Új privát üzeneted érkezett!

Ja és a fülbevaló. Mi doktor nénivel a 4 hós oltás után lövetünk. Nekem Lilluval is bevált ez az időpont, most is így lesz.

KépKép

KépKép
beneildi

Köszi a válaszokat....
Én ma 2 ezret tudtam adni, mert csak ennyi volt itthon, meg egy 10-es , de azt sokallottam. de akkor nem voltam annyira skót :lol: :lol: legközelebb többet kap.

Nóri
vannak olyan antibigyók ami mellett lehet szoptatni, szólj a dokinka hogy olyat írjon fel! Jobbulást!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok!!

az lehet hogy a 3 hós oltás 2 napra üti ki a gyereket?
és a második nap a rosszabb??

fiús anyák:
húúúú, én hozzá se mernék nyúlni :oops: :D :D :D olyan furi dolgokról irogattok :D :D
én körülmetéltetném-én nem metéltetném körül, majd ő eldönti :shock: :D :D :D

na még jó hagy ma nem indultunk el tesómékhoz.
tegnap este 9 től reggel 5:30 ig aludt a lányom.Én hülye felpattantam, megetettem, de ha vártam volna 1 kicsit nem lennénk így megcsúszva..szerintem neki se volt jó hogy félálomba kiragadtam az ágyából, hogy "úristen elaludt a gyerek..." :D :D

már kérdeztem egyszer, de megpróbálom megint:
látott már valaki ilyen eperszerű, de világosabb kicsit kiemelkedő pöttyös dudort a gyerekén?az arcán.tudom, menjek el orvoshoz, nézessem meg.de nem akarok minden pattanással dokihoz rohangálni, viszont már több mint 1 hete tuti ott van...
valakinek valami tipp?

zsó
Kép
pcd1985

dokipénz:ha házhoz jön-2000HUF :)
én rákérdeztem

zsó
Kép
pcd1985

kakti: Ha fiam lett volna, akkor mi is megcsináltattuk volna a fütyit. Nálunk örökletes fitymaszűkűlet van a párom családjában.

juti: A kötülmetélés később sokkal rosszabb, párom tudna mesélni. Neki 14 évesen kellett megcsinálni. Fülbevalónk meg már van.

erusverus: Hát nekem a normál kuki a furcsa, mert én igazából csak a pároméval találkoztam.
vicky79
Budapest III. kerület

zsó: Nálunk oltás utáni nap már nem volt semmi gond.
vicky79
Budapest III. kerület

és végül zárójelben:
nem bánom ezt a tápozást, most 1,5 napja 1 cici-1 táp,de ezt se lehet úgy tartani, hát szopik amikor telik
és ha hiszitek, ha nem kb 12-14 óra szopikihagyás után sem durran szét a mellem csak van benne egy adag..ugyhogy én aztán olyan messze állok a mellgyulátol...
tudom hogy így lassan de biztosan elapad a tejem :?
dee, pl ma is ugye megkavartuk az eddíg megszokott ütemet, hát adtam neki tápot, de nem evett csak 70 ml.t de legalább tudom hogy volt mit, csak nem köllött, nem a csoffadt csecsemet rángatja-vagy bambulja vagy sír...

zsó
Kép
pcd1985

:D hát ha már itt a kukiknál tartunk,engem évek óta megöl a kíváncsiság hogy milyen lehet az olyan ....körülmetélt kukker..látványra..
a párom mondta h. ő már látott középsuliba egy osztálytársának olyan volt(hogy miért nézegette nem tudom :shock: )
:?

zsó
Kép
pcd1985

nekünk multkor oltás napján semmi, utána való nap hiszti hőemelkedéssel
most:
oltás napján semmi
oltás utáni nap alvás 1000rel
ma meg hiszti+alvás, ha felébred megmérem a lázát, de a szuri helye is mostanra dagadt be....

látjátok mi nem csak a kajával kavarunk, nálunk semmi nem egyszerüen zajlik.. :D

zsó
Kép
pcd1985

Jó reggelt :oops:

Anyósom elvitte a Bucit ma délelőtt, én meg visszaaludtam, most keltem.

Hajnalban újabban nyűgösködik, alig alszik vissza, és tök alváshiányos vagyok... Szóval eljött a napja amikor nappal aludtam (azelőtt csak akkor, ha beteg voltam).

De most egyenesben vagyok, hurrá, hurrá :)

És a gyerek végre kakkantott! Nem mondtam, de már lassan 3 napja vártuk a kakát, mint a messiást. Sztem előtte az oltás miatt hőmérőztem többször is, és hozzászokott, hogy ingerre kakil. De azért sem hajlottam meg, nem piszkáltam meg, mert végleg hozzászokik.

Fityma-kérdés: nekünk azt mondta a védőnő, hogy NE húzogassuk, legalábbis most még ne. Szegény öcsémnek anno húzkodták anyuék fürdésnél, és üvöltött, mint a sakál.
Sztem is tisztán lehet tartani körülmetélés nélkül, apja is azt a részt szereti legjobban a fürdésben :) Én mondjuk láttam olyan felszerelést is vagány lyánykoromban, nincs vele gond, abban az állapotban nem nagy a különbség a hagyományoshoz képest :)

boruska

Azért nem véletlen, hogy a körülmetélést a lehető legkorábban megcsinálják ott, ahol ez szokás! Felnőttkorban sokkal fájdalmasabb lehet és nehezebben regenerálódik - szerintem. (Lásd, amit Vicky írt.)

Hétfőn megyünk a Mátrába 4 napra. Adnak ott babaágyat (utazóágy) ágyneművel és kiskádat is. De én úgy gondoltam, viszünk mi ágyneműt, meg lepedőt. Valahogy az itthoniban jobban bízom. Viszont: utazóágyba hogyan teszem be a légzésfigyut??? Arra gondoltam, hogy esetleg összehajtogatok egy plédet, és azt pluszba beteszem az ágyba és az alá mehet a légzésfigyelő (és még egy plusz szigetelés is alulról). Szerintetek?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! Én úgy tudom, hogy a légzésfigyelőnek egyenes és kemény felületen kell lennie. Ha te az utazóágy szivacsára teszed nem biztos, hogy úgy fog működni ahogy annak kell. De próba szerencse.

De jó, hogy fütyi témában is ennyi álláspont van :shock: Nekem mind a három fiútesómnál húzogatva lett és nem volt semmi gond. Remélem nálunk sem lesz. Egyébként a dokibácsi még a kórházban nekem azt mondta, hogy 2 éves korára kell feljönnie a bőrnek.

bellerreni
Eger

Kép
annyi sok kva légy meg darázs meg méhecske meg mindenféle állat van erre h. megbolondulok
főleg ezek a nagy zöld legyek aminek a gondolatától is hányok
Nóri, kösd föl te is a szúnyoghálós gatyád, mert itt vidéken van ám bőven mindegyikből(mintha nem tudnád)
ja meg szöszök is szállnak.és még nincs május :?

zsó
Kép
pcd1985

Nóri, én a Bioparoxra esküszöm, helyi hatású antibigyó, semmi nem megy át belőle a tejbe. Orron át az arc- és homloküregbe jut, szájon át a tüdőbe és a légutakba. Nekem mindig beválik.

Off: Rák - apósom is haldoklik. Gégerák. Már túl van a gégemetszésen, de sajna rosszindulatú. Nem tudjuk, mennyi van hátra. És nekem esélyem sincs találkozni vele. Férjem is a május végi osztálytalálkozót várja, hogy arra elmegy, akkor láthatja apukáját is. Annyi elég is lesz, szerintem. Biztosan sokkoló látvány.

Jobb hír is van, ma este utazunk a bátyám esküvőjére. Holnap este itthon is leszünk, csak a szertartásra megyünk. Most megyek is pakolni és pakolni és pakolni...
ktc

Na látom mindenki sétálni ment a jóidőbe, csak én vagyok ilyen lusta h. csak kitolom a kölköt a teraszra.ha bőgni kezd esküszöm, elindulunk.
viszont főztem magamnak ebédet, mert egyedül vagyok itthon...

zsó
Kép
pcd1985

Katica, nálatok is zajlanak az események. Férjednek és a családodnak sok erőt kívánunk. Az esküvőre meg jó készülődést.

A körülmetélésről jut eszembe, ezt akkor láttam, amikor Isztambulban voltunk tanulmányúton. Ott a körülmetélés után az 5-6 éves kiskölyköt díszes ruhába öltöztetik, a család kivonul az utcára és ott ünneplik a nagy eseményt. Érdekes látni, hogy a gyerek járni alig bír, de milyen büszke magára, hogy ő van a középpontban és rajta van mindenki szeme.

KépKép

KépKép
beneildi

A múltkori helyesírás témához:

Lájkolást építettek a magyar keresőbe :?: :?: :?: :?:

Szép magyar anyanyelvünk...

Katica, ezt mi is végigcsináltuk! Sok erőt kívánok Nektek!!

dalika

Judit, beleolvastam abba a cikkbe, ahol erről a "lájkolásról" esik szó...
Én nagyon nem vagyok híve ennek a divatnak, hogy angol szavakat magyarosítsunk... Fordítsuk le, ha megy, ha nem, akkor használjuk az eredeti szót. Nem?! Persze folyamatosan változik minden nyelv, és nem lehet kizárni az idegen szavakat, jövevényszavakat... De akkor is! Már nehezünkre esik kimondani, leírni például a kompjuter (így olvastam valahol) helyett azt, hogy számítógép? De még szomorúbb szerintem:

"Eljuthatunk a reneszánsztól a sci-fiig, Kalákától a svéd nu-jazzig: tartalmas hétvége lesz a csütörtökkel, péntekkel megtoldott első májusi víkend. Hová menjünk, mit csináljunk?"

Origo.hu (2008.04.30.)

Kép
erusverus

Asszem közel egy újabb kiborulás. Elegem van mindenből és mindenkiből, sőt utálok mindent és mindenkit beleértve magamat is. A lányok tuti miattam fognak pszichológushoz járni!

dalika

Judit, mi a baj??? :(
zuzmooo

Csak a szokásos. Egyedül vagyok két gyerek minden nyűgjére és bajára. Az előbb is ketten ordítottak egyszerre és az én párom mit csinál? Ül a wc-n és motorversenyt néz a neten. És ez csak egy apró szösszenete a mai napnak.
És szegény lányokkal vagyok türelmeten, pedig ők végképp nem tehetnek semmiről. De reggel 5től este fél11ig minden nap fennt vagyok és meg sem állok, hogy mindenre jusson idő. Mégis mikor valami kimarad a párom azon ironizál, hogy hogyhogy nem volt rá időm. A múltkor azt találta mondani, hogy nem tudja mit csinálok egész nap...
Egy csepp időm nincsen, de ha lenne a gyerekeken kívül mással nem tudom eltölteni. Senkim sincs itt.
Kimerült vagyok és magányos. Ez a nagy büdös igazság. És megint nyavajgok... Bocsánat.

dalika

Már majdnem leírtam, hogy teljesen megértelek, de aztán rájöttem, hogy én az egy nyűgös babámmal de segítőkész férjemmel a közelében sem vagyok a te problémáidnak. Fogalmam sincs milyen lehet több gyerekkel. A magányt és kimerültséget viszont érzem én is. :(
Gyere nyugodtan nyavalyogni, ha gondolod a gmail-re leírhatod részletesen is.
Kép
zuzmooo

Sziasztok!
Nagyon megkínzott a fogdoki. :(
Gyökérkezelni kell a fogamat. Megkaptam a Lidocaint, aztán egy Ultracaint, aztán még egy ultrát meg még egy lidot. És akkorra tudta annyira megfúrni, hogy egy gyökérgyilkolós gyógyszeres cuccot beletegyen. Pedig arra készült, hogy ott, helyben megoldja a gyökérkezekést. Most azt beszéltük meg, hogy vasárnap jelentkezem, és ha még mindig fáj, akkor hétfőn reggel megyek vissza. Ha elmúlt (mert hatott ez a gyógyszeres cucc), akkor elmehetek a Mátrába, és utána fejezi be. :(
A legjobb:
hazafelé bementünk a madaras teszkóba (Auchan) bevásárolni, és összefutottunk a volt óvónénimmel (aki itt lakik a közelben - már többször taliztunk). Azt mondja: állj, ne menjetek sehová! Itt a Réz Kati (ő a másik óvónénim volt), épp meséltem neki a lányotokról, hogy milyen gyönyörű! Hát meg kellett várnom, míg előkerül, és gyönyörködhet Liliben. :) De olyan vicces, hogy a gyerekemmel a kezemben az óvónénijeimmel csevegek... :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sajnálom lányok, hogy ilyen magányosak vagytok. Nekem szerencsém van a párommal, bár néha pörölök vele így is. Jó dolgomban veszek meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajnálom lányok, hogy ilyen magányosak vagytok. Nekem szerencsém van a párommal, bár néha pörölök vele így is. Jó dolgomban veszek meg.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt LÁnyok,
ma egy kicsit már jobb lábbal keltem, amiben szerepe van a kedvességednek is zuzmoo, KÖSZÖNÖM!!

Mondjuk kevés dolgom ma sem lesz... Holnap jönnek nagynénémék Pestről, úgyhogy ma előkészítek egy három fogásos ebédet, hogy ne a tűzhely mellett kelljen álldigálnom egész nap. A lakást is össze kéne kapni csöppet. Este pedig ballagási vacsira megyünk, úgyogy még embert is kéne magamból faragni (na ez lesz a legnehezebb :) )

Szép napot Nektek!

dalika

Judit, kitartást Neked!
Nekem a férjem sokat segít, de reggel öttől este kilencig hullára fáradok. Fizikailag teljesen kész vagyok, pedig már elkezdtem tornázni, hogy jobban bírjam, de két rajtam csüngő gyerekkel nem egyszerű ez sem, se a főzés, se a takarítás.
Ha szopi közben nem fórumoznék már tuti becsavarodtam volna. De jön a jó idő és akkor sokkal könnyebb :lol:
Azt, hogy nézek ki jól jellemzi, hogy vettem magamnak néhány új sminkszert, de még nem volt időm kipróbálni :roll:
ne aggódj, nem vagy egyedül, gyere nyugodtan és írd ki magadból... én optimistán állok hozzá, egy pár hónap és sokkal könnyebb lesz :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Judit, örülök, hogy jobb kedved van ;)

A férfiak: tegnap este valami csinibaba fotózása volt a Fókuszban, a férjem, karján a gyerekkel áll a TV előtt és mindkét pasi tátott szájjal bámulja... Kép

KépKépKép
zuzmooo

Látom, mindenkit elér egy-egy kimerültség és/vagy depihullám időről időre... :( Hajrá, Judit, főleg a mai kimerítő napodhoz, meg a továbbiakhoz is!!!

Végre előhívattunk pár (250 :oops: ) babás képet a Photo Hallban, mert akciós volt még a héten, na, tegnap átvettem, és csak otthon vettem észre, hogy 25 kép rossz, félig fekete, vagy elcsúszott. Hagyhattam volna annyiban, de feltámadt bennem a Nóri, és visszamentem asztalt csapkodni, úgyhogy azokat jóváírják, újra megrendelem, és megkapom ingyen. Legalábbis remélem, mert az akció csak 50 kép felett érvényes, én meg csak a a 25 elrontott képet rendeltem meg újra... Na mindegy, ha kekeckednek, nem veszem át. Grrrrrr! :twisted:

Remélem, kitart a jóidő a hétvégére is, jó lenne a Zapát is bevonni a sétákba, uncsi, ha egyedül kell mennem...

boruska

Csak azért irigyellek benneteket, belvárosi lányok, mert nálatok sokfelé lehet sétálgatni - igaz, a büdösben. Nálunk jó a levegő, csak nem sok útvonal van, amit lehet variálni... :? De ma mi is megyünk nagyot sétálni. Csak nem tudom, mit adjak a csemetére...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote="boruska"]. írta:boruska.. Hagyhattam volna annyiban, de feltámadt bennem a Nóri, és visszamentem asztalt csapkodni ...

Kép
zuzmooo

Köszi csajok, köszi, köszi!!!

Beneildi te mit tornázol? Én is szeretnék elkezdeni. De nagyon!!

dalika

Kakti
Utazóágyba én ugy tettem a légzésfigyut, hogy a paneltkörbe raktam összehajtott törölközővel, hgoy egy szintbe legyen és arra tettem a matracot.

Nekem sincs túl sok lehetőségem hogy merre sétáljunk. Hegyen lakunk, teljesen le be keszire nem merek menni, mert mi van ha lánykám nem birja a hazautat. Nehéz lenne cipelni és Mátét tolni.

De mivel van egy barátnőm akinek szintén vannak gyerköcei, igy rendszerint együtt sétálunk és igy annyira nem uncsi.

Kakti, Bori esetleg keressetek vkit a környéken akivel együtt tudtok sétálni :P

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

jó reggelt!

dalika: örülök, hogy jobban vagy már :)
Tényleg rossz az embernek , amikor otthon mos, főz, takarít, rendezi a gyerekeket, estére majd leszakad a háta, és néha a kedves férj annyira figyelmetlen, vagy el van foglalva a saját "fontos" dolgával, lásd (megnézni egy meccset, letölteni egy újabb sci-fit, játszani a stratégiai vagy lövöldözős játékával) hogy már fel se tűnik neki, hogy elkélne egy kis segítség.
Neked eddig 2 dolog jött be: - csináld már meg ezt légyszíves Mucikám... :) (erre nem tud nemet mondani), vagy tüntetőleg leülök és nem csinálok semmit. Jönnek a lányok "anya, kérhetek egy kis teát? " "Kérj apától én most nem érek rá, vagy amikor mondja, hogy "fürdetni kellene, vacsorát kellene csinálni stb. akkor pedig a "jó, kezdj hozzá"-szokott elhangozni. :) Ha erre nem úgy reagál, akkor jön a 3 variáció, hogy mehet ő is gyesre ha úgy gondolja, de akkor majd én leszek aki követeli a rendet, a kaját, panaszkodik ha nem áll puccban az egész lakás, ha a gyerekek nem lesznek 8-ra megvacsorázva, lefürödve, másnapra elkészülve bent az ágyban ésatöbbi, ésatöbbi...

szóval hidd el mindenki átmegy hasonló dolgokon, megvívjuk a saját csatáinkat ergo tökéletesen átérezzük a helyzetedet.
A pasik, bármennyire is azt gondolják, hogy egyediek,mind hordoznak hasonló jegyeket. :D
Úgyhogy nyugodtan panaszkodj itt, mindenki meghallgat és segíteni próbál
stephie

Ez egy érdekes kutatási téma lenne, hogy ez vajon a génjeikben van, vagy szocializáció kérdése?

dalika

Van a mamamin egy ilyen topic a hordozásról: " negatív beszólások - frappáns válaszok " Most épp a gép előtt ülve szoptatok (soha ilyen még nem volt) és némelyik íráson olyan jót nevetek, hogy kirázom Benő szájából a bimbit :lol: :lol: :lol: (szegénykém, még enni se hagyom)
zuzmooo

Judit,
Béres Alexandra Változz vissza cd-jéről a 3 hónappal a szülés után tornát gyűröm. 19 perc, nem egy megerőltető, de így a két gyerek mellett leamortizálódott testemnek elég. Van ezen egy 29 perces komolyabb torna is, de előbb ezzel visszaedzem magam a mínuszból a nulla szintre. Van Rubint Réka babás tornám is, de ahhoz még Léna kicsi, hat hós babától ajánlják. Bár Lilla szereti ha vele helyettesítem Lénát, de a 15 kilós kis seggét meg én nem bírom :lol:
Nem vagyok oda ezekért a tornákért, de amihez lenne kedvem eljárni valahova vagy futni, arra két gyerekem mellett egyelőre esélyem sincs :oops: Amúgy meg szeretek enni, hízékony vagyok szóval valamit muszáj, mégha nem is esik jól :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Halihó!

Tegnap este én is a kiborulás szélén álltam. Mióta riasztott a légzésfigyu, azóta lesem Boti szinte minden levegővételét. És megrémülök, akárhányszor nem úgy vesz levegőt mint szokott vagy köhög vagy szörcsög vagy nyeldes stb... áááá! Nagyon féltem, ezért ma délelőtt elsétáltam vele a gyerekorvoshoz, aki azt mondta, nem beteg Boti, valószínű, hogy minden eddig észlelt tünet a reflux miatt van, bár lehet, hogy egy kezdődő nátha is belejátszik a dologba.

Kakti, te írtad, hogy Lilinek sok a nyála mostanában, igaz? No, Boti is termel rendesen, a doki néni meg is jegyezte, hogy lehet, hogy beindult a fogzása. Ráadásul pár perce, mikor belestem hozzá, épp a plüss szívecske talpát rágta, és mikor elvettem a szájától, éreztem, hogy szinte az egész csupa nyál... Mondtam is neki, hogy annyira szereti a barátját, hogy egyben fel is falja. :)

Dalika, és mindenki, aki időről időre megküzd a férjecskéjével illetve úgy érzi, hogy ezer felé kellene szakadnia a sok tennivalótól: egyrészt szerintem próbáljatok úgy hatni a férjetekre/párotokra, hogy azt emelitek ki, hogy a gyerek/gyerekek érdeke a sok felgyülemlett tennivaló elintézése, ezért neki is ki kell vennie a részét a dolgokból. Másrészt (sok tennivaló, mindenkinek megfelelni): úgysem tudunk tökéletesen minden téren 100%-osan megfelelni, de nem is ez a cél. Olvastam valahol egy okosságot vagy inkább bölcsességet, miszerint az a nő, aki így akar teljesíteni, az előbb-utóbb belebolondul a sok tennivalóba, ebbe a soha véget nem érőnek látszó hajszába. Azt tanácsolta az iromány, hogy egy nap csak egy-két kötelességnek tegyünk eleget. Pl. főzés + baráti összejövetel (+ gyerekek intézése), de ugye jó esetben ebbe is besegít a párunk. Hagyjuk is, illetve ösztönözzük őt is! Ne akarjunk mindent mi elintézni. (tudom, sokszor nehéz őket rávenni, de akkor inkább mi is lassítsunk, ne mártírkodjunk) Ide tartozik még, amiről egyik nap szó volt: ha csúszik a betervezett program, akkor sem dől össze a világ. ;)

Kép
erusverus

Lányok, ha már nappal 20 fok felett lesz általában a hőmérséklet, akkor hogyan öltöztessem fel Botit odakintre? És bentre? Ti hány fokban fürdettek?

Kép
erusverus

Erusverus, teljes mértékben igazad van és én tudom jól, hogy a hiba bennem (is) van. Már az elején elrontottam :?

Amikor mi összejöttünk még fősulira jártam, tehát én itthon voltam és "csak" lediplomáztam. Így mindent megcsináltam a tanulás mellett. AZtán ugyan elkezdtem dolgozni, de továbbra is volt időm minden benti munkára (a kinti munkákat azért ő csinálta és csinálja). Sőt, még egy gyerek mellett sem volt nekem gond, de most a kettővel már nehezebb. Dehát beleszoktattam a jóba, így nem kis túlzással állítom, hogy sokszor még a teáját sem képes megfőzni.

A másik hibám, hogy én csak egyszer kérek valamit. Ha akkor nem csinálja meg, akkor megcsinálom magam. Ezért szedtem le a függönyöket 37 hetes terhesen egyedül...

De beszélni fogok vele, mert ez így nem jó...

Ruhakérdés: Nóri egyszer már írta és igaza volt, elvileg mindig egyel több réteg, mint ami rajtad van. Én tegnap kintre egy rövid ujjút, egy hosszú ujjút és egy kardigánt adtam rá+a babakocsiban volt a háta alatt egy pléd, amit azért a lábára is ráhúztam. Nem volt melege. De ha nem vagy benne biztos, nézd meg a kis nyakát. Ott érzed, ha melege van. Bentre pedig rövid ujjú+hosszú ujjú. Fürdeni kb 25 fokban szoktunk, bár nem mérem:)

dalika

Judit, valahol én is elrontottam... És mindkettőnk számára világos, hogy hol: mi is egyetemre jártunk, mikor megismertük egymást. Mikor már együtt laktunk, összehajtogattam a kimosott pólóit és betettem a szekrényébe. No, ekkor szerintem megrémült kicsit, hogy ez már egy komoly kapcsolat kezdete... Ezen össze is vesztünk, mármint ő akkor megmondta, hogy nem kellett volna, és azóta is olykor előjön még sajna ez a téma. Általában akkor, ha megkérem vagy rászólok, hogy legyen szíves a pólókat nem egy az egyben kihúzni a szekrényből, mert összegyűrődnek. Vagy ha már így veszi ki, akkor igazítsa meg. Ő ezt nem érti vagy csak köti az ebet a karóhoz. Neki gyűrötten is jó a póló, és hiába mondom neki, hogy legalább azt értékelje, hogy kimosom neki, összehajtogatom, és vegye figyelembe, hogy egy férfit, akinek felesége van, a munkahelyén a ruhája alapján a feleségéről alkotnak ilyen vagy olyan véleményt (főleg a többi nő).
Ja, és én is megcsináltam/megcsinálok itthon mindent... elkényeztettem... :) ... pfff... És én is csak egyszer kérem meg, vagy ha már sokadjára, és még akkor sem veszi a lapot, akkor lehet, hogy összeveszünk rajta... Nem könnyű... Jaj, még mennyit tudnék mesélni!

Kép
erusverus

No, kicsit zavaros, amit írtam... Szóval: a férfi ruhája sokat árulkodik a feleségéről, és ez alapján (is) alkotnak véleményt a feleségről a munkatársai.

Kép
erusverus

erusverus: nem álítottad át a légzésfigyut tic-funkcióra? Akkor legalább hallanád ahogy levegőt vesz, megnyugszol, nem kell állandóan azon parázni, hogy vesz-e levegőt. Engem legalább is hihetetlen módon megnyugtat a folyamatos pittyegés, így legalább tudom, hogy minden rendben van
stephie

Használ már valaki napvédő krémet a babánál? Ha, igen milyet? Benőnek max az arcát éri a nap, de igyekszem azt is mindig takarni. Mégis mikortól kell kenegetni és milyen faktorral?
zuzmooo

megjött a gremese Mei tai!!! :D :D Mindjárt ki is próbálom :)

zuzmooo: én még nem kentem, de a csajoknál 50-es faktort használtam még régen
stephie

Mi még nem kentük semmivel, de már elég erős a nap, lehet, hogy előbb-utóbb szükség lesz rá.

Kakti: remélem most már rendbejön a fogad! Én úúútálom a fogorvost (bár egy cuki pasi :lol: ).

Nóri: jobbulást!

Boruska: Mi is azt a tápot használjuk, mint Ti Bercinél, nálunk kb. 1 hónap használat után okozott szorulást, az utolsó héten már csak szélcsővel volt kaki. Most visszatértünk az eredetihez (HA Start), ettől meg kicsit pöttyös a gyerkőc.

Zsó: nekem is megy el a tejcim. Nem próbálsz meg fejni olyankor, amikor a tápos etetés jön? Én vettem More Milk kapszulát, két napja eszem, egyelőre sz@rt se ér, viszont időnként olyan érzésem van, mint aki legelt.

Képzeljétek, tegnapelőtt anyuval valami kis fehér duzzanatot vettünk észre a Csöpp ínyén. Anyu mondta, tapogassam meg nyugodtan, hát én valami keményet éreztem. Közben nyáladzik javában és pár napja állandóan a szájában a keze. Lehet, hogy hamarosan fogacskánk lesz? Nem korai az még egy kicsit :shock:

Nálatok mennyit van ébren a ded? Én azt veszem észre, egyre kevesebb az alvásigénye napközben (tegnap 3szor fél órát aludt csak), viszont éjszaka nagyokat durmol. És ha a hajnali szopi után mellékfekszem, akkor hajlandó még 2-3 órát aludni együtt, ha viszont egyedül rakom vissza a kiságyába, akkor max 1 órát alszik cicizés után.

Kép
juci-77

Halihó!

Ma voltunk a kórházban a hallásvizsgálaton. Minden rendben van :lol: De jó, már ezen is túl vagyunk. Az én kicsi fiam megcsinálta a maga kis cirkuszát a doktornéninél :lol: Bementünk aludt, persze mire levette a dokinő a sapit róla felébredt. Akkor vegyem ki, mert így nem tudja megmérni a fülét. Kivettem úgy elkezdett sírni és akkor nem jó a vizsgálat. Akkor tegyem cicire. A fiamnak a cici sem kellett :shock: kiköpte és sírdogált. Aszongya a nőci akkor hozzam vissza majd máskor vagy várjuk meg amíg elalszik jó mélyen, mondom azé megpróbálhatom megnyugtatni? Jah hát próbálgassam. Pfff. Idióta. Feltettem a vállamra büfi pózba és ott jó volt. Érdekes meg is nyugodott meg be is lehetett mérni a fülét. Minden rendben.

Erusverus. Az én embőcöm ugyan ilyen. Őt az sem zavarná, ha olyan lenne rajta a póló, mint amit a kutya szájából húztak ki. Ezek a pasik... :roll:

Zuzmoo! Az én saját bőrömre is 40 faktoros gyerek naptejet használok, szerintem az jó lesz neki is, bár én az arcát nem fogom szerintem kenni, majd csak az egész kis testét akkor ha valóban nap éri hosszabb ideig. Én is próbálom takarni meg úgy tolni a babakocsit, hogy ne érje a nap.

bellerreni
Eger

Móni. Meddig kell vagy lehet szedni a gyomromra a homeos bogyót? Mert a neten erről nem írnak semmit. És a neten én azt olvastam, hogy naponta 1-2x egy adag te pedig naponta 3x egy adagot mondtál. Én úgy szedem ahogy te mondtad. :roll:

bellerreni
Eger

Sziasztok
Mi voltunk nagyot sétálni valamelyik nap, és én bekentem Vivit la-roche Naptejjel 50+, de kicsit pötyis lett tőle a pofija......
Ezért szerintem mi még hanyagoljuk a naptejet...
Amíg lehet.

Kép
bettike830

Ma túl sokat nem voltunk itthon, egész nap mentünk. És képzeljétek, megszületett Barbus uncsitesója. Én úgy izgultam, mintha én szülnék. Nem is, akkor nem izgultam ennyire. :) 3300 gr és 51 cm Loránd baba.

És anyák napjára világbajnoki ezüstérmes csokiválogatást kaptam. Nagyon finom, meg se merem nézni mennyibe kerülhetett.

A férfiakkal kapcsolatban: az anyósok is sok mindenről tehetnek, mert vannak olyanok akik töketlen pasit nevelnek a fiukból. Bocsi fiús anyukák. Csak ezt azért írom, mert az én párom elég önálló, nem vagyunk teljesen egymásra utalva. Anyósom mindig azt mondta, hogy ne azért válasszon magának esetleg rossz párt, mert kell valaki aki mos főz takarít rá. Én anyagilag vagyok független, ő ellátásilag. És ez nagyon jó.

zuzmoo: Én dm-es 30-as naptejet vettem, de még nem használtuk. De fogjuk, mert ma is ki volt a karja.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?