Sziasztok!
Köszönöm a marasztalást, csak nem akartam itt senkinek sem elvenni a kedvét! De most már igyekszem erre figyelni, és a fenyegetések hatására maradok!
Tyuntyi
Ezek a tesztek a rossz minőség ellenére is egyértelműen igazolják, hogy babát vársz! Gratulálok mégegyszer!
EGyébként akartam már mondani, hogy hétfőn készülök lemondani a jövőhét szerdai 16:40-es időpontom Szuromi dokinál, így ha szeretnél jelentkezz be hozzá akkorra!
Csip-csip
Boldog Névnapot Neked!
Gabóó, Chrissyke, Pinkiné, Hkitty
Merre vagytok?
Henne
Egyébként bárki ultrahangos képét nézegetve soha nem tudtam kivenni, hogy hol van a baba, mit kellene nézni, de a Te képeden egyértelműen látszik. Olyan hihetetlen ez a pici csoda! Olyan kis törékeny pinduri, és dobog a szíve, valamint integet Neked! Én ezt olyan nehezen tudom felfogni! Elhiszem, hogy nagy az örömötök!
Csicsiy
Sajnálom, hogy megjött, gondoltam ám Rád pedig, hogy Neked is csak beágyazódásos barnázásod van!
Az az igazság, hogy én is csak találgatni tudok, Nálad mi lehetett. Spontán vetélés, vagy a nem megtermékenyült petesejt miatt. Bár ha késett is a mensid, és erősebb mint máskor és fájdalmasabb, én a vetélést mondanám. Nekem is jobban fájt mindkét alkalommal, mint máskor, sokkal jobban megvolt, és tovább is tartott, valamint picit darabos volt (bocsi a részletezés miatt).
Szerintem kivizsgálásra kellene menned! Bocsi ha esetleg írtad már, lehet elfelejtettem, de TE mikor is voltál utoljára dokinál?
Egyébként a férjemmel ma reggelizés közben úgy döntöttünk, - elméletileg jövőhét hétfő,kedd,szerda magasságában lesz pé-m - , hogy próbálkozunk, aztán meglátjuk. A mastodynon cseppek hatására talán tényleg lesz most is, viszont amin erősen elgondolkodtam, az a palástfű tea. HÁtha segíti a baba megtapadását, csak nem tudom mikortól kell elkezdeni inni. És gondolom akkor a Mastodynon cseppet abba kellene hagynom.
Valakinek van tapasztalata a teával?