sziasztok
SUSKA
Hát én annyira nem vágok ilyen
fejet mert anyukám ennyi idősen mint most én vagyok már nagymama volt
Amúgy azért ilyenkor örülök hogy fiam van!!! Főleg ha a tesóm kisebbik lányára gondolok aki alig múlt 11 de csak a pasikról tud beszélni és már kész felnőttnek néz ki. Nagggggyon durva!!!
TWIST
Van napirendünk de ez nem mindig óramű pontos mert általában az alvástól függ. Elméletileg kb. 6-7 körül kel fel Miló akkor egyből eszik, majd visszaalszik velem apa ágyában. Ilyenkor van hogy csak fél órát de előfördult már hogy 2 órát is aludt. Majd kis jácci, eszi, és 11 körül szoktunk menni barátnővel + Áronkával sétálni. Akkor alszik a babakocsiban valamennyit, hazajövünk ebéd, jácci.
Majd megint alszik változó hogy mennyit és hogy hol. Uzsi kb. 4-5 körül majd fürdés előtt ami 7-kor van még alszik picit (kb. fél óra, de nem mindig). 7.30-kor vacsi és csicsika reggelig.
Most hogy jó idő van igyekszem kint altatni, és van hogy elmegyünk apa elé a munkahelyére még este ha olyan fél 7 előtt vagy körül végez. (Ritkaság)
Illetve néha kimegyünk kenguruba vagy kézben itt a környéken megnézzük a fákat, házakat, kutyákat. Kenguruba viszem postára meg a fodrász barátnőmhöz, illetve bankba mert ezekre a helyekre nem fér be a kocsi. Hát nagyjából ennyi!
NEMONE
NAgyon édes Réka, tényleg kicsit fiús de kint úgyis adsz rá valami csajos fejfedőt. Annyira tetszenek ezek a pamut kendők, Rékának is van gondolom. Majdnem minden kislányon ilyen van nagyon édesek benne.
VIKI
Várom a képeket.
Még nem tud róla! Sajnos nem lesz eccerű eladni a kecót, pedig már úgy mennék.
Köszi a dicséretet. Még le kéne adni vagy 20 kilót akkor elégedett lennék magammal de akkor sem teljes mértékben.
Te nagyon szépen lefogytál, de most már szeretném látni hogy kerekedsz
MONIC
Én nem értem hogy osztod be a napodat. NEkem egyszerűen szinte semmire sincs időm, te meg annyi mindent írsz le néha hogy nekem egy hétbe sem férne bele. Azt hittem régebben hogy azért mert sokat netezek, de most már alig jövök gép elé és mégis úszik minden pedig már vagy két hete nem is takarítottam
Danika nagyon édes, okos kisfiú. Párod pedig jó apuka lett neked köszönhetően. Nekem esélyem sincs jó apát faragni páromból mivel szinte sosincs itthon. Úgy elég nehéz.
SUSKA
Még annyi hogy továbbra is felháborít hogy az ilyeneknek könnyen jön a gyerek...... NEKEM 7 ÉVET KELLETT VÁRNOM!!!