Rifu!
Gondoltam erre is, és így próbálom magam vigasztalni. Amúgy ilyenkor szoktam meglátogatni a nagyapámat, a barátnőimet a kicsikkel. Addig a férjem az ex-szel közös fiával tud lenni.
Csak tudod olyan érzésem van, mintha egy fél férjem lenne, a gyerekeinknek pedig egy fél apukája...
A "csomagos" dolgot pontosan ugyanúgy látom, mint Te.
Rjuli!
Köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondolataidat. Több szem többet lát, ahogy mondják.Nálunk az ex a következőképpen lett ex: 18 évesen hozzáment a férjemhez. Az ex szüleinél laktak, mert nem volt hajlandó elköltözni a szüleitől. 5 év után el akartak válni, mert folyton marakodtak (a kezdeti időkben természetesen nem!!!). Majd közölte, hogy terhes. (4 hónapos), így a férjem visszaköltözött (a válóperi kereset beadásával az édesanyjához költözött). A gyermek születés után még 5 évig maradt, aztán nem bírta tovább és elköltözött az anyjához. Az ex rendszeresen öngyilkossági jeleneteket adott elő, többször próbált meg erkélyen kiugrani, stb.
A válásuk után ismerkedtünk meg.
Én is elváltam az első férjemtől, de mi leültünk és megbeszéltük, és kisebb sértődésekkel ugyan, de búcsút mondtunk egymásnak. (Diákszerelem volt, de nem állta ki az idő próbáját.) Õszintén szólva bennem is megfordult, hogy egy gyerek születésével, talán visszafordulhat minden jóra, de a körülöttem lévők élete nem ezt bizonyította.
Nagyon örülök, hogy családom van, mert ez nem volt mindig így sajnos, épp ezért nagyon tudom becsülni. Csak tudod, amikor felhív az ex, és közli, hogy miattam váltak el, lekurváz, és válogatott szemétségeket zuhog a telefonba, azt nem viselem jól. Mert nem így van!!!! Tartásdíj emelés iránt nyújt be kérelmet a bíróságra, mikor megszületett a második kisfiunk, és azt mondta a bíróságon, hogy az én gyerekeim nem számítanak, ne vegye figyelembe a bíróság, mert az ő fia az első szülött!!! (A bírónő majdnem lezúgott a székéről.)
Aztán közli velem, hogy menjek vissza dolgozni és adjam bölcsibe a gyerekeimet, mert neki kell pénz.
Ehhez nem tudok jó képet vágni. Mert: A férjem a számítógépén kivül semmit nem vitt magával annak idején. Egy berendezett magánházat, 2 autót hagyott ott, és az összes megtakarított pénzük kétharmadát. Szóval nem lett kisemmizve, mint ahogy állítja, és havonta 45000,-Ft tartásdíjat fizet. Ezt akarta 60000-re emeltetni, hivatkozva arra, hogy én milliomos vagyok. (pedig nem
)
Nem szeretném az ő életét élni, mert roppant kicsinyes. Ha valakinek csak egy hajszálat keresztbe tesz, már boldog, én nem ilyen vagyok.
Bocsánat, amiért hosszúra sikeredett az irományom. Szép hétvégét: Romy