

Zsu, tényleg tegyél fel képet az új frizudról, nagyon kíváncsi vagyok!
Jó lehetett a lagzi, egy utolsó nagy buli a baba előtt...

Csöpplány, Balázs nagyon ügyes, hamar túl fogja lépni a 2 kilót, és mehet Veletek haza! Olyan jó lehet! Fura, hogy fizetjük a TB-t, meg minden, aztán ennyi nem fér bele, hogy etessék az anyukát, amikor reggeltől estig bent van a babájával, ráadásul szoptat!!! :roll: Na, de a lényeg, hogy hamar hazamehettek, ez tuti! :) Érzéstelenítéssel műtöttek?

Ercsi, nekem is a masnis a kedvencem! :)

Törpilla, Hibernia, nem irigyellek Titeket a sok vizsgálat miatt. Sosem kellemes, de így a végén már tényleg legszívesebben ki sem mozdulna az ember otthonról...

KépKép

KépKép
barbazso

Nadi, takarítási láz?! Lehet, hogy Neked is közeleg a vég... :)

Cyntia, szerintem se aggódj! 46nm teljesen normális! Ráadásul nekünk a szülésfelkészítőn direkt azt mondták, hogy egy szobában legyünk a babával, mert éberebben alszik, ha hallja a mozgolódásunkat és a szuszogásunkat, ezzel pedig csökken a bölcsőhalál kockázata... Tuti, hogy nem erre vonatkozik az a megjegyzés a papíron! Esetleg ha nem etetné valaki a gyereket, és nem látná el rendesen (pelenkázás, fürdetés,...), vagy nem vinné orvoshoz betegen,... Szerintem ilyenek veszélyeztetik a babát, ami miatt szólhat a védőnő a gyerekvédelemnek.

KépKép

KépKép
barbazso

hello csajok!tegnap egész délután fura büdi trutyi folyt belőlem bementünk a kórházba mert vizes jellegű volt inkább mint folyásjellegű a doki meg hazaküldött egy kúppal de pénteken be kell mennem mondjuk egyébként is mert nstre megyek szóval ki készültemazt hittem lesz végre valami .)):

Mayday:pedig lassan mi is sorra kerülünk ám.

Csöpplány olyan szép a kisfiad meglátod hamar elmennek a napok és otthon tudhatod magad mellett.puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?